80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

siz söyleyince bi bakim bim ve a101 de ne var diye de a101 de balkon kurutmalığı varmış acaba alsammı:44::44::44: çamaşırlığım yetmiyor. anam havada bozuk gitsem de kalmamış oşlabilir offff ne yapacam bilmiyom.

başlangıç: 89
bu hafta: 75,3
geçen hafta: 76,6
giden: 1,3
toplam giden: 13,7
hedef: 60
spor: yok

2 haftadır kilo veremiyodum regl olunca olunca hemen gitti kilolar inşallah geri gelmezler

Hayırdır inşallah bak merak ettim bende şimdi nasıl gördün diye
Bazen bende acayip rüyalar görürüm ve sabahında hatırlamayınca saatlerce bile düşünürüm acaba ne görmüştüm diye
Bu arada eskiden albümüm vardı da herifim kıskançlığından kaldırttırdı iki dakika bir resimmi koysam belkide gerçekten rüyanda görmüşsündür ama tabi herifi ikna edebilirsem zaten takıktır bu seferde KKya takıp beni dellendirmesin

Aaaa iyi hatırlattın bende bir bakayım Evdeki artık dağılmak üzere ve paslandı atacağım kaç aydır ama kıyamıyorumda daha doğrusu yenisini almadan atmim diyorum hadi balkonun dışındaki iplere asıyorum normalde ama bazen hava kapalı olunca yada bir yere gideceğimizde emin değilsem balkonun içine asıyorum

Son düzenleme:
bende duyum ablamı gördüm yaaaaa ne zamandır gelmiyorrrrr gördüğümde de sıkıntılıydı biraz allah hayra çevirsinnnnn inşallah tam tersi çoooooookkkkkk mutludur ,dediğin gibiii görmeden nasıl rüyamızda görüyorsak artık :))))))

Ben hep Yaz geldiğinde babam hayvancilik yapiyor annem koyunlari sagip yoğurt yapar bende yoğurt suyuna bayılırım sizce neye yararı olur siz bilirsiniz bardak bardak içiyorum

büyük olanlardan değil canım ya bu hani balkon demirine ya da kalorifere asılanlar var ya ondan. benim balkonda ip yok. eşime diyorum yaptıralım hiiiiiçoralı olmuyo. tek çamaşırlığada nekadar ne sığdırabilirsin ki? hele bi de çarşaf yıkadıysan sorma gitsin rezilliği

Ben hep Yaz geldiğinde babam hayvancilik yapiyor annem koyunlari sagip yoğurt yapar bende yoğurt suyuna bayılırım sizce neye yararı olur siz bilirsiniz bardak bardak içiyorum

bildiğim kadarı ile çok güzel yağ yakıcı ve vitamin mineral yönünden de çok zengin

canımmm benim bir dergim vardı liseye giderken her ay alırdım ondan genç beyin bilirsiniz belki şimdi baktım daa bulamadım sanırım kolilemişim orda okumuşdum yoğurt suyunda bulunan bir vitamin vardı ve başka birşeyde yoktuuu yanlış hatırlamıyorsammm o yüzden böyle kocaman harflerle yoğurt suyunu dökmeyin diyordu faydasıda antibiyotik etkisi vardı bide kemiklere çok iyi gelirdi diye hatırlıyorum :))))başka bir sürü şey vardı daa hatırıma gelmiyor.
artık ne kadar güvenirsin bilmem:)

canım kornet istiyoooooooooooooooo ama hastayım. of yaaaaaa bir an önce iyileşseydim:2::2::2::2: aynı şu ifadedeki gibiyim vallahi.

Aklımdayken kilo bildirimimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta: 96.2 kg
Bu hafta; 96.4 kg
Fark + 200 gr ( regl olmak üzereyim ondandır bence )
Toplam giden: 23.6 kg
Hedef; 65 kg
Beden; 48
BOy; 1.54 cm

Spor sadece 80 dakikacık ama baya koşturuyorum bu ara malum

Valla benimkide oralı olmuyordu hatta en son bir akşam çaya gelen bir komşumuzla sohbet ederken eşide aynı dertten muzdaripken kız bulabilsem o demirleri ben hallederdim de alan diyince kadının eşi ya bizim iş yerinin yanında bir inşaat var oraya sorayım bari dedi hatta eşi görüyormusun ben yırtıyorum kendimi getirmiyor sende söyleyince tamam diyor dedi
Eşimde bendede matkap var o zaman montajıda benden diye gaza gelince biz iki hatun kavuştuk demilerimize

Herhangi bir inşaatta mutlaka bulabilirsin rica etsen kesin verirler
Benimki yuvarlak demir değil bildiğin L şeklinde uzun bir demiri adamlar iki dakikada yamultup birde 5 - 6 delik açtılar okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…