80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun arkadasım bir ara bende bu ilacı kullanmıstım ama sadece kilo vermek için düzenli devam edemedim ilaç tüm yan etkilerini göstermişti fakat 1 haftada 2 kg vermiştim ilacın ve rahatszılıgının etkisiyle vermişsin anlaşılan umarım ıyılesirsın ama kılo vermeye devam edersin...

selam kızlar çarşamba günü ani bi kararla kayınvalidelere gittik 1 saat önce geldik hemen buraya damladım hiç okuyamadım cuma tartılma gününde kaçırdım ama fark eden bişey yok bu hafta kaçamaklarım oldu sporda yapamadım kilom aynı yazıp hemen neler oldu bitti onları okuyacagım bakalım rakibem ne kadar vermiş

selamlar bende 86 kg ile aranıza katılıyorum...bu hafta sarımsak çayı içmeyi planlıyorum(ama tadı iğrenç ya) yeni araba alacam içine yakışmayı planlıyorum....evde koşu bandım var ama birbirimize bakıyoruz sadece neden bu kadar tembelim anlayamıyorum...hırs yapmam için bana bişiler deyin lütfen........

hosgeldınız aramıza yasıtlarımız olan bayanları dusunun ne kadar guzel zayıf ve ıdeal ölçülerde olduklarını ve bunu bır mezıyet gıbı kullanarak bız sısmanlara farklı davrandıklarını dusunun en buyuk hırs sebebı bu olurdu..

Biraz geç kaldım biliyorum cuma günü internette problem oldu yazamadım. Benim geçen cuma 86kg. bu cuma 85 kg olmuşum. yani 1 kilo vermişim..
bana çok az geldi ama...

teşekkür ederim..bide şu sarımsak çayının kokusunu nasıl yok edeceğimi söylersen süper olur...sevgilim ya çay ya ben dedi........yanıma 2 m den fazla yaklaşmıyor......lmaz:

MERHABAAA

LAVITAAAAA tatilden dööndüüü:)) kilo almis bir sekilde ama olsun degerdi:))

nasilsiniz

bebegm, selmam, cerenim, serram, fatllinersim,handeryaaaam
hepinizi coooooooooook özledim

kimsecikler yazmamis noluyor yaaa
nerdesiniz

lavita hg cnm

bugün yediklerim

sabah: 1 kagce cornflakes
öglen: yok
aksam 16 da: 1 tabak bulgur pilavi, 1 bucuk kirmizi biber

1 saat spor

solaryumada gittim, bigüzel yandim, kendimi daha iyi hissettim, söyle bi baktim kendime aynada, aylin sen o 3 hafta neler yedin öyle bosu bosuna dedim, INSALLAH SIMDI YINE REJIME BÜYÜK BIR AZIMLE GIRMIS OLUCAM

misafirim vardı ancak fırsat buldum nete girmeye sabah 6 ,30 kalktım doğru yürüyüşe 1,5 saat tempolu yürüyüşkaydirigubbakcemile2
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yağsız tuzsuz menemen
1 dilim lıght peynir
şekersiz çay
ara
1 şeftali
öğlen
1 tabak roka salatası(yağsız tuzsuz)
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 dilim karpuz
akşam
1 tabak salata
1 kase kiraz

şükür kavuşturana.......1 haftadır gelemedim çok özledim kızlar sizi...şu yazın telaşı öldürdü beni ya..
almanayadan misafrilerimiz falan oldu..çok yoğun geçti günlerim..iki haftadır sadece 500 gr verdim ama almamış olmam benim için çok önemli..
2 hafta sonra eşimin memleketine gidicez..en azından oraya gidene kadar almazsam bi de 2-3 kg daha verirsem süppper olcak..

kizlarrr ben fazla giremicem daha dogrusu OTURAMIYORUM
solaryumda afedersiniz popom fena halde yandi, oturamiyorum kaydirigubbakcemile3
gülmeyin kaydirigubbakcemile3
ben kactim,
rejim iyi gidiyoo, sükür girebildim :lepi:
ama bu yanik popoyla spora gidemicem sanirim off :gitme:

günaydın kızlarrr.... umarım herkes iyidir... geçmişi ve listeyi merak ediyorum.. onlara bi bakıp gelicem ama arkadaşa kahvaltıya davetliyim.. gerçi benim için öğle yemeği olcak ama olsun :)))

o kadar geçmiş okudum.. kimseler uğramadı bu arada...

bende çıkıyorum.. ark. gelince fırsat bulup girmeye çalışıcam.. öptüm herkesi..

herkese merhaba...kk ya dün üye oldum..aylardır siteyi ve sizleri takip ediyordum ama baktım ki sadece dışardan okumakla bu iş olmuyor hem üye oldum hem de bugün diyete başladım ..bakalım neler olacak..bu sabah 87.4 ü gördüm en son 3 kg daha azdım hangi ara aldım ben bu kiloları...(
güzel paylaşımlarda bulunmak üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…