- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
güzel güzel beğendim beyazcanım afiyet olsun kilo olmasınnnnnn inşallahhhhhhhhaldığım kalori 1450
sabah
peynir.5 zeytim domates 2 dilim ekmk
ara
1 dondurma
öğle
simit
ara
1 avuçdan az badem
akşam
1.5 tabak mantı.1 br fanta
Gece kiraz yiycem
5 lt su
elmam şekerim sen neler yedin bakalım:76:
üzerimde bir yorgunluk bir uyku haliiiii bir halsizlik varrr göz kapakllarım kapanıyorrr
yazdım kuzummm bak bakalım nasıl :))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) sen ölme emiii3 deyince gözllerini kapat:111:
şu an bi deniz kenarındasın
Güneşleniyorsun
Dalga sesleri şakkk şakk diye geliiyor
Hafif bi esinti var
Dir damla mutluluk düşüyor üstüne
O ne olamazz
Eyvahh kaçın yağmur geliyorrr
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh fıstığımmmmmmmmmmmmmmSÜÜPEER SÜPERRR MAŞŞALAABİ ÖPÜCÜĞÜ HAK ETTİN
kızzz şekerrrr
Bizim komşu topiğe gittim şimdiOnların kilo çizelgeleri duruyorrr
aaa neden kiii acaba ayrıcaa ne işin vcar orada :))kızzz şekerrrr
Bizim komşu topiğe gittim şimdiOnların kilo çizelgeleri duruyorrr
var mı kız öyle birşeyyyy mümkün mühadi canımmmm topik cezası mı yedik yoksammm
aaa neden kiii acaba ayrıcaa ne işin vcar orada :))
var mı kız öyle birşeyyyy mümkün mü
aaa neden kiii acaba ayrıcaa ne işin vcar orada :))
ayyyyy yerim ben seni tatlı şeyyy :)yok yok salladım yani yoktur heralde
galiba..
sanırsam...:26::26:
bel ki deeeeee allahım yoksa olaylar burayada mı sıçradı :)belki bizim kilo vermemizi kıskananlar suikast düzenlemişlerdir
bence komşu topik yaptı zaten ceco yuda kandırmıştı onlar
aman kızlar kendinize mukayyet olun dağılmayın .bi ses duyarsamız 3 kere ıslık çalın.
şeeeyyyaaa neden kiii acaba ayrıcaa ne işin vcar orada :))
:)))) evet bakınn bizden bir elamanı kapsınlar dağıtırım orayı mukayyet olun kendinizeeeeeee tamam mı , kızlarrr prıfil düzenlemeye baktım daaa kilo cetveli kısmı boşşşş sanırım resetlemişlerr yarın tartılır bildirim yaparrr yeni cetvel oluştururuzzz
onları kovalayım derken seni dee kandırmasınlar daa hele bi yorumunu yakalayayımmm görürsün o zaman sennn :))) seni kimselere kaptıramam ona göre :)) valla bilmiyorum kuzum nasıl yapmışlarsa yapmışlar :)şeeeyyyben şeyyy:18: için şeyyy:26:,hahhh kızlardan kaçan maçan varmı orda burda gezmesinler diye baktım tatlım bunların başını boş bırakmaya gelmez ortalık kötü ne olu ne olmaz:92:
kızzznasıl olmuşş ooo
onları kovalayım derken seni dee kandırmasınlar daa hele bi yorumunu yakalayayımmm görürsün o zaman sennn :))) seni kimselere kaptıramam ona göre :)) valla bilmiyorum kuzum nasıl yapmışlarsa yapmışlar :)
onları kovalayım derken seni dee kandırmasınlar daa hele bi yorumunu yakalayayımmm görürsün o zaman sennn :))) seni kimselere kaptıramam ona göre :)) valla bilmiyorum kuzum nasıl yapmışlarsa yapmışlar :)
yokk canımmm olur mu öylee şeyyyyy sadeceeeee arkadaşlarımı koruyorumm :))))topikler arası savaş başlatacaksınız bu gidişle
çoooooooooooooooookkkkkk seviyorum hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem benimmmm kızzz gelecekte komşu olacaz bizzzzz onu düşün bana sadık kal tamam mı :)beni seviyosuuunnn sennnnn :119: Ayyyyyy ben seni bırakırmıyım hiç sert şeker seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?