80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb özel olmassa bişey sorsam boyun kaçtı kilo sorun oluyo mu gebelikte dr bişey dedi mi bu konuda bugünlerde bende düşünüyorum da bebek çok istiyorum
Canım ne demek özel olmazsa biz burda deneyimlerimizi paylasiyoruz tabiki sorabilirsin. Canım kilom en son 82 idi boyum 1.64 hamile kalmadan epeyce spor ve diyet yaptım 90dan ancak bu seviyeye kadar geldim ve hamile kaldım. Ben haşimato tiroit hastasıyım o yüzden gebeliklerim her zaman sıkıntılı geciyo.dün Dr a sordum kilom bu ve çok kilo almadım diye. ( dun üzerimde pardesü kıyafetler ve ayakkabı ile tartıldım 85 çıktım) dr zaten kilolu gebe kalmışsın o yüzden çok kilo almamış olman iyi dedi. Ben bunu daha önceden yaptıgım spora borçluyum. Az düzelsem devam edecem spora hafif olarak. Çok kilo almak istemiyorum. Bu benim 3. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. başka sormak istediğin bişe olursa buralardayım memnuniyetle cevaplarım tatlım. umarım allah sana ve bütün anne olmak isteyenlere bol bol cücükler nasip eder. amiiiiiiin

Son düzenleme:
seninkiler yine iyi ya ben ne bulursam onu yedim hiç farkında bile değilim ne yediğimin
inş yarın dan itibaren toparlarız canım sıkma canını ben özel dönemdeyim diye fazlada yormuyorum kendimi ister istemez
tutamıyorum 2 tane daha börek yedim hesapladım da sırf 750 kalori ondan almısım yani 1500 geçtim 1900 oldum valla yarın gerçekten yenilenelim ben doğum günüme kadar bitirmek istiyorum bu işi eylülde 60 larda olmam lazım

aminnn canımcım hiç merak etme topimizde senin arkandan gelecek 3 kişi olduk ahey aheyyyy :)

tabi yarın düzeltiriz sorun değil ipin ucunu kaçırmadığımız sürece ben senin gibi bir sınırlama getirmedim akışına bıraktım ne kadar sürede verdiğim önemli değil çünkü ben hayat ve yeme düzenimi düzenlemeye çalışıyorum yani herşey yiyebiliyim ama ölçüsünü kaçırmadan gerisi kendiliğinden gelir inşallah ama senin eylüle kadar 60 olma isteğin biraz fazla geldi bana benim 60 olmama 15 kilo kaldı 6-8 ay arası sürebilir diye düşünüyorum 3 ayda 20 kilo çok fazla bence sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem tabi kişiden kişiye metabolizmaya fark var ben yavaş veririm sen çabuk verirsin o belli olmaz

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kk nın sultanlarııııııııııııııı
iyi geceler canım yoktun bugün özletiyorsun kendini
evet nasip bakalım 60 tan ziyade 60 lı kilolarda 69 da olabilir 60 da demek istedim yoksa mantıklı söylüyorsun canım 13 kg versem ellüle kadar kafi ayyy inş hepinizi kocaman öpüyorum hele şu listeye girelim bak nasıl gidecek bu kglar iyi geceler

ben geldiğimde de sen yoktunnnn ((((((((((( nasılsın güzelim

günde toplamkaç dilim ekmek diyecek çok merak ediyorum
ben hiç ayarlayamıyorum ekmeği
işin ucunu bıraksam 15 dilim bile yerim çünkü:))

canım her öğüne 3 dilim verdi. ama benim ekmekle aram yok.
diyetisyen yeni mezun falan yaşı benle bir anca. çatlak sanırım biraz :)
1 ay sonra dedi bidahaki randevu.
şukadar vermen lazım falan demedi.

ben geldiğimde de sen yoktunnnn ((((((((((( nasılsın güzelim
ay hele şükür ya kimseyi göremeyince korktum valla iyiyim canım misafirim geliyor köyden yegenim hazırlık falan yaptım
ev temizliği falan bir süpürme kaldı kosturuyorum anlıcan sen nasılsın neler yapıyorsun

canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş. önceki hamileliğinde de bu kiloda mıydın son aylarda zor oluyo mu ben korkuyorum biraz etrafımdaki hamile olanların kilosu 60 tan fazla değil üzülüyorum haliyle biraz taktım bu konuyu sanırım önce biraz kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum 10 kilo kadar versem süper olacak Allah yardımcımız olsun hepimizin..

sabah
3 dilim kepek ekmeği
2 yumurta
1 salatalık-domates
5-6 yeşil zeytin

ara 4 kayısı

öğle
sebzeli bonfile 4kaşık
1 lavaş
3-4 patates kızartması elma dilimli

ara 1 etiform bisküvi 160 kalori

akşam
2 dilim ekmekten tost yanında ice tea
1 kase mercimek çorba

yatmadan 3-4 ceviz

karatay diyetiyle ilgili ne düşünüyosunuz kızlar çokkilo veren var duyduğum
ama zor sanki biraz ara öğün yok 5 saat arayla yemek gerekiyor öğünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…