80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne zaman gideceksiniz siz? bazı şeylere bişey olmaz ki alın aç durmayın kızzzzz , kocan aç kalabilr ama sen kalma

yok yaw alacaz çok kullanmayacaz kalacak işin yoksa giderken onları da arkanda sürükle. zatende canım bişe yemek istemiyo. iştahım azaldı niyeyse. normalde bu dönemde canavar kaçar içime ama:44::44::44:

sende halkısın canım, oda ayrı bir dert oluyo, senin bu bebek oğlan olcak galiba 2 kızdan sonra baksana hamileliğinde daha farklı geçiyo anladığım kadarıyla

sende halkısın canım, oda ayrı bir dert oluyo, senin bu bebek oğlan olcak galiba 2 kızdan sonra baksana hamileliğinde daha farklı geçiyo anladığım kadarıyla

kız yok benim bir kız bir oğlan var. bide ticker http ile başlayan png ile biten galiba hazırladım bi yapıştırayım bakim olacakmı

Yine ben geldimmmmm

Küçük kuzumu uyuttum tam fasülye ayıklayacaktım bir sizlere bakayım dedim
Sabahtanda evi toparlayıp süpürdüm şükür fazla işim yok ama tabi gidene kadar ne çamaşır biter ne ütü

30 faktörlü canım hakkat ondanmı zor sürüyorum ben önce aldığım güneş kremini taş gibi .:44:ayrıca teşekkür ederim canımm

Canım ben günlükte kullanıyorum denize gitmesemde
Öbür türlü güneş lekeleri oluşuyor birde ozon tabakasındaki delikten dolayı ışınlar daha çok zarar veriyor diye korumuş oluyorum
Hatta çocuklara bile her sokağa çıktıklarında yüneş gören her yerlerine sürüyorum

ahanda ütüm bitti. allah beni kurtardı tüm isteyenleride kurtarsın amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Ohhhh benide Allah kurtarsın Fazla birşey yok ama elim gitmiyor Aslında bende herşey o ütümasasını çıkartıp önüne geçene kadar sonra çabucak bitiyor Neyse bende şu yemek faslını atlatayımda ondan sonra hemen yapıveririm olmazsa

oley oldu, ayrı bi renkli geldi sayfa gözüme şimdi
değilk miiii hasta gibiydikk yüzümüze renk gelmiş gibi oldu :)

yolla yolla kız banaaaa ben yaparım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…