80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
1 elma
Öğle
yarım tabak haşlanmış kepekli makarna
yarım tabak ciğer sote
salata
1 dilim karpuz
Ara
1 minik dondurma
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yarım çay kaşığı tarçın
1 şeftali
Akşam
1 büyük kase buğdaylı salata
Ara
1 dilim karpuz

sabah - öğle : peynir tavalaması , 2 dilim t.b ekmek ve şekersiz çay
ara : 15 kiraz
ara : 4 kuru erik , 2 ceviz
akşam : 3 s.k bulgur pilavı , 2 kase cacık
ara : daha bilinmiyor

Son düzenleme:
sabah: 1 y.haşlama, 1dlm peynir, 2dlm ekmek, karpuz, domates
öğle-ara: 1 kase kiraz, 3dlm karpuz, 3 kaşık dondurma
akşam: 2 simit, 1 bardak ayran

slm kızlar.yağmur durdu biraz dışarda işim vardı çıktım. ve dayanamadım aldım korneti. eşim gelmeden bitirseydim yavaş yavaş yiyom.:131::131::131::131::131:

Sabah.1.5dilim c.ekmeği peynir zeytin domates salatalık 1kaşık mantar kırmızı biber sote çay
Öğle.Yok
Ara.2şeftali 5kiraz
Sonra denize gittik çeyrek elma 1portakal 1tane form bisküvi
Akşam.1servis kaşığı bamya yemeği 1servis kaşığı kıymalı yeşil fasulye salata
Ara.yoğurt yiycem
2litre su

benim de canım sıkılıyo internette doktorum programının eski bölümlerine bakıyorum televizyonda da bişey yok ki izleyelim

offf evet tv de de birşey yokkk dediğin gibi salı günü bir aşk hikayesini izleyememişdim onu izledim şimdi ama onu izlerken bilee çok sıkıldım ((( oda bitti yapacak hiç birşey kalmadı

Zayıflatan 10 Yiyecek Daily Mirror Gazetesi, en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. En iyi zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle:

Esmer pirinç:
B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık:
Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kiloyu kontrol etmek daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan...

Azuki fasulyesi (Küçük kırmızı fasulye):
Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip... Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli:
Lif ve C vitamini deposu... Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf:
Tokluk ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

sağol canım gel beraber olsun. ama eşime söyleme dondurma yiyoz diye çay içiyoz içimiz ısınsın diye
mmmmmm ne güzel olurdu , benim de canım irmik helvasıyla yanında dondurma çekiyodu :26: ama gidip içim ısınsın diye çay demliycem hee yaaa çay içiyoruz ya aslında biz
canım çoooooooooooookkkkkkkkkkk sıkılıyorrrrrrrrr neden kimseler yok ya
benimde canım çoooooooooookk sıkılıyo
benim de canım sıkılıyo internette doktorum programının eski bölümlerine bakıyorum televizyonda da bişey yok ki izleyelim
bende canı sıkılanlar kervanındayım, tv de de bir şey yok (

canınıza söyleyin 3 4 ay sonra gelsinnn şimdi gitsinnnn küçük hanım :))))) ayyyy varyaa şaka bi yana ondan benimde acayip canım istedi :)

canınıza söyleyin 3 4 ay sonra gelsinnn şimdi gitsinnnn küçük hanım :))))) ayyyy varyaa şaka bi yana ondan benimde acayip canım istedi :)

okuyorum msjı bi anlam veremiyorum kaç kere okudum jeton anca düştü anneme söyledim yarın akşam yaparım kızım dedi ama ben yok anne tamam dedim boşver yapmayalım dedim ama aklımdan çıkmış değil o da ayrı :44:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ancak geldim ama birazdan yine kaçabilirim
Eşim bugün tam işlerim bitti Laptob başına geçeyim dediğim an telefon açıp akşama Babadan kalma evlerini almak isteyen bir ana kız varmış onlar gelebilir dedi ve tabi bende o an itibaren totoşumdan ter akana kadar koşturup durdum evi dip köşe temizliyeyim diye gündüz toparlayıp sadece bir süpürmüştüm
Neyse iyi oldu o bahaneyle 3 saatte dip köşe evi hallettim çok toz yoktu Allahtan

Şimdi aradılar tekrar evi görmek için geliyoruz diye de eşim belli değil çaya çıkabiliriz dedi bende fırsattan istifağde sizlera bakayım dedim

Canımmmm ellerine ve emeğine sağlık
Çok güzel bir paylaşım olmuş bunları ara ara yayınlayalım ki aklımızdan çıkmasın ben hatta kayıt ederim bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…