- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Sorular çok zor geliyor. Hocalar resmen bırakmaya çalışıyolar.
Çalismami nurada sonlandiriyorum. Olursa olur olmazsa olmaz artik. Cok kastim kendimi yeter artik.
kızlar benim ödemim hala devam ediyor , özelliklede sabahları oluyo ...tartıldım ve artı çıktım
kızlar benim ödemim hala devam ediyor , özelliklede sabahları oluyo ...tartıldım ve artı çıktım
ala ala hem yeşil çay hem maydonoz işe yaramadı mı canımdemlenmiş mısır püskülünü dene canımmmm birdee 1 fincan kaynamış suya 2 tutam at 10 dk demle umarım yararını görürsün tatlım
unuttuğun bi nokta var ama. arkadaşın en yoğun günleriydi sürekli çalıştı ve haliyle yoruldu. çok ayakta da kaldı gibime geliyor.[/QUOT]
yani :))) valla ben bildiğimi yazdım isterse yapsın :) baktım ivedi önlem olarak bu tarif vardııı çok rahatsız ediyorsaaa yapsın diyeeee söyleyeyim dedim
unuttuğun bi nokta var ama. arkadaşın en yoğun günleriydi sürekli çalıştı ve haliyle yoruldu. çok ayakta da kaldı gibime geliyor.[/QUOT]
yani :))) valla ben bildiğimi yazdım isterse yapsın :) baktım ivedi önlem olarak bu tarif vardııı çok rahatsız ediyorsaaa yapsın diyeeee söyleyeyim dedim
kız alındın mı sen banamı öyle geldi:26: vallahi kötü niyetle bişe sölemedim.
deniycem canım bunuda, içine kiraz sapıda atayım mı yoksa sadece mısır püskülüjnden mi yapayım canım?ala ala hem yeşil çay hem maydonoz işe yaramadı mı canımdemlenmiş mısır püskülünü dene canımmmm birdee 1 fincan kaynamış suya 2 tutam at 10 dk demle umarım yararını görürsün tatlım
maaşallah kız sana, hem hamişsin hemde kilo veriyosun, inş. az kiloyla atlatırsın canım, nerdeyse yolu yarıladın sayılır be güzelimanam bende eksiye geçtim. nedendir bilmiyom. ama sevinçliyim. annemgil yarın gidiyo büyük ihtimalle. belki birazcık pilatese başlarım. ramazana kadar yapsam neden kötü. belki gaz problemime çözüm getirir. ne yesem karnım iki katı şişiyo. yakında uçan balon gibi uçarsam hiiiiç şaşırmayınkız ödeme karşılık yine iyi 400 gr bence. canını sıkma bence
unuttuğun bi nokta var ama. arkadaşın en yoğun günleriydi sürekli çalıştı ve haliyle yoruldu. çok ayakta da kaldı gibime geliyor.
canım ben BİBERİYE YAĞI almıştım birkaç yağ karıştırıp istediğin bölgeye sürüyorsun selülite birebirmiş..ben iki kez yaptım sonrası tembellik..- dahilen kabız etkili, gaz giderici, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı
-safra ve incebarsak üzeirnde spazm çözücü
-merkezi sinir sistemi uyarıcı
-hastalıkdan yeni kalkmış nekahat dönemindekilere önerilir
-antioksidan özellik taşır
-haricen kan dolaşımını hızlandırmakda,adale ve romatizmal ağrılarda ağrı kesici olarak kullanılır
-çayı saça sürülüp friksiyon yapıldığında, saç dökülmesini önleyici ve saçı canlandırıcı etkiye sahiptir
-veeeeeeeeeeeeeee yağ yakıcııııı özelliği vardırrrrrrr.
peki nasıl yapacağız?
-1 tatlı kaşığı drog, 1 çay fincanı kaynar suyun üzerine eklenir.üstü kapalı olarak 15dk . demlendirilir, süzülür. ( demlediğiniz kap cam yada porselen olmalı)
günde 3-4 fincan içilebilir , ama 4 olmasın kızlar 3 fincan içelim
haricen ağrı kesici olarak kullanmak isteyen olursa onun tarifinide yazabilirim. hadi kolay gelsin hepimizeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben benimkine tatil demeyeyim ama dinlenme olacak , nasipse istanbul ... sonrasında kaldığımız yerden devam :)kızlar tatile ne zaman ve nereye gidiyorsunuz???
daha doğrusu tatile gidecekmisiniz??:44:
- dahilen kabız etkili, gaz giderici, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı
-safra ve incebarsak üzeirnde spazm çözücü
-merkezi sinir sistemi uyarıcı
-hastalıkdan yeni kalkmış nekahat dönemindekilere önerilir
-antioksidan özellik taşır
-haricen kan dolaşımını hızlandırmakda,adale ve romatizmal ağrılarda ağrı kesici olarak kullanılır
-çayı saça sürülüp friksiyon yapıldığında, saç dökülmesini önleyici ve saçı canlandırıcı etkiye sahiptir
-veeeeeeeeeeeeeee yağ yakıcııııı özelliği vardırrrrrrr.
peki nasıl yapacağız?
-1 tatlı kaşığı drog, 1 çay fincanı kaynar suyun üzerine eklenir.üstü kapalı olarak 15dk . demlendirilir, süzülür. ( demlediğiniz kap cam yada porselen olmalı)
günde 3-4 fincan içilebilir , ama 4 olmasın kızlar 3 fincan içelim
haricen ağrı kesici olarak kullanmak isteyen olursa onun tarifinide yazabilirim. hadi kolay gelsin hepimizeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ikametgah hangi şehir canım?ben ankaradayım ve istanbul hayranıyım..mutlaka her sene uğrarız bizde..bu sene nereye gideceğimiz belli değil..eşim istanbula ramazanda gidelim diyor.bakalım hayırlısı..ben benimkine tatil demeyeyim ama dinlenme olacak , nasipse istanbul ... sonrasında kaldığımız yerden devam :)
kız ben sana alınırmıyım hiçççç :)))) kötü niyetli olmadığını biliyorum bebeğimmm ummahhhhhhhkız alındın mı sen banamı öyle geldi:26: vallahi kötü niyetle bişe sölemedim.
atma canımmmmmm bu işe yaramazsa bide onu deneriz :)))) ama elinde kiraz sapın varsa önce onu dene mısır püskülü almadandeniycem canım bunuda, içine kiraz sapıda atayım mı yoksa sadece mısır püskülüjnden mi yapayım canım?
maaşallah kız sana, hem hamişsin hemde kilo veriyosun, inş. az kiloyla atlatırsın canım, nerdeyse yolu yarıladın sayılır be güzelim
evet canım per5şembeden beri yoğun günler geçiriyorum, kurs bitirimiydi, haftasonu ev zaten evlikten çıkıyo sınav olduğunda, abim,ablam çocuklar hırla oluyo, resmen kürt çalıyo çingen oynuyo derler ya o şekle bürünüyorşükür atlattık bu seferde temizliğe girişcem ,bugün en azından birkaç iş yapayım çünkü salıya kadar halletmem lazım , sonrasında benim gezmelerim başlıycak :))
güzelll dışdandaaaa yağ yakımını hızlandırır devam et canımcanım ben BİBERİYE YAĞI almıştım birkaç yağ karıştırıp istediğin bölgeye sürüyorsun selülite birebirmiş..ben iki kez yaptım sonrası tembellik..
ayyyy ben,m hatam bebeğim özür dilerimmmmm dalgınlıkla kitapta gördüğümü direk geçirdimmmmm ot şeklindeee kuzummmmcanım biberiyeyi ot olarakmı alıcaz yoksa yağ olarak mı? drog ne demek ?anlayamadım kısacası be tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?