80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin selam canım teknolojinin gözünü seveyim yanaklarından öpeyim şu an yoldayım ve otobuste sınırsız internet varmış kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

baharnaz ablam selaaam

ayyy biri öld+ürsün beniiiiiiiiiiiii
dogum gününde cokk yedimmmmmmmmm
patlicammmmmmm

artik tövbee biyere cikmak yok sana aylinnnnnnn
spor spor sporrrrrrrrr

tövbeee yemicem dahaaaa
ooofffffffffffff kafami kiricamm kaydirigubbakcemile

eeeeeeeeeee baska kilo bildiren yokmu yaaaa
listenin yarisi duruyoooo :umursamaz:

kızlar toplanmış kilo bildirimi filan yapıyorlardır dedim ama sen yine teksin canım listeyle uğraşıyorsun galiba

yarın kızlara bol sürprizli bir liste hazırla canım

ayrıcada patlıycak kadar niye yedin :mymeka::mymeka:klava:

aylin selam canım teknolojinin gözünü seveyim yanaklarından öpeyim şu an yoldayım ve otobuste sınırsız internet varmış kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ay ne güzellllllll
canin sklmazz iste hehehe

kızlar toplanmış kilo bildirimi filan yapıyorlardır dedim ama sen yine teksin canım listeyle uğraşıyorsun galiba

nerdeyse 22 kisi daha bildirim yapmasi lazim
cogunu cikarticam
cogu kisi girmiyor.

valla yedim bilmiom :gitme: nidam abla duymasin öldürcek beni yaaa
bide söz verdimm 24 temmuz da 80 olcam diye
2 haftada 5 kilo verebilirim aslinda
BAYAAA SIKMAM LAZIM KENDIMI

yediklerim bana yaramayacak kilo yapmayacak diye düşün kendini teselli et kilo yapacak dıye dert etme psikolojık acıdan etkilenırsın afiyet olsun:))

aylinnnnn tebriklerklava:klava:klava:
çok güzel kilo almışsın yapacağın listede en kara halka olarak kendini yaz
canım ya neden bu kadar saldın kendini yapma o kadar emeğine yazık etme
haftaya kilo vermezsen fena yapıcam seni haberin olsun:mymeka::mymeka:

ben kilo veremedim ama almadımda ona dikkat ettim bende veremiyorum
3 haftadır ama bu hafta bari 300 500 gramcık vereyim istiyorum birazda kendimi döveyimklava:klava::mymeka::mymeka:

BAHARNAZ iyiki bırakmışın zaten balsız bi işe yaramıyo elma sirkesi boşuna yorulurdun

aylin90 kötükedihüso bak şu saat olmuş ve resmen açım ama kandimi tuttum yemedim çünkü benm bir amacım var yedim yedimde ne oldu ben onları yedim onlarda beni yedi hayatım hep kısır döngü içerisinde geçti. ben bişey yiyeceğim zaman direk burdaki arkadaşlar aklıma geliyo hcr35 gibi yulaf gibi onlar nasıl verdiler kiloları şimdi çook mutlular , tabi bide çizelge :)
kızlar pazartesiden itibaren herkes günlük yediklerini yazsın lütfen yoksa
başlığımız 80-90 aralığındakiler birlikte kilo alıyorlar olacak :) bilmiyorum katılırmısınz bana ?

Kizlar u hafta hic kilo verememisim cunku gecen cumatesinden beri hasta idim gidemedim sporazaten benim yavru kurtlardan gecti bu hastalik kulak enfeksiyonu gecirdiler.Kilo ayni bu hafta insallah haftaya veririm.

alla halaah listenin yarisi bildirim yapmadi bu ne yaaa
insanin hic zevki kalmiyoooo :1ninca:
evet en zayif halka benimmm :kedi::kedi::mymeka:
yagmurgözlü birinci 1100gr ile, tebrik ederim cnm

bu hafta en azindan bu aldigim kiloyu vermeye calisicam offfffff noluyo bana bi bilsemmm CADIARZU :a015:

bildirim yapmayani sildim, haftaya girerler artik listeye
toplam 39 kisi vardi, bakin kac kisi söylemis kilosunu kafamçokkarıştı

Kizlar u hafta hic kilo verememisim cunku gecen cumatesinden beri hasta idim gidemedim sporazaten benim yavru kurtlardan gecti bu hastalik kulak enfeksiyonu gecirdiler.Kilo ayni bu hafta insallah haftaya veririm.

gecmis olsun cnmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…