80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse çok geç oldu ben hala kuran okuyacağım hesapta

RAbbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

a

amann canım benim ev hergün su gibi Herkes bir telden çalar hepsi aynı anda konuçmaya başlar kv ,kp, gc,benim ufaklıf hepsine evet tamam demektem kafa sallamakdan başım ağrıyor,kim ne dedi desen anlamıyorum zaten bide anlamak için ugraşşam benim devreler hepden yanarbide benimkileri herkes anlayamaz şifre çözücü lazım onları anlamak için .:44:ama 14 yılın verdiği tecrübe sayesinde hepsinin şifresini çözdüm afferim bana valla
Lazer konusu için sağol üzülüyordum bende inan uyumuştum uykudan kalktım ceco cevap yazdımı acep bi bakıyım diye..bende lazer bile böyleyse eyvah umutlarım yok oldu diyordum alıyım o zaman cınbızla elimle asıldım ama gelmedi tüyler cınbıza müracaat

Sahur.3dilim çavdar ekmeği 2h.yumurta salatalık 2tane peynir
2zeytin su 3bardak
Akşam.yarım kepçe mercimek çorbası 2servis kaşığı etli yeşil fasulye su

AAAA BİDE ANTİDEPRESANLARIN PAYI AZINSANAMAZ .ALLAH RAZI OLSUN DR DAN HAPI İÇİP İÇİP DOLANIYOM .ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİM BU GÜNÜME ŞÜKÜR

Allah yardımcınız olsun kızlarrr..
evlenip mutlu luruz diye evleniyoruz ama anlıyoruzki aileler evleniyor
ve sonra sıkıntılar off off
allah sabır versin

miraç kandili geçti ama
ALAH HER DAİM HER ZAMAN İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZİ
HER DAİM MUTLU HUZURLU KAFAMIZ RAHAT OLALIM İNŞALLAH
HER EL ATTIĞIMIZ İŞTE DE BAŞARILI OLALIM İNŞALLAH

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar. yaw sabahın köründe kalkıyom sonra vakit geçmek bilmiyo sinir oluyom. alışkanlık başa bela

nacizhane fikrimi sorarsan bu tip bir dolapta düşünüyorum küçük bi cücüğün varsa gidecek dondurucuyu açacak ne var diye karıştıracak sonra sen görmeyecen sakladığın her şey bozulacak yada dediğin gibi boydan dolayı en üst rafa merdiven gerekecek gibi geliyo.:44::44::44: benim dolapta boylu dondurucunun üst arka tarafına yetişirken zorlanıyorum ki benim boyum 1.65. bana üstü dondurucu altı dolap olan daha mantıklı geliyo sanki. ama beğendiysen sen bilirsin. bence bi mağazaya git aç dolabı en üst rafla boyun arasındaki duruma bak. nasılsa ondan para almazlar ya

annem burdaydı ya o programı sürekli izlerdi. kadını gördüm dedim buna da talip geliyomu ki. anaaaam kadına haftada 3 talip geliyo. allah çirkin kaderi versin derler ya o hesap heralde. bide beğenmiyo teyze gelen kimseyi. yok evin yok yok araban yok yok güzel oynamıyon. bide ne soruyo biliyonmu neremi beğendin, neremden elektrik aldın ayyyy gülmekten çatlıyom. ama çooook merak ediyom ben çıksam öyle bi programa kaç talibim gelirdi acaba:26::26::26::26:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım Rabbim gönlüne inşirah versin..
imtihan hanesindeyiz..Rabbim kaldıramayacağı yükü yüklemez kuluna..dua en büyük ilaç..
Rabbim maddi ve manevi hastalıklarımızın şifasını versin inş.
bir dert varsa hep beterini düşünürüm ve şükrederim..

HAYAT BU!
BİR BAKARSIN HERŞEY BİR ANDA SON BULUR..
HAYAT BU!
SON DEDİĞİN ANDA HERŞEY YENİDEN CAN BULUR!
(ŞEMS-İ TEBRİZİ)

Nasılsınız Arkadaslar ben fazla giremedim buara dün oruçtum ayy allahtan fazla midemi sisirmedim ii kendime hakim oldum yemedim kendinize ii bakın

merhabalar kızlar bayadır giremyrm girsemde yazamıyorum nasılsınz bakalım ben sizden uzak kaldığım süre zarfında hemen 74 leri gördüm çok moralim bozuldu kafamı bi türlü adapte edemyrm yine 80 leri görmekte istemiyorum canım çok sıkkın sabah çok güzel ekmeksiz bi şekilde kahvaltımı ettim ama okula gelirken yine ekmek yedim hemde patates kızartmasıyla beni bi sallayın ya napcam ben böyle yine sağım solum şişmeye başladıııııııııııııııı

canım öncelikle burayı bırakmayacaksınnn bulduğun fırsatta 1 defa da olsa gireceksin bırakınca başımıza gelenleri biliyoruzz görüyoruzz ne yazıkki sonra ekmeksiz kahvaltı yapmayacaksın ekmeksiz yaparsan vücut böylee bir kerede bastırır saldırırsın, yaz geldi işimiz daha kolay yemeklerimiz artık daha hafif terlemek de daha kolay :) canın atıştırmalık mı istedi meyve çayı iç o durumda ben bu sefer öyle yaptım ağzım boş kalmıyorrdu diyeti bıraktığımdan beri yeniden başlayınca vücut yine istiyor daha doğrusu nefis yeniden istiyorrr bu durumda meyve çayı içiyorum günlük 3 fincan da bitki çayını atlamıyoruz tabiki ve saatlerini ayarlaa yemeğini yeee saatine göree bir öğün atlayıp ötekinde yiyince kaçıyo tutamıyorsun :) sen zaten bilinçlisin bu konuda canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinnn bu saatten sonra pes edersen seneye benim gibi 0 dan başlamak zorunda kalırsınnn geçen yıll kilo verdiğimde çok mutlu oluyordummm ama bu yıl olmuyorum çünküüü geçen yılın en fazla kilosundayımm 72 ye gelene kadar da tatmin olmayacağım bu durumda olmak istemezsin değil mi koskoca 1 yılım çöpe gitti resmen emeklerim de tabiki

AHHH bu ŞEMS-İ TEBRİZİ ahhhhhhhhhhhhhhh ciğerimi yakmıştır hep , RABBİM şefaatlerine nail eylesin cümlemizi , dualarını üzerimizden eksik etmesin ( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn ) her ismini duyuşumda konya gelir aklıma , kokusunda MUHAMMED ( s.a.v ) olan belde .............
canım bizim haftalık yaptığımız bitki kürlerini mutlaka dene, acaip işe yaradığını düşünüyorum, son 3 gündür kendimde bir hafiflik hissediyordum ki bugün dayanamadım basküle bir çıkayım dedim ki hislerim doğruymuş, birde tanecim ekmeği hayatından çıkarmaya çalışma sadece yediğin ekmek cinsini ve miktarını değiştir, yoksa vücudumuzun hepsine ihtiyacı var

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim işe yaradı demekkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

şekerim naber ?
şimdi daha iyiyim :)))) sen nasılsın kuzum

evet ekmeği akşama kepek yapıyorum bakalım hemen yeşilçayımı içiyorum

teşekkürler kızlar

ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim işe yaradı demekkkkkkkkkkkk yaşasınnnnnnnnnnnnnn yarın güzel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

şimdi daha iyiyim :)))) sen nasılsın kuzum

evet canım işe yaradı inş. 2 güne kadar daha da işe yarar ben c.tesileri bildirim yapıyorum sürekli wc yollarındayım, ödem attırıyo diye düşünüyorum

daha da iyi olcaksın canım uyguladığın kürlerle bend eiyiyim canım, mutlu oldum sabah baskülü görünce içim bi coştu da coştu , sanki incecik olmuşum gibi sevindim

dur bakalımmm baskül yarın bana ne haber verecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…