topikler arası savaş başlatacaksınız bu gidişle
topikler arası savaş başlatacaksınız bu gidişle
yokk canımmm olur mu öylee şeyyyyy sadeceeeee arkadaşlarımı koruyorumm :))))
çoooooooooooooooookkkkkk seviyorum hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ummahhhhhhhhhhhhhhhhh bitanem benimmmm kızzz gelecekte komşu olacaz bizzzzz onu düşün bana sadık kal tamam mı :)
afiyet şeker olsun canım, hiç sorma ya bende aynı şekilde bakıyorum ağzımın suyunu akıtıyorum sonra kendi kendime söylenirken buluyorumkocaman bi kupa yeşilçayımı içtim normal su bardağıyla 2 eder akşamada çorba salata yapıyorum ve kendime geliyorum yeterya az önce netten o kadar güzel elbiseler gördümk,i ama bunu giyersem göbek şunu gyersem popo demekten hiçbirini kendime yakıştıramadım moralim bi kat daha bozuldu akşam sporumu yapmadan yatmak yok bana en kısa zamanda tekrar 72 ve 71 diyecem yola devam durmak yok
ahh canım ya yakın olsaydık yardım ederdik, hemencecik biterdi işinnaber kızlar nasılsınız eşya toparlamaya adadım kendimi o kadar yoğun çalışıyom bi gr bile gitmiyo yapıştı 79 bana:))
3 deyince gözllerini kapat:111:
şu an bi deniz kenarındasın
Güneşleniyorsun
Dalga sesleri şakkk şakk diye geliiyor
Hafif bi esinti var
Dir damla mutluluk düşüyor üstüne
O ne olamazz
Eyvahh kaçın yağmur geliyorrr
belki bizim kilo vermemizi kıskananlar suikast düzenlemişlerdir
inşallah canım ama hiç güleceğim yoktu bim çok hoşuma gittiben sana ve topiğimize hep sadığım şekerimmbak artık 80 kilonun altındayım ama burdayım Ben gözümü açtım seni gördüm senden başkası bana yar olmaz işaaaallllahhhh şekerim ev dualarımın içinde sende varsın artık ...
Allahım bana hayırlı
geniş
ferah
güneşe karşı
merkezde
okula
bim e
tatlı su çeşmesine
otobüs durağına
pazara
hastaneye
eczaneya
havuza
yakın
görümcelere
eltime
uzak
hayırlı komşuları olan
o komşular içimde dilaram da olan
çokk güzel
içinde
sağlıkla huzurla
çocuklarınve koçişle
yaşıycam
bir ev ver ya rabbiiimmm
ve tüm isteyenlere.dilaramada
amiiiinnn
bir ev .
annem burdaydı ya o programı sürekli izlerdi. kadını gördüm dedim buna da talip geliyomu ki.anaaaam kadına haftada 3 talip geliyo. allah çirkin kaderi versin derler ya o hesap heralde. bide beğenmiyo teyze gelen kimseyi. yok evin yok yok araban yok yok güzel oynamıyon. bide ne soruyo biliyonmu neremi beğendin, neremden elektrik aldın ayyyy gülmekten çatlıyom. ama çooook merak ediyom ben çıksam öyle bi programa kaç talibim gelirdi acaba:26::26::26::26:
merhabalar kızlar bayadır giremyrm girsemde yazamıyorum nasılsınz bakalım ben sizden uzak kaldığım süre zarfında hemen 74 leri gördüm çok moralim bozuldu kafamı bi türlü adapte edemyrm yine 80 leri görmekte istemiyorum canım çok sıkkın sabah çok güzel ekmeksiz bi şekilde kahvaltımı ettim ama okula gelirken yine ekmek yedim hemde patates kızartmasıyla beni bi sallayın ya napcam ben böyle yine sağım solum şişmeye başladıııııııııııııııı
bence komşu topik yaptı zaten ceco yuda kandırmıştı onlar
aman kızlar kendinize mukayyet olun dağılmayın .bi ses duyarsamız 3 kere ıslık çalın.
şeeeyyyben şeyyy:18: için şeyyy:26:,hahhh kızlardan kaçan maçan varmı orda burda gezmesinler diye baktım tatlım bunların başını boş bırakmaya gelmez ortalık kötü ne olu ne olmaz:92:
kızzznasıl olmuşş ooo
inşallah canım ama hiç güleceğim yoktu bim çok hoşuma gitti
ben üstüne afiyet bimciyime ondan
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam ben iki gündür iyice ayağı yanmış kediye döndümutanmasam sırf yatmaya gireceğim eve
Hadi dün kandildi ve eşimle dışardaydık zaten ama bugün sabah 9a doğru çıktım evden ve saat 19:30da ancak eve girdim
Eşim bile benden evvel gelmiş
Sabah kızkardeşimle kahvaltımızı ettik ( 1 dilim ekmek yedim sadece) tabi çocuklardan kalan domates, salatalıkları ve beyaz peyniride bitirdiğimizden ekmeği az tuttuk
Öğlende hesapta gelip sizlerle sohbet edecektim ki kuaförüm ve komşum bugün müsaitim diyince hadi oda aradan çıksın dedim ve haberli gittiğim halde baya bekledim ( bir ara kuaför komşum torunu ondan başkasında yemiyor diye tükkanı bana bırakıp gittitabi gelmek bilmedi )
Eşime geçerken gelirim birazdan dedim ama tabi birde kaşları aldırayım derken geç oldu. Beyfendide sabah aceleyle çıkarken neden üzerimizden çıkardıklarımızı salonda bırakmışız bulaşık makinesinide çalıştırmamışız diye sinir olmuşaslında var yine bir sıkıntısı ama bakalım ne zaman kusacak
Ne zaman anasıyla bir araya gelse ertesi gün herif aynıYine birşeyler söyledi hatun herhalde kaş göz arasında yada bugün aramıştır ( huyu kusurun hep yapar 14 senedir ) bizimkide evde söylenip durur ben sabrederim ama şalterimde attımı başlarım saymaya ve beyimiz sonradan neyse sıkıntı söyler ama ille beni önce bir dellendirecek
Neyse hiç dellenemem valla bugünyarını beklesin olmadı
Beslenmem pek istediğim gibi olmadı tabiki
Sabah kahvaltı tabağında; 4 dilim salatalık, 1/2 domates, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1dilim kaşar peyniri, çok çok az tereyağ
Öğlen kuaför maduru oldum ; 1 paket çubuk kraker, 2 şişe su
Akşam; sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası, söğüş domates, salatalık, 2 dilim ekmek ( ekmek yemiyeydim iyidi ama çok acıkmıştım )
Bol bol su içtimŞimdide kendime şekersiz bir nescafe yapacağım kendime gelmek için
Az birşey ütüm var onları bu gece yapayımda yarın sırf temizliğe odaklanabileyim
Tam bir haftam kaldı
Bir keresinde kızkardeşimle konuştuk öyle onu izlerken ay acaba biz oraya çıksak gelen olurmu diyezaten o eşine diyormuş kendine iyi bak yoksa bak erkenden ölürsen esraya yada su gibiye çıkmak zorunda kalırım ikizlerlede beni alan olurmu bilemem demiş Bende anam kız bir katılsak anam canlı yayını basip bizi milyonların önünce yolar diyorum hakikaten yapar annem diyor oda kendi her gün izler ama sıkıyorsa biz katılmaya kalkışalım ( hani bekar olsak yani )
Bırak birde daha önce nane yemiş olanlarında herşeyi ortaya dökülüyorhani biriyle sevgiliyse eskisi hemen arayıp karalayabiliyor ailenden gizli bir durumun bile olsa tüm türkiye duyuyor
Heee gerçekten hiç bir yamuğu olmayanda karşısındakinden emin olabilir sonuçta oraya çıkıyorsa hesap vermeyide göze almış demektir
Aman o teyzenin birini beğenipte evleneceğini sanmıyorum ama eminim kesin gelinlik giyip birde şakır şakır oynar
Tövbe ya Rabbim ona talib çıkıyorsa bana hayli hayli çıkar diyorum içimden bazenhayır birde beğenmiyor ya kibarliğida yok kadınnın anında tersliyor sen kendini bana nasıl yakıştırdın hiç aynaya bakmadınmı diye
O anda sunuculara da çok kızıyorum sen niye hala bu kadını susturup oradan uzaklaştırmıyorsun diye ama işte reyting için tutuyorlar kadını remen
Canım ekmek bir derecede o patates kızartması olmayaydı iyidi
Neyse bence sen bir kaç gün içinde fazlasını bile yakarsın sonuçta kilon gayet güzel ( bana kıyasla )
İnşallah çok daha aşağılarıda göreceksin Allahın izniyle
Alemin kız akşam akşam güldürdün beni Allahtan seni güldürsün ...Aminnnn ( görümcene koca vererek )
Valla bir yandan herife söyleniyorum bir yandanda senin yazılarına gülümsüyorum
Anammmmmm bu adamın şu huyu beni öldürecek şimdide niye büyük kız duş almadan yatmış diye anneliğimi sorguluyor yaaaaaneymiş efendim kızına söz geçiripte bir duşa sokamadın sen nasıl annesin diyor ve kaşınıyor az kaldı patlayacağım birazdan Uyuyan çocuğu uyandırıp duşa gönderdi söylene söylene
ben en çok yoğurt alırım bimden nerdeyse 2 günde bir yoğurt alıyorum bizde yoğurt çok tüketiliyo
SENİN HERİF KAŞINIYOR HAKKATEN SABRET ARKADAŞIM SABIR
bende koli koli süt alırım kız içiyorAma bi çok ürünü hem hesaplı hem kaliteli geliyor bana :44:.bilmem belkide bana öyle geliyordur ..mesela yarım kumtelin elektrikli ızgarası geliyo burdaki spotlara sordum 50 tl dediler.bime 40 tl geliyor .almayı düşünüyorum hiç bilmiyorum kullanışı nasıl ama kociş burda olmayınca mangal da yapamıyoruz,etrafda yapıyorlar çocuklara kokuyor haliyle .alıyımda çocukların gönlünü yapıyım diyorum.tabii mangal tadı verirmi onuda bilmiyorum:26:
çok hafif kükreyecek gibi oldum sustu zaten
Sanırım yine kv beni şikayet ettiDün yine fit oldu bana Normalde elini öpmem zaten ( arada kaynatırım çaktırmadan ) ama kandil için öptüm tabiki
Bir ara bana laf sokmaya kalkıştı neymiş gündemle ilgili konuşuyoruz hesapta da gözümün içine baka baka siz biz muhabbeti yapıyor banaSiz kötüler kendinizi iyi göstermeye çalışırken biz iyileri kötü göstermeye çalışıyorsunuz demezmi gözümün içine baka baka Bir kahkaha attım valla hiç gülesim yoktu dedim bozuldu
Biz ordayken eşim daha gelmedi diye markete kaçtıSırf benle aynı ortamda oturmamak için Markettende belli bir alışveriş üzerindekilere kumda oynamak için kova seti hediye etmişler ( çocuklar için )
benim küçük kuzuda o gelir gelmez bana ne aldın diye poşetlere saldırınca mecbur kaldı onu çıkarmaya ( kızının oğluna verecekti aslında o kova setini) aaa madem gördün bari senin olsun dedi Hani görmeseydi bizim ufaklık yok edecekti Bende gıcıklığına aaaa buse bak market sayesinde bedavadanda olsa babannenden ilk kez hediye aldın dedim çocuk doğduğundan beri bir cift çorap bile almamıştı ( ki kızına neler almış örmüş hep anlatıp durur ) bir morardı sinirden
Hani mübarek gün bile günaha soktu beniAllah affetsin ama artık tahammül edemiyorum ister istemez
Nerden nereye atladım dimi ama
Bakalım yarın en geç ortaya çıkar beyimizin sinirinin sebebiçokta lülü
canım mangal tadı verceğini sanmıyorum ama bi dene istersen yarın güneşe alerjim var bende güneş kremi alıcam fiyatı çok uygun bence
iyi geceler kızlar yatıyorum ben
yarın hem bim hem bildirim günü
heeeey arkadaşım kendine gel..merhabalar kızlar bayadır giremyrm girsemde yazamıyorum nasılsınz bakalım ben sizden uzak kaldığım süre zarfında hemen 74 leri gördüm çok moralim bozuldu kafamı bi türlü adapte edemyrm yine 80 leri görmekte istemiyorum canım çok sıkkın sabah çok güzel ekmeksiz bi şekilde kahvaltımı ettim ama okula gelirken yine ekmek yedim hemde patates kızartmasıyla beni bi sallayın ya napcam ben böyle yine sağım solum şişmeye başladıııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?