sabırr yaa sabırrMubarek gün bile rahat duranazlar ne hikmetse:26: Bizde bayranları hep kavga ederler görümceler işleri yok ya faliyet oluyor böylelerine canları sıkıldıkca hikaye yazıyorlar.:126::126:
heeeey arkadaşım kendine gel..
ben o hatayı yaptım net bağlantım yoktu ve saldım kendimi 73 ten tekrar 83 e..
çektiğin sıkıntıyı düşün ve kk yı bırakmaaaaaaa
herkeslere günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inş ben bugün tam anlamıyla başlıyorum tekrar hemen bildirimimi yapayımda kafam daha iyi dank etsin
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
top. giden:5.5
hedef:69
spor yok
haftaya inş 73 lerle yeniden bir dönüş yapacam inş gerçekten insan buradan uzaklaşınca dağılıyor
ben hala spor ayakkabı alacağım..10 bim gezdim 39 yoktu..38 spor ayakkabıyla yürüyüş yapıyorum birsüre sonra parmaklarım acımaya başlıyor ya benimki tembellik..Bimci geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm
Bende Bim müdavimlerindenim
En son şu zayıflama spor ayakkabılarından almıştımhatta 39 numarasını bulacağım diye tam 5 tane BİM gezdirdim eşime kendimi en son 6.cıda buldum şükürde rahatladım
Zayıflamaya yararmı bilemem ama inanılmaz rahat ayakkabılar ve o günden beri sokağa çıktığımda hafif Heidi kıvamındayımyaylana yaylana gidiyorum resmen
Zaten spor ayakkabım yoktu dışarda giymek için ( olanı spor salonu için temizleyip ayırmıştım bir kenara ) birde kalın tabanada bayılırım
Dur bende netten bir bakayım neler varmışolmadı öğlene doğru bende kendimi atarım BİMe
Bizdede durumlar aynıAynıydı diyeyim ; KP ölene kadar her kandil yemeğe gitmek zorundaydık, bayram sabahlarıda karga kahvaltısını etmeden süslenip püslenip kahvaltıya giderdik :26: Öyle eşortmanlarla inip ( yan apartmandaydılar ) sonra çıkıp giyineyimde yasak Benim küçük görümce ( benden 2 yaş ufak ) bekarken oturup annesiyle sohbet ederken ben mutfaktan çıkamıyordum bile birde dalga geçer gibi ay işte çay hala demlenmedimi diye seslenirlerdi
Görümce zaten evlendikten sonra bayramlarda kahvaltı faslına gelmezdi ( iki semt ötede oturur ama geç gelip yarım saat sonra kaçardı kocasıyla ) kandillerde desen hiç gelmez hafta içine deng gelirse ( neymiş ertesi gün eşi işe gidecekmişte gelemezmiş, çocuğu hasta olurmuş falan) İnan senede bir görüyorum ŞÜkürler olsun büyüğüde yurt dışında zaten hee direk zararı yok ama inanılmaz iki yüzlü bana annesiyle ilgili hep ay doktorluk kıvamda der ama gidip annesinede benimle ilgili hep gaz verir sen haklsıın falan der Hadi ona bir derece katlanıyorumda ufağına iyice fit olduğumdan eşime bile diyorum ölüyorum dese umurum olmaz diye sevmiyorum diye en son ben hamileyken bana telefon açıp durduk yere hakaretler etmişti eşimde ben ağlama krizlerine girince telefonu elimden alıp ağzına geleni sayınca babasıyla anasını bir gazladı hepsi bir olup ben daha 1 aylık hamileyken ağızlarına geleni saydılar ve tek bir yerde bile eşim bunlar yalan alakası yok dememişti o gece kanama yüzünden hastanelik olmuştum ve doktor sıkıntı ve stresden düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti o yüzden hiç birini af etmedim o zamandan beri çünkü bile bile yapmışlardı:26: eşime bile diyorum o konuda hiç birinize sende dahil hakkımı helal etmiyorum diye o günden sonrada küçük görümcemle mecbur kalmadığım sürece bir araya gelmiyorum
canını sıkmaa..sen istikrarlısın verirsin olur böyle arada..önemli olan hemen toparlanmak..herkeslere günaydın hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun inş ben bugün tam anlamıyla başlıyorum tekrar hemen bildirimimi yapayımda kafam daha iyi dank etsin
başlangıç:80
geçen hafta:73.5
bu hafta:74.5
gelen:1 kg
top. giden:5.5
hedef:69
spor yok
haftaya inş 73 lerle yeniden bir dönüş yapacam inş gerçekten insan buradan uzaklaşınca dağılıyor
sonundaaaaa tekrar 7 lerdeyim
başlangıç: 93
geçen hafta: 80.1
bu hafta: 79.7
giden: 400 gr
hedef : 67
spor: 85 dk
harikaaaaaaaaa. Bende istiyom bendeeee
ben hala spor ayakkabı alacağım..10 bim gezdim 39 yoktu..38 spor ayakkabıyla yürüyüş yapıyorum birsüre sonra parmaklarım acımaya başlıyor ya benimki tembellik..
o ayakkabılarını Almanya ya da götür canım çok yürüyecekmişsin ya
[/color]
ı ıııııOlmaz avcunu yala tatlım sana yok ,sen önce bi doğur ondan sonra: :
Hem sen atyıdaysan sana çanta deyil hastane çantası lazım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?