80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
2 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 kaşık lor
1 kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
1 şeftali
Öğle
1 yumurta-3 domatesten menemen
2 dilim ekmek
Ara
1 kase yoğurt
5 erik
1 tatlı kaşığı pekmez
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 kasap köfte
1 büyük kase fasulyeli salata
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1600

iyi gecer canlar
menüm
sabah
çeyrek ekmkden sıucuklu tost
ara
1 elma 1 avuç kiraz
öğlen
7 kşk semizotu yemegi
yogurt 2 dlm ekmk
ara
2 petibör biraz kraker
akşam
peynir domates 2 dlm ekmk
gece
1 avuç kiraz
5 lt su

şekerim nasılsın şöyle doya doya bi öpuyum seni uuuuuuuuummmmaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya kızlar kilom takıldı gitmiyorrr canım bu duruma çok sıkılıyorrr ama yaaaaaaaa
günaydın kızlar elmaşekerim sıkma canını gidecek elbet bu kilolar farkındayız en azından yeterki biz üstümüze düşeni yapalım
zamanla oda pes edecek sabırlı ol canım
ben dün gecen niyetlenmek için sahur yaptım ve ekmeler havada uçuşta nasılsa gün boyu birşey yemeyecegim diye gece midem nasıl ağrıda neyse niyetlendim kandil diye sabah bir uyandım hasta olmuşum kaldımmı yediğim yemekle yani dün diyetle hiç ilgim olmadı
neyse hemen düzene girdim diyet kahvaltımı yaptım bizimkiler börekler falan yediler bende 1 yumurta biraz peynir domates
bir iki lokmada börekten aldım inş toparlarım bugün tartılmadım bugün özel günümden dolayı böyle geçirdim ben günümü sizler neler yaptınız canlarım?

oooooooooo süpersin bebebğim önemli olan sofrada börek varken kendini tutmandı başarmışsınnnn gurur duyuyorum seninle ummahhhh

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık lor
1 kaşık reçel
domates-salatalık
Ara
6 erik
Öğle
yarım tabak ciğer sote
2-3 dilim patates
salata
2 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase buğdaylı salata
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1700

ya kızlar kilom takıldı gitmiyorrr canım bu duruma çok sıkılıyorrr ama yaaaaaaaa

ne yazık ki bende de aynı sorun var ama ben yediklerim yüzünden diye düşünüyorum annemin tedavisi bitsin sonra inşallah eski formuma geri dönücem sende yediklerini bi kontrol et istersen canım belirli şeylerin varsa değiştir belki işe yarar

belki de bebeğim bu ara hep karbonhidrat ağırlıklı oldu ölçülü yedim amaaa araya başka gruplardan koymadım

sabah 1 simit

ara 1 dilim karpuz

öğle 2 dilim ekmekle tost
ice-tea

ara 2 incir

akşam
sebzeli-bonfile lavaşta sarılı

ara külah dondurma

yatmadan
4-5 tane mercimekli köfte

günaydın kızlar nasılsınız?
sanırım herkes pazar tatili yapmış ohhh bende yaptım :)
neyse bizimkiler evde oluna biraz zorlanıyorum
pazarları acaba tatilmi yapsam sizin fikriniz nedir,
çok etkilermi beni?
kocaman öpüyorum az kalorili sağlıklı bir gün dileği ile...

günaydınn bebeimmmm kendi adıma iyiyim şükürr sen nasılsınnn??? yap canımmmm ben yapıyordum geçen yıl fazla kaçırmazsan etkilemiyorrr ben o şekilde 12 kilo vermişdim geçen yıl bizde de aynı durum vardı annemin babamın evde olduğu tek gün pazar ister istemez özel birşeyler oluyorr yada misafir olayı filan tutulmuyor boğaz yani :)

saol canım benim bende iyiyim çok şükür, evle uğraşıyorum yemeğimi yedim az önce şimdi pc de takılıyorum. aynen canım haklısın hem motive oluruz yani dinlenmiş oldugunu hissetmek daha uzun sürdürebilir diyetimizi
teşekkür ederim ilgin için

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
kirbit kutusu peynir
çeyrek ekmek 300 kalori
öglen
yumurtalı fasülye
karpuz
çeyrek ekmek 600 kalori
ara
çeyrek ekme
peynir 200 kalori
akşam tavuk sote
salata 250 kalori
1350 kalori

Sabah
2 dilim ekmek
biraz yağsız çeçil
1 yumurta
2 zeytin
1 domates
Ara
1 şeftali
2 erik
Öğle
1 balıklı sandviç
1 bardak şekersiz limonata
Ara
dondurma
2. ara
yarım şeftali
1 kandil simidi
yeşil çay
Akşam
1 büyük kase nohutlu salata
Ara
1 dilim karpuz
bugün aldığım kalori 1500

canım çeyrek ekmek beyaz ekmek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…