slm canım okadar kiloyu bu tarz diyetlemi verdin? valla maşallah sana çok güzel kilo vermişin yani ögrenmek istediğim 1600 kalori ile kaç kg verdin haftada
kızlarrr kızlarrr gelemm miiii nanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladım canım çok aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim bu arada tebrik de ederim on numara birşey olmuş darısı baaşımıza devamını bu şekilde bekliyoruzcanım ortalama hep 1600 kalorilik diyet yaptım ama bu tarz bir beslenmeyle değil daha sağlıklı şeyler yiyerek bu ara hep hastanede olduğum için araya çok fast food giriyo ama veremesemde kilo almıyim diye kalori kontrolüyle besleniyorum en fazla yediğim 1800 kalori oluyo o da nadiren ben gram gram veriyorum canım insülin direnci ve pko var bende ama şöyle söyleyebilirim ocağın 4 ünde başladım diyete 89 kiloyla bugün ki tartıya göre 75.4 üm yani 6 ayda 14 kilo ayda da kaba hesap 2,3 kilo vermişim diyebiliriz
kızlarrr kızlarrr gelemm miiii nanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Slm kizlar. Ya evime gitmek istiyom artik. Burasi cehennem gibi isindi. Mus tan arkadasla konustuk biz donuyoz burda diyo. Ya haberi gordunuzmu. Tek dersten donem uzatanlara sinav hakki verdiler. Ama ben o kapsama giriyommu bilmiyom. Son sıniflara diyo ama bi taraftanda bu donem sonunda diyolar kafam karisti. Umarim banada verirler o hakki yaaa.
aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnVallahi opturmem olursun askindan kirilma darilma hemen sarilma:))))
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhanladım canım çok aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim bu arada tebrik de ederim on numara birşey olmuş darısı baaşımıza devamını bu şekilde bekliyoruz
bizde seni hasretlee özlemle öpüyoruzzzzzzzzz çok özledikkkkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar hasretle öpuyorum sizi
çooooookkkk özledim allah kimseyi lnternetslz bıramasın
sevilcanım kutlarım seni allah daim etsin bende herkesi .çoook ummmmaaahhh öptum
ben daha .çok özledim sizi.şeker allah kavuştursun sevdigine canım benim
Slm kizlar. Ya evime gitmek istiyom artik. Burasi cehennem gibi isindi. Mus tan arkadasla konustuk biz donuyoz burda diyo. Ya haberi gordunuzmu. Tek dersten donem uzatanlara sinav hakki verdiler. Ama ben o kapsama giriyommu bilmiyom. Son sıniflara diyo ama bi taraftanda bu donem sonunda diyolar kafam karisti. Umarim banada verirler o hakki yaaa.
hoşgeldin canım tebrik ederim..gramda olsa veriyoruz damlaya damlaya göl olur misali bir bakmışsın 20 kg vermişsin2 hafta oldu benide alın aranıza artık :))
ben yazayım herşeyi
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
hedef:70
spor:yok
2 hafta oldu benide alın aranıza artık :))
ben yazayım herşeyi
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
hedef:70
spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?