80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bişeyi yazmayı unuttum bugün benim doğum günüm 27 yaşıma girdim 30 a 3 sene kaldı allah kısmet edersde tabi ozamana kadar kilolarımdan kurtulmam lazım 30 dan sonra çok zor veriliyormuş diyorlar

canımm.. sağol desteğin için.. üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum... o mutlu olsun da eşiyle.. ben daha da mutlu olurum.. ama insan üzülüyor .. sonuçta sevdiğiyle evlendi.. istedi ve gittii... ama zormuş. inan konuşuyoduk annemden çok sana zor gelicek diyodu da bu kadar zor olucağını tahmin edemiyodum.. eşim gece evde olmadığında fln beraber yatardık.. sarılıp ağlaşırdık kmi zaman.. sabahlara kadar muhabbet ederdik.. ama eşi çok iyi bi insan.. en azından içim rahat.. kayınvalidelerifalan kendi kızları gibi ilgilenirler iananıyorum.. biz de evlenip gitmedik mi.. sırası gelen kısmeti çıkan birer birer gidiyo.. hayatın kuralı bu.. mutlu huzurlu olsun rahatı iyi olsun yeter cnmm..

oy oy oy... doğum günün kutlu olsun canımm.. iyi ki doğdun ve iyiki burdasın ve seni tanıdık.. nice mutlu yıllara canım... canım ben cuma gidicem istanbula.. pazar dönücem.. düğün sebebiyle gidiceğim içi,n çok kalmıcaz.. 10 yıldır gitmemiştim istanbula.. akrabalarımı da görmemiştim. tabi onlarda beni.. 16 yaşında ve 50 kilo falandım sanırım.. bakalım nasıl tepki olcak :))) kesin ayy kilo almışın derler :))) bilseler 10 kilo verdiğimi... hahaha....

Son düzenleme:

sağol çok teşekkür ederim canım sende hayırlısıyla gidip gel inş canım

kızlar ben bişeyi yazmayı unuttum bugün benim doğum günüm 27 yaşıma girdim 30 a 3 sene kaldı allah kısmet edersde tabi ozamana kadar kilolarımdan kurtulmam lazım 30 dan sonra çok zor veriliyormuş diyorlar

Nice senelere tatlım yeni yaşın sana güzel yenilikler getirsin inşallah..

bebeg umarım eltinin kızı bir ömür boyu mutlu olur ve asla hayal kırıklığına uğratmaz evliliği onu yürekten bir ömr boyu mutluluklar

fleks ;

iyi doğdun fleks mutlu yıllar sana . umarım hayatın hep isteklerin doğrultusunda dolu dolu mutlu mutlu geçer . her anın tadını çıkar çook hızlı geçiyor hayat . hep iyi olman dileğiyle....a.s.a.s.

2 gün sonra da eşimle 3.evlilik yıldönümümüz ama malesef ayrı şehirlerdeyiz ilk defa aman Allah ayırmasın da..

2 gün sonra da eşimle 3.evlilik yıldönümümüz ama malesef ayrı şehirlerdeyiz ilk defa aman Allah ayırmasın da..

şimdiden yıldönümünüz kutlu olsun handerya kısacık ayrılıklar bile olmasın bundan sonra bir ömür boyu mutlu mutlu yaşayın sizde

ne güzel ya hep güzel haberler var grupta hep böle oluruz umarım :)

evet yediklerimi yazayım
sabah: 3 tane közlenmiş biber ,salatalık ,domates , 3 zeytin
ara : 3 kaysı
öğle : 1 kase yoğurt
ara : 4 erik
akşam : 3 tane et köftesi (çok küçük)
3 litre su şu saat itibairyle içmeye dvm bide yeşil çay bi bardak bu kadar
1 saat tempolu yürüyüş

geçen haftadn beri baya bi sıkı diyettyim daha doğrusu açım ayın 26 sına kadar 80 olmak istiyorum ama çok küçük değişimler var ya üff moralim bozuluyo

kızlar bişey sormak istiyorum ben 2004 den beri hiç 83 altına düşmedim acaba bu kilolar yerleştiği içinmi 85 kilodan beri çok zor veriyorum ?

fleks dogum günün kutlu olsunn
bebeg abla umarim evlenen gelin mutlu mesut olur hic olmazsa bunu düsün psikolojin düzelir :))

handerya abla, tmm haber veririsin cumaya kadar photoshop yüklersen yaparsin

YENI GELENLER HGINIZ

bugün yediklerim

sabah: 1 yumurta, 5 kasik havuc ezme yogurtlu
öglen: 1 kk peynir, 1 avuc büyüklügünde kuzu eti, biber domates, 1 avuc büyüklügü pide (üzgünüm)
aksam: 2 dolma biberi, yogurtlu

bukadar

cokbilmis.. amin cnımm.. çok sağol iyi dileklerin için...

fleks.. saol canım... yakın sayılır canımm.. arabalarla mesafeler kısalıyor sonuçta.a ama bayaa aramız var.. selma ve cerenlerin oraya kız verdik.. erikliye.. arada 15-20 km. vardır sanırım.. ama olsun... dediğim gibi o rahat olsun da...

handeryacım... sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.. gönüller bir olsun da şehirler ayrı olsa da sorun olmaz ... inşallah bir ömür boyu mutlu huzurlu bir evliliğini olur.. ve 13-23-33-43... hepsini beraber kutlarsınız canım :)))

herkese iyi akşamlar kızlar...
bebeg; görümcenizin kızına ben de mutluluklar diliyorum. Ben de 1 ay oldu evleneli gerçi 1 senedir ıstanbulda yaşıyorum ailem ızmirde ama yine de kına gecemde bayağı bir ağladım..Hasretlik zor şey vesselam ..Ama annemin hep söylediği bir laf vardı bana :yakınımda mutsuz olacağına hasret kalalım ama sen mutlu ol derdi..ben çok mutlu,huzurluyum çok şükür...yeni gelininiz da umarım çoook mutlu olur...
fleks doğum günün kutlu olsun..Umarım tüm güzelliklerin seninle olacağı bir yaş geçirirsin...30 dan sonra kilo vermek zor deyip benim moralimi bozma yahu:)ben 31 yaşındayım...55 yaşındaki babam 33 kilo vermişti 2 sene önce..Evet kadın metobolizması tembelleşiyor yaş geçtikçe ama yine de azimli olduktan sonra o direnci kırabiliriz diye düşünüyorum...Bozma moralini daha çok gençsin...:)

Bugün başlayan diyetimin akşam bölümünü de yazayım sizlere..şimdiye tek hiç fire vermedim..benim için en tehlikeli saatler akşamları çünkü..dondurma,çikolata,bisküvi gibi kaçamaklara karşı engel olamıyordum kendime..bakalım bu direnç ne kadar devam edecek..uzun sürmesini diliyorum elbette:)
istanbul trafiğinde eve gelmem -hele ki bu köprü trafiğinde-akşam 19.30 u geçior maalesef..hemen yiyorum ama yine de geç bir saat akşam yemeği için...

6 yemek kaşığı pirinç lapası(az yoğurt ve baharatlı)
4 yemek kaşığı bezelye yemeği
2 form çubuk yedim

2 saat sonra bir bardak süt içtim

az önce yeşil çay içtim..

bugün 2.5 litre kadar su içtim..
canım karpuz istiyor içim yandı bir dilim falan yer yatarım sanırım...

tv karşısında 100 yarım mekik çektim bir de 15 dk kadar bacak hareketleri yaptım..

şimdilik benden bu kadar..herkese iyi geceler...

elimphia... amin canmm.. haklısın mutlu olması en önemlisi... sana da mutluuklar diliyorum bir ömür boyu...

bu akşam kimsecikler uğramadı yani maşallah lmaz:

benden de bu kadar... kk de uzunca bir tur attım bazı konularda :) şimdi yatıcam yaa valla gözlerim acıyo artık... iyi geceler herkese...

ıyı geceler herkese dünden berı gıremedım cünkı nette sorn vardı yenı üzeldı

YENI GELEN HERKESE HOŞGELDINIZ DIYORUM

BEBEG hayırlı olsun dügününüz demek gelın buraya geldı hoş geldı mutluluklar gelınce bızede ugra

HANDERYE nıce yıllara canım eşınle ve bebegınle guzel yıllar

FLEKSI IYIKI DOGDUN MUTLU YILLAR

saolun fıstıklar güzel dilekleriniz için aminnnnn...
ben tatildeyim ya bi türlü diyet moduna giremedim yaaa yürüyüş falan herşey zor geldi bari deniz sporu ile idare edeyim fırsat bu fırsat..

herkese günaydın kızlar...bugün çok güzel birgün olsun hepimiz için...

sabah kahvaltım:
2 kepek ekmeği ,light peynir ve yarım domatesten yapılmış sandviç
şekersiz çay...

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim...

Herkese kolay gelsin..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…