80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürlerr beni aranıza aldığınız için :)) menülerime yorum da yaparsanız sevinirim kontrol edilmeye ihtiyacım varr:)
başlangıç:90
geçen hafta:82,5
bu hafta:82.1
giden:0.4
toplam giden:7.9
hedef:70
spor:yok

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? çok uyudunm yine yagörsel bir msj yapmaya çalıştım ama olmadı elimde patladı 2 saat uğrastım
fıs oldu:44:

benimde bildiri yapmam gerekiyormu birde şu renkli yazıyı yazamıyorum kurcaladım kurcaladım olmadı?

hıhhhhhhhhhhh şimdi çooooooooookkkkkkk güzel oldu :)))))
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? çok uyudunm yine yagörsel bir msj yapmaya çalıştım ama olmadı elimde patladı 2 saat uğrastım
fıs oldu:44:
olsun bebeğim gelmen yeter :)

benimde bildiri yapmam gerekiyormçeşitli ayarlaru birde şu renkli yazıyı yazamıyorum kurcaladım kurcaladım olmadı?
yazı yazdığımız yerin üzerinde simgeler yok mu büyük A harfi varya oradan renk seçiyorsun ha eğer simgeler yoksa. kullanıcı kontrol paneli-profili düzenle-seçenekleri düzenle sekmesinde- çeşitli seçenekler- mesaj editöründe gelişmiş düzenleyiciyi işaretle canım

bildirimini de yap canım alışırsın hem ne vermişsin ne yapmıişsın görelim

Son düzenleyen: Moderatör:
slm canım kahvaltıda ekmek 2 tane kafi 3 yeme bonus kalsın diger öğüne
ögle fırsat bulamısmıs olmanda iyi olmamış lakin yapcak birşey yok
akşamda keşke 2 dilim ekmeği yemesydin menemen öğle yemeği yerine koyarsak pizza da çok yağlı ve malzemelrin hepsi bol yağlı
bence bir daha ki secimlerde pizza ve pide tarzı şeyler secme canım dışarda yiyorsan seçimi tavuktan yana kullanmanı tavsiye ederim
Eki Görüntüle 740237

gününüz güzel olsun...
hayırlı cumalar....
teşekkürlerr canım sanada hayırlı cumalar

çok güzel kg vermişin canım tebrik ederim inş hep böyle devam edersin maşallah maşallah gözümüz değmesin çok sevindim canım

evi toplayım yataklar daha duruyor sohbetinize doyum olmuyor elmasekerm teşekkür ederim geldipimde bakıcam umarım halledebilirim

Slm kızlar hepinize hayırlı cumalar. Yaw elime baskül gecmedi bildirim yapamayacam o yüzden bugün.

Vallahi bu gün gözlük camlarini yenilemek icin hastaneye gittim piştim nolcaz böyle yaaa

aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((
ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bizde seni hasretlee özlemle öpüyoruzzzzzzzzz çok özledikkkkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eh hadi öp hadi:)))

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 80
ara:kırmızı lahana salatası 75
öğlen
1 porsiyon pilav350 veya 400
5 kasık susuz pasülye 120
akşam
biberli omlet 150
çeyrek ekmek 170
not omletimi 2 çay kaşıgı margarin yarım yumurta ve 4 tane biber le hazırladım
ve bugün hiç kola içmedim 2 litre su+2 bardak yeşil çay içtim
tahmini toplam 1000 kalori

kızlar çantaları hazırlayın ben geldim topikten ayrı kalmam bana ağır geldi
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta. 74.
bu hasfta.74.7
gelen.0.7.
toplam giden.11.3
hedef.60
spor .yok

menüm
sabah
3 dlm ekmk
1 dlm pynr
5 zeytn
ara
dondurma
ara
1 avuç kayısı çekirdegi
ara
1 galete
1 dlm peynr
ara
3 elma
2 kayısı
şimdi acıkdım yogurt yiycem
4 lt su

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta. 74.
bu hasfta.74.7
gelen.0.7.
toplam giden.11.3
hedef.60
spor .yok
as canım senden benden başka uğrayan olmamış topiğimize
çok haklısın canım onun için topikten ayrılmamak en güzeli
topiğe takıl kiloları ver sloganımız 700 gr çok değil canım dert etme 2 ,3 güne kadar gider
ben bile kaç zamandır diyetimi sürdüremiyordum yine buraşı kurtuluşuma adım attırdı saolsunlar bura olmasa halim hiç iyi değildi
arkadslarım canlarım sizleri çok seviyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyi geceler

Kizlar bende gelsem araniza. 2 ay once dogum yaptim. Su anda 87 kiloyum. Boyum 1.75. 70 kiloya inmek istiyorum. Umarim basarabilirim

Kizlar bende gelsem araniza. 2 ay once dogum yaptim. Su anda 87 kiloyum. Boyum 1.75. 70 kiloya inmek istiyorum. Umarim basarabilirim
hoşgeldin canım öncelikle bebeğini sağlıklı sıhatli büyütmen dileği ile lütfen iyi düşün yazdıklarımı. sen yeni dogum yapmısın bu durumda diyet yapman dogru olmaz sanırım bence senin en iyi yapacagın sey saglıklı beslenmek ayrıca yardımcı kaptanımız da aynı şeyleri söyleyecegini düşünüyorum benim görüşüm biraz zaman ver kendine 6 ay içinde fazla yaglar kendiliginden gidiyor muş zateen hem kafana takacak ağır bir kilon yok boyunla orantılı diye düşünüyorum yine takıl buraya ama diyet yapıp bebeğini mahrum bırakma saglıcakla kal canım başka ne demem gerekiyor bilemedim kızlar tekradan iyi geceler

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta. 74.
bu hasfta.74.7
gelen.0.7.
toplam giden.11.3
hedef.60
spor .yok
olsun birtanem verirsin sen onu ben sana dibine kadar güveniyorum :)))) hem ödemdir belki benim kilo vermem de acayip düşdü yaaaa gitmiyor ne yapsam da canım çok sıkılıyor bu duruma

hoş geldin canım aramızaaaaaaa verirsin hiç merak etmeee helekiii emziriyorsun işin bizden çok daha kolay emin ol tecrübeyle denenmişdir emziren arkadaşlarımız daha güzel veriyorduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…