80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah.1.5dilim ekmek zeytin peynir domates salatalık çay.
Öğle.Yok kahvaltı Gec oldu
Akşam.Saat.17.003ızgara köfte 2kanat kozlenmis biber soğan
Ara .çay.3adet kepekli bisküvi
2.ara.3kaşık yoğurt
2litre su

Bimci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm

Bende Bim müdavimlerindenim
En son şu zayıflama spor ayakkabılarından almıştım hatta 39 numarasını bulacağım diye tam 5 tane BİM gezdirdim eşime kendimi en son 6.cıda buldum şükürde rahatladım
Zayıflamaya yararmı bilemem ama inanılmaz rahat ayakkabılar ve o günden beri sokağa çıktığımda hafif Heidi kıvamındayım yaylana yaylana gidiyorum resmen
Zaten spor ayakkabım yoktu dışarda giymek için ( olanı spor salonu için temizleyip ayırmıştım bir kenara ) birde kalın tabanada bayılırım

Dur bende netten bir bakayım neler varmış olmadı öğlene doğru bende kendimi atarım BİMe

sabırr yaa sabırr Mubarek gün bile rahat duranazlar ne hikmetse:26: Bizde bayranları hep kavga ederler görümceler işleri yok ya faliyet oluyor böylelerine canları sıkıldıkca hikaye yazıyorlar.:126::126:

Bizdede durumlar aynı Aynıydı diyeyim ; KP ölene kadar her kandil yemeğe gitmek zorundaydık, bayram sabahlarıda karga kahvaltısını etmeden süslenip püslenip kahvaltıya giderdik :26: Öyle eşortmanlarla inip ( yan apartmandaydılar ) sonra çıkıp giyineyimde yasak Benim küçük görümce ( benden 2 yaş ufak ) bekarken oturup annesiyle sohbet ederken ben mutfaktan çıkamıyordum bile birde dalga geçer gibi ay işte çay hala demlenmedimi diye seslenirlerdi
Görümce zaten evlendikten sonra bayramlarda kahvaltı faslına gelmezdi ( iki semt ötede oturur ama geç gelip yarım saat sonra kaçardı kocasıyla ) kandillerde desen hiç gelmez hafta içine deng gelirse ( neymiş ertesi gün eşi işe gidecekmişte gelemezmiş, çocuğu hasta olurmuş falan ) İnan senede bir görüyorum ŞÜkürler olsun büyüğüde yurt dışında zaten hee direk zararı yok ama inanılmaz iki yüzlü bana annesiyle ilgili hep ay doktorluk kıvamda der ama gidip annesinede benimle ilgili hep gaz verir sen haklsıın falan der Hadi ona bir derece katlanıyorumda ufağına iyice fit olduğumdan eşime bile diyorum ölüyorum dese umurum olmaz diye sevmiyorum diye en son ben hamileyken bana telefon açıp durduk yere hakaretler etmişti eşimde ben ağlama krizlerine girince telefonu elimden alıp ağzına geleni sayınca babasıyla anasını bir gazladı hepsi bir olup ben daha 1 aylık hamileyken ağızlarına geleni saydılar ve tek bir yerde bile eşim bunlar yalan alakası yok dememişti o gece kanama yüzünden hastanelik olmuştum ve doktor sıkıntı ve stresden düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti o yüzden hiç birini af etmedim o zamandan beri çünkü bile bile yapmışlardı:26: eşime bile diyorum o konuda hiç birinize sende dahil hakkımı helal etmiyorum diye o günden sonrada küçük görümcemle mecbur kalmadığım sürece bir araya gelmiyorum

heeeey arkadaşım kendine gel..
ben o hatayı yaptım net bağlantım yoktu ve saldım kendimi 73 ten tekrar 83 e..

çektiğin sıkıntıyı düşün ve kk yı bırakmaaaaaaa

eranisa sen ne diyorsun:26: net olmazsa bizzzzz yinee eskiisii gibiimiii olcazzzz .olamaaaaazzz.zaten bağlımlı oldum bide tekrar obez olmak istemiyorum internet bağımlısı olmayı tercih ederim

herkeslere günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inş ben bugün tam anlamıyla başlıyorum tekrar hemen bildirimimi yapayımda kafam daha iyi dank etsin

başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
top. giden:5.5
hedef:69
spor yok
haftaya inş 73 lerle yeniden bir dönüş yapacam inş gerçekten insan buradan uzaklaşınca dağılıyor

kendini üzme arkadaşım .farkında olman bile yeter sen bizi bırakma sakın olurmuhaftaya eminim istediğin kiloda olursun

ben hala spor ayakkabı alacağım..10 bim gezdim 39 yoktu..38 spor ayakkabıyla yürüyüş yapıyorum birsüre sonra parmaklarım acımaya başlıyor ya benimki tembellik..
o ayakkabılarını Almanya ya da götür canım çok yürüyecekmişsin ya

canını sıkmaa..sen istikrarlısın verirsin olur böyle arada..önemli olan hemen toparlanmak..

hayırlı cumalar kızlar. maşallah dün yine kaynatmışınız. ayyyyyyy ben dün öğlen çamaşırlarla bulaşıkları makinaya koydum siz çalışın ben az gezip geleyim dedim. eve gece 11 de döndüm önce kuaföre gittim saçımı kestireyim diye ama kadın daha gelmemiş bende kaş bıyık aldırdım yüzümü gözümü açtırdım çıktım ordan yürüyerek arkadaşın evine gittim. ev çooook uzak dolmuş yönüne de tersti. yavaş yavaş 40 dk sürdü galiba. hatta öyle aheste aheste yürüyodumki kadının biri geldi kiralık ev mi arıyosun diye sordu yooook geziyom deyince kadın tuhaf oldu neyse arkadaş söylemesi ayıp mercimekli köfte yapmış anam bide güzel olmuştu nasıl cozuttum rahat 10 tane yemişimdir. akşam üstü tan çıkıyodum eşi,m dedi yürüme ben gelip seni alacam. nasıl sevindim aldı beni parka gittik oturduk. bunlar yeni bi işe giriyor. dershanenin yeri değişecek artı 1+1 ev yapıp kiralayacaklar. yaklaşık 50 gün oldu her gün bi toplantı bi kafa karışıklığı sormayın gitsin. parkta otururken o kalebodurcu senin bu mimar benim biri geldi biri gitti. allahım hava nasıl soğudu yağmur yağıyo ev iki adım ötede akıllarına gelmiyoki hadi eve gidelim demek. donduk yaw. ama çok komiklerdi. diyalog şu şekilde.
bu işe girsekmi
ya boş verelim 1+1 i dershane kalsın tek
arabanı satıyonmu? kaça?
yok yok girelim biz bu işe
yenge sen ne düşünüyon?
bide bana iş teklif ediyolar apartların idaresini sana verelim halkla ilişkiler sende olsun falan diye kafayı yediler tamamen.
haaaa öğlen yemeği fazla kaçırdım ama sonrasında bişe yemedim heralde dengelenmiştir.

sonundaaaaa tekrar 7 lerdeyim

başlangıç: 93
geçen hafta: 80.1
bu hafta: 79.7

giden: 400 gr
hedef : 67
spor: 85 dk

BİLDİRİM
BAŞLANGIÇ..86
GEÇEN HAFTA..74.2
BU HAFTA..74.1
GİDEN..100Gr
TOPLAM GİDEN..11.9
HEDEF..65
SPOR..KOŞTURMACA

sabah tartıldım ama azıcık artı çıktı. çocuklar gittiği günden beri yüzüm gözüm şiş. sanırım ödem topladım:44::44::44: çantada yesem de ahanda bu haftaki sonuçlarım

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82.5
gelen: 500 gr
toplam giden: 3000 gr
hedef: yok
spor: düşük tempoda yürüyüş

bakalım ya kilo almaya başladım yada ödem bu bilmiyom

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum :122:
Şu hayırlı günde Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunar inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı cumalar

İnşallah sende bulursun sende 39 numara olanlardan
Gerçektende çok rahatlar. Bende zaten hem oraya temiz temiz giyerim diye aldım hemde belki günlük yürüyüşlerimde biraz daha faydalı olursa diye aldım
Kız kardeşim geçen sene gittiğinde beslenmesine dikkat etmediği halde okadar koşturmadan 3 kilo verip dönmüştü inşallah bende veririm Eğer Ramazandada dikkat edebilirsem ( ki öyle olacağını düşünüyorum ) Bayrama Allahın izniyle 8li hanelere baya bir yaklaşmış olucağım ( çok zor kilo verdiğimi bildiğimden yüksek tutmuyorum vereceğim kilo tahminini ama yinede gidecek )

Ceco rüyamda seni gördüm
Hayatımda hiç görmediğim birini rüyada görmekde bi marifet herlde
Ama tam hatırlamıyorum rüyamı:26:
Eeee sabah gözümü açıp kk gece yatmadan kk olucağı bu bi rüyamda yoktu o da oldu sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…