80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

miraç kandiliniz mübarek olsun oruç tutanların da allah oruçlarını kabul etsin inşallah

sabah çooook kötü oldum wc den çıkamıyodum zar zor dr a attım kendimi. enfeksiyon yeniden başlamış. ordan da kadın doğuma gittim. bebeğin cinsiyeti belli olmamış. o da bir sürü ilaç yazdı. yani anlicanız bende bugün eczane zengin ettim.
kız cecoooooo ne döktürmüşün sen yine. topiğimizin gözde uzun yazarlarındansın

eeee yuh. napacak sizin evde. çok şükür gitmişte kurtulmuşsun darısı diğerinin başına ammmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
AAAA BİDE ANTİDEPRESANLARIN PAYI AZINSANAMAZ .ALLAH RAZI OLSUN DR DAN HAPI İÇİP İÇİP DOLANIYOM .ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİM BU GÜNÜME ŞÜKÜR

allah o psikiyatrları başımızdan eksik etmesin. bizi onlar kurtarıyo bu tip insanlardan.

Son düzenleme:
kızlar herkesin kandili mubarek olsun allah hepimizi nice kandillere sağlıka ve imanla erdirsin

Son düzenleme:
valla kuzummm ben beğendim ama ben de boyu kısa olanlardanım dolapda günlük hayatta çok sık kullandığımız ürünlerden acaba sorun yaşarmısınnn şimdi bizim dolaba göre kıyasladım bizimki enine geniş tiplerden bu ona nazaran daha uzun çok beğendim dersen ve boy sıkıntısı çekersen raf düzenlemesi yapıp tencereleri üst kısma yerleştirirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence fazla rahata alıştıklarından ne yapacaklarını o yüzden bilmiyolar, bazı durumları akışına bırakmak lazım ama işte bu arada da senin vicadni olarak rahat olman lazım, inş. arkadaşım 2. görümceyide everirsinde rahata erişirsin ( bu gecenin duaları arasında yer alsın )
okudukça bana bişeyler oldu be canım, bu ne resmen çocuktan beter , bence bırak koksun aldıkların, bırak kaybolsun, elbet öğrenecek canım , bebek bile düşe kalka öğreniyo yürümeyi, o hesab yani canım
bende oruç tutacaktım ama sahura kalkmayı unuttum:26: sabahta su içtim unutarak yine , nasib olmadı ama inş. gecemizi en güzel şekilde ihya ederiz ( amin ) bende acayip çay koliğimdir, kız gel demlikleri boşaltalım

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
Ara
1 dilim şekersiz kek
Öğle
1 kase domates çorbası
1 tabak karışık sebze közleme
1 dilim karpuz
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 şeftali
Yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Akşam
1 büyük kase patatesli salata
Ara
Karpuz
Biberiye çayı

haklısın canım alıştırdın onları benş mecbur görüyorlar.birde küçük görümcem var benle yaş evli o bile kv geleceğinde beni arayıp haber veriyor hazırlık yapıyım diye eyer evde yoksam gelmiyor annesinin evine halbuki evimiz ayrı ama onlar ve tüm misafirler geliceğimde ben çıkar yemek pasta ne yapıcaksam ben yaparım evin kızıda ortadan sıvışır böyle durumlarda bulamayız yok.misafir ben yokken gelmiyor görümcemde eve ben yokken misafir kabul etmiyor ne akıl ama kim uğraşcak ikramla hülya vaken aklını kullanıcan işte kız koksun diyon aslında doğruda 2 evin masrafı benim adama onada acıyorum zar zor kazanıyor zaten bu da <çoğu zaman t üpü bile açık buluyorum çıktığımda boşu boşuna üstü boş yanıyor çeşmeleri açık bırakıyorlar kapıları açık koyuyorlar anlatmakla bitmez .burdan gitme imkanım da yok bunları bıraksam 2 günde evi yakarlar allah saklasın....bende hırsımı çaydan alıyorum demlik demlik çay içerim geliyim canım ama çayı çoookk demle tam tiryaki var karşında tatlım

mnüm
sabah
2 dlm ekmk.5 zeytin 1 yumurta.domates
ara
karpuz
öğlen
2 dilim yoğurtlu emek.1 çay kaşığı sarelle
ara
1 kuru pasta
akşam
3 kepçe mantı:18:
gece kiraz yerim 4.5 lt su

bunlar bence tamamen sana bağlamışlar göbeklerini, ALLAH kolaylık versin canım sana , sağlığın olsun yeter ki gerisi öle de geçiyor böyle de, yapan kendine yapar, sen sabret canım ALLAH doğruyla beraberdir, şimdi anlamazsın belki ama bu sabrettiklerin karşına teker teker çıkar senin...
gel canım benim de senden aşağı kalır yanım yok, elimde çay sana yazıyorum tokuşturalım demlikleri şimdi de biberiye çayımı yapıcam :))

sabah : 1 haşlanmış yumurta , az peynir tavalaması , 1 dilim ekmek , şekersiz çay
ara : küçük kase kiraz
ara : 3 gün kurusu , 4 çiğ badem
akşam : 1 kepçe çorba , 4 y.k z.y fasulye , 2 kaşık pilav , yarım kase yoğurt , 2 y.k sebze sote
ara : bilmiyorum

AŞK ; onu görmeden gözlerine coşkunun darağacını kurup , sessizliğe cennet büyütmekti.....HERKESİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN, VEDÜD olan ALLAH'ım herkesin gönlüne göre versin ( amiiinnn )

kızlar bugün acayipppp coştumm akşam çok kaçırdım yaaaa dışarı çıktık bide oruç olunca tutamadım lkendimi (( bitki çayımı içeyim iyisimi :)

afiyet olsun canım benim sen kurs öğretmenimiydin ismin ne ben hülya

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür eve girebildim
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmedi Dışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıp sonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün

Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor )
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallah evimi özledim yaa hemen bir günde Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse

Valla gerçektende çok çok sabırlıymışsın
Rabbim inşallah gönlünden geçenleri o güzel yüreğine karşılık önüne sunar ....Aminnnnnnnn

Bu arada bence sen o görümceyi esra erola yada su gibiye gönder
Geçenlerde şans eseri su gibide bir kadın gördüm kopardı beni sanki kadın dünya güzeli mankenmiş gibi ( ki kendisi hem kilolu hemde ahım şahım bir güzelliği yok ) beklediği adayı tarif ederken tarık akanın gençliği gibi biri olsun demezmi koptum
YOk zengin olsun, yok evi olsun, yok şarkı söyleyebilsin, oyun oynayabilsin falan diye sıralayıp durdu
Gelen bir adayınada durduk yere bir kalkta şöyle ortada oyna bakayım nasıl oynuyorsun dedi tövbe ya Rabbim sanki ortada ayı oynatıcak
Hatta kadın 52 yaşında olduğu halde 47 yaşındayım demiş ilk başta başka bir aday kimliğini gördüm diyip yaşını açıklayıncada kadına düşman oldu ve her fırsatta o kadına sataşan huysuz bir kadın resmen
Normalde izlemezdim o güne kadar ama inan sırf o teyzeyi görecekmiyim diye açıp bakıyorum arada tam komedi

Canım lazer yapıldıktan 3 gün sonra falan dökülür demişti bana ilk yaptırdığımda bayan hatta ben baya baya dökülecek sandım ve diplerde sıyah siyah görünce acaba doğru yapmadılarmı diye düşünüp telefon açtım
Kadın cımbızla al dedi ve inan cımbızı daha deydirdiğim an kıllar döküldü
Yani hiç bir sakıncası yok cımbız deydirmene ben hatta ellimle bile çekmiştim şu anda öyle bir durum bile kalmadı okadar yok oldu kıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…