- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Ceco rüyamda seni gördüm
Hayatımda hiç görmediğim birini rüyada görmekde bi marifet herlde
Ama tam hatırlamıyorum rüyamı:26:
Eeee sabah gözümü açıp kk gece yatmadan kk olucağı bu bi rüyamda yoktu o da oldu sonunda
siz söyleyince bi bakim bim ve a101 de ne var diye de a101 de balkon kurutmalığı varmış acaba alsammı:44::44::44: çamaşırlığım yetmiyor. anam havada bozuk gitsem de kalmamış oşlabilir offff ne yapacam bilmiyom.
bende duyum ablamı gördüm yaaaaa ne zamandır gelmiyorrrrr gördüğümde de sıkıntılıydı biraz allah hayra çevirsinnnnn inşallah tam tersi çoooooookkkkkk mutludur ,dediğin gibiii görmeden nasıl rüyamızda görüyorsak artık :))))))Ceco rüyamda seni gördüm
Hayatımda hiç görmediğim birini rüyada görmekde bi marifet herlde
Ama tam hatırlamıyorum rüyamı:26:
Eeee sabah gözümü açıp kk gece yatmadan kk olucağı bu bi rüyamda yoktu o da oldu sonunda
Hayırdır inşallahbak merak ettim bende şimdi nasıl gördün diye
Bazen bende acayip rüyalar görürüm ve sabahında hatırlamayınca saatlerce bile düşünürüm acaba ne görmüştüm diye
Bu arada eskiden albümüm vardı da herifim kıskançlığından kaldırttırdıiki dakika bir resimmi koysam belkide gerçekten rüyanda görmüşsündür ama tabi herifi ikna edebilirsem zaten takıktır bu seferde KKya takıp beni dellendirmesin
Aaaa iyi hatırlattın bende bir bakayımEvdeki artık dağılmak üzere ve paslandı atacağım kaç aydır ama kıyamıyorumda daha doğrusu yenisini almadan atmim diyorum hadi balkonun dışındaki iplere asıyorum normalde ama bazen hava kapalı olunca yada bir yere gideceğimizde emin değilsem balkonun içine asıyorum
Ben hep Yaz geldiğinde babam hayvancilik yapiyor annem koyunlari sagip yoğurt yapar bende yoğurt suyuna bayılırım sizce neye yararı olur siz bilirsiniz bardak bardak içiyorum
canımmm benim bir dergim vardı liseye giderken her ay alırdım ondan genç beyin bilirsiniz belki şimdi baktım daa bulamadım sanırım kolilemişim orda okumuşdum yoğurt suyunda bulunan bir vitamin vardı ve başka birşeyde yoktuuu yanlış hatırlamıyorsammm o yüzden böyle kocaman harflerle yoğurt suyunu dökmeyin diyordu faydasıda antibiyotik etkisi vardı bide kemiklere çok iyi gelirdi diye hatırlıyorum :))))başka bir sürü şey vardı daa hatırıma gelmiyor.Ben hep Yaz geldiğinde babam hayvancilik yapiyor annem koyunlari sagip yoğurt yapar bende yoğurt suyuna bayılırım sizce neye yararı olur siz bilirsiniz bardak bardak içiyorum
canım kornet istiyoooooooooooooooo ama hastayım. of yaaaaaa bir an önce iyileşseydim:2::2::2::2: aynı şu ifadedeki gibiyim vallahi.
canım kornet istiyoooooooooooooooo ama hastayım. of yaaaaaa bir an önce iyileşseydim:2::2::2::2: aynı şu ifadedeki gibiyim vallahi.
canım geçmiş olsun biran önce iyileş de cornetini ye içinde kalmasın :131:
büyük olanlardan değil canım ya bu hani balkon demirine ya da kalorifere asılanlar var ya ondan. benim balkonda ip yok. eşime diyorum yaptıralım hiiiiiçoralı olmuyo. tek çamaşırlığada nekadar ne sığdırabilirsin ki? hele bi de çarşaf yıkadıysan sorma gitsin rezilliği
önüme bir sepet çamaşır aldım 10 gömlek 5 pantolon 1 etek 3 eşarp ütüle ütüle bitmez bu yaw
ben ütü yapmayı çok seviyorummmmm kızz yolla banaaa :)
valla yok desem yalan olur :)))) açarım bi şaban filmiii izleye izleyeee yaparımmm ve bundan da zevk alırım :)hemen gönderiyorum. kız pisikopatmısın ütü sevilirmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?