80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün askerimleee 5 dk konuşdukkk :))) çok mutluyum iki gün sadece 1 dk konuşa bilmişdik yaaaa önce saatlerce konuşurdukkkk şimdi 5 dk ya şükrediyorum :)

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Bende senin gibi dusunuyorum tabiki. Niyetim sadece ekmegi kisaraak ,seker hamur isi tatli vb seyleri biraz duzene sokmak. Bunuda basarinca emzirdigim icinde biraz daha rahat kilo verebilirim. Sanirim sizinle beraber olursam bunu daha rahat basarabilirim. Iyi geceler

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bugün askerimleee 5 dk konuşdukkk :))) çok mutluyum iki gün sadece 1 dk konuşa bilmişdik yaaaa önce saatlerce konuşurdukkkk şimdi 5 dk ya şükrediyorum :)
maşallah canım allah mutlulugunu daim etsin demek oyüzden yoktun buralarda
aynen canım sevindim böyle düşünmene

aynen katılıyorummmm bebeğimmmmm çok güzel anlatmışsın tek yapacağı şeyy süt olur onu ye bunu ye yalanlarına kanmasın :))))kendiliğinden gelirrr sağlıklı eksiksizz fazlasızzz beslenmesi yeter arkadaşımızınnnn :) bu arada dip nottt maden suyu çok süt yaparmışşşşş buda aklında olsunnn yeni gelen arkadaşım :)

maşallah canım allah mutlulugunu daim etsin demek oyüzden yoktun buralarda

aynen canım sevindim böyle düşünmene

ayyy evet sevilcanım yaa bir yandan çooooook mutlu oldum bir yandan buruldummmm geçirdiğimiz günler geldi aklımaaa bide bizim öyle birşeydikiii ilk başladık 2 yıl çok az görüşebildik o konyada ben d.bakırda ( tanışmamız d.bakıra halasının yanına ziyarete gelince olmuşdu) gelirdi 1 hafta kalıp giderdi oda 3 kere filan oldu :) sonra ben okulu kazandım konyaya gittim hep görüşürdükkkk okuş bitti geldim 2 yıl yine hasretlik başladı 2 yılda 4 5 kere gelebildiii ama istediğim an ulaşabiliyordum hep mesajlaşırdık cam da görüşürdük şimdi oda kesildi koskoca bir boşlukdayımm ben bu kadar etkilenmem diyordummm nasılsa zaten uzakdıkkk ama özlem her şekildeee kendini gösteriyor. bide öyle birşeydi ki kimse olmadığı zamnlar oldu tek kaldım sorunlar yaşadım depresyonun eşiğene geldimmm ama biliyordum ki o hep varrrrr kimse olmasa bileeee o var sesiyle bile tesellim olurduilk kez bu kadar yalnız kaldım. 3 ay önce filan bide kalkıp ayrıldım bundan :))) nasıl yapacakmışım bilmiyorummm kendiside iyidir hoşdur ama gamsz çok gamsızzz çabası yokkkk herşeyiiii oluruna bırakıyorrr ayrılığımız da biraz da bu askerlik yüzünden olduuu evlenelim adım atalım diyordu ama çaba yok eee ailem de askerliğini bile yapmamış birine kız verirmi vermez ondan sonra harekete geçti şükür :) ayyyyyyy ne dert yandım değil miiiii k.bakmaaa yaaa vallaaa içimi dökmem gerekiyor du :) ben bide üzüntümü çok göstere bilen biri değilimmm arkadaşlarla oturuyoruzzzz içim acıyo amaaa onlara çaktıramam onutup dert yanamam yanarsam da ağlarım zatennn yazmak daha bir rahatlatıyor insanı :)

ay canım benim ya kız okurken tuhaf oldum sıkma canını bi aya kalmaz hafta sonu izinleri olur yine netten görüşürsünüz yok canım içtenlikle okudum seni birzdaha tanıma fırsatı buldum ama çıkmam gerekiyor oyuzden kısa yazıyorum öpt yarın konuşuruz

teşekkür ederim gülümmmmmmm ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi gecelerrrrrr

günaydınlar efendim sabah şerifleriniz hayırlı olsun,
yeni bir günde nasılsınız kızlar?
ben çok iyi kalktım bugün 300 gr daha gitmiş... :)
83 görmek çok mutlu etti beni inş durmaz hep böyle devam eder.
şunuda belirteyim daha önce ben yağ ölçümü yaptırmıştım ozaman 78 kg idim
ve yanlış hatırlamıyorsam 2.5 civarı fazla su varmış vucudumda büyük ihtimal onları atıyorum
diye düşünüyorum.

elmaşekerim dün kocişim yanımdaydı oyüzden rahat konuşamadım
sabırlı ol canım bu günler kalıcı değil adı üstünde sayılı gün çabuk geçer
bi bakmışın evlenme işlemlerinizi hallediyorsunuz zaman okadar hızlı geçiyor
bi yandanda zaten uzak olan bir beraberliğiniz olması sana dezavantaj olmuş
alışkınsın bu güzel yani 2 kere falanda izne gelir 1 seneyi atlatırsınız geriye kalır iki ay
onuda sabırla bitirirsin ama şu var en son ay çok zor geçiyormuş çevremden biliyorum
tabiki biz de yanında oluruz hep beraber atlatırız bu dönemi bi ara askerlik ler düşecek diye haberlede duymuştum
acaba aslı varmı netten bir araştır bakalım canım bu dönemde olur inş da bi nebze olsun rahatlatır.
seni seviyoruz hep yanındayız ayrıca benim kg verme işim bitince buralardan
kopmayacagım her fırsat buldugumda sizlerle olacagım:13:

günaydın fıstıklar
öpüyorum hepinizi
ya kızlar ben modemi yanlışlıkla çope attım yenisi kaç paradır acaba
amannnn kaç sa kaç alıcam mecburrr ne çektim şu terknolojiden bee

günaydın fıstıklar
öpüyorum hepinizi
canım ya nasıl becerdin onu :)))) çok değildir zaten çıkma falanda oluyor bilgisayar tamircilerinde ben hiç almadım bir kere sattım 10 tl evde bürsürü vardı elden çıksın diye sattım oyüzden ucuzdur diye biliyorum

aaaaaayyyyyyy inşallah inşalllllahh gözümü açayıp kapatayım hazırlıklara başlayalım :) çooooooook tşk ederim gülümmmmm bende sizi çok seviyorum hemde çok çokkkk hiç kopmayalım buranın dostluğu çlok güzel gerçekten

günaydın fıstıklar
öpüyorum hepinizi

Kizlar gunaydin.
Kahvaltida 1 kk beyaz peynir
3 tane zeytin
Yarim domates satalik
1 dilim ekmek yedim.
86.5 ile basladim bu sabah.

başlangıç: 89
bu hafta: 75,3
geçen hafta: 75,2
gelen: 0,1
toplam giden: 13,7
hedef: 60
spor: yok

slm kızlar bildirim yapıp kaçacam

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 80.5
giden: 1500
toplam giden: 5000
spor: yok
hedef: yok

doğru mu yanlış mı bilmiyom. eşim doğru diyo sen verdin diyo ama bilmiyom. akmı kara mı iki hafta sonra kendi tartımla tartılınca görecez.

kızzzzzzzzzzz inan bu işde bir terslik var bak ben sana diyorum :)

kimse yok bari ben menümü yazayım
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek tost 340 kalori
ara 1 dilim karpuz 50 kalori
öglen 4,5 biber dolma 600 kalori
yanlız iki seferde yedim dolmayı
dayanamadım gittim geldim yedim
agzınıza layık çok güzel olmuştu :)
durduramadım kendişmi ama akşam toparlıcam
kalorisiz ney yiyebilirim bilemedim belkide
1 yumurta haşlarım akşamda 250 kalori alıcagımı farz edersem
toplam 1250 kalori

kızzzzzzzzzzz inan bu işde bir terslik var bak ben sana diyorum :)

Yaw kendi evin olmayınca elinin altındakilerle ancak bu kadar. Haftaya cuma gidecekmisiz galiba eve. Cumartesi bildirim yapayım olmazsa. Zaten irem bu haftada gelemez gibi geliyo haftaya ona göre yaparım bildirimimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…