80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bel fıtığı çıktı annemde doktor fizik tedavi verdi hergün oraya gidip geliyoruz orda ara öğünle öğle yemeğimi yiyorum yanımda götürüyorum sandviç yapıp ama 2 gündür biraz daha uzadı ondan bu kaçamaklar fizik tedavi uzun sürmüyo 40 dakika ama annemi yalnız bırakamıyorum bişey lazım olabilir yada sıra ona erken gelebilir dışarı çıkayım derken hastanede kayboluyo sonra yolu şaşırıp
bende tam tersi dışardayken gözüm yemekte özellikle pastane ürünlerinde ama evde çok acıksamda salatayla falan geçiştiriyorum

aslında unutmazsam yazıyorum listemin altına canım bugün 1852 kalori almışım

aslında okadar bozmamısın birazcık aktivite eklersen süper olur bazı yerlerde okuyorum 1500 kalori ile çok güzel kg verenler var yani sıkıntı yapma ama başkada yeme olurmu arkadasım

canım bence çok aceleci davranıyosun hiç diyetimizi bozmadığımız halde bir haftada 100 gram bile veremediğimiz oldu hatta aldığımız bile biraz sabırlı olup kendine ve günlük yaşantına uygun bir plan yapıp ona göre uygularsan diyetini daha iyi olur bence tabi sen bilirsin

aslında okadar bozmamısın birazcık aktivite eklersen süper olur bazı yerlerde okuyorum 1500 kalori ile çok güzel kg verenler var yani sıkıntı yapma ama başkada yeme olurmu arkadasım

hastaneye gidiş geliş yolunda en az 1 saat yürüyorum normalde spor salonuna da gidiyodum ama her gün hastaneye git gel salona gidemiyorum ama ramazandan sonra eski formuma geri döncem inşallah yok canım daha yemem zaten çok oldu bugün yediklerim

anladım canım evet haklısın ozamn daha dogru olabilecek seylere yönelmeye bak pastane ürünleri boşver zaten bizlere kg aldıran pastane tarzı şeyler bunu nasıl düzeltebiliriz senin gözünle bakmak istiyorum duruma birde evde sanırım salata yemektende sıkılıyoruz dısarda böyle tepkileşmeler oluyor ozamn makul birşeyler yap evden çıkarken inan aklıma hiç birşey gelmiyor yanlış yönlendirmekte istemem ama 40 gün sevdiğimiz bir şeyi yemezsek artık onu canımız çekmezmiş bu şekilde düşünürsek belki bir nebze toparlayabilir yarın kendine söz ver almıcam pastaneden birşeyler de bak bakalım yada bizi getir aklına burda sorumlulugum var diye düşün olurmu canım bir iki gün dene bak gör nasıl kendini çekeceksin bende şu ilk 3 günü bir atsaydım daha sıkıntı etmem annenede çok geçmiş olsun zorlamaması lazım kendini bende bir ara bel fıtıgı gecirdim agır işler yaptıgımda hastanelik oluyorum oyuzden zorlamamalı dikkat etsdin hep

ooovv ne güzel ozamn sorun yok dert etme bende birazdan spora cıkayım görüşürüz

sağol canım tavsiyelerin için keşke pastaneden alınma olsa kendim yaptım kurabiyeyi annemin fizyoterapisti çok ilgileniyo annemle bende yarım elma gönül alma kurabiye yaptım götürdüm kalanda bize kaldı annem yanımda yiyince dayanamayıp yiyorum yoksa pastanenin yanından bile geçmiyorum dayanamam diye ama bundan sonra annemde yanımda yemiyecek böylece sorun ortadan kalkacak inşallah
sağol canım sana da çok geçmiş olsun canım bel fıtığı çok zor bazen ağrısından duramıyo annem ama onun için egzersizler var doktor anneme verdi o fizik tedaviden daha etkiliymiş

ooovv ne güzel ozamn sorun yok dert etme bende birazdan spora cıkayım görüşürüz

görüşürüz canım

arkadaslar ben gectigimiz yıl 87-88 kiloydum su anda 82 kiloyum hic zayıf bi kız olamadım hedefim bu yaz sonuna kadar 60 kiloya dusmek yani toplamda 22 kilo vermek bu yazıyı yazarken bile bana inanılmaz ve yapamazmışım gibi geliyor ama aramızdaki arkadaşların katettiği yol bana cesaret verdi ama şöyle bir sorunum var ki çok iradesizim özellikle konu diyet ve spor olunca insallah sizin de desteginizle hedefime bu yaz sonu ulasırım ama hic sanmıyorum daha önce defalarca denememe ragmen ancak 75e dusebildim

hoş geldin canımmmmmm aramızaaa yaparsın ama ne zaman biliyormusun kendine tam anlamıyla inanadığın zzaman ben yapacağım değilde ben şimdi yapıyorum dediğin zaman, bi kere 75 e düştüysen 60 a da düşersin canım demek ki iradesiz değilsiz sadece kendini yalnış tanıyorsun iradesiz zannedip haksızlık etme vücuduna :) ama yaz sonuna kadar 22 kilo çok fazla en fazla 12 14 kilo düşünnn sen 22 kiloyu 3 ayda almadın ki değil mi yavaş yavaş emin adımlarla ilerlememiz gerekiyorrr, dün yeni gelen başka arkadaşımıza da söyledim canın atıştırmalık mı istedi sakız çiğne gerçekten yararı var yada bitki meyve çaylarını dene günlük 3 fincan bitki çayın olsun o limit doldukdan sonra canın yinemi atıştırmalık istiyor o zaman meyve çayına geç oylar seni o güzel bir şekilde, öğünlerini vaktinde ölçülü yeee ama bak altını çizerek söylüyorum az değil ölçülü birden bire azcık yeme sakın bu hemn mideni doyurmaz hem beynini ilk günler başlama heyecanıyla yeter gibi gelir ama daha başlamadan sabote etmiş olursun günlük menülerini yaz buraya canım yaz ki hatalarını hep beraber görelim nasıl düzelte biliriz diye bakalım hadi kolay gelsinnnn

bütün gece uyuyamadım kızlar yaaaaa uyku girmedi gözümeeee ne zormuş asker yollamak nasılsa uzaktayım etkilemez diyordum ama zoruna gidiyormuş insanın

hoşgeldin canım hiç diyet yapmasak daha çok kg alacaz en azından ucundan tutmayı başarırşak bir nebze olsun toparnanma ihtimalimiz olacak bence yapmalıyız başka çaresi yok kendini hemen hazırla kafa olarak burdayım sizinleyim de hep beraber güzel günlere adım atalım hoşgeldinnnnnnnnn
elmaşekerim doğru söylüyor bu arada günaydın kızlar ben tam bu saate kadar uyumuşum buda bana gelsin
bütün gece uyuyamadım kızlar yaaaaa uyku girmedi gözümeeee ne zormuş asker yollamak nasılsa uzaktayım etkilemez diyordum ama zoruna gidiyormuş insanın

tabiki zor gelecek canım uyuyamamanda çok doğal artık başka yerde o sabırlı ol hepsi geçecek bu günleride atlattık diyeceksin biz varız bak hep yanındayız taki sevdiğin gelene dek bizim canımız ciğerimizsin o geldikten sonra allah bilir hayırlı haberlerini beklicez bunlarda sana gerçek değil ama çok uzaktayız

ayyyyyyyy çok tşk ederim cnaım ne güzel şeyler söylemişsinnnn siz olmasanız kafayı yerdim herhaldeeee bura kafamı dağıtıyorr , olsun kız uyuuuu benim yerime de uyudun sen dün vekalet verniştim sana :)

ben ne yaptımda böyle oldu anlamadım 86.6 kg geldim kafayı yicem ya iki günde gr eksilme yok aksine almışım adat dönemi oldugumuda bilemiyorum şu an geçen ay 2 kere oldum biri 16.da biride 29.da hangisini dikkate alıcam bilemedim gittikçe kilo alıyoırum dün sadece 300 kalori kadar fazla kaçırdım gece sonunda 2 kek birazda kirazda yedim hepsinin kalorisi 300 falan okadarda spor yaptım ne bu yaaaaaaaaaaaa bırakmamak için kendimi zor tutuyorum

hayırr canıum sakınnnnnn o kekden dolayı olmuşşşşş gece değil de gün içinde olsaydıııı bu kadar etkilemezdi hadi gel beraber limonlu yeşilçay yapıp içelim ödem varsa atar hemmm, metabolizmamızıda çalıştırır

valla öyle kekin allah .... versin bu ne ya bu kadar yüklenilmezki bir insana tam canım olur içelim gerçi az önce kiraz sapı suyu iştim akşam yemiştim ya saplarınıda atmadım şimdi hazırlıyorum yeşil çayımı beraber içelim o arada bulasıklarımı yıkayım afiyet olsun:18:

aynı hataya bende dün düştüm dondurma yedim ve aynı hüsrana bende uğradımmm bu sabahhh ((((( kolay gelsin afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…