80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman 10. 30 da kahvaltını yap canımm yoksa bütün günün kontrolü gider elden sabah belli olmuyor amaaa kahvaltı yapılmadığındaaa çok çabuk acıkıyoruz gün içerisinde ve sonlara doğru olmadık şeyler yiyoruz aslında benim 8.30- 9.00 arası kahvaltı, 10.30 ara saatim ama geç kalkıyorum genelde bende kahvaltıyı 10. 30 yapıyorum :) eğer erkenden canın istemiyorsa sende benim gibi bu saate al nasılsa evdeyiz iş derdimiz de yok :), yeşilçaya gelince istersen limonla dene ben limonla daha çok severimmm hem iki kat yağ yakıcı olur, veya azcık tarçınla da renk katabilirsin tarçın da şeker isteğini kesiyor tokluk hissi veriyor hemdeeee göbek yağını eritiyor :)

diete gelince kizlar 28 mayistan beri kendimi astim resmen..inanilmaz bir performansla devam ediyorum...yedigimi ictigimi sayamam elbette biraydan fazladir görüsemedik...ama kisa ve öz olarak sabahlari 3 brotchenle doymayan ben sadece 1 brotchen yiyorum...2 domates salatalik biber sogan bazen aci tursu....3 haftadir sahanda yumurtayi unuttum resmen ki beni taniyanlar iyi bilir sahanda yumurta yemedigim gün görülmemistir yani..haaaaaaaa bu arada sabah aksam en azi 1 saat yürüyorum..dehadi uzatmada kac kilo verdin söyle diyenlere duyurulur: 3 haftada 2 kilo verebildim sadece...eskiden olsa bu kadar tepinmeye 3 haftada 8 kilo verirdim ama yinede umudumu yitirmiyorum vede tam gaz devam..sabah yürüyüsümü yaptim bile...insallah bu 70lerdende kurtulacagim bu yaz..ay hayali bile beni heyecanlandiriyor yaaaaa

hoşgeldin ozamn duyum bende ikinci günüm burdayım evet sanırım elma sekerinin dediği gibi topik gittikçe canlanıyor kendimi hemen buraya atmak istiyorum ben salaklık etmişim şimdiye kadar burda ne güzel arkadaslarım var desteklerimiz var ben basımı nerelere vurayım çok kızıyorum kendime çok
şimdi ettim kahvaltımı 1 haşlanmıs yumurtayı çeyrek ekmekle yedim bulaşıklarımıda yıkadım arada şimdi kolamı içiyorum tamam tarçınla deneyeceğim ama toz olanı var evde bu arada 150 kalori yaktım kızlar yürüyüşle adımlarımı sayıyorum 4000 adım attım bunu 10000 tamamlarsam süper olur

sorma abla sormaaa geçen yıl çok aldık verdik aldık verdik yaaa ondan sanırımmm 3 haftadır 3 kilo verebildim bendeee geçen yıl ilk hafta 3 kilo gitmişti :)))) olsun bu direnci de kıracağızzz çizelgee yap hemennn asla seni bir yere bırakmam ona göree günlük 5 dk da olsa uğra lütfnnnnnnn :)

hosbuldum elmalim sekerim benim nabeeeeeeeeeeeeer daha evlenemedinmi yoksa
ayyyy abla sorma sormaaaa bugün erimi askere yolluyorum :))) gits,in gelsin yatcak kalkcaz yatcak kalkcaz hoppppppppp evleneceğizzz :) inşallahhhhhhh

kola derkennnnnnnn :)))) şaka amaçlı değil miii :), canımmmm birşey diyeceğimmm ekmekden çok kısmaaa (/ siyah olmak şartıyla öğün başı 2 dilim ye) yediklerimiz içinde en masumuuuu ekmek emin ol gün gelecek vücudun takılacak uğraşacaksın kilo veremeyeceksinnn kısman gerekecek bazı şeyleerii bu yemeyleee neyden kısabilirisn ki kahvaltında yumurtanı ye 2 dlm ekmeğini ye peynirini 3 zeytinini domatesini salatalığını bi güzel yeeee kuzummmmm inan faydasını göreceksin, 10000 adımda 1 kg gidiyormuş değil miii inşallah tamamlarsın :)))))güne başlar başlamaz 150 kalori yakman süper olmuşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

allah tamamı erdirsin tez zamanda bitirir gelir inş

allah tamamı erdirsin tez zamanda bitirir gelir inş

inşallah cnaım benim allah razı olsunnnnn şimdi gülüyorum ediyorum ama o kadar zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorummm, sahi sen kendinden hiç bahsetmedin yada ben görmedim :) kaç yaşındasınn evlimisin bekarmısınnnn neredensin tanıtırmısın biraz kendini

yok valla şaka değil gerçekten kola içiyorum layt olanı ya inanki ev kalabalık olunca güzel oluyor kahvaltı lakin tek basınayken ugrasmak gelmiyor ama sonuna kadar haklısın evdeki zeytinde hiç güzel degil acı birşey peynirdenden boş kalori almayım dedim öglene güzel bol proteinli bol salatalı bir ögünle açıgımı kapatırım anlaştık 10000 adımda 400 kalori yakıyorsun buda ortalama 40 gr falan denk geliyor diye tahmin ediyorum

hımm anladım canım mügeee öyle şeylerden bahsediyordu da 40 gr da hiç küçümsenecek bi rakam değil , ilk günden bilgiçlik taslamak istemiyorum ne olur yanlış anlama beni amaaaa peynir, süt yoğurt yemeğin yanında yendiğindeee yağları yakıyorrr kuzum ( tabi oda ölçüsüyle 1 dlm 1 bardak, 1 kase gibi ) eğerrr yoğurt sevmeyenlerdensen bu çok kötü bazı arkadaşlarımıxz ağzına vurmuyorrr bende aksine bayılırım süt , peynir ve yoğurdaaa :) kolaaa için kızmayı unuttum ne yaptın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) çok seviyorsan eğer haftada bir olsun lütfennnnn canının çok çektiği durumlarda odaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç canını sıkma evet sevgi ask uzaktayken daha zor olur ama biliyorum sen de o cehver mevcut konuşmalarından bunu tahmin ediyorum allah sendende razı olsun canım ben istanbul başakşehirde yaşıyorum 1 senelik evliyim yaş 29 ama 30 az kaldı aslen kayseriliyim bi on senedir falan ist yaşıyorum askerlik konusuna gelince benim kardeşim askre giderken çok zor olacagını düşünmüştüm evet zor günler geçirdim babam rahmetli annede bir baskasıyla evli olunca kardesımle ben kendi dünyamızda yaşıyorduk işte o an geldi ben tek kaldım ve hayatımı aynen sürdürdüm sonra eşimi tanıdım bu bana allahın bir lutfuydu karsıma dogru insanı çıkardı kardeşim gelince hemen evlendik yani anlıcan zaman her türlü geçiyor biraz izlerde bırakıyor ama beklemeninde güzellikleri var allah mutlulugunu bügünkü gibi daim etsin ay çok girdim içerlere çıkamıyorum hayatımı anlattım yaw neyse benim hakkımda bilgi olsun. sizleri tanıdıgıma için sasnlı oldugumu düşünüyorum iyiki varsınız peki sizleride tanıyalım?

kızlar merhaba kendime takılacak bir grup arıyorum ama bulamıyorum motivasyon için burdayım ama girdiğim tüm gruplarda çıt çıkmıyor sıkılmaya başladım artık

aynen canım asla aksine hoşuma gidiyor birinin kulaklarımı çekmesi yanlışlarımı düzeltmesi ama aklımda kalıyor yogurt ve sütüde severim tok tutuyor hatta ama bir bardak süt 150 kalori civarı olunca biraz çekimser davranıyorum:18:

kızlar merhaba kendime takılacak bir grup arıyorum ama bulamıyorum motivasyon için burdayım ama girdiğim tüm gruplarda çıt çıkmıyor sıkılmaya başladım artık

bize gel ozamn burda ardıgın herşey mevcut arkdaslarımız çok cana yakınlar saolsunlar hadi gel düşünmeden şimdiden hoşgeldin

çoooooooooook tşk ederim canım benimmmm moral oldu banaaa gerçekten, aslında şöyle bir avantajım var o konya da ben d.bakır da ama tel de istediğim zaman ulaşabiliyordum ama çok şey atlattık bunu da atlatırız allahın izniyleee, bende 24 yaşındayımm söylediğim gibi d.bakırda yaşıyorum, d. bakırlıyım :) ayyy hikayem bu kadar :) ziraat teknikeriyim ama işim yok işsizim ama evi çok seviyorum çok evcimen biriyimdir :) temizlik yapıyorum işde bol bol :))) bu aradaaa süpürmeye geçtim silip banyoyu da yıkacağım işim bitiyor, bebişin var mı kuzum?
eeeeeeee işde bura aradığın yerrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…