80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı hataya bende dün düştüm dondurma yedim ve aynı hüsrana bende uğradımmm bu sabahhh ((((( kolay gelsin afiyet olsun canım

haklısın olabilir elma şekerim aklıma şuda geldi bana doktor vitamin ilacı verdi 3 ay kullan bunu dedi bebeğe hazırlık için acabamı diyorum onunda etkisi olabilirmi çayımı içiyorum saol canımcımmmmm iyiki varsın

aaaaa evet onun da etkisi vardırrrrrrr neyse sebebi belli olduuuu o zaman bi kere de gidecek kilolarınnnn çok sevineceksin onu düşün :))) sende iyi ki varsın canımmm yoksa burada bir başımaaa birilerinin gelmesini bekleyecekstim sıkıntıdan ölecektim, kimse olmayınca destek de olmazdı kimse :) çizelgeni değişmene gerek yokm canımmmm aaa ben sana kuraşllarımızdan bahsetmedimmm şimdi canım bizim her hafta listemiz çıkıyor alanlar verenlerrr listede kabak gibi çıkıyor 1. 2. 3. belli oluyorrr bu liste için her hafta cuma ve c.tesi kilo bildirimi yapıyoruz yeni gelen arkadaşlarımız devamlılıklarını göstermek için 2 hafta beklemeleri takipte kalmaları gerekiyorr2. haftadan sonra listeyeee girebiliyorlarr

anladım iyi ozamna kadar biraz vermiş olurum bari ay sonunamı alacaksınız beni yani ondan sonrada ramazan baslıyor. çok güldüm allah iyiliğini versin liste kabak gibi ortaya çıkıyor

anladım iyi ozamna kadar biraz vermiş olurum bari ay sonunamı alacaksınız beni yani ondan sonrada ramazan baslıyor. çok güldüm allah iyiliğini versin liste kabak gibi ortaya çıkıyor

:))))))))) zaten bizimde listemiz çıkmıyor şimdilik kuzum birşey kaybetmeyeceksin :))) irem yoğun ya bu günlerde, bildirim yapanımızda azdı :)

:))))))))) zaten bizimde listemiz çıkmıyor şimdilik kuzum birşey kaybetmeyeceksin :))) irem yoğun ya bu günlerde, bildirim yapanımızda azdı :)

ok canım dısardaydım yeni geldim biraz yürüdüm alışveriş yaptım ödemeler vardı onları halletim geldim sen hala uyumadınmı
ne zaman yatacaksın bu arada ögle yemegini yedinmi?

ok canım dısardaydım yeni geldim biraz yürüdüm alışveriş yaptım ödemeler vardı onları halletim geldim sen hala uyumadınmı
ne zaman yatacaksın bu arada ögle yemegini yedinmi?

hı hıııı yedimmm sen de yedin mi :) yokk yaa uyumak istemiyorummm hiç birşey yapmak istemiyorum tek yaptığım tv karşısında boş boş pineklemek aama tv de seyretmiyorum :)

hı hıııı yedimmm sen de yedin mi :) yokk yaa uyumak istemiyorummm hiç birşey yapmak istemiyorum tek yaptığım tv karşısında boş boş pineklemek aama tv de seyretmiyorum :)

evet canım şu an yiyorum keske bir iki saat uyusaydın enerjini alırdın anladım öylesine bakıyorsun tv eee akıl burda olmayınca sende haklısın

kahvaltı
1 yumurta 1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
domates ekmek yemedim dün biraz kaçırmıştım ordan telafi edeyim dedim
ögle
1.5 kepçe mercimek çorba
kırmızı lahana salatası yağsız
5 yada 6 parça tavuk
akşamda peynirli makarna yemeyi düşünüyorum
toplam tahmini kalori 1100
spor 100 kalori civarı yaptım

ben arada bakıyorum neler oluyor diye kimsede ses soluk olmayınca yazacak birşeyde olmuyor:44:
birde boş değildim yemekle falan uğrasıyordum eşimde erken geldi bugün yemegimi yedim şimdi muhteşemi izlicem iyi akşamlar kızlar görüşmek üzre fırsat bulursam gelicem

bana gerek kalmadı sistem benim yerime şafak sayacak :) o değil de 456 gün diyo yaaaaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Hemen fırsat bulunca sizi ziyaret etmek istedim baktığım kadarıyla liste yapılmamış bende bu hafta bildirim yapamamıştım dietime devam ediyorum kacamagim Yok şükürler olsun evin temizliği bitti mobilyaları yeniledik allaha şükür memlekette her gördügum kişiler şok geçiriyor bazi kişiler inanmıyor dietle zayifladigima kesin hap kullandın diyorlar bende kimseyi inandırmak zorunda değilim diye gecistiriyorum Hadi hepinizi öpüyorum bu hafta bende tartilmadim tartimin pili bitikdi haftaya bildirim yaparım inşallah tekrar bol kalorisiz bol ekşili günler diliyorum:))

Sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta
3 zeytin
Ara
1 muz
Öğle
1 peynirli bol yeşillikli sandviç
Ara
1 dilim karpuz
2. Ara
1 kase yoğurt
1 muz
2 kaşık yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase patatesli salata
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1590

Sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
1 yumurta
3 zeytin
Ara
1 muz
Öğle
1 peynirli bol yeşillikli sandviç
Ara
1 dilim karpuz
2. Ara
1 kase yoğurt
1 muz
2 kaşık yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase patatesli salata
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1590

kızlar yani yazıklarr olsun bizeee bütün topiclerrrr kaynarkennn bizde in cin top oynuyorrrrr hiç yakışıyormu ama bizeeee ((( dertleşecek iki insan bile uğramıyor canımmmm

bana gerek kalmadı sistem benim yerime şafak sayacak :) o değil de 456 gün diyo yaaaaaaaaaa

evet bende bugün tesadüfen neler var diye gezinirken gördüm hemen aklıma sen geldin
dalgınlığımdan unutuverdim vatana millete hayırlı ugurlu olsun kk seviyorum herşeyi düşünüyorlar saolsunlar iyi gecelr

evet bende bugün tesadüfen neler var diye gezinirken gördüm hemen aklıma sen geldin
dalgınlığımdan unutuverdim vatana millete hayırlı ugurlu olsun kk seviyorum herşeyi düşünüyorlar saolsunlar iyi gecelr

öyle valla güzelimmmmmm güzel bir uygulama olmuş hep gözümün öçnünde olacak gün geçtikce eridiğini göreceğim günlerin sayıların :)))) iyi geceler fıstığım ummahhhhhhhhhh

günaydın sabah serifleriniz hayırlı olsun...

elmaşerimmmm

ayşe_03

ist87

beyazcan

wintersin

kaania

rehbermelek

duyum:

ayyuzlu0211:71

valla fazla kişiyi henüz tanıyamadım ismini yazamadınklaeım varsa kusura bakmasın
kızlar günün büyük anı geldi ve 3 günün sonunda 700 gr gitmiş buda hemizin başarısı siz olmasanız bırak 700. 1 kg fazladan alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…