80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sende de maaşallah ne enerji var , durduğun yerde durmuyosun

Nasılsınız canlar elma şekeri çok tsk paylaştığın bilgi için ayy kızlar bildirimlerde başladı bazı Arkadaslar bildirdi kaygıyı attılar ben pazarı bekliyorum öpuldunuz canlar ii geceler:)))

canım sende de maaşallah ne enerji var , durduğun yerde durmuyosun

Aslınde herkes diyor senin gibi olsak biz herhalde incecik olurduk diye ama işte geçmişte homini gırtlak pufuduk çatlak yedim şimdi cezasını çekiyorum :26:
Şu son hedefime bir ulaşsam inan her gün bu kadar koşturmaya bile razıyım yeterki zayıf ve sağlıklı olayım

Eşim aslında bazen bana çok kızar hiperaktiv çocuklar gibisin bir panik yapma der Hee temizlik konusunda ancak totoşum sıkışınca ancak bu kadar aceleci oluyorum
Hee ama bana gezme de anında mankenlerden bile hızlı hazırlanır kapıda hadi çıkmıyormuyuz derim
Milletin kocası saatlerce bekler bizde de tam tersine eşim daha çorabını giyene kadar ben ayakkabılarımı bile giymiş olurum ( giyinip tabi ) hadi derim deli olur bir kerede ben bekliyeyim seni lavaboya bile giremiyorum dışarı cıkmadan diyor

Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılar boşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım
Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği ) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecek hayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor

olur canım inş. istediğin, enerji yakımın fazla ama kilo yakımı fazla değil sanırım , mubarek yapıştımı yapışıyo işte ama gayretimizi bırakmamamız lazım, güzel günler bizi bekler diye ileriye hazırlanıyoruz işte :)) eve değilde eşinin emekleri seni üzen ama işte bazı anneleri anlamak zor ... aslında kendine yapıyo ama anlamıyo işte, yaşlılar çocuk gibi olurlar, hatta çocuktan daha da beter ... sen açacağın cafeyi düşün canım mutlu ol

:)))))))))))))) ben böyle cümle kurarım işdee PPPP valla sorma çok pis soktun aklımaaa bi kaçamak gününde yada misafir geldiğinde filan yapacam bende :)

ne demek bebeğimm görevimmmmmmm doğru diyorsun ara ara hatırlatalım kendimizeee bir süre aklımızda kalıyorr sonra unutuyoruzzzzzzzzzzzz

Kızlar regliyken kilo verebiliyormusunuz ??

Ben kendi adıma söylim : Resmen RAmazan davuluna dönüyorum değil kilo vermek ödemden iyice şişiyorum hee bittikten iki üç gün sonra gidiyor ama işte o an sinir oluyor insan

kız kafe mi açacan inşallah hadi hayırlısı olsun. bazen yaşlılar önünü sonunu düşünmeden hareket ediyolar. halbuki hazıra dağ dayanmaz. bunu bizden daha iyi biliyolar. belki damadı evden kovarsa sana gelir arkamda koskoca oğlum ve gelinim var diye düşünüyodur.

günaydın kızlar. offffffffff çoooook sıkılıyom. dün eşim gece 11 de geldi o saate kadar tek başıma oturdum sıkıntıdan çatladım. tam ohbe geldi dedim. bu sefer beyim pc yi aldı daldı ona bişe söylüyom anlamıyo bile beni çok sinirlendim ben yatıyom dedim noldu falan dedi yok bişe dedim. ama anladı sinirlendim. sabahta ben kalkmadan gitti. yani sonuç hala sıkılıyoooooom bugün sizlerdende buraya uğrayan olmaz. offff offfff

Kızlar regliyken kilo verebiliyormusunuz ??
bende pek bir değişim olmuyor ben oluyor zannederdim:) ama son iki seferdir özellikle dikkat ettim baktım yok aynııı herkesi aynı şekilde etkilemiyormuş

iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim şimdi :44: bilemedim ben onu şekercim bilemedim :26: benimde aklımda ama bak midemde değil
tatlı şey seniiii sen yaparsın da kötü mü olur :)

inan burayı açarken bende öyle dedim bugün de hafta sonu kimsede gelmez şimdi :) sende mi sıkılanlar kervanındasınnn hoş geldinnnn buyur buyur kapıda durma gel içeri :)))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ay bugün hesapta ağda yapacağım ama büyük kız arkadaşlarıyla dışarı çıkacak küçük cimcimeyle yanlız nasıl olucak bilmiyorum
Eşim anasıyla KVnin evinde kalan atılacakları temizlemeye gitti
KV paranın kokusunu aldı ya enerji doldu herhalde ki anında gelmiş
Onların işi erken biter inşallahda ufaklığı babasına kakalar rahat rahat yaparım ağdamı yoksa ufaklık banada yapıştır diye tutturuyor

heee kız bekarken bile hep hayalimdi Rabbim inşallah nasip eder ...Aminnn
Eşim arada ya ev yemekleri tarzında birşeylermi yapsak diyor. Daha doğrusu Bakırköyde bir Günnaz ablamız var ( KPnin eski müşterilerinden ) kadıncağız bir cafe açmış ama okadar güzelki üstelik bir kaç çeşitte ev yemekleri tarzında birşeyler yapmış ( zeytinyağlılar, börekler, kekler bir iki çeşitte etli ve her gün günün çorbası hesabı yapıyordu )
İnanılmaz güzel bir yer gerçekten eşimde o yüzden ona benzer birşey yapalım diyor hani olmuşken tam olsun

Ay kızlar bu aralar nasil yogunum anlatamam menülerini bile yazamadim ama ihmal etmiyim bildirim yapiyim dedim :)
Başlangıç 99.5
Geçen hafta 88
Bu hafta 87
Giden 1.000
Toplam giden 12.500
Spor 2 saat yürüyüş
Hedef 69

Son düzenleme:
Kilo vermek ıstıyorum yardımmmmmmm tokluk hissim yookk

hoş geldin canımmmmm :))) ne yazıkki hepimizin de yok bu kilolar durduk yere olmuyor ki ama engel olmaya çalışıyoruzz hep beraberrr sendeee başaracaksınn emin ol takipte kal günlük menülerini yazzz zamanla oturtursun herşeyii

Kilomuz aynı bende 82 den 79.5 80 arasında dolasıyorum boyunu sorabılırmıyım ben 173 kemıklerım bıras ırı cok kılolu durmuyorum ama yınede eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorummmm

selam kızlar ya bısey sorcam forumda acılan baslıkları okudum ama bıde sıze sormak ıstedım aranızda maydanoz suyu sogan suyu yada su bıtkı cayını içtimde fayda gördum dıyen varmı lütfen cvp verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…