80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bu hafta bi türlü giremiyorum evde pc yok bu arda şekercim benim cuma günü bildirimim olabileydi çok iyidi 74.5 tan 73.2 yi gördüm yani 1.3 vermiştim ama bildirim yapamadım inş bu hafta yapabilirim gerçi nedense ben yine su toplamaya başladım elim ayağım şişiyor ama vazgeçmiycem ödem nasılsa atılır önemli olan yağ verbilmek dün sporumuda yaptım bugünde inşallah jillian ve leslie yapabilirim hepinizi çoooooooooook özledim görüşmek üzere pc gelene kadar

kamilemmmm ne oluyor sizee duyumun pc ye çay beyazcanın modem senin pc sorunu yineee nazaramı geldikkk neeee irem zatennn bu hafta liste çıkaramayacak galiba canıom malum çok yoğun haftaya bildirim yaparsın canımbenim ala alaaa kiraz sapı iç canım iyi gelir ödemine tabiki önemli oan yağ yakmak ama ödem olduğunu bilsen bileee tartıda fazla görünce insanın morali acayip bozuluyorr en azından benim öyleee görüşürüz kuzumm öptümmmmmmm

öksürükle beraber soğuk algınlığı vardı.faranjit varda bende oda boğazımı ıslak tutayım diye yedim içtim.ama şimdi fena deilim.teşekkürler:)

öksürükle beraber soğuk algınlığı vardı.faranjit varda bende oda boğazımı ıslak tutayım diye yedim içtim.ama şimdi fena deilim.teşekkürler:)
dikkatli olmalısın ozamn vitaminli şeyler yemeye bak özelliklede c vitamini tekrardan geçmiş olsun toparlanmıs olmana sevindim canım

Kız nasıl özledim muhabbetinini ya nerelerdesin şu kocan halletmedimi pc ni daha. Söyle ona gelirsem yanına kafasını kıracam. Senin cücükler nasıllar bu arada. Hdoiniz iyisinizdir insallah. Kocaman öptüm canım.

Kız geldimi o gün allah kavuştursun insallah. Hayırlısı ile terzkeresini alir.

Canım hoşgeldin topigimiz bir uye daha kazanmıs ne güzel. Ben gulay mus ta oturuyorum ama osmaniyeliyim. Su ara tatil nedeniyle çok sık gelemiyorum buraya ama bir temmuzda buralarda daha sık olurum. Ben kilo verme işini bıraktım. Topigin izinli tombişlerinden biriyim. 4 aylık hamisim ve umarım yüce rabbim sana İremime ve bütün anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırır amin.

teşekkür ederim ayyuzlum hoşbuldum çok saol aminn inş ozamn gözümüz aydın topigimizde hamile birinin olması güzel bizde senin arkndan gelicez bak allah söyletiyor hissediyorum oyyy su an ne tatlısındır sen şimdi allahım saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşallah tam bekliyoruz arada bizleri unutma tekrar teşekkür ederim irem ve anne olmak isteyenler adına allah hepinizden razı olsun görüşmek üzere bekliyoruz selamlarını

allah razı olsun canım benim geldi çattı valla (((

kızlar nerelerdesiniz bakim. napıyorsunuz...?
bugün ki menüm
kahvaltı 1 yumurta çeyrek ekmek
2 tane salatalık 200 kcal
ögle soslu tavuk kırmızı lahana salatası yagsız 300 kcal
ara kasarlı çeyrek ekmek 250 kcal
akşam 1 kepçe mercimek çorba
tavuklu börek 500 kcal diye tahmin ediyorum
200 kalorilikte spor yaptım bak unutuyordum birde ayranım var
1300 çokmu oldu acaba?

valla arkadaşın doğru söylemiş keşke başarabilsek

Slm kızlar cücüklerimi üç günlügüne yaylaya postaladım. Bende biraz annemlerde dinlenecem. İnsanın annesi gibisi yok. Halden bir o anlıyor. Ya benim iştak hiç yok ne halt edecem bilmoyom. Çok aç gibi hissediyom ama önüme tabak gelince yarısını ya yiyom ya yemiyom. Zannedersem gebelik öncesi dikkat etmemin faydası. Migdem küçüldü:))) cips kola ya dayanamazken evde kaç gündür koca cips paketleri elimi sürmedim. Cola zaten idrar yollarına iyi gelmiyo diye içemiyom. Anlicanız abur cubur hiç tüketmiyom. Sizde umarım kaçamaksız gunler gecirirsiniz.

ne güzel ya allah bozmasın
ben 2 haftadır hergün annemi fizik tedaviye götürüyorum ister istemez kaçamaklarım oluyo evde hiç sorun olmuyodu kilo alacam diye korkuyorum valla

Sabah
2 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
3 zeytin
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
Ara
1 kase kiraz
Öğle
tam buğday ekmekli ızgara tavuklu bol yeşillikli sandviç
2 bardak ayran
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
kayısı kaç tane bilmiyorum
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yarım çay kaşığı tarçın
2. ara
1 kurabiye
Akşam
1 büyük kase mısırlı salata
1 dilim patates kızartması
Ara
1 dilim karpuz
bugün de diyetim bozuldu inşallah artık bozulmaz diyetim bozuldukça moralim de bozuluyo

ortalama kaç kalori almışın bugün?

kızlar akşam yemeginden sonra uyuya kalmışım 1 saat falan hemde yemeğin üzerine allahım ya tlf na uyandım kalkınca gözüm yemek aradı kalan yemekler ayarlanmış olmasa kesin börek gidecekti ya nasıl canım istedi anlatamam inş bende birşey yemem yarın 100 gr olsada vermek istiyorum nasıl geçecek bu günler

ne güzel ya allah bozmasın
ben 2 haftadır hergün annemi fizik tedaviye götürüyorum ister istemez kaçamaklarım oluyo evde hiç sorun olmuyodu kilo alacam diye korkuyorum valla

geçmiş olsun arkadasım bir an önce düzelir inş annen acil şifalar bu arada bilmiyorum ama annenin neyi var fazla bilgi sahibi değilim geçici bir durumdur inşallah sende dikkatini başka şeylere vermeye bak mesala annen işleemleri uzun sürüyorsa fazla bekliyorsan orda sıkıntıdan kendini kaçamaklara veriyorsun anladım kadarı ile konumunu hiç bilmiyorum çok zamnın oluyorsa beklerken yürümeyi deneyebilirsin ben dışardayken hiç açıkmam evde çok acıkıyorum malum sıkıntıda bence sende bir uğraş yarat boşluklarında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…