80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hg canım inş istediğin kiloya gelirsinn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımm ne vardı o kadar yanacaklmaz:

hoşgeldiniz aramıza bende çok eski sayılmam ama kısa zamanda herkesi çok sevdim opuyorumnanaktanhep beraber başarıcaz :lepi::lepi:hep destek tam destek kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5

selam topic malum yoğun bir iş günü hafta başı dolayısıyla yeni girebildim sabah erkenden kalkıp bantta biraz yürürüm diye düşünmüştüm ama olmadı kalkamadım:mymeka:akşamdan yorgundum kızkardeşim evini boyattı ona yardım ettim sil yerleştir canımız çıktı:dance:spor oldu biryerde:dance:bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı:
1 dilim tuzsuz ekmek
yarım domates
1 dilim tuzsuz dil peyniri
1 fincan şekersiz çay
ara
1 nektarin
öğle
1 kase domatesli şehriye çorbası(tuzsuz az yağlı)
1 kase yoğurtlu salata(tuzsuz)
1 dilim ekmek
akşama karpuzla taze fasulye var

meraba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldımmm şu anda 85 kiloyum ve bugün tekrar diyete başladımmm ve bu kez başaracağımmmmmmmm

meraba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldımmm şu anda 85 kiloyum ve bugün tekrar diyete başladımmm ve bu kez başaracağımmmmmmmm:dance::teytey:

çok tşk ederim öncelikle hoşbulduk...serkosum sen de hoşgeldin....sabahtan beri işyerinde işten boşa kalan zamanlarımda geçmişi okumaya çalıştım..yapmamız gereken birbirimize destek olmak hergün neler yediğimizi,neler yaptığımızı yazmak,cuma günleri sabahtan da kilo ve ölçüleri bildirmek diye anladım. Eksikler varsa sizlerden alırsam çok sevinirim kızlar malum daha sitede yeniyim
bugün yediklerim:
sabah:
2 dilim kepek ekmeği,
yarım domates
light peynirle yapılmış sandviç
şekersiz çay

2 saat sonra 1 salatalık

öğle :işyerinde diyet menüsü var
ezogelin çorba(yağsız)
marul salata(yağsız)
pirinç lapası(içine biraz yoğurt bol baharat kattım..beklediğimden çok daha lezzetliydi)
1 küçük dilim kepek ekmeği

az önce bir şeftali yedim.

mesaim 18.00 de bitiyor. eve gidince spor yapmayı planlıyorum..bakalım enerjim kalacak mı...yolda çok yoruluyorum(

slmmmmm fıstıklar,ben artık burdayım antalya tatili bitti şimdi akçaydayım ama burda net var..
aylincim listeyi alnının akıyla yapmışsın ama kilo belirtmeyen herkes uçmuşşşş..photoshop yüklersem bu hafta işimin başına dönerim..
1 haftadır çok üzgünüm ama ne rejim,ne spor ne de dikkat edeyim modu var bende tartı da yok kimbilir noldu kilom en yakın zamanda tartılıp kilomu bildirip sopaları yiycem

günaydın
bebegnaber nikahınız nassıl geçti bakalım

slm cnm.. nikahımız da kınamız da süper geçti.. kınada hiç oturmadım valla :))) tam döktürdük yani :)) ama gelin almaya geldikleri an yokmu mafoldumben .. şiştik ağlarken yaa.. şu an bile gözlerim doluyo inan.. eltimin kızı evlenen... benden 4 yaş küçük zaten.. onu tanıdığımda 12 yaşındaydı.. şimdi 22.. bana ablader yani.. amcasının eşi olmama rağmen abla kardeş gibiydik.. çok büyük üzüntü benim için anlatamam..annesinden çok sarılıp ağladı bana kapıdan çıkarken mafoldumben neyse daha fazla bu konuda yazamıcam... ama kadın milleti yani.. 1 saat sonra süslenip giyinip nikaha gittik.. gözler kıpkırmızı olsa da makyaj süs o biçim :jeyyar: güzeldi yani...

hoşgeldin cnımmm... hep beraber vericez bu kiloları.. ama dediğin gibi oturup sayfaları okumakla olmuyo.. accık boğazımızı tutcaz.. ama aç kalmak yok hee.. düzenli beslenme ve mümkünolduğunca ama şartları zorlayarak spor.. hepsibu.. :))
meraba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldımmm şu anda 85 kiloyum ve bugün tekrar diyete başladımmm ve bu kez başaracağımmmmmmmm

sende hoşgeldin cnımcım... bu kez hepimiz başarıcaz... yeter ki isteyelim ve azimli olalım...
bu arada çoğalmışız 1 haftada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldinizzzzzz..

slm cnımm... tatilden tatile maşallahkaydirigubbakcemile3 oğluşun iyileşmiştir umarım cnım... yeni gelenler var evet ama çoğalmıyoruz... aksine azalıyoruz... çünkü eskiler sır olup kayboluyo birer birer... listedekilerin sayısını görmedinmi kuzum yaa...

ya kızlarrr.. cidden ben çokkötüyüm sanırım.. yukarda flekse yazdığım konudan dolayı..eltimin kızı vlendi.. hala inanamıyorum onun şu an alt katta olmadığına.. ayselll diye seslensem gelemiceğine... bu psikolojiyi nasıl atıcam ben yaa... gözümün yaşı durmuyo inanın yaa.. nolur biri bana bi akıl versin....

kendimi oyalamak için işler bi uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama herşeyde o var sanki... o kadar çok paylaşımımız o kadar çok ortak yönümüz ve yaşadıklarıız o kadar çok ki... her olay her eşya bana onu hatırlatıyor...mafoldumben
az önce aradım.. eşiyle çarşıya çıkıyolarmış.. sesimi duyunca sesideğişti.. sesi titredi.. ben tutamadım kendimi amakapattım.. kendime gelip 5 dk. sonra aradım hat kesildi diye ama yine de tam anlamıyla konuşamadım.. anlamasın diye onun da aklı burda kalmasın diye....

oyyyy... kuzuuumm benim.. cnım yaa. valla 2 günde gözümde tüttü... ama o çoook mutlu olsun yeter...
ben kızımı nasıl kocaya vercem yaa mafoldumben

neyse bugünkü listemi de yazayım canlarım..

sabah------- 1 dilim ekmek,1domates,1fincan süt
ara----------- -
öğlen-------- klasik kahvaltı(arkadaşa gittim.. onun kahvaltısı benim öğle yemeğim oldu:))
ara----------- 1 bardak kola(üzgünüm ama misafirler gelince ikramda bende içtim)
akşam------ 6 kaşık taze fasulye....salata galiba..
ara----------- şekersiz çay ve sigara :)

bugün 3 lt. su içmişimdir... 1 saat yürüyüş... bu kadar şimdilik...

vişne hoşafı kaynatıyorum.. pazar günükendi elceyizlerimle topladım köyden :) accık daha burda oyalanırsam hoşaf diye bişey kalmıcak kaynaya kaynaya.. :)) yine gelirim.. şimdi kaçtım.. öptüm herkesi..

selam kızlar..
handerya ne güzel tatildesin..imrendim walla..ben bu yaz gidemiyorum tatile..kızım küçük..yaramaz...eşim arkadaşlarıyla gidecek haftaya..bensiz:sinifsinif:
bebegcim üzülme canım ya..onun mutlu olması daha önemli..tabi kız vermek çok zor...ya cidden kızlarımızı nasıl vericez bilmiyorum..

ben geçen haftalar hiç dikkat edemedim..nolcak bu halim bilmiyorum..eski havamda hiç değilim..ne güzel haftada 2 kg gidiyodu..şimdi imkansız...yürüyüş tamamen bitti sayılır..kardeşim yürüyüş bandı aldı diye seviniyordum..bi kerecik bile yürüyemedim..benim 1 yaşındaki yeni yürüyen cadı kızım ben yürüycem diye tutturuyo...yürütmedi beni...off off..eşim haftaya karadenize geziye gidiyor..1 hafta annemde kalıucam..belki o zaman kızım uyurken yürürüm...gerçi dışarda yürüyüş gibi olmuyor ama olsun..hiç yoktan iyidir..

yediklerimi de yazıp kaçayım..kimse de yok..
sabah öğle birlikte oluyo bu aralar..
12:00--1dilim beyaz ekmek,1yumurta,1kk peynir,3 zeytin,1 dilim karpuz,1 ince dilşm kavun
ara--1top dondurma
ara--yeşil elma
17:30--5-6 kaşık etli bulgur pilavı,cacık
yatmadan bir dilim karpuz daha yerim

eflatun canm.. nasılsın?

evet valla çok zormuş kız vermek.. inan kendi kızımı nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum ve daha 6 yaşında :))))

şimdi annemi beni ne kadar zor verdiğini neler hissettiğini belki tam anlamıyla olmasa da anlayabiliyorum...

ya kızlarr bide bişey daha var... ben cuma günü istanbula gidicem.. çarşambadan annemlerin yanına yazlığa geçicem.. ordan gidicez cuma günü.. kilomu çarşambadan mı bildirsem diyorum ama çok erken olucak.. en iyisi bu hafta bildirim yapmasam da haftayamı yapsam karar veremedim valla..

bebegüzülme canım ya çok zor ama valla diyecek birşey bulamıyorum gelin almada 7 kat el olsa bile dayanamıp ağlıyor insan çok zor inş mutlu olurlar canım ne güzel gezmeye gidicekmişsin kafanda dağalmış olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…