şekerim nasılsın şöyle doya doya bi öpuyum seni uuuuuuuuummmmaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben burdayım canım:))
günaydın kızlar elmaşekerim sıkma canını gidecek elbet bu kilolar farkındayız en azından yeterki biz üstümüze düşeni yapalımya kızlar kilom takıldı gitmiyorrr canım bu duruma çok sıkılıyorrr ama yaaaaaaaa
oooooooooo süpersin bebebğim önemli olan sofrada börek varken kendini tutmandı başarmışsınnnn gurur duyuyorum seninle ummahhhhgünaydın kızlar elmaşekerim sıkma canını gidecek elbet bu kilolar farkındayız en azından yeterki biz üstümüze düşeni yapalım
zamanla oda pes edeceksabırlı ol canım
ben dün gecen niyetlenmek için sahur yaptım ve ekmeler havada uçuşta nasılsa gün boyu birşey yemeyecegim diye gece midem nasıl ağrıda neyse niyetlendim kandil diye sabah bir uyandım hasta olmuşum kaldımmı yediğim yemekleyani dün diyetle hiç ilgim olmadı
neyse hemen düzene girdim diyet kahvaltımı yaptım bizimkiler börekler falan yediler bende 1 yumurta biraz peynir domates
bir iki lokmada börekten aldım inş toparlarım bugün tartılmadım bugün özel günümden dolayı böyle geçirdim ben günümü sizler neler yaptınız canlarım?
ya kızlar kilom takıldı gitmiyorrr canım bu duruma çok sıkılıyorrr ama yaaaaaaaa
ne yazık ki bende de aynı sorun varama ben yediklerim yüzünden diye düşünüyorum annemin tedavisi bitsin sonra inşallah eski formuma geri dönücem sende yediklerini bi kontrol et istersen canım belirli şeylerin varsa değiştir belki işe yarar
günaydın kızlar nasılsınız?
sanırım herkes pazar tatili yapmış ohhh bende yaptım :)
neyse bizimkiler evde oluna biraz zorlanıyorum
pazarları acaba tatilmi yapsam sizin fikriniz nedir,
çok etkilermi beni?
kocaman öpüyorum az kalorili sağlıklı bir gün dileği ile...
saol canım benim bende iyiyim çok şükür, evle uğraşıyorum yemeğimi yedim az önce şimdi pc de takılıyorum. aynen canım haklısın hem motive oluruz yani dinlenmiş oldugunu hissetmek daha uzun sürdürebilir diyetimizigünaydınn bebeimmmm kendi adıma iyiyim şükürr sen nasılsınnn??? yap canımmmm ben yapıyordum geçen yıl fazla kaçırmazsan etkilemiyorrr ben o şekilde 12 kilo vermişdim geçen yıl bizde de aynı durum vardı annemin babamın evde olduğu tek gün pazar ister istemez özel birşeyler oluyorr yada misafir olayı filan tutulmuyor boğaz yani :)
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
kirbit kutusu peynir
çeyrek ekmek 300 kalori
öglen
yumurtalı fasülye
karpuz
çeyrek ekmek 600 kalori
ara
çeyrek ekme
peynir 200 kalori
akşam tavuk sote
salata 250 kalori
1350 kalori
evet canım bildimiz somun ekmekcanım çeyrek ekmek beyaz ekmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?