bu arada kilom dün sabah itibariyle 67, 500 gr. tatilde almıştım, onu verdim ancak ama bu hafta reglim.
kızlar günaydın, artık neden gelemediğimi anlatmaktan utanıyorum, kusuruma bakmayın nolur. 3 gündür değil nete girmek, eve zor geliyorum. konsolosluk kapılarında, vize aracı şirketlerinde heder olduk kardeşimle.şöyleki kardeşim 2 yıldır parise gidebilmek için para biriktiriyordu, benim de eşim thy mensubu olduğundan bedava pass hakkım var, bu yüzden dedim ki gel mervecim ben seni götüreyim, sen kendi biletini al yeter. aynen de böyle oldu, kardeşim biletini aldı ben de otel vs. gibi şeylerin ödemelerini hallettim. vize şirketi 3 iş gününde vizeniz hazır olur, konsolosluk görüşme talep etse de bu 3 günün içindedir dedi ve bizi haziran ayında değil, 9 temmuz günü başvurun diye yönlendirdi. ve öyle yaptık, 7 ceddimizle ilgili belgeleri topladık, bir dünya para bayıldık vs. ilk schengen vizemiz olduğundan görüşme çıktı tabii, ama dediler ki en erken 17 temmuz cumaya görüşme yazarız, o gün sonuçlanmazsa 20 temmuzda sonuçlanır, ama işin korkuncu bizim uçak biletimiz 20 temmuz sabah 07.40'da! Nasıl bir panik oldum anlatamam, çünkü esnek olmayan bilet almıştım, yani günü değiştirmem mümkün değil! görevli bunları telefonda söyledikten sonra koşarak taksime gittik ve büyük uğraşlar sonucu 16 temmuz prş sabahına görüşme ayarladık, yani en geç, inşallah vizemiz çıkarsa 17 temmuz cuma pasaportlarımız elimizde olacakmış.
Altı üstü 5 gün paris, 3 gün roma'da kısıtlı bir bütçeyle kalıcaz. Yarabbim sen hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eyle diyebiliyorum ancak.
Hepinizi öpüyorum.
aylin ellerine sağlık canım bu arada çok güzel görünüyorsun yüzünden bizi mahrum etsende
yağmur gözlütebrikler canım
slm kızlar yağmurgözlü tbrkler canım darısı diğer kilolara benimde kilo vermeme rağmen göbişim küçülmüşşşş
günaydın arkadaşlar evrasu yagmurgözlü nasılsınız
AYLİN ellerine saglık canım lise güzel ama az kişi neler oluyor bize
günaydın arkadaşlar evrasu yagmurgözlü nasılsınız
AYLİN ellerine saglık canım lise güzel ama az kişi neler oluyor bize
evracığım bana müsade işler beni bekler :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?