80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canım okadar kiloyu bu tarz diyetlemi verdin? valla maşallah sana çok güzel kilo vermişin yani ögrenmek istediğim 1600 kalori ile kaç kg verdin haftada

canım ortalama hep 1600 kalorilik diyet yaptım ama bu tarz bir beslenmeyle değil daha sağlıklı şeyler yiyerek bu ara hep hastanede olduğum için araya çok fast food giriyo ama veremesemde kilo almıyim diye kalori kontrolüyle besleniyorum en fazla yediğim 1800 kalori oluyo o da nadiren ben gram gram veriyorum canım insülin direnci ve pko var bende ama şöyle söyleyebilirim ocağın 4 ünde başladım diyete 89 kiloyla bugün ki tartıya göre 75.4 üm yani 6 ayda 14 kilo ayda da kaba hesap 2,3 kilo vermişim diyebiliriz

Slm kizlar. Ya evime gitmek istiyom artik. Burasi cehennem gibi isindi. Mus tan arkadasla konustuk biz donuyoz burda diyo. Ya haberi gordunuzmu. Tek dersten donem uzatanlara sinav hakki verdiler. Ama ben o kapsama giriyommu bilmiyom. Son sıniflara diyo ama bi taraftanda bu donem sonunda diyolar kafam karisti. Umarim banada verirler o hakki yaaa.

anladım canım çok aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim bu arada tebrik de ederim on numara birşey olmuş darısı baaşımıza devamını bu şekilde bekliyoruz
kızlarrr kızlarrr gelemm miiii nanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

as canım inanki o konuda bilgim yok ama inş senin dediğin gibi olur sıcaklar konusundada haklısın her taraf yanıyor gittikçe dahada sıcak oluyor her sene birazdaha fazlalaşıyor bol bol evde kalmak gerekiyor allahtan bizim ev okadar sıcak olmuyor güneş herzamn oluyor ama bina sistemi güzel üstelik son kat ta oturuyoruz lakin etkilemiyor dışara çıkınca hemen eve atasım geliyor kendimi allah sabır versin eskiden de terasta oturuyorduk biliyorum oyüzden nasıl bunalırdık evde yapış yapış gece yatamazdık sık sık ayaklarını falan yıka canım bir nebze olsun rahatlatır

kızlar hasretle öpuyorum sizi
çooooookkkk özledim allah kimseyi lnternetslz bıramasın
sevilcanım kutlarım seni allah daim etsin bende herkesi .çoook ummmmaaahhh öptum

Vallahi opturmem olursun askindan kirilma darilma hemen sarilma:))))
aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((

anladım canım çok aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim bu arada tebrik de ederim on numara birşey olmuş darısı baaşımıza devamını bu şekilde bekliyoruz

ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar hasretle öpuyorum sizi
çooooookkkk özledim allah kimseyi lnternetslz bıramasın
sevilcanım kutlarım seni allah daim etsin bende herkesi .çoook ummmmaaahhh öptum
bizde seni hasretlee özlemle öpüyoruzzzzzzzzz çok özledikkkkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya çok yakın arkadaşım son sınıf tek dersten yarım puanla kaldı..eğer sınav hakkı verdilerse çok iyi..:44:
bu arada benim annemlerde mersinde yazlıktalar..deniz hala soğuk ve rüzgardan dolayı dalgalı diyor

bugünkü menümü yazayım;

sabah
yumurta
2 d.ekmek
peynir

ara
1 dilim tatlı
öğle
kabak
yoğurt
1 d.ekmek

ara
meyve
akşam
azıcık c.flakes süt ve elmayla

bol booll suu..

özellikle akşamları çok dikkat ediyorum..ben sabah kaçamak yapmaktan korkmuyorum..mide bulantısından ne iş ne de spor yapabildim..tartıda eksi bekliyorum bakalım..herkese boool eksiler..

SABAH
1 yumurta 1 salatalık domates
2 çatal peynir
5-6 zeytin
3 dilim ekmek

öğle yok

akşam 4 dilimince hamur pizza
2 dilim ekmek
4 kaşık menemen
öğleyi atlayınca akşamı çok kaçırdım
ama allahtan 5 gibi yemştim çok geç yemedim

2 hafta oldu benide alın aranıza artık :))
ben yazayım herşeyi
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
hedef:70
spor:yok

2 hafta oldu benide alın aranıza artık :))
ben yazayım herşeyi
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
hedef:70
spor:yok

tbrklr canım az da olsa gitmişşşşş çok şükür bildirimine giden ve toplam gideni de ekle tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı sabahlaaarr kızlarrr...
hemen bildirim yapıyorum

başlangıç: 93
geçen hafta: 79.2
bu hafta: 78.0
giden: 1.2
hedef: 67
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…