- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
kilo çizelgelerimiz nerede bizim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet yaaa nereye kayboldular
evet kaç gündür yok gelir diye bekledim ama tık yok :)
sen söyleyene kadar fark etmemişim hiçkilo çizelgeleri birlik olup boşamışlar bizi
keşke kilolar boşasaaa daha menun olurduk :)
tabii mecbur deyiliz canım ama nede alsa kocamın ailesi idare etmeye çalışıyorum kocam söylüyor zaten boş ver onları ört kapını gir diyr ama .ben alışmışım vicdanım rahat etmiyor onlar anlamaz ama allah görüroffffff ama neden mecbur oluyoruz ki(((((((((
AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNAllah yardımcınız olsun kızlarrr..
evlenip mutlu luruz diye evleniyoruz ama anlıyoruzki aileler evleniyor
ve sonra sıkıntılar off off
allah sabır versin
miraç kandili geçti ama
ALAH HER DAİM HER ZAMAN İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZİ
HER DAİM MUTLU HUZURLU KAFAMIZ RAHAT OLALIM İNŞALLAH
HER EL ATTIĞIMIZ İŞTE DE BAŞARILI OLALIM İNŞALLAH
herkese günaydın kızlar. yaw sabahın köründe kalkıyom sonra vakit geçmek bilmiyo sinir oluyom. alışkanlık başa bela
nacizhane fikrimi sorarsan bu tip bir dolapta düşünüyorum küçük bi cücüğün varsa gidecek dondurucuyu açacak ne var diye karıştıracak sonra sen görmeyecen sakladığın her şey bozulacak yada dediğin gibi boydan dolayı en üst rafa merdiven gerekecek gibi geliyo.:44::44::44: benim dolapta boylu dondurucunun üst arka tarafına yetişirken zorlanıyorum ki benim boyum 1.65. bana üstü dondurucu altı dolap olan daha mantıklı geliyo sanki. ama beğendiysen sen bilirsin. bence bi mağazaya git aç dolabı en üst rafla boyun arasındaki duruma bak. nasılsa ondan para almazlar ya
annem burdaydı ya o programı sürekli izlerdi. kadını gördüm dedim buna da talip geliyomu ki.anaaaam kadına haftada 3 talip geliyo. allah çirkin kaderi versin derler ya o hesap heralde. bide beğenmiyo teyze gelen kimseyi. yok evin yok yok araban yok yok güzel oynamıyon. bide ne soruyo biliyonmu neremi beğendin, neremden elektrik aldın ayyyy gülmekten çatlıyom. ama çooook merak ediyom ben çıksam öyle bi programa kaç talibim gelirdi acaba:26::26::26::26:
aminn canımmcanım rabbim gönlüne inşirah versin..
Imtihan hanesindeyiz..rabbim kaldıramayacağı yükü yüklemez kuluna..dua en büyük ilaç..
Rabbim maddi ve manevi hastalıklarımızın şifasını versin inş.
Bir dert varsa hep beterini düşünürüm ve şükrederim..
hayat bu!
Bir bakarsın herşey bir anda son bulur..
Hayat bu!
Son dediğin anda herşey yeniden can bulur!
(şems-i tebrizi)
ayyy dün kandildi ya herkes camideyken hırsız gelmiş toplamışkilo çizelgeleri kaybolmuştur, görenlerinBildirmeleri önemle rica olunur ....
oyyy kıyamam ben kptanımaaaa bu yoğunlukta fark etmezsin amaaa sonra bir bakmışsın 2 kilo birden gitmiş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhnaber kızlar nasılsınız eşya toparlamaya adadım kendimi o kadar yoğun çalışıyom bi gr bile gitmiyo yapıştı 79 bana:))
inşallahhhhhhhhhh,ne demek güzelim tabiki ilgilenecemmm yolaaa aşağı yukarı beraber başladık seninle :)yoldaşızzz şurda :)ayy şekercanım sana cevap yazmıştım ama çıkmamış çok teşekkür edrin ilgilendiğin için iniş toparlıycam bitanem
işte bu benimm kamilemmm süpersin durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmkocaman bi kupa yeşilçayımı içtim normal su bardağıyla 2 eder akşamada çorba salata yapıyorum ve kendime geliyorum yeterya az önce netten o kadar güzel elbiseler gördümk,i ama bunu giyersem göbek şunu gyersem popo demekten hiçbirini kendime yakıştıramadım moralim bi kat daha bozuldu akşam sporumu yapmadan yatmak yok bana en kısa zamanda tekrar 72 ve 71 diyecem yola devam durmak yok
kaptanım kolay gele yinemi taşınıyon sen ya ne çilen varmış bene çektin beeeeeeeee ama taşınacan napacan mecbuuuuuuuuuuuuur
aminn canımm
ayyy dün kandildi ya herkes camideyken hırsız gelmiş toplamışGördünüzmü başımıza gelenleri Anamm hırsızlar kandil felan dilemiyorr bi daha kapıyı kitleyelim kızlar:18:
oyyy kıyamam ben kptanımaaaa bu yoğunlukta fark etmezsin amaaa sonra bir bakmışsın 2 kilo birden gitmiş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallahhhhhhhhhh,ne demek güzelim tabiki ilgilenecemmm yolaaa aşağı yukarı beraber başladık seninle :)yoldaşızzz şurda :)
işte bu benimm kamilemmm süpersin durmak yok yola devammmmmmmmmmmmm
ayyy beyazcanım yaaaa süpersinnn ne orjinal lafların var :)))))))
sağolun canlar hadi kaptanınızın evine bi el atıverin herkes bi koli hazırlasa yarım saattte çıkarız evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?