- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ne güzel bir günaydın bu canım benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhh, e süper bir haber buuuuuuuuuuuu tbrk ederim canımmmm allh devamını getirsinnnnnnnnnnnnnngünaydın sabah serifleriniz hayırlı olsun...
elmaşerimmmm
ayşe_03
ist87
beyazcan
wintersin
kaania
rehbermelek
duyum:
ayyuzlu0211:71
valla fazla kişiyi henüz tanıyamadım ismini yazamadınklaeım varsa kusura bakmasın
kızlar günün büyük anı geldi ve 3 günün sonunda 700 gr gitmiş buda hemizin başarısı siz olmasanız bırak 700. 1 kg fazladan alırdım
ne güzel bir günaydın bu canım benim ummahhhhhhhhhhhhhhhhhh, e süper bir haber buuuuuuuuuuuu tbrk ederim canımmmm allh devamını getirsinnnnnnnnnnnnnn
saol canım benim dediğim gibi bogazı tutmak benim teşvik eden sizler siniz inşallah hep beraber devamını getireceğiz bi 70 adım atsam yavastan kıyafetlerim olmaya başlar hemen geçse şu dönem yaaaaa sen nasılsın neler yapıyorsun?
ne yapayım kuzum yaaaa içim biraz burukama iyiyimmmm dün artıda çıkmışdım tartı da bide bugün tartılayım bakayımmm ne alemdeyim bende sevinecekmiyim yoksa bekleyecekmiyim :)haa bu arada hepimiz birimiz için birimiz hepimiz i,çin
anlıyorum canım biliyorum zor ama fazla aklına geirmemeye çalıssan daha kolay geçer zaman kafanı dagıtacak şeyler yap canım benim bir buçuk sene az bir zaman değil bunu senin için en iyi olacak şekilde ayarla kilolarına daha ağırlık ver mesala o gelmeye filinta gibi bir çıtır olacağım güzel bir deyim eminim daha iyi olur senin için sakın yanliş anlaşılmasın dediğim sadece daha kolay atlat bu dönemi diye diyorum yoksa senin üzülmeni asla istemeyiz ne kadar bir birimizi tanımasakta az çok fikir sahibiyiz birbirimiz hakkında bunun için senin adına en iyi olanı istemek de hakkımızdır diye düşünüyorum seni seviyor kardeşin ablan hangi kelimeyi yakıştırıyorsan ben ordayım canım benim. kilo konusuna gelince eminim sende benim gibi düşmüssündür hadi bakalım haberlerini bekliyorum
inan bende aynı şeyi söyledim kendin kendime o gelene kadar 15 kilo vereceğim diyeee hiç yanlış anlarmıyım canım benimmmm aksinee mutlu ediyorsun beniiii ne kadar tşk etsem azdır dün aldığımı vermişim sevindim yaaa çok değil ama azda olsa moral işde :)
ooovvv çok sevindim tebrikler canım olsun sen şimdi yeni başmadıgın için diyete artık yavaş gidiyor kg vermen, gitmiş ya sen ona bak çok mutlu oldum:13:
cnm yeni gördüm msjını tiroid sonucun 4 se senin ilaçkullanman lazımm!! Aman dikkat cnm levotiron muydu ondan kullanıyomusun?hoşbuldumHaklısın ama valla ne bulsam onu yiyorum bugün mesela 1300 kalori aldım dolu bir tabak mantı yedim tek iyi tarafı yağsız gibiydi lakin kendimi çok kötü hissetmeyim diye gittim 1 saat yürüdüm ne sıcak var dısarda anlatamam oyüzden gücüm kalmamıstı en fazla 1 saat dayandım lahana çorbasınıda aslında atıstırma olarak kullanıyorum 1 kğ fazla gitse fena olmaz hani inş bu sefer sizlerin sayesinde bozmam diyetimi allahım hepimize sabır ver yarabbi
hosbuldum kaania teşekkürler dikkat edecem inş kızlar birde benim metobolizmam az çalısıyor tesadüfen eski kan tahlilimi gördüm yeni olan troid tahlilimi karsılastırdım bundan 6 sene önce tsh 1.89 ve şuan 4 geçkin şok oldum nasıl bu kadar değişime ugradım başa gelen çekiliyor bundan sonrasına bakıcam artık bol bol burda olacagım birde yarısma varmı kızlar sampiyon falan belirliyormuyuz
Tekrar teşekkür ederim
Sabah
3 dilim ekmek
2 yumurta
1 salatalık 1 domates
5-6 yeşl zeytin
ara 1 kase çilek
öğle
3-4 dilim kaşarlı pide
ara
1 tane probis
akşam
4-5 kaşık yoğurtlu makarna
1 kase tarhana çorbası
çok olmuş yine yazarken farkettim
oysa akşam uyurken çok aç hissediordum:))
cnm yeni gördüm msjını tiroid sonucun 4 se senin ilaçkullanman lazımm!! Aman dikkat cnm levotiron muydu ondan kullanıyomusun?
kızlar nerelerdesiniz??tatil sezonu açıldı tabii
ben çok yoğundum ve o yoğunluğun ardından hasta oldum antibiyotik kullanıyorum..
pc bozuktu 2 gün oldu tamirden geleli..
menülerim çok düzenli değil ama dengeliyorum özellikle akşam çok dikkat ediyorum bol bol su tabi..
tartı yüzümü güldürdü regl bitti bende inceldiğimi hissediyorum yarın bakalım ne olacak??
elma şekerim nasıl gidiyor diyet???
günaydın sabah serifleriniz hayırlı olsun...
elmaşerimmmm
ayşe_03
ist87
beyazcan
wintersin
kaania
rehbermelek
duyum:
ayyuzlu0211:71
valla fazla kişiyi henüz tanıyamadım ismini yazamadınklaeım varsa kusura bakmasın
kızlar günün büyük anı geldi ve 3 günün sonunda 700 gr gitmiş buda hemizin başarısı siz olmasanız bırak 700. 1 kg fazladan alırdım
ne güzel maşallah canım hep böyle devam edersin inşallah
sagol canım inş ama beni kötü bir şey yaptım kızlar sabah eşime yumurtalı ekmek yapmıştım
ve şimdi 3 tane yedim :18:mahvoldum ben
tamam cnaım olan olmuş biten bitmiş 1 tane yiyip bırksaydın iyi olurmuş ama olsunnn sorun değil sıkma canını bu haftalık yani .p.tesi ye kadar son kaçamağın olsunnn o zaman sorun kalmaz :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
3 zeytin
1 bıldırcın yumurtası
Ara
1 şeftali
Öğle
1 tam buğday ekmekli, ızgara köfteli, yeşillikli sandviç
1 bardak ayran
1. Ara
1 küçük dondurma
2. ara
1 avuç leblebi
1 dilim karpuz
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Ara
1 dilim karpuz ya da 1 kase kiraz daha karar vermedim
bugün aldığım kalori 1665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?