80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin ellerine sağlık canım bu arada çok güzel görünüyorsun yüzünden bizi mahrum etsende
yağmur gözlütebrikler canım

kızlar günaydın, artık neden gelemediğimi anlatmaktan utanıyorum, kusuruma bakmayın nolur. 3 gündür değil nete girmek, eve zor geliyorum. konsolosluk kapılarında, vize aracı şirketlerinde heder olduk kardeşimle.şöyleki kardeşim 2 yıldır parise gidebilmek için para biriktiriyordu, benim de eşim thy mensubu olduğundan bedava pass hakkım var, bu yüzden dedim ki gel mervecim ben seni götüreyim, sen kendi biletini al yeter. aynen de böyle oldu, kardeşim biletini aldı ben de otel vs. gibi şeylerin ödemelerini hallettim. vize şirketi 3 iş gününde vizeniz hazır olur, konsolosluk görüşme talep etse de bu 3 günün içindedir dedi ve bizi haziran ayında değil, 9 temmuz günü başvurun diye yönlendirdi. ve öyle yaptık, 7 ceddimizle ilgili belgeleri topladık, bir dünya para bayıldık vs. ilk schengen vizemiz olduğundan görüşme çıktı tabii, ama dediler ki en erken 17 temmuz cumaya görüşme yazarız, o gün sonuçlanmazsa 20 temmuzda sonuçlanır, ama işin korkuncu bizim uçak biletimiz 20 temmuz sabah 07.40'da! Nasıl bir panik oldum anlatamam, çünkü esnek olmayan bilet almıştım, yani günü değiştirmem mümkün değil! görevli bunları telefonda söyledikten sonra koşarak taksime gittik ve büyük uğraşlar sonucu 16 temmuz prş sabahına görüşme ayarladık, yani en geç, inşallah vizemiz çıkarsa 17 temmuz cuma pasaportlarımız elimizde olacakmış.
Altı üstü 5 gün paris, 3 gün roma'da kısıtlı bir bütçeyle kalıcaz. Yarabbim sen hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eyle diyebiliyorum ancak.
Hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
bu arada kilom dün sabah itibariyle 67, 500 gr. tatilde almıştım, onu verdim ancak ama bu hafta reglim.

şimdiden iyi ttailler ve iyi yolculuklar arkadasım, bu arada çizelgen şimdi dikkatimi çekti 83 den 67 çok güzel kilo vermişsin konularını aradım ama bulamadım ekstra olarak yaptıgın birşey var mı kilo vermek için..

canım sana hak verıyorum vıze almak kadar zor bır iş yok..konsolosluk kapılarında ınsanı curutuyorlar resmen..sana ıyı tatıller canım..benım ıcınde gezın..a.s.

slm kızlar aylin ellerine sağlık liste için ama liste hakikaten iç karartıcı herkes kendini salmış ben dahil sıcaklar gevşetiyormu ne anlamış değilim aslında yazın daha çok sıvı aldığımız için kilo vermek daha kolay olur diye düşünürdüm heralde sıcaklardan ve soğuk su içmekten ödem mi topluyoruz yoksa ben kendimi böyle teselli ediyorum yoksa kilo veremiyorum demek canımı sıkıyor

merhaba kizlar ben geldim flekscim yemek yemedim sadece sabah ögle aksam 1 kilo yani toplamda günde 3 kilo kiraz yedim yesil cay ictim ce 3 litre su icten 3 gün boyunca

merhaba aylincim gecen hafta 85 kiloydum simdi yani dün tartildim 82 kilo olmusuma.s.

sabah 6,30 kalktım yürüyüşe gittim 1 saat halka açık parkta hoca eşliğinde spor hihoyyyt45 dk tempolu yürüyüşhihoyyyt
kahvaltı 1 dilim tuzsuz ekmek
1 salatalık
1 domates
azcık ta peynir şekersiz çay

öğlen yagsız tuzsuz bol salata
1 dilim ekmek
1 kase yarım yağlı yogurt

slm kızlar yağmurgözlü tbrkler canım darısı diğer kilolara benimde kilo vermeme rağmen göbişim küçülmüşşşş

günaydın arkadaşlar evrasu yagmurgözlü nasılsınız

AYLıN ellerine saglık canım lise güzel ama az kişi neler oluyor bize

slm kızlar yağmurgözlü tbrkler canım darısı diğer kilolara benimde kilo vermeme rağmen göbişim küçülmüşşşş

tşk canım darısı tüm arkadaşlarımızın başınaopuyorumnanaktanben bu işi bu sefer başarıcam sanırım:lepi:birazdan ev işlerine başlarım malum çalışıyorum evle ancak haftasonları ilgilenebiliyorum

artemis ve nidam, sağolun arkadaşlarım. ben pko hastasıyım, doktorum insülin direnci var diyip glisemik indeksi düşük bir rejim ve glucophage diye bir ilaç verdi, haftada 3 gün 1 er saat spor yaptım ve verdim ama 67'de çok takıldım, bu hafta reglim bitince umarım 1 kilo vermiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…