80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel bir günaydın bu canım benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhh, e süper bir haber buuuuuuuuuuuu tbrk ederim canımmmm allh devamını getirsinnnnnnnnnnnnnn

ne güzel bir günaydın bu canım benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhh, e süper bir haber buuuuuuuuuuuu tbrk ederim canımmmm allh devamını getirsinnnnnnnnnnnnnn

saol canım benim dediğim gibi bogazı tutmak benim teşvik eden sizler siniz inşallah hep beraber devamını getireceğiz bi 70 adım atsam yavastan kıyafetlerim olmaya başlar hemen geçse şu dönem yaaaaa sen nasılsın neler yapıyorsun?

ne yapayım kuzum yaaaa içim biraz buruk ama iyiyimmmm dün artıda çıkmışdım tartı da bide bugün tartılayım bakayımmm ne alemdeyim bende sevinecekmiyim yoksa bekleyecekmiyim :)haa bu arada hepimiz birimiz için birimiz hepimiz i,çin

anlıyorum canım biliyorum zor ama fazla aklına geirmemeye çalıssan daha kolay geçer zaman kafanı dagıtacak şeyler yap canım benim bir buçuk sene az bir zaman değil bunu senin için en iyi olacak şekilde ayarla kilolarına daha ağırlık ver mesala o gelmeye filinta gibi bir çıtır olacağım güzel bir deyim eminim daha iyi olur senin için sakın yanliş anlaşılmasın dediğim sadece daha kolay atlat bu dönemi diye diyorum yoksa senin üzülmeni asla istemeyiz ne kadar bir birimizi tanımasakta az çok fikir sahibiyiz birbirimiz hakkında bunun için senin adına en iyi olanı istemek de hakkımızdır diye düşünüyorum seni seviyor kardeşin ablan hangi kelimeyi yakıştırıyorsan ben ordayım canım benim. kilo konusuna gelince eminim sende benim gibi düşmüssündür hadi bakalım haberlerini bekliyorum

inan bende aynı şeyi söyledim kendin kendime o gelene kadar 15 kilo vereceğim diyeee hiç yanlış anlarmıyım canım benimmmm aksinee mutlu ediyorsun beniiii ne kadar tşk etsem azdır dün aldığımı vermişim sevindim yaaa çok değil ama azda olsa moral işde :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ooovvv çok sevindim tebrikler canım olsun sen şimdi yeni başmadıgın için diyete artık yavaş gidiyor kg vermen, gitmiş ya sen ona bak çok mutlu oldum:13:

Sabah
3 dilim ekmek
2 yumurta
1 salatalık 1 domates
5-6 yeşl zeytin
ara 1 kase çilek

öğle
3-4 dilim kaşarlı pide
ara
1 tane probis

akşam
4-5 kaşık yoğurtlu makarna
1 kase tarhana çorbası

çok olmuş yine yazarken farkettim
oysa akşam uyurken çok aç hissediordum:))

cnm yeni gördüm msjını tiroid sonucun 4 se senin ilaçkullanman lazımm!! Aman dikkat cnm levotiron muydu ondan kullanıyomusun?

kaşarlı pide biraz fazla kalorili tamamen ondan kaynaklanmış canım ben şöyle yapıyorum akşam beni acıktırmayan şeyler mesala öglen protein akşam karbonhitrat agırlıklı bir porsiyon makarna salata 350. 400 kalori civarı bunun gibi olabilir hem canın sekerli şeyler çekmez hemde tok kalırsın bu arada kızlar ben size eski bir diyetimi anlatayım çok makarna yiyerek zayıfladıgım zamanları biliyorum öglen ve aksam makarna yerdim doyana kadar fazla yağlı yapmazdım.kuru makarnayı 5 bölerdim 2 sini ayırırdım 300 gr kullanırdım 1000 kalori oluyor gün içinde bunu yerdim lakin eskiden çok oynardım oryantel dans ederdim ve nerdeyse günde 300 den gr dan az gitmezdi ama şu an kendimi okadar canlı hissetmiyorum yoksa dans ederek çok güzel kg veriliryor üşeniyorum artık kimbilir biraz fazlalıklarım gidince bedenim ağır gelmez başlarım ayrıca makarna diyeti bütçeyi hiç sarsmıyor tabiki salata da olmazsa olmazdı makarnamın yanında aklınızda bulunsun diye anlattım

kızlar nerelerdesiniz??tatil sezonu açıldı tabii
ben çok yoğundum ve o yoğunluğun ardından hasta oldum antibiyotik kullanıyorum..

pc bozuktu 2 gün oldu tamirden geleli..
menülerim çok düzenli değil ama dengeliyorum özellikle akşam çok dikkat ediyorum bol bol su tabi..

tartı yüzümü güldürdü regl bitti bende inceldiğimi hissediyorum yarın bakalım ne olacak??

elma şekerim nasıl gidiyor diyet???

hoş geldin canımmmmm ohh güzel haberlele geldin maşalllahhhhh maşallahhh, iyi gidiyor benimdeee ine çıka gidiyoruz biraz yavaş gidiyor ama olsun :)

ne güzel maşallah canım hep böyle devam edersin inşallah

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 ince dilim beyaz peynir

öglen
1 porsiyon makarna
kırmızı lahana salatası

ara 3 yumurtalı ekmek tek iyi tarafı yağlarını aldım
ama ne kadar alsamda tamamı çıkmamıştır

akşam
5 kaşık kuru fasülye
tahmini 1000 kalori akşama fazla yemezsem toparlarım diye düşünüyorum
ama akşam ev kalabalıkken zor tutuyorum kendimi

sagol canım inş ama beni kötü bir şey yaptım kızlar sabah eşime yumurtalı ekmek yapmıştım
ve şimdi 3 tane yedim :18: mahvoldum ben

tamam cnaım olan olmuş biten bitmiş 1 tane yiyip bırksaydın iyi olurmuş ama olsunnn sorun değil sıkma canını bu haftalık yani .p.tesi ye kadar son kaçamağın olsunnn o zaman sorun kalmaz :)

Sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
3 zeytin
1 bıldırcın yumurtası
Ara
1 şeftali
Öğle
1 tam buğday ekmekli, ızgara köfteli, yeşillikli sandviç
1 bardak ayran
1. Ara
1 küçük dondurma
2. ara
1 avuç leblebi
1 dilim karpuz
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Ara
1 dilim karpuz ya da 1 kase kiraz daha karar vermedim
bugün aldığım kalori 1665

slm canım okadar kiloyu bu tarz diyetlemi verdin? valla maşallah sana çok güzel kilo vermişin yani ögrenmek istediğim 1600 kalori ile kaç kg verdin haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…