aynı hataya bende dün düştüm dondurma yedim ve aynı hüsrana bende uğradımmm bu sabahhh((((( kolay gelsin afiyet olsun canım
haklısın olabilir elma şekerim aklıma şuda geldi bana doktor vitamin ilacı verdi 3 ay kullan bunu dedi bebeğe hazırlık için acabamı diyorum onunda etkisi olabilirmi çayımı içiyorum saol canımcımmmmm iyiki varsın
aaaaa evet onun da etkisi vardırrrrrrr neyse sebebi belli olduuuu o zaman bi kere de gidecek kilolarınnnn çok sevineceksin onu düşün :))) sende iyi ki varsın canımmm yoksa burada bir başımaaa birilerinin gelmesini bekleyecekstim sıkıntıdan ölecektim, kimse olmayınca destek de olmazdı kimse :) çizelgeni değişmene gerek yokm canımmmm aaa ben sana kuraşllarımızdan bahsetmedimmm şimdi canım bizim her hafta listemiz çıkıyor alanlar verenlerrr listede kabak gibi çıkıyor 1. 2. 3. belli oluyorrr bu liste için her hafta cuma ve c.tesi kilo bildirimi yapıyoruz yeni gelen arkadaşlarımız devamlılıklarını göstermek için 2 hafta beklemeleri takipte kalmaları gerekiyorr2. haftadan sonra listeyeee girebiliyorlarr
anladım iyi ozamna kadar biraz vermiş olurum bari ay sonunamı alacaksınız beni yani ondan sonrada ramazan baslıyor. çok güldüm allah iyiliğini versin liste kabak gibi ortaya çıkıyor
:))))))))) zaten bizimde listemiz çıkmıyor şimdilik kuzum birşey kaybetmeyeceksin :))) irem yoğun ya bu günlerde, bildirim yapanımızda azdı :)
ok canım dısardaydım yeni geldim biraz yürüdüm alışveriş yaptım ödemeler vardı onları halletim geldim sen hala uyumadınmı
ne zaman yatacaksın bu arada ögle yemegini yedinmi?
hı hıııı yedimmm sen de yedin mi :) yokk yaa uyumak istemiyorummm hiç birşey yapmak istemiyorum tek yaptığım tv karşısında boş boş pineklemek aama tv de seyretmiyorum :)
bana gerek kalmadı sistem benim yerime şafak sayacak :) o değil de 456 gün diyo yaaaaaaaaaa
evet bende bugün tesadüfen neler var diye gezinirken gördüm hemen aklıma sen geldin
dalgınlığımdan unutuverdim vatana millete hayırlı ugurlu olsun kk seviyorum herşeyi düşünüyorlar saolsunlariyi gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?