hııı hıııı taşınıyorr garibim yılda bir kere ev taşır olduuuu geçen yıl oda buradaydı d.bakırdaydı tayin alıp gitmişlerdi bu yıl yinee gidiyorlar hayırlısı cehaletimi bağışla pek bilmiyorum bu konuları ama oda bir kaç kere tüp bebek denemesi yaptı tutmadı sorun tam olarak ne bilmiyorum
anladım canım allah kolaylık versin ona da hayırlısıyla bitirsin ev derdini gelsin onunlada tanısırız inş bakalım rabbim ne zamana yazdı nasibini olur inşallah şimdiden merak ettim kaptanımızı aynı kaderi paylaşıyoruz allahım sevdiği kullarına dert verirmiş ama dert olarak degilde zamanını bekliyoruz işte tabiki bu süreç her anlamda yıpratıyor özelliklede maddi konuda ben oyüzden bekliyorum şu an çok borçlarımız var aracı satıp borçları kapatıp işlemlerimize baslıcaz allah nasip ederse hiç olmucak düşünceside gelmiyor aklıma pozitif düşünüyorum allah yazdıysa olucak elmizden gelenleri yapıcaz dilerim allahtan bir an önce yüzü gülenlerden eylesin bizleri aminn bazen okuyorum tüp bebek bölümünden bazıları hamiş kalmıs hemen dua ediyorum çok şükür birinin daha yüzü güldü diye sanki kendim olmuş gibi mutlu oluyorum hayırlısı allahtan
kamilemmmm ne oluyor sizee duyumun pc ye çay beyazcanın modem senin pc sorunu yineee nazaramı geldikkk neeee irem zatennn bu hafta liste çıkaramayacak galiba canıom malum çok yoğun haftaya bildirim yaparsın canımbenim ala alaaa kiraz sapı iç canım iyi gelir ödemine tabiki önemli oan yağ yakmak ama ödem olduğunu bilsen bileee tartıda fazla görünce insanın morali acayip bozuluyorr en azından benim öyleee görüşürüz kuzumm öptümmmmmmmmrb kızlar nasılsınız bakalım ben bu hafta bi türlü giremiyorum evde pc yok bu arda şekercim benim cuma günü bildirimim olabileydi çok iyidi 74.5 tan 73.2 yi gördüm yani 1.3 vermiştim ama bildirim yapamadım inş bu hafta yapabilirim gerçi nedense ben yine su toplamaya başladım elim ayağım şişiyor ama vazgeçmiycem ödem nasılsa atılır önemli olan yağ verbilmek dün sporumuda yaptım bugünde inşallah jillian ve leslie yapabilirim hepinizi çoooooooooook özledim görüşmek üzere pc gelene kadar
anladım canım allah kolaylık versin ona da hayırlısıyla bitirsin ev derdini gelsin onunlada tanısırız inş bakalım rabbim ne zamana yazdı nasibini olur inşallah şimdiden merak ettim kaptanımızı aynı kaderi paylaşıyoruz allahım sevdiği kullarına dert verirmiş ama dert olarak degilde zamanını bekliyoruz işte tabiki bu süreç her anlamda yıpratıyor özelliklede maddi konuda ben oyüzden bekliyorum şu an çok borçlarımız var aracı satıp borçları kapatıp işlemlerimize baslıcaz allah nasip ederse hiç olmucak düşünceside gelmiyor aklıma pozitif düşünüyorum allah yazdıysa olucak elmizden gelenleri yapıcaz dilerim allahtan bir an önce yüzü gülenlerden eylesin bizleri aminn bazen okuyorum tüp bebek bölümünden bazıları hamiş kalmıs hemen dua ediyorum çok şükür birinin daha yüzü güldü diye sanki kendim olmuş gibi mutlu oluyorum hayırlısı allahtan
evet kuzummm en başda hayırlısııııı tabikiiii dediğin gibiiii inşallah verecek rabbim hiç bir duamızı geri çevirmez allah sadece uygun zamanını bekliyor yada vermiyorsa da hayırsız olacak belkideee hiç belli olmazzz ama hayırlıya çevirip verir inşallahhhhhhh, sevinme olayına gelince aynne bura gibi biri verince ben çpok seviniyorum sanki ben vermişim gibiii sorunumuz ortak dünde dediğim gibi sende en iyi aynı sorunu yaşadıklarını anlarsınnn inşallah bizdee sizin için sevinç çığlıkları atarız :) geçen yıl burdan bir arkadaşımız da tüp bebek yöntemiylee hamile kalmışdııı yeni doğum yaptı oda, olduğunu yapanları görünce daha bir umutlu bakıyorrr insan olaya
sabah 7.30 kalktım yok valla iştahım yoktu etmedim şimdi 2 tane salatalık yedim biraz sonra ederim kahvaltımı sen etinmi bakalım?
ben yokken yazmısın yeşil çay var evde ama hiç içesim gelmiyor bu aralar bazı şeylerden midem bulanıyor mesala sigara içerken bile yutkunurken hep midem kalkıyor gecen ay 2 kez adet oldum ayrıca hamiş olma durumum da yok neden oluyor böyle bilmiyorum bazı tahlillerde yapıldı ama bişey yok diyorlar bende artık doktora mecbur kalmadıkça gitmicem
çok geçmiş olsun canım önce saglık sonra herşey geliyor bu arada soguk algınlıgımı rahatsızlgın?
kamilemmmm ne oluyor sizee duyumun pc ye çay beyazcanın modem senin pc sorunu yineee nazaramı geldikkk neeee irem zatennn bu hafta liste çıkaramayacak galiba canıom malum çok yoğun haftaya bildirim yaparsın canımbenim ala alaaa kiraz sapı iç canım iyi gelir ödemine tabiki önemli oan yağ yakmak ama ödem olduğunu bilsen bileee tartıda fazla görünce insanın morali acayip bozuluyorr en azından benim öyleee görüşürüz kuzumm öptümmmmmmm
evet kuzummm en başda hayırlısııııı tabikiiii dediğin gibiiii inşallah verecek rabbim hiç bir duamızı geri çevirmez allah sadece uygun zamanını bekliyor yada vermiyorsa da hayırsız olacak belkideee hiç belli olmazzz ama hayırlıya çevirip verir inşallahhhhhhh, sevinme olayına gelince aynne bura gibi biri verince ben çpok seviniyorum sanki ben vermişim gibiii sorunumuz ortak dünde dediğim gibi sende en iyi aynı sorunu yaşadıklarını anlarsınnn inşallah bizdee sizin için sevinç çığlıkları atarız :) geçen yıl burdan bir arkadaşımız da tüp bebek yöntemiylee hamile kalmışdııı yeni doğum yaptı oda, olduğunu yapanları görünce daha bir umutlu bakıyorrr insan olaya
haklısın canım ben biraz evi temizleyim sonra ögle yemegine gecerim darısı bekleyenlere diyorum ve çıkıyorum ögleden sonra görüşürüz
dikkatli olmalısın ozamn vitaminli şeyler yemeye bak özelliklede c vitamini tekrardan geçmiş olsunöksürükle beraber soğuk algınlığı vardı.faranjit varda bende oda boğazımı ıslak tutayım diye yedim içtim.ama şimdi fena deilim.teşekkürler:)
günaydin topigimin unutmayan vede unutulmayan melekleri nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
yoklugumda cok kitap okudunuzmu bakiiiim...kaptan vede yedek kaptana dedigim gibi leptopun tepesinden asagi kaynar cy dökünce aramiza süresiz ayrilik girdi..ama dilaramin israrina ddayanamayip herzamanki gibi odun olan kocisimin leptopunu tüm mizmizligini göze alarak acmis bulunuyorum..ay ne uzun bir cümle oldu bu böyle ya kapasitemi asti valla
sorma abla sormaaa geçen yıl çok aldık verdik aldık verdik yaaa ondan sanırımmm 3 haftadır 3 kilo verebildim bendeee geçen yıl ilk hafta 3 kilo gitmişti :)))) olsun bu direnci de kıracağızzz çizelgee yap hemennn asla seni bir yere bırakmam ona göree günlük 5 dk da olsa uğra lütfnnnnnnn :)
ayyyy abla sorma sormaaaa bugün erimi askere yolluyorum :))) gits,in gelsin yatcak kalkcaz yatcak kalkcaz hoppppppppp evleneceğizzz :) inşallahhhhhhh
Canım hoşgeldin topigimiz bir uye daha kazanmıs ne güzel. Ben gulay mus ta oturuyorum ama osmaniyeliyim. Su ara tatil nedeniyle çok sık gelemiyorum buraya ama bir temmuzda buralarda daha sık olurum. Ben kilo verme işini bıraktım. Topigin izinli tombişlerinden biriyim. 4 aylık hamisim ve umarım yüce rabbim sana İremime ve bütün anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırır amin.
Kız nasıl özledim muhabbetinini ya nerelerdesin şu kocan halletmedimi pc ni daha. Söyle ona gelirsem yanına kafasını kıracam. Senin cücükler nasıllar bu arada. Hdoiniz iyisinizdir insallah. Kocaman öptüm canım.
Kız geldimi o gün allah kavuştursun insallah. Hayırlısı ile terzkeresini alir.
selam kizlar :)) ben diyete 90 kilo ile basladim suanda 71 kiloyumm 2 ay 10 gunde tam 19 kilo gitti hedefim 65 cok az kaldiii :)))))))))))))
valla süpersin oncacıktan birşey olmaz farkındasın çünki afiyet olsun ama yaramasın
aynen canım bugünlük bu kadar yeter bende bir ara acıktım ne yapayım derknen yeşil mercimek gördüm evde 1 çay bardagı mercimeği yarım çay kaşıgı yagda çevirdim onu yedim ortalama 350. 400 kalori civarı 1700 vurdum yine belki spora giderim gaza gelmem lazım bizimkiler gelsinde ama yarın tam toparlanmaya baslıcam normal bir diyet yapıcam hergün ertele ertele hergün ye ye ne getirdi bizlere arkadsımn bir sözü vardı yeme kızım derdi şimdiye kadar yedin ne geçti eline hep aynı tatlar yeme ne olacakki derdi aklıma geldi şimdi kızıda görsen cıtı pıtı birşeydi hiç kg almazdı nasıl öyle kalıyorlar anlamıyorum offf offf dertliyim kederliyim
Slm kızlar cücüklerimi üç günlügüne yaylaya postaladım. Bende biraz annemlerde dinlenecem. İnsanın annesi gibisi yok. Halden bir o anlıyor. Ya benim iştak hiç yok ne halt edecem bilmoyom. Çok aç gibi hissediyom ama önüme tabak gelince yarısını ya yiyom ya yemiyom. Zannedersem gebelik öncesi dikkat etmemin faydası. Migdem küçüldü:))) cips kola ya dayanamazken evde kaç gündür koca cips paketleri elimi sürmedim. Cola zaten idrar yollarına iyi gelmiyo diye içemiyom. Anlicanız abur cubur hiç tüketmiyom. Sizde umarım kaçamaksız gunler gecirirsiniz.
ortalama kaç kalori almışın bugün?Sabah
2 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
3 zeytin
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
Ara
1 kase kiraz
Öğle
tam buğday ekmekli ızgara tavuklu bol yeşillikli sandviç
2 bardak ayran
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
kayısı kaç tane bilmiyorum
1 tatlı kaşığı keten tohumu
yarım çay kaşığı tarçın
2. ara
1 kurabiye
Akşam
1 büyük kase mısırlı salata
1 dilim patates kızartması
Ara
1 dilim karpuz
bugün de diyetim bozuldu inşallah artık bozulmaz diyetim bozuldukça moralim de bozuluyo
ne güzel ya allah bozmasın
ben 2 haftadır hergün annemi fizik tedaviye götürüyorum ister istemez kaçamaklarım oluyo evde hiç sorun olmuyodu kilo alacam diye korkuyorum valla
ortalama kaç kalori almışın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?