- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aselamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür eve girebildim
Malum kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmediDışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... Ve bir çok şey daha aldım dayanamayıpSonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün
Yarın sabahta kız kardeşimle ikeada geleneksel kahvaltı günlerimizden birini yapacağız
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor)
artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallahEvimi özledim yaa hemen bir günde Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede spor salonuna gidiyorum nasipse
Valla gerçektende çok çok sabırlıymışsın
Rabbim inşallah gönlünden geçenleri o güzel yüreğine karşılık önüne sunar ....aminnnnnnnn
bu arada bence sen o görümceyi esra erola yada su gibiye gönder
Geçenlerde şans eseri su gibide bir kadın gördüm kopardı beniSanki kadın dünya güzeli mankenmiş gibi ( ki kendisi hem kilolu hemde ahım şahım bir güzelliği yok ) beklediği adayı tarif ederken tarık akanın gençliği gibi biri olsun demezmi Koptum
yok zengin olsun, yok evi olsun, yok şarkı söyleyebilsin, oyun oynayabilsin falan diye sıralayıp durdu
Gelen bir adayınada durduk yere bir kalkta şöyle ortada oyna bakayım nasıl oynuyorsun dediTövbe ya rabbim sanki ortada ayı oynatıcak
Hatta kadın 52 yaşında olduğu halde 47 yaşındayım demiş ilk baştaBaşka bir aday kimliğini gördüm diyip yaşını açıklayıncada kadına düşman oldu ve her fırsatta o kadına sataşan huysuz bir kadın resmen
Normalde izlemezdim o güne kadar ama inan sırf o teyzeyi görecekmiyim diye açıp bakıyorum aradaTam komedi
Canım lazer yapıldıktan 3 gün sonra falan dökülür demişti bana ilk yaptırdığımda bayan hatta ben baya baya dökülecek sandım ve diplerde sıyah siyah görünce acaba doğru yapmadılarmı diye düşünüp telefon açtım
Kadın cımbızla al dedi ve inan cımbızı daha deydirdiğim an kıllar döküldü
Yani hiç bir sakıncası yok cımbız deydirmeneBen hatta ellimle bile çekmiştim şu anda öyle bir durum bile kalmadı okadar yok oldu kıllar
offffff ama neden mecbur oluyoruz kiçevrenmde öyle diyor :44:daha anlatsam ceco nun destanını geçerama zor yazıyorum tık tık tek parmakla ondan kısa kestim bide elti var evlere şenlik .el de aramayla bende arabayla var napcamm çekicem artıkk mecbuurr
AAAA BİDE ANTİDEPRESANLARIN PAYI AZINSANAMAZ.ALLAH RAZI OLSUN DR DAN HAPI İÇİP İÇİP DOLANIYOM .ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİM BU GÜNÜME ŞÜKÜR
[/COLOR]]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=728988&d=1370444673[/B]
elmam şekerim dolabı almadan sizinde fikrinizi almak istiyorum kızlar ne dersiniz alıyımmı bu dolabı .tek sıkıntı benim boy kısa 157 ulaşablirmim ust raflara yoksa tabak çanak tepeme düşermi.yanında birde merdiven hediye etseler güzel olurdu
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür eve girebildim
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmediDışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıpsonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün
Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor)
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallahevimi özledim yaa hemen bir günde Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse
Valla gerçektende çok çok sabırlıymışsın
Rabbim inşallah gönlünden geçenleri o güzel yüreğine karşılık önüne sunar ....Aminnnnnnnn
Bu arada bence sen o görümceyi esra erola yada su gibiye gönder
Geçenlerde şans eseri su gibide bir kadın gördüm kopardı benisanki kadın dünya güzeli mankenmiş gibi ( ki kendisi hem kilolu hemde ahım şahım bir güzelliği yok ) beklediği adayı tarif ederken tarık akanın gençliği gibi biri olsun demezmi koptum
YOk zengin olsun, yok evi olsun, yok şarkı söyleyebilsin, oyun oynayabilsin falan diye sıralayıp durdu
Gelen bir adayınada durduk yere bir kalkta şöyle ortada oyna bakayım nasıl oynuyorsun deditövbe ya Rabbim sanki ortada ayı oynatıcak
Hatta kadın 52 yaşında olduğu halde 47 yaşındayım demiş ilk baştabaşka bir aday kimliğini gördüm diyip yaşını açıklayıncada kadına düşman oldu ve her fırsatta o kadına sataşan huysuz bir kadın resmen
Normalde izlemezdim o güne kadar ama inan sırf o teyzeyi görecekmiyim diye açıp bakıyorum aradatam komedi
Canım lazer yapıldıktan 3 gün sonra falan dökülür demişti bana ilk yaptırdığımda bayan hatta ben baya baya dökülecek sandım ve diplerde sıyah siyah görünce acaba doğru yapmadılarmı diye düşünüp telefon açtım
Kadın cımbızla al dedi ve inan cımbızı daha deydirdiğim an kıllar döküldü
Yani hiç bir sakıncası yok cımbız deydirmeneben hatta ellimle bile çekmiştim şu anda öyle bir durum bile kalmadı okadar yok oldu kıllar
Allah yardımcınız olsun kızlarrr..
evlenip mutlu luruz diye evleniyoruz ama anlıyoruzki aileler evleniyor
ve sonra sıkıntılar off off
allah sabır versin
miraç kandili geçti ama
ALAH HER DAİM HER ZAMAN İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZİ
HER DAİM MUTLU HUZURLU KAFAMIZ RAHAT OLALIM İNŞALLAH
HER EL ATTIĞIMIZ İŞTE DE BAŞARILI OLALIM İNŞALLAH
canım öncelikle burayı bırakmayacaksınnn bulduğun fırsatta 1 defa da olsa gireceksin bırakınca başımıza gelenleri biliyoruzz görüyoruzz ne yazıkki sonra ekmeksiz kahvaltı yapmayacaksın ekmeksiz yaparsan vücut böylee bir kerede bastırır saldırırsın, yaz geldi işimiz daha kolay yemeklerimiz artık daha hafif terlemek de daha kolay :) canın atıştırmalık mı istedi meyve çayı iç o durumda ben bu sefer öyle yaptım ağzım boş kalmıyorrdu diyeti bıraktığımdan beri yeniden başlayınca vücut yine istiyor daha doğrusu nefis yeniden istiyorrr bu durumda meyve çayı içiyorum günlük 3 fincan da bitki çayını atlamıyoruz tabiki ve saatlerini ayarlaa yemeğini yeee saatine göree bir öğün atlayıp ötekinde yiyince kaçıyo tutamıyorsun :) sen zaten bilinçlisin bu konuda canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinnn bu saatten sonra pes edersen seneye benim gibi 0 dan başlamak zorunda kalırsınnn geçen yıll kilo verdiğimde çok mutlu oluyordummm ama bu yıl olmuyorum çünküüü geçen yılın en fazla kilosundayımm 72 ye gelene kadar da tatmin olmayacağım bu durumda olmak istemezsin değil mi koskoca 1 yılım çöpe gitti resmen emeklerim de tabikimerhabalar kızlar bayadır giremyrm girsemde yazamıyorum nasılsınz bakalım ben sizden uzak kaldığım süre zarfında hemen 74 leri gördüm çok moralim bozuldu kafamı bi türlü adapte edemyrm yine 80 leri görmekte istemiyorum canım çok sıkkın sabah çok güzel ekmeksiz bi şekilde kahvaltımı ettim ama okula gelirken yine ekmek yedim hemde patates kızartmasıyla beni bi sallayın ya napcam ben böyle yine sağım solum şişmeye başladıııııııııııııııı
AHHH bu ŞEMS-İ TEBRİZİ ahhhhhhhhhhhhhhh ciğerimi yakmıştır hep , RABBİM şefaatlerine nail eylesin cümlemizi , dualarını üzerimizden eksik etmesin ( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ) her ismini duyuşumda konya gelir aklıma , kokusunda MUHAMMED ( s.a.v ) olan belde .............canım Rabbim gönlüne inşirah versin..
imtihan hanesindeyiz..Rabbim kaldıramayacağı yükü yüklemez kuluna..dua en büyük ilaç..
Rabbim maddi ve manevi hastalıklarımızın şifasını versin inş.
bir dert varsa hep beterini düşünürüm ve şükrederim..
HAYAT BU!
BİR BAKARSIN HERŞEY BİR ANDA SON BULUR..
HAYAT BU!
SON DEDİĞİN ANDA HERŞEY YENİDEN CAN BULUR!
(ŞEMS-İ TEBRİZİ)
canım bizim haftalık yaptığımız bitki kürlerini mutlaka dene, acaip işe yaradığını düşünüyorum, son 3 gündür kendimde bir hafiflik hissediyordum ki bugün dayanamadım basküle bir çıkayım dedim ki hislerim doğruymuş, birde tanecim ekmeği hayatından çıkarmaya çalışma sadece yediğin ekmek cinsini ve miktarını değiştir, yoksa vücudumuzun hepsine ihtiyacı varmerhabalar kızlar bayadır giremyrm girsemde yazamıyorum nasılsınz bakalım ben sizden uzak kaldığım süre zarfında hemen 74 leri gördüm çok moralim bozuldu kafamı bi türlü adapte edemyrm yine 80 leri görmekte istemiyorum canım çok sıkkın sabah çok güzel ekmeksiz bi şekilde kahvaltımı ettim ama okula gelirken yine ekmek yedim hemde patates kızartmasıyla beni bi sallayın ya napcam ben böyle yine sağım solum şişmeye başladıııııııııııııııı
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim işe yaradı demekkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhAHHH bu ŞEMS-İ TEBRİZİ ahhhhhhhhhhhhhhh ciğerimi yakmıştır hep , RABBİM şefaatlerine nail eylesin cümlemizi , dualarını üzerimizden eksik etmesin ( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ) her ismini duyuşumda konya gelir aklıma , kokusunda MUHAMMED ( s.a.v ) olan belde .............
canım bizim haftalık yaptığımız bitki kürlerini mutlaka dene, acaip işe yaradığını düşünüyorum, son 3 gündür kendimde bir hafiflik hissediyordum ki bugün dayanamadım basküle bir çıkayım dedim ki hislerim doğruymuş, birde tanecim ekmeği hayatından çıkarmaya çalışma sadece yediğin ekmek cinsini ve miktarını değiştir, yoksa vücudumuzun hepsine ihtiyacı var
şimdi daha iyiyim :)))) sen nasılsın kuzumşekerim naber ?
canım öncelikle burayı bırakmayacaksınnn bulduğun fırsatta 1 defa da olsa gireceksin bırakınca başımıza gelenleri biliyoruzz görüyoruzz ne yazıkki sonra ekmeksiz kahvaltı yapmayacaksın ekmeksiz yaparsan vücut böylee bir kerede bastırır saldırırsın, yaz geldi işimiz daha kolay yemeklerimiz artık daha hafif terlemek de daha kolay :) canın atıştırmalık mı istedi meyve çayı iç o durumda ben bu sefer öyle yaptım ağzım boş kalmıyorrdu diyeti bıraktığımdan beri yeniden başlayınca vücut yine istiyor daha doğrusu nefis yeniden istiyorrr bu durumda meyve çayı içiyorum günlük 3 fincan da bitki çayını atlamıyoruz tabiki ve saatlerini ayarlaa yemeğini yeee saatine göree bir öğün atlayıp ötekinde yiyince kaçıyo tutamıyorsun :) sen zaten bilinçlisin bu konuda canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinnn bu saatten sonra pes edersen seneye benim gibi 0 dan başlamak zorunda kalırsınnn geçen yıll kilo verdiğimde çok mutlu oluyordummm ama bu yıl olmuyorum çünküüü geçen yılın en fazla kilosundayımm 72 ye gelene kadar da tatmin olmayacağım bu durumda olmak istemezsin değil mi koskoca 1 yılım çöpe gitti resmen emeklerim de tabiki
AHHH bu ŞEMS-İ TEBRİZİ ahhhhhhhhhhhhhhh ciğerimi yakmıştır hep , RABBİM şefaatlerine nail eylesin cümlemizi , dualarını üzerimizden eksik etmesin ( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ) her ismini duyuşumda konya gelir aklıma , kokusunda MUHAMMED ( s.a.v ) olan belde .............
canım bizim haftalık yaptığımız bitki kürlerini mutlaka dene, acaip işe yaradığını düşünüyorum, son 3 gündür kendimde bir hafiflik hissediyordum ki bugün dayanamadım basküle bir çıkayım dedim ki hislerim doğruymuş, birde tanecim ekmeği hayatından çıkarmaya çalışma sadece yediğin ekmek cinsini ve miktarını değiştir, yoksa vücudumuzun hepsine ihtiyacı var
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim işe yaradı demekkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
şimdi daha iyiyim :)))) sen nasılsın kuzum
evet canım işe yaradıinş. 2 güne kadar daha da işe yarar ben c.tesileri bildirim yapıyorum sürekli wc yollarındayım, ödem attırıyo diye düşünüyorum
daha da iyi olcaksın canım uyguladığın kürlerlebend eiyiyim canım, mutlu oldum sabah baskülü görünce içim bi coştu da coştu , sanki incecik olmuşum gibi sevindim
dur bakalımmm baskül yarın bana ne haber verecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?