- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
valla yok desem yalan olur :)))) açarım bi şaban filmiii izleye izleyeee yaparımmm ve bundan da zevk alırım :)
kalk kız yakınsa git alsiz söyleyince bi bakim bim ve a101 de ne var diye de a101 de balkon kurutmalığı varmış acaba alsammı:44::44::44: çamaşırlığım yetmiyor. anam havada bozuk gitsem de kalmamış oşlabilir offff ne yapacam bilmiyom.
hayırlara gelsin rüyalarda buluşuyoz .duyumu bende çook merak ediyorum pc ye su dökülmüştü en son kocam kızacak falan diyordu nr oldu acep:44:bende duyum ablamı gördüm yaaaaa ne zamandır gelmiyorrrrr gördüğümde de sıkıntılıydı biraz allah hayra çevirsinnnnn inşallah tam tersi çoooooookkkkkk mutludur ,dediğin gibiii görmeden nasıl rüyamızda görüyorsak artık :))))))
bravoooo bravooo kutlarım seni elmam şekerimbaşlangıç:82
geçen hafta:80
bu hafta:79
giden:1000gr
toplam gidenn3000gr
hedef:65
spor: ev işi, 80 mekik
geçmiş olsun canım allah şifa versincanım kornet istiyoooooooooooooooo ama hastayım. of yaaaaaa bir an önce iyileşseydim:2::2::2::2: aynı şu ifadedeki gibiyim vallahi.
hakkat mii geliyor ütüler verdim kargoya şekerben ütü yapmayı çok seviyorummmmm kızz yolla banaaa :)
valla yok desem yalan olur :)))) açarım bi şaban filmiii izleye izleyeee yaparımmm ve bundan da zevk alırım :)
kalk kız yakınsa git al
hayırlara gelsin rüyalarda buluşuyoz .duyumu bende çook merak ediyorum pc ye su dökülmüştü en son kocam kızacak falan diyordu nr oldu acep:44:
bravoooo bravooo kutlarım seni elmam şekerim
geçmiş olsun canım allah şifa versin
hakkat mii geliyor ütüler verdim kargoya şeker
allahımm şaban filmleri nelere kadirr ütüyü bile sevdirmiş :44:
koşa koşa gittim bime
açılışını yaptım şükür
ben aldım elime barbeküyü hooopp arkamdan 1 tane bile kalmadı :44:.alıp satıyorlarmı ne yapıyorlar bunlar
ayy kızlar ben cahil güneş sütü almışım,yüze sürürmü bilmiyorum benim hiç aram yoktut kozmetikle kremle elime bile krem sürmem bilmiyorum o yüzden kız kullansım bende kullanırım dışarı güneşe çıkarken diye almitım ama olurmu yüze:26: yardımm bi cevap olmazsa iade ediyim bizim denize menize gitme şansımız yok
Hadi hayırlı olsun güle güle kullan
Güneş sütünün sürmesi çok daha kolayBen genelde güneş sütü kullanıyorum ama koruma faktörü 30un altında olmasın
Yine sen bilirsin ama bence iyidir
koşa koşa gittim bime
açılışını yaptım şükür
ben aldım elime barbeküyü hooopp arkamdan 1 tane bile kalmadı :44:.alıp satıyorlarmı ne yapıyorlar bunlar
ayy kızlar ben cahil güneş sütü almışım,yüze sürürmü bilmiyorum benim hiç aram yoktut kozmetikle kremle elime bile krem sürmem bilmiyorum o yüzden kız kullansım bende kullanırım dışarı güneşe çıkarken diye almitım ama olurmu yüze:26: yardımm bi cevap olmazsa iade ediyim bizim denize menize gitme şansımız yok
koşa koşa gittim bime
açılışını yaptım şükür
hayırlı olsun canım. Bi kontrol et çalışıyomu bozukmu diye. Bazen sıkıntı çıkıyo haberin olsun. Ben hiç bilmiyom güneş kremleri nasıldır nedir ne değildir. O konuda bişe diyemeyecem sana açıkçası.
koşa koşa gittim bime
açılışını yaptım şükür
ahanda ütüm bitti. allah beni kurtardı tüm isteyenleride kurtarsın amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
onu da kahvaltıylaaa seviyorum işdee her sabah kahvaltı yaparken izletiyordum babama şimdi bir gün açmasam sorar mügeyi niye açmıyon diye :)ben müge anlı eşliğinde yapıyom ütüyü. o da başka bi psikopatlık galiba:44::44::44:
anca rüyalarda buluşuruz zatenn kuzummm bu aralar :) ayy bende kocasıyla küs gördümmkalk kız yakınsa git al
hayırlara gelsin rüyalarda buluşuyoz .duyumu bende çook merak ediyorum pc ye su dökülmüştü en son kocam kızacak falan diyordu nr oldu acep:44:
bravoooo bravooo kutlarım seni elmam şekerim
geçmiş olsun canım allah şifa versin
hakkat mii geliyor ütüler verdim kargoya şeker
allahımm şaban filmleri nelere kadirr ütüyü bile sevdirmiş :44:
canım kornet istiyoooooooooooooooo ama hastayım. of yaaaaaa bir an önce iyileşseydim:2::2::2::2: aynı şu ifadedeki gibiyim vallahi.
:))) sağol kuzummm en çok seni merak ediyorummm inşallahhhhh güzel haberlerle gelirsin yarınnnnnnkilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorum
:))) sağol kuzummm en çok seni merak ediyorummm inşallahhhhh güzel haberlerle gelirsin yarınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?