Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Ancak geldim ama birazdan yine kaçabilirim
Eşim bugün tam işlerim bitti Laptob başına geçeyim dediğim an telefon açıp akşama Babadan kalma evlerini almak isteyen bir ana kız varmış onlar gelebilir dedi ve tabi bende o an itibaren totoşumdan ter akana kadar koşturup durdum evi dip köşe temizliyeyim diyegündüz toparlayıp sadece bir süpürmüştüm
Neyse iyi oldu o bahaneyle 3 saatte dip köşe evi hallettimçok toz yoktu Allahtan
Şimdi aradılar tekrar evi görmek için geliyoruz diye de eşim belli değil çaya çıkabiliriz dedi bende fırsattan istifağde sizlera bakayım dedim
canım sende de maaşallah ne enerji var , durduğun yerde durmuyosun
Aslınde herkes diyor senin gibi olsak biz herhalde incecik olurduk diye ama işte geçmişte homini gırtlak pufuduk çatlak yedim şimdi cezasını çekiyorum :26:
Şu son hedefime bir ulaşsam inan her gün bu kadar koşturmaya bile razıyım yeterki zayıf ve sağlıklı olayım
Eşim aslında bazen bana çok kızar hiperaktiv çocuklar gibisin bir panik yapma derHee temizlik konusunda ancak totoşum sıkışınca ancak bu kadar aceleci oluyorum
Hee ama bana gezme de anında mankenlerden bile hızlı hazırlanır kapıda hadi çıkmıyormuyuz derim
Milletin kocası saatlerce bekler bizde de tam tersineeşim daha çorabını giyene kadar ben ayakkabılarımı bile giymiş olurum ( giyinip tabi ) hadi derim deli olur bir kerede ben bekliyeyim seni lavaboya bile giremiyorum dışarı cıkmadan diyor
Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılarboşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım
Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecekhayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor
:)))))))))))))) ben böyle cümle kurarım işdeeokuyorum msjı bi anlam veremiyorum kaç kere okudum jeton anca düştüanneme söyledim yarın akşam yaparım kızım dedi ama ben yok anne tamam dedim boşver yapmayalım dedim ama aklımdan çıkmış değil o da ayrı :44:
ne demek bebeğimm görevimmmmmmm doğru diyorsun ara ara hatırlatalım kendimizeee bir süre aklımızda kalıyorr sonra unutuyoruzzzzzzzzzzzzSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Ancak geldim ama birazdan yine kaçabilirim
Eşim bugün tam işlerim bitti Laptob başına geçeyim dediğim an telefon açıp akşama Babadan kalma evlerini almak isteyen bir ana kız varmış onlar gelebilir dedi ve tabi bende o an itibaren totoşumdan ter akana kadar koşturup durdum evi dip köşe temizliyeyim diyegündüz toparlayıp sadece bir süpürmüştüm
Neyse iyi oldu o bahaneyle 3 saatte dip köşe evi hallettimçok toz yoktu Allahtan
Şimdi aradılar tekrar evi görmek için geliyoruz diye de eşim belli değil çaya çıkabiliriz dedi bende fırsattan istifağde sizlera bakayım dedim
Canımmmm ellerine ve emeğine sağlık
Çok güzel bir paylaşım olmuşbunları ara ara yayınlayalım ki aklımızdan çıkmasın ben hatta kayıt ederim bir ara
:)))))))))))))) ben böyle cümle kurarım işdeePPPP valla sorma çok pis soktun aklımaaa bi kaçamak gününde yada misafir geldiğinde filan yapacam bende :)
Kızlar regliyken kilo verebiliyormusunuz ??
Kızlar regliyken kilo verebiliyormusunuz ??
kız kafe mi açacan inşallah hadi hayırlısı olsun. bazen yaşlılar önünü sonunu düşünmeden hareket ediyolar. halbuki hazıra dağ dayanmaz. bunu bizden daha iyi biliyolar. belki damadı evden kovarsa sana gelir arkamda koskoca oğlum ve gelinim var diye düşünüyodur.Aslınde herkes diyor senin gibi olsak biz herhalde incecik olurduk diye ama işte geçmişte homini gırtlak pufuduk çatlak yedim şimdi cezasını çekiyorum :26:
Şu son hedefime bir ulaşsam inan her gün bu kadar koşturmaya bile razıyım yeterki zayıf ve sağlıklı olayım
Eşim aslında bazen bana çok kızar hiperaktiv çocuklar gibisin bir panik yapma derHee temizlik konusunda ancak totoşum sıkışınca ancak bu kadar aceleci oluyorum
Hee ama bana gezme de anında mankenlerden bile hızlı hazırlanır kapıda hadi çıkmıyormuyuz derim
Milletin kocası saatlerce bekler bizde de tam tersineeşim daha çorabını giyene kadar ben ayakkabılarımı bile giymiş olurum ( giyinip tabi ) hadi derim deli olur bir kerede ben bekliyeyim seni lavaboya bile giremiyorum dışarı cıkmadan diyor
Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılarboşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım
Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecekhayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor
bende pek bir değişim olmuyor ben oluyor zannederdim:) ama son iki seferdir özellikle dikkat ettim baktım yok aynııı herkesi aynı şekilde etkilemiyormuşKızlar regliyken kilo verebiliyormusunuz ??
tatlı şey seniiii sen yaparsın da kötü mü olur :)iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim şimdi :44: bilemedim ben onu şekercim bilemedim :26:benimde aklımda ama bak midemde değil
inan burayı açarken bende öyle dedim bugün de hafta sonu kimsede gelmez şimdi :) sende mi sıkılanlar kervanındasınnn hoş geldinnnn buyur buyur kapıda durma gel içeri :)))günaydın kızlar. offffffffff çoooook sıkılıyom. dün eşim gece 11 de geldi o saate kadar tek başıma oturdum sıkıntıdan çatladım. tam ohbe geldi dedim. bu sefer beyim pc yi aldı daldı ona bişe söylüyom anlamıyo bile beni çok sinirlendim ben yatıyom dedimnoldu falan dedi yok bişe dedim. ama anladı sinirlendim. sabahta ben kalkmadan gitti. yani sonuç hala sıkılıyoooooom bugün sizlerdende buraya uğrayan olmaz. offff offfff
kız kafe mi açacan inşallah hadi hayırlısı olsun. bazen yaşlılar önünü sonunu düşünmeden hareket ediyolar. halbuki hazıra dağ dayanmaz. bunu bizden daha iyi biliyolar. belki damadı evden kovarsa sana gelir arkamda koskoca oğlum ve gelinim var diye düşünüyodur.
Kilo vermek ıstıyorum yardımmmmmmm tokluk hissim yookk
hoş geldin canımmmmm :))) ne yazıkki hepimizin de yok bu kilolar durduk yere olmuyor ki ama engel olmaya çalışıyoruzz hep beraberrr sendeee başaracaksınn emin ol takipte kal günlük menülerini yazzz zamanla oturtursun herşeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?