80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar bende evlendikten sonra 25 kilo aldım 2,5 yılda.

ve artık bebek için ve sağlığım için kilo vermem gerekiyor.

benide kabul edin aranıza

86 kiloyum 60 a düşmek istiyorum.

hoşgeldin canım hemen hemen aynı düşüncelerdeyiz bende biraz zayıfladıktan sonra bebek düşünüyorum yoksa bu halde
başlarsam yarım dünya olurum heralde bol şans canım burda hep beraber düzeltiyoruz hatalarımızı ve oldukça güzel sonuçlar
alınıyor güzel bir adım attın şimdiden tebrikler

teşekkür ederim canım.

bugün diyetisyene gitcem bende.
bu arada diyetisyenle çok güzel sonuçlar alınıyor bende gitmiştim 2 kere 2 haftada 4 kg falan vermiştim sonra bazı sıkıntılar oldu
semtten tasındım kaldı çokta ilgiliydi gidemeyince kaç kere aradı beni mutlaka tavsiye ederim onun karsına cıkıcam diye iyi tutuyor insan kendini bir kez daha tebrik ederim çok doğru bir seçim

evet canım banada dr um dedi kilo vermezsen herşey sarpa saracak. hastalıklar vs. bir sürü problem olacak. tabi olmayabilirde ama önce kendi sağlığım için.

teşekkür ederim akşam 6 da diyetisyen randevum var. hadi hayırlısı

hoşgeldin canım inşallah burda istediğin kiloya kavuşup çocuğuna sağlıkla kavuşursun

canım menülerin güzel de keşke ekmeğini esmer ekmekle değiştirsen daha iyi olur tam buğday, tam tahıllı ya da çavdar ekmekle
haklısın bugün hallettim sabah alışverişte kendime unonun kepek ekmeğini aldım üstelik 39,8 kaloriymiş güzel olmuş ama 10 kalori daha düşürmüşler eskiden 50 idi hemde daha lezzetli geldi yenisi teşekkürler

canım kepek ekmeğini pek önermiyo doktorlar tam tahıllı ekmekler daha doğru bir seçim olur ben tam buğday ekmeği tüketiyorum eskiden hep kepekli yerdim doktorum demir alımını engellediğini söyledi ondan sonra tam buğday ekmeğine geçtim hatta kendim yapıyorum

önceden bu şekli veriyodum şimdi somun ekmek gibi yapıp dilimliyorum

teşekkür ederim kızlar.

diyet listemi isteyen olursa paylaşırım.

bende evlenmeden önce gitmiştim 10kg vermiştim 2 ayda.

teşekkür ederim kızlar.

diyet listemi isteyen olursa paylaşırım.

bende evlenmeden önce gitmiştim 10kg vermiştim 2 ayda.

slm hoşgeldin bende kilo vermeyi ençok hamileliğim rahat geçsin diye istiyorum
şeker falan çıkar diye çok korkuyorum Allah korusun..
diyet listeni paylaşırsan çok sevinirim hem aynı listeyi yaparken birbirimize destek oluruz

sabah
1 simit
1 yumurta
1 çatal peynir
5-6 zeytin
1 salatalık-domates

ara 4 tane kayısı

öğle
yarım tabak 5-6 kaşık mantar sote
1 lavaş

akşam
4-5 ince patates kızartması
1 dilim karpuz

yatmadan 4 dilim bitter çikolata

Slm kızlar nasılsınız ben cumartesi dönecem evime insallah ve bol bol takılacam size. Dün dr a gittim bebisim cinsiyetini göstermedi bize yetmedi bize dil çikardi ellerini yuzune kapatti. Ama büyük ihtimalle kız dedi. Saglıgıma gelince sancılarım bitmiyo dr yine progesteron verdi. Yolda çok dikkat etmemi istedi. Neyse boşverin beni yeni bir arkadaşımız katılmıs aramıza hosgeldin canım.

mrb özel olmassa bişey sorsam boyun kaçtı kilo sorun oluyo mu gebelikte dr bişey dedi mi bu konuda bugünlerde bende düşünüyorum da bebek çok istiyorum

kızlar bugün menümü yazmiyim ne yediğim belli ne içtiğim hiç diyetle alakası yok karmakarışık yarın diyete devam inşallah

selamlar ist87 canım dogru ama en azından diyetim bitene kadar idare ederim zaten çok fazla ekmle aram yok aslında
diyet oldugum için biraz canım istiyor bu aralar senin ellerine saglık valla ben üşenirim yapmaya
arada normal ekmek yiyorum zaten vitamin kullanıyorm ve bol bol kırmızı lahana yiyorum tabiki sevdiğim için
araştırdım demir bol miktarda varmiş içinde bende de biraz kansızlık var zaten utuntkanlık falanda var ne ararsan var işte
bakalım düzeltmeye çalışıyoruz ilerisi için teşekkür ederim ilgine saol kaç gündür benim diyette fıs valla yazacam birazdan

sabah 5 adet sigara böreği 380
ögle 2 adet kadın budu köfte 300
2 kepekli ekmek 80
akşam yarım ekmek not içi çıkartılmış 300
biraz tavuk 150
yarım kaşık mayonez 50
2 tane dolma 235
1500 kalori

seninkiler yine iyi ya ben ne bulursam onu yedim hiç farkında bile değilim ne yediğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…