80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber kızlar nasılsınız eşya toparlamaya adadım kendimi o kadar yoğun çalışıyom bi gr bile gitmiyo yapıştı 79 bana:))

ayy şekercanım sana cevap yazmıştım ama çıkmamış çok teşekkür edrin ilgilendiğin için iniş toparlıycam bitanem

kocaman bi kupa yeşilçayımı içtim normal su bardağıyla 2 eder akşamada çorba salata yapıyorum ve kendime geliyorum yeter ya az önce netten o kadar güzel elbiseler gördümk,i ama bunu giyersem göbek şunu gyersem popo demekten hiçbirini kendime yakıştıramadım moralim bi kat daha bozuldu akşam sporumu yapmadan yatmak yok bana en kısa zamanda tekrar 72 ve 71 diyecem yola devam durmak yok

kaptanım kolay gele yinemi taşınıyon sen ya ne çilen varmış be ne çektin beeeeeeeeeama taşınacan napacan mecbuuuuuuuuuuuuur

offffff ama neden mecbur oluyoruz ki (((((((((
tabii mecbur deyiliz canım ama nede alsa kocamın ailesi idare etmeye çalışıyorum kocam söylüyor zaten boş ver onları ört kapını gir diyr ama .ben alışmışım vicdanım rahat etmiyor onlar anlamaz ama allah görür
AMİİİİNNNNNNNNNNNNNN

AYYY BEN HİÇ BAKMADIM FIRSAT OLMUYOR AKŞAMA KADAR YUMURCAK İZLİYORUZ BİZ TÜRKİYE DE SAVAŞ ÇILSA HABERİM OLMAZ İZLETTİRMİYOR KIZ MUTFAKTA İZLEYİM DİYORUM ANNNEE YANIMA GEL BEN ŞUNDAN İSTİYOYUYUM BUNDAN İSTİYOYUYUM VIR VIR BUZDOLABI BANADA ÇOK YÜKSEK GELDİ YETİŞEMEM GİBİ GELİYOR .BENDE KIZLAR DOLAPDAN BİŞEY ALACAKLARINDA BENİ ÇAĞIRICAKLAR ALAMIYCAKLARDİYE DÜŞÜNÜYORDUM .SENİN DEDİĞİN GİBİ BENİM UFAKLIK ÇOOKK MERAKLI KESİN KARIŞTIRIR ORALARI.BOOSH UN ÜSTTEN KAPAKLISI A ++ BU DA A+++ NEYSE ARTISI BİR EKSİK OLSUN BOYUMA GÖRE OLSUN

aminn canımm
kilo çizelgeleri kaybolmuştur, görenlerin Bildirmeleri önemle rica olunur ....
ayyy dün kandildi ya herkes camideyken hırsız gelmiş toplamış Gördünüzmü başımıza gelenleri Anamm hırsızlar kandil felan dilemiyorr bi daha kapıyı kitleyelim kızlar:18:

naber kızlar nasılsınız eşya toparlamaya adadım kendimi o kadar yoğun çalışıyom bi gr bile gitmiyo yapıştı 79 bana:))
oyyy kıyamam ben kptanımaaaa bu yoğunlukta fark etmezsin amaaa sonra bir bakmışsın 2 kilo birden gitmiş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy şekercanım sana cevap yazmıştım ama çıkmamış çok teşekkür edrin ilgilendiğin için iniş toparlıycam bitanem
inşallahhhhhhhhhh,ne demek güzelim tabiki ilgilenecemmm yolaaa aşağı yukarı beraber başladık seninle :)yoldaşızzz şurda :)

işte bu benimm kamilemmm süpersin durmak yok yola devammmmmmmmmmmmm

aminn canımm

ayyy dün kandildi ya herkes camideyken hırsız gelmiş toplamış Gördünüzmü başımıza gelenleri Anamm hırsızlar kandil felan dilemiyorr bi daha kapıyı kitleyelim kızlar:18:

ayyy beyazcanım yaaaa süpersinnn ne orjinal lafların var :)))))))

hee hee heeee çok orijnilal kadınım ben bimii

sağolun canlar hadi kaptanınızın evine bi el atıverin herkes bi koli hazırlasa yarım saattte çıkarız evden

aldığım kalori 1450
sabah
peynir.5 zeytim domates 2 dilim ekmk
ara
1 dondurma
öğle
simit
ara
1 avuçdan az badem
akşam
1.5 tabak mantı.1 br fanta
Gece kiraz yiycem
5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…