herkese merhaba...kk ya dün üye oldum..aylardır siteyi ve sizleri takip ediyordum ama baktım ki sadece dışardan okumakla bu iş olmuyor hem üye oldum hem de bugün diyete başladım ..bakalım neler olacak..bu sabah 87.4 ü gördüm en son 3 kg daha azdım hangi ara aldım ben bu kiloları...(
güzel paylaşımlarda bulunmak üzere....
kizlarrr ben fazla giremicem daha dogrusu OTURAMIYORUM
solaryumda afedersiniz popom fena halde yandi, oturamiyorum kaydirigubbakcemile3
gülmeyin kaydirigubbakcemile3
ben kactim,
rejim iyi gidiyoo, sükür girebildim :lepi:
ama bu yanik popoyla spora gidemicem sanirim off :gitme:
herkese merhaba...kk ya dün üye oldum..aylardır siteyi ve sizleri takip ediyordum ama baktım ki sadece dışardan okumakla bu iş olmuyor hem üye oldum hem de bugün diyete başladım ..bakalım neler olacak..bu sabah 87.4 ü gördüm en son 3 kg daha azdım hangi ara aldım ben bu kiloları...(
bu arada çoğalmışız 1 haftada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldinizzzzzz..
günaydın
bebegnaber nikahınız nassıl geçti bakalım
meraba arkadaşlar bende bugün aranıza katıldımmm şu anda 85 kiloyum ve bugün tekrar diyete başladımmm ve bu kez başaracağımmmmmmmm
bu arada çoğalmışız 1 haftada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldinizzzzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?