hıhhhhhhhhhhh şimdi çooooooooookkkkkkk güzel oldu :)))))teşekkürlerr beni aranıza aldığınız için :)) menülerime yorum da yaparsanız sevinirim kontrol edilmeye ihtiyacım varr:)
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
giden:0.4
toplam giden:7.9
hedef:70
spor:yok
olsun bebeğim gelmen yeter :)günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? çok uyudunm yine yagörsel bir msj yapmaya çalıştım ama olmadı elimde patladı 2 saat uğrastım
fıs oldu:44:
yazı yazdığımız yerin üzerinde simgeler yok mu büyük A harfi varya oradan renk seçiyorsun ha eğer simgeler yoksa. kullanıcı kontrol paneli-profili düzenle-seçenekleri düzenle sekmesinde- çeşitli seçenekler- mesaj editöründe gelişmiş düzenleyiciyi işaretle canımbenimde bildiri yapmam gerekiyormçeşitli ayarlaru birde şu renkli yazıyı yazamıyorum kurcaladım kurcaladım olmadı?
slm canım kahvaltıda ekmek 2 tane kafi 3 yeme bonus kalsın diger öğüneSABAH
1 yumurta 1 salatalık domates
2 çatal peynir
5-6 zeytin
3 dilim ekmek
öğle yok
akşam 4 dilimince hamur pizza
2 dilim ekmek
4 kaşık menemen
öğleyi atlayınca akşamı çok kaçırdım
ama allahtan 5 gibi yemştim çok geç yemedim
teşekkürlerr canım sanada hayırlı cumalar
teşekkürlerr beni aranıza aldığınız için :)) menülerime yorum da yaparsanız sevinirim kontrol edilmeye ihtiyacım varr:)
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
giden:0.4
toplam giden:7.9
hedef:70
başlangıç:85
bu hafta:84
giden:1.0
toplam:1.0
hedef:63
sagol elmaşekerimmmmçok gzl canım tbrk ederimmmmmmmm
as canım inanki o konuda bilgim yok ama inş senin dediğin gibi olur sıcaklar konusundada haklısın her taraf yanıyor gittikçe dahada sıcak oluyor her sene birazdaha fazlalaşıyor bol bol evde kalmak gerekiyor allahtan bizim ev okadar sıcak olmuyor güneş herzamn oluyor ama bina sistemi güzel üstelik son kat ta oturuyoruz lakin etkilemiyor dışara çıkınca hemen eve atasım geliyor kendimi allah sabır versin eskiden de terasta oturuyorduk biliyorum oyüzden nasıl bunalırdık evde yapış yapış gece yatamazdık sık sık ayaklarını falan yıka canım bir nebze olsun rahatlatır
aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizde seni hasretlee özlemle öpüyoruzzzzzzzzz çok özledikkkkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Slm kızlar hepinize hayırlı cumalar. Yaw elime baskül gecmedi bildirim yapamayacam o yüzden bugün.
Vallahi bu gün gözlük camlarini yenilemek icin hastaneye gittim piştim nolcaz böyle yaaa
Eh hadi öp hadi:)))
as canım senden benden başka uğrayan olmamış topiğimizekızlar çantaları hazırlayın ben geldim topikten ayrı kalmam bana ağır geldi
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta. 74.
bu hasfta.74.7
gelen.0.7.
toplam giden.11.3
hedef.60
spor .yok
hoşgeldin canım öncelikle bebeğini sağlıklı sıhatli büyütmen dileği ile lütfen iyi düşün yazdıklarımı. sen yeni dogum yapmısın bu durumda diyet yapman dogru olmaz sanırım bence senin en iyi yapacagın sey saglıklı beslenmek ayrıca yardımcı kaptanımız da aynı şeyleri söyleyecegini düşünüyorum benim görüşüm biraz zaman ver kendine 6 ay içinde fazla yaglar kendiliginden gidiyor muş zateen hem kafana takacak ağır bir kilon yok boyunla orantılı diye düşünüyorum yine takıl buraya ama diyet yapıp bebeğini mahrum bırakma saglıcakla kal canım başka ne demem gerekiyor bilemedim kızlar tekradan iyi gecelerKizlar bende gelsem araniza. 2 ay once dogum yaptim. Su anda 87 kiloyum. Boyum 1.75. 70 kiloya inmek istiyorum. Umarim basarabilirim
olsun birtanem verirsin sen onu ben sana dibine kadar güveniyorum :)))) hem ödemdir belki benim kilo vermem de acayip düşdü yaaaa gitmiyor ne yapsam da canım çok sıkılıyor bu durumakızlar çantaları hazırlayın ben geldim topikten ayrı kalmam bana ağır geldi
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta. 74.
bu hasfta.74.7
gelen.0.7.
toplam giden.11.3
hedef.60
spor .yok
hoş geldin canım aramızaaaaaaa verirsin hiç merak etmeee helekiii emziriyorsun işin bizden çok daha kolay emin ol tecrübeyle denenmişdir emziren arkadaşlarımız daha güzel veriyorduuuuKizlar bende gelsem araniza. 2 ay once dogum yaptim. Su anda 87 kiloyum. Boyum 1.75. 70 kiloya inmek istiyorum. Umarim basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?