siyah çay taylım içtim bilee geçmiş olsuntabii çekerim fotosunu işallah karar verip alırsam gerçi karar verdim ama benim adamın para durumu ne olur bilmem sabit omayınca gelir belliolmuyor:44:
ben seni bu destanların içinde ayrı seviyom zaten gülüm.sen yaz okuyoruz biz reyting iyi yani seni izlemeye devam edicez bende geçen gün götürdüm kızı göz muayenesine gözü 3 numaraya çıkmış nasıl ilerlemesini durdurucam bilmiyorum çok bilgisayar başında kalıyo kime çektiyse onunda etkisi oluyor sanırım..bende senin gibi düşünüyorum evlenipte boşanıcana hiç evlenmesin daha iyi :26:1 verip 2 almakda var işin ucunda .benimkilerde öyle yok bekar olucak ki bu yaşta bekar erkek nerde bulunur.yok yakışıklı olucak kendi güzelmiş gibi.annesi olmuycak ayrı ev olucak.zengin olucak uzun boylu falan filan derken bu yaşı buldu ikizi 7 sene oldu evleneli ama çok zor oldu beyenmesi allah kocasına çoooookkk uzun ömür booooll sabır ve tonla para versin allah çokk çokk mutlu etsin ..o bena çok çektirmişti kocamla uyumamıza bile karışır bas bas bağırdı odamıza girer kontrol ederdi.aman başıma gelmesin allah çook mesut etsin beddua falan etmiyorum çünkü sabır yok çekmez kocayı falan ,boşanır gelir.yazın gelir 2 ay kalır her yıl benim hayatım ölür çarşıya gidecek olsam evimin kapısını ya açık bırakmamı yada anahtar vermemi ister olucak şeymi zayen 7 .24 bi aradayız ben yokkende evime girip çıkıcak. aman biri bari gitti biz 5 sene aynı evde kaldık kv kp görümceler ve kayınla sonra ayrı eve çıktık zar zor. ama biri gelin olunca aşağı daireye taşındık ,bizinkiler kendini idare edemez .ille bi bekçi olucak başlarında bana yaptıkları onca eziyete karşı benim vicdanım elvermedi onları yalnız bırakmaya.allah bilsin başka ne diyebilirimki
AAAA BİDE ANTİDEPRESANLARIN PAYI AZINSANAMAZ.ALLAH RAZI OLSUN DR DAN HAPI İÇİP İÇİP DOLANIYOM .ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİM BU GÜNÜME ŞÜKÜR
valla kuzummm ben beğendim ama ben de boyu kısa olanlardanım dolapda günlük hayatta çok sık kullandığımız ürünlerden acaba sorun yaşarmısınnn şimdi bizim dolaba göre kıyasladım bizimki enine geniş tiplerden bu ona nazaran daha uzun çok beğendim dersen ve boy sıkıntısı çekersen raf düzenlemesi yapıp tencereleri üst kısma yerleştirirsin[/COLOR]]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=728988&d=1370444673[/B]
elmam şekerim dolabı almadan sizinde fikrinizi almak istiyorum kızlar ne dersiniz alıyımmı bu dolabı .tek sıkıntı benim boy kısa 157 ulaşablirmim ust raflara yoksa tabak çanak tepeme düşermi.yanında birde merdiven hediye etseler güzel olurdu
canım bence fazla rahata alıştıklarından ne yapacaklarını o yüzden bilmiyolar, bazı durumları akışına bırakmak lazım ama işte bu arada da senin vicadni olarak rahat olman lazım, inş. arkadaşım 2. görümceyide everirsinde rahata erişirsin ( bu gecenin duaları arasında yer alsın )haklısın birazda kabahat benim alıştırdım onu hazıra beni kullanmaya ondan..
yıllardır temizliklerini hep ben yaparım bayram bahar kış temizliği.bayram yemeğ, misafirleri hep bende.öyle zamanlarda o gezmeye gider hep bende ona laf anlatıncaya kadar kendim yaparım deyip ona hiç seslenmem:44:.kız kocam yolda evin alış veriş fatura hastane işleri hep bende .o beceremez gitse eve gelemez tekrar kaybolur.küçük kıza bile baktırmıyorum çarşıya gittiğimde ,elimde çocuk , poşetlerle ordan oraya koşturuyorum .kendini saf yerine koyup beni kandırdığını sanıyoherkes kendini kandırır allah her şeyi görüyor sabır
okudukça bana bişeyler oldu be canım, bu ne resmen çocuktan beter , bence bırak koksun aldıkların, bırak kaybolsun, elbet öğrenecek canım , bebek bile düşe kalka öğreniyo yürümeyi, o hesab yani canım[/color]
günaydın kızlarr
Ayyüzlüm hepimizin arasında manevi bir bağ oldu sanırım.hepimiz birden temizlik yapıyoruz hepimiz birden cozutuyoz,hepimiz birden hastanıyoruz sanırım :13:bende geceden beri ağrı çekiyorum wc den çıkabilirdem kalan işlere bakıcam bu gün.idrarım kan olmuş benimde sanırım maydanoz kürü işe yaradı ya iltihap ya kum döküyorum..snada geçmiş olsun canım
Benim görümce laf anlamaz bu yaşa gelmiş değişmemiş nerdeyse 50 olucak,şimdiden sonra değişmez ben ona laf anlatmaya çalışınca sinirlerim bozuluyo .çıldırıyorum laf anlatasıya kendim yapıyorum .çoğu zaman yemeklerini bile ben yaparım evde kendime fazla yapar yarısını onlara götürürüm.beceremiyo.alıyorum geliyorum elimin çocuğuyla malzeme, pişirmiyor çürütüp atıyor çöpe. aldıklarımı dolabına bile yerleştirmiyor Ben yapıcam yapmazsam 2 gün yerde bekler alınanlar bozulur. anca sokak sokak gezsin millete şöyle iş yaparım böyle temizlik yaparım diye anlatsın. herkesde inanıyor bunun lafına:44:
.
bende oruç tutacaktım ama sahura kalkmayı unuttum:26: sabahta su içtim unutarak yine , nasib olmadı ama inş. gecemizi en güzel şekilde ihya ederiz ( amin ) bende acayip çay koliğimdir, kız gel demlikleri boşaltalımALLAH KABUL ETSİN ŞEKERİMBENDE TUTUCAKTIM AMA SABAH UNUTUP SU İÇTİM ZATEN RAHATSIZIM BİRAZDA ELMAM ŞEKERİM ÇAYI Bİ SENİN YERİNE DEYİN TÜM TOPİĞİN YERİNE BİLE İÇERİM ÇOK SEVERİM ÇAYI TAM TİRYAKİ
canım bence fazla rahata alıştıklarından ne yapacaklarını o yüzden bilmiyolar, bazı durumları akışına bırakmak lazım ama işte bu arada da senin vicadni olarak rahat olman lazım, inş. arkadaşım 2. görümceyide everirsinde rahata erişirsin ( bu gecenin duaları arasında yer alsın )
okudukça bana bişeyler oldu be canım, bu ne resmen çocuktan beter , bence bırak koksun aldıkların, bırak kaybolsun, elbet öğrenecek canım , bebek bile düşe kalka öğreniyo yürümeyi, o hesab yani canım
bende oruç tutacaktım ama sahura kalkmayı unuttum:26: sabahta su içtim unutarak yine , nasib olmadı ama inş. gecemizi en güzel şekilde ihya ederiz ( amin ) bende acayip çay koliğimdir, kız gel demlikleri boşaltalım
haklısın canım alıştırdın onları benş mecbur görüyorlar.birde küçük görümcem var benle yaş evli o bile kv geleceğinde beni arayıp haber veriyor hazırlık yapıyım diye eyer evde yoksam gelmiyor annesinin evine halbuki evimiz ayrı ama onlar ve tüm misafirler geliceğimde ben çıkar yemek pasta ne yapıcaksam ben yaparım evin kızıda ortadan sıvışır böyle durumlarda bulamayız yok.misafir ben yokken gelmiyor görümcemde eve ben yokken misafir kabul etmiyor ne akıl ama kim uğraşcak ikramla hülya vaken aklını kullanıcan işte kız koksun diyon aslında doğruda 2 evin masrafı benim adama onada acıyorum zar zor kazanıyor zaten bu da <çoğu zaman t üpü bile açık buluyorum çıktığımda boşu boşuna üstü boş yanıyor çeşmeleri açık bırakıyorlar kapıları açık koyuyorlar anlatmakla bitmez .burdan gitme imkanım da yok bunları bıraksam 2 günde evi yakarlar allah saklasın....bende hırsımı çaydan alıyorum demlik demlik çay içerim geliyim canım ama çayı çoookk demle tam tiryaki var karşında tatlım
inşallah bebeğim benimmmmm çay nasıl gidiyorrr :)afiyet olsun canım , yarın dengelersin kendini, üzülme yediklerine
bunlar bence tamamen sana bağlamışlar göbeklerini, ALLAH kolaylık versin canım sana , sağlığın olsun yeter ki gerisi öle de geçiyor böyle de, yapan kendine yapar, sen sabret canım ALLAH doğruyla beraberdir, şimdi anlamazsın belki ama bu sabrettiklerin karşına teker teker çıkar senin...
gel canım benim de senden aşağı kalır yanım yok, elimde çay sana yazıyorumtokuşturalım demlikleri şimdi de biberiye çayımı yapıcam :))
güzel gidiyo canım, yeter ki sıcak bişeyler olsun bana içerim dibini görünceye kadarinşallah bebeğim benimmmmm çay nasıl gidiyorrr :)
afiyet olsun canım benimsen kurs öğretmenimiydin ismin ne ben hülya
siyah çay taylım içtim bilee geçmiş olsuntabii çekerim fotosunu işallah karar verip alırsam gerçi karar verdim ama benim adamın para durumu ne olur bilmem sabit omayınca gelir belliolmuyor:44:
ben seni bu destanların içinde ayrı seviyom zaten gülüm.sen yaz okuyoruz biz reyting iyi yani seni izlemeye devam edicez bende geçen gün götürdüm kızı göz muayenesine gözü 3 numaraya çıkmış nasıl ilerlemesini durdurucam bilmiyorum çok bilgisayar başında kalıyo kime çektiyse onunda etkisi oluyor sanırım..bende senin gibi düşünüyorum evlenipte boşanıcana hiç evlenmesin daha iyi :26:1 verip 2 almakda var işin ucunda .benimkilerde öyle yok bekar olucak ki bu yaşta bekar erkek nerde bulunur.yok yakışıklı olucak kendi güzelmiş gibi.annesi olmuycak ayrı ev olucak.zengin olucak uzun boylu falan filan derken bu yaşı buldu ikizi 7 sene oldu evleneli ama çok zor oldu beyenmesi allah kocasına çoooookkk uzun ömür booooll sabır ve tonla para versin allah çokk çokk mutlu etsin ..o bena çok çektirmişti kocamla uyumamıza bile karışır bas bas bağırdı odamıza girer kontrol ederdi.aman başıma gelmesin allah çook mesut etsin beddua falan etmiyorum çünkü sabır yok çekmez kocayı falan ,boşanır gelir.yazın gelir 2 ay kalır her yıl benim hayatım ölür çarşıya gidecek olsam evimin kapısını ya açık bırakmamı yada anahtar vermemi ister olucak şeymi zayen 7 .24 bi aradayız ben yokkende evime girip çıkıcak. aman biri bari gitti biz 5 sene aynı evde kaldık kv kp görümceler ve kayınla sonra ayrı eve çıktık zar zor. ama biri gelin olunca aşağı daireye taşındık ,bizinkiler kendini idare edemez .ille bi bekçi olucak başlarında bana yaptıkları onca eziyete karşı benim vicdanım elvermedi onları yalnız bırakmaya.allah bilsin başka ne diyebilirimki
[COLOR="#2F4F4F"CECO GELSE BİŞEY SORUCAMAMA O DA AKŞAMA GELİR SANIRIM:44:NEYSE BEN SORUYUM GELİNCE GÖRÜR VEYA BİLEN VARSA CEVAP LÜTFEN
PAZARTESİ SAKALLARIM İÇİN LAZER YAPTIRDIM İLK DEFA YANİ ACEMİYİM BİLMİYORUM.TÜYLER HALA DURUYOR ÜSTLERİ SANKİ YANMİŞ GİBİ AMA KÖKLERİ DE KENDİDE ÖYLE DURUYOR .ME ZAMAN DÖKÜLÜR ACADA BÖYLEMİ KALICAK YOKSA .YOKSA CINBIZLA ALIYIMMI ][/COLOR]AAAAA YAZDIĞIM MESAJ ÇOK KISAYMIŞ ALİŞMIŞ CECONUN DESTANLARINA BENİMKİ KISA GELİYO NE YAZIYIM DAHA HAYAT HİKAYEMİ YAZSAM KAFİ GELİRMİ ACAba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?