80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhhhhhhhhhhhhhhbeeeeeeeeeeeeeeeee bittianam ne yük kalktı üstümden anlatamam doğrusu. umarın sizinde sırtınızdaki yük hafiflemiştir. düşünsenize ocak ayına kadar sınav yok:119::119::119::119::119:

bana tatil demeyinnnn b....tan bi tatil beni bekliyo. memlekete gidecez. amerikadan kaynım gelecek biz diğer evlenen kaynım ve bekar görümcem. bakiiiiiiiiiiim:44: toplamda 13 kişi bunun 4 ü çocuk g... kadar evde. nasıl olacak bilmiyom. bide tutturdulsr bir tek apart kiralayıp kaplıcaya gidecekmişiz. olduuuu başka sıkıntınız varmı diye isyan edesim var. ama sesimizi çıkaramıyoruz. neyse ki ramazan geliyor da kimsenin aklına gelmiyor. bide eşim tutturmuş annengille memlekete sende gitte babam gilin yanına git diyo. neymiş amcası yeğenlerini daha çok görecekmiş. olduuu efendim başka derdi olan varmı? biliyom bunu kayınbaba istiyor. bizimkide olur baba diyor ama yemezler. gitmiyom işte.

ikametgah hangi şehir canım?ben ankaradayım ve istanbul hayranıyım..mutlaka her sene uğrarız bizde..bu sene nereye gideceğimiz belli değil..eşim istanbula ramazanda gidelim diyor.bakalım hayırlısı..
canım zonguldaktayım ben, kesinlikle bende istanbulu çok seviyorum çok güzel ama çok zor bi şehir ...
tamam canım , bende her şey var ama uygulayan yok, daha doğrusu istikrar yok şekerim bende biberiye var önceden aldığım, kavanozda saklıyorum , bişey olmuşmudur ki?

yok canım olmamışdır kullana bilirsin

selamun aleykum kızlar
iisiniz inşallah
bende 92.5 ile başlamıştım kilo vermeye
27 gün geçti
84 olmuşum
ancak çok yavaşladı nedense?????
neyse
elma şekeriiiiii şeyi sorcaktım şu verdiğin tarif biberiye çayı mı oluyor tam anlayamadım acaba kilo vermeyi hızlandırır mı :))))))
ya da hızlandırıcı bişi biliyormusunuz

hamilelik sendromları baş göstermeye başlamış..ağzında bozulmuş senin..boşver hamileliğin tadını çıkar sana fazla dokunanda olmaz iki canlısın ya
bu arada sana ve tüm sınava giren arkadaşlara çook geçmiş olsun..hayırlı sonuçlar alırsınız inş.

evet canım biberiye çayııı hızlandırmaz canımmm verdiğin kiloları garantiye alır sadece yağ yakar :))))

sağol tatlım miktarı var mı peki?
var bebeğim 1 tatlı kaşığı bitki ( ama dolu dolu olmasın) 1 çay fincanı ( kupa da olur) kaynar su

arkadaşım sen ne yaptın ya???
bir ayda 8.5 kg

nasıl verdin??sanırım çok ödemin vardı o gitti şimdi vücut yağ yakmaya başladı ondan yavaşladı

ayyüzlümmm canım birşey soracağımmmm açık öğretimde kayıt yenileme nasıl oluyor 2. dönemdeki gibi mi olacak internetten sonra banka harcı şeklinde mii ilk kayıtta bayağı bir uğraşmıştık da öyle olmayacak değil mi :)

Kusura bakmayın canım öyle sinirliyim ki tam oh sınav bitti dedim tatil haberi moralimi alt üst etti. Sana dokunmazlar diyonda nerde bunlarda o medeniyet

Netten dersleri seçecen sonra bankaya parayı yatıracan ve en son ilarak ta ögrenci kimlik kartının arkadına dönem bandrolünü yapıştırtacan bitecek. Ama daha çok var şimdi rahatlıgın keyfini çıkar:)))

(( çok kötüyüm kız ben bildiğin depresyona giriyorum bir ayağımı attım ötekini de atacağım (( sınavlar berbat geçtii yıl uzatacağımmmm kesinleştiii, tercihlerde yerleşiemeyeceğim de kesinleşti kadrosu ilkinden azmış hayatta giremem işim 2014 hazirana kaldı, lisansdan girmeyi planlıyordum önümüzdeki yıll okulu bitiremeyeceğim için lisans kpss de giremeyeceğim, telefonlarımın ikiside bozulduuuu biri tamire gitti ötekinin sorunu bataryaydı ona batarya aldım bugünnn oda öbürürünün aynısı yapmaya başladı kendi kendine kapanıp açılıyorrrrr 2 gün sonra askere gidecek son günlerde sesini bile duyamıyorum (((

arkadaşım sen ne yaptın ya???
bir ayda 8.5 kg

nasıl verdin??sanırım çok ödemin vardı o gitti şimdi vücut yağ yakmaya başladı ondan yavaşladı

sanırım son zamanlarda aldığımız kiloları hızlı veriyormuşuz
ama dediğin doğru ödem de olabilir ben suda içmiyordum çnkü şimdi 3 lt içiyorum
spor yapıorum birde hftada 10 saat öyle :))
Allah herkese nasip etsin ama sağlıklı :))

(( bitirirsin inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman olur cnm bölüm ne??adalet mi acep :)
infaz koruma memuru alımı az(( bayan) onumu söledin
bende düşünüyorumda kısmet artık

(( bitirirsin inşallah hayırlısı ne zaman ise o zaman olur cnm bölüm ne??adalet mi acep :)
infaz koruma memuru alımı az(( bayan) onumu söledin
bende düşünüyorumda kısmet artık
yok canım yaaa ziraat teknikeriyim bölümden alım yok 3001 den tercih yapıyorum , şimdi okuduğumda maliyeeee nefret ediyorum o bölümdennn

- dahilen kabız etkili, gaz giderici, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı
-safra ve incebarsak üzeirnde spazm çözücü
-merkezi sinir sistemi uyarıcı
-hastalıkdan yeni kalkmış nekahat dönemindekilere önerilir
-antioksidan özellik taşır
-haricen kan dolaşımını hızlandırmakda,adale ve romatizmal ağrılarda ağrı kesici olarak kullanılır
-çayı saça sürülüp friksiyon yapıldığında, saç dökülmesini önleyici ve saçı canlandırıcı etkiye sahiptir
-veeeeeeeeeeeeeee yağ yakıcııııı özelliği vardırrrrrrr.

peki nasıl yapacağız?
-1 tatlı kaşığı bitki, 1 çay fincanı kaynar suyun üzerine eklenir.üstü kapalı olarak 15dk . demlendirilir, süzülür. ( demlediğiniz kap cam yada porselen olmalı)
günde 3-4 fincan içilebilir , ama 4 olmasın kızlar 3 fincan içelim

haricen ağrı kesici olarak kullanmak isteyen olursa onun tarifinide yazabilirim. hadi kolay gelsin hepimizeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah: 1 yeşil elma
sınav sonrası 11.00: 1 ekmek arası tavuk döner ( yiyip eve öyle gidelim dedik)
ara: 1 fincan latte ( 1 meyve- 1 bardak süte eş değerde)
akşam: 5 yk pilav ( bulgur), 2 büyük bardak ayran, 6 yk güveç

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…