80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saba: 1y.haşlama, 1dlm peynir, 2dlm ekmek, domates, salatalık
öğle: 4-5 yk pilav, 5-6 yk kaşığı güveç
ara: 3 kaşık dondurma,6 kiraz
akşam: 2 lahmacun, salata, ayran
son ara: 3 kiraz

üzerimde bir yorgunluk bir uyku haliiiii bir halsizlik varrr göz kapakllarım kapanıyorrr

3 deyince gözllerini kapat:111:
şu an bi deniz kenarındasın
Güneşleniyorsun
Dalga sesleri şakkk şakk diye geliiyor
Hafif bi esinti var
Dir damla mutluluk düşüyor üstüne
O ne olamazz
Eyvahh kaçın yağmur geliyorrr

:)))))))))))))))))))))))))))))))))) sen ölme emiii

SÜÜPEER SÜPERRR MAŞŞALAABİ ÖPÜCÜĞÜ HAK ETTİN
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fıstığımmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
1 elma
Öğle
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt+1 tatlı kaşığı keten tohumu+1 kabaktan cacık
1 zeytinyağlı yaprak sarması
1. Ara
1 dilim karpuz
2. ara
1 kase yoğurt
3 kayısı
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı bal
Akşam
1 büyük kase yeşil mercimekli salata
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1610

bence komşu topik yaptı zaten ceco yuda kandırmıştı onlar
aman kızlar kendinize mukayyet olun dağılmayın .bi ses duyarsamız 3 kere ıslık çalın.

bence komşu topik yaptı zaten ceco yuda kandırmıştı onlar
aman kızlar kendinize mukayyet olun dağılmayın .bi ses duyarsamız 3 kere ıslık çalın.

:)))) evet bakınn bizden bir elamanı kapsınlar dağıtırım orayı mukayyet olun kendinizeeeeeee tamam mı , kızlarrr prıfil düzenlemeye baktım daaa kilo cetveli kısmı boşşşş sanırım resetlemişlerr yarın tartılır bildirim yaparrr yeni cetvel oluştururuzzz

aaa neden kiii acaba ayrıcaa ne işin vcar orada :))

var mı kız öyle birşeyyyy mümkün mü
şeeeyyy ben şeyyy:18: için şeyyy:26:,hahhh kızlardan kaçan maçan varmı orda burda gezmesinler diye baktım tatlım bunların başını boş bırakmaya gelmez ortalık kötü ne olu ne olmaz:92:

kızzznasıl olmuşş ooo

Son düzenleme:
onları kovalayım derken seni dee kandırmasınlar daa hele bi yorumunu yakalayayımmm görürsün o zaman sennn :))) seni kimselere kaptıramam ona göre :)) valla bilmiyorum kuzum nasıl yapmışlarsa yapmışlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
onları kovalayım derken seni dee kandırmasınlar daa hele bi yorumunu yakalayayımmm görürsün o zaman sennn :))) seni kimselere kaptıramam ona göre :)) valla bilmiyorum kuzum nasıl yapmışlarsa yapmışlar :)

beni seviyosuuunnn sennnnn :119: Ayyyyyy ben seni bırakırmıyım hiç sert şeker seniii

topikler arası savaş başlatacaksınız bu gidişle
yokk canımmm olur mu öylee şeyyyyy sadeceeeee arkadaşlarımı koruyorumm :))))
beni seviyosuuunnn sennnnn :119: Ayyyyyy ben seni bırakırmıyım hiç sert şeker seniii
çoooooooooooooooookkkkkk seviyorum hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem benimmmm kızzz gelecekte komşu olacaz bizzzzz onu düşün bana sadık kal tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…