80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ilk gebeligime 60 kg ile başladım 4 aylıkken kaybetteim. 3 ay sonra 2. Gebeligime 70 kg ile başladım 96 ile bitirdim. 3. Gebeligime 75 kg ile basladım 96 ile bitirdim. Simdi 82 ile basladım ama kısmet kacla bitirecem bilmiyom. Tabiki ilo verip hamile kalman senin icin cok büyük avantaj olur. Planlı bir gebelik düşünüyosan dr a gitmeni tavsiye ederim. Gebelikten 2 3 ay önce folik asit almaya baslaman lazim bebegin zeki ve saglikli olması icin. Allah yardımcınız olsun insallah:)))

mrhb canım nasılsın tatil eziyet şeklinde mi ilerliyor güzel miii :))))) haftayaaa dönüyorsun sanırım aramızaaaa

yok ya 86 kg dan 0 kg düşcem oldu

:))))) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım bak burada resimli şekil de de anlatıyorrr baktın mı bilmiyorum ama bir bak istersen, tanışdık mı seinnle hatırlamıyorum canım ama yine tanışalım tanışdıysak da :) ben elmaşekeri dilara 24 yaşındayım, d.bakırdanım ziraat teknikeri bir işsizim tıbbi bitkicim :)burada da yardımcı kaptanım bura ile ilgili yada tıbbi bitkilerle ilgili bir sorun sorunun olursa rahatlıkla sorabilirsin :)

yaa canım yapıyorum yok ya olmuyor bi kabiliyetsizlik sardı beni.

ben özge canım 27 yaşındayım. yağlı tohumlarda çalışıyorum senin ilgi alanın

mrhb canım nasılsın tatil eziyet şeklinde mi ilerliyor güzel miii :))))) haftayaaa dönüyorsun sanırım aramızaaaa

Aman canım ne tatili ya kargasa curcuna kırıla gidiyo. Kısmetsede bu cumartesi yola çıkıyoz. Hoş kayınbabamlar bu sene bizde kalacaklarmış bilmem kaç ay. Sinirden kuduruyorum bi rahat vermiyolar bize yaaaa

Selam kk nın güzel bağyanlarıı :) Ben 21 yaşında, 175 boyunda diyete 101 civarı bir kiloyla başlayan ve şuan 81 lerde olan bi insanım. Kendimi bildim bileli kiloyum. 60 kilo olduğumu hiç bilmem. Belki de hayatımda ilk kez 60 ları görürüm. Diyet; azim,sabır,yılmamak ve destek gerektiriyor gerçekten.Birlik olalım gitsin hain pis kilolar, gelsin daha çıtır daha fit hatunlar :)

yok ya 86 kg dan 0 kg düşcem oldu
canım fenamı sıfır beden olmak vardı bi aralar ama bu şekildede kullanabilirsin yada bilgilerini gönder ayarlayalım linki sana mesaj ile atalım sende yapıştırısın olurmu
as canım hoşgeldin çok güzel bir başarı elde etmişin yanlız senin 60 olmak diye kuralın olmamalı boy 1.75 70 li kg lar ideal dir
çok zorlama kendini canım benim az kalmış idealine bol şans

yaa canım yapıyorum yok ya olmuyor bi kabiliyetsizlik sardı beni.

ben özge canım 27 yaşındayım. yağlı tohumlarda çalışıyorum senin ilgi alanın
aaaaaaaaaaa ne güzelll meslekdaşımmmm gelmiş :) m.o özgecim
Aman canım ne tatili ya kargasa curcuna kırıla gidiyo. Kısmetsede bu cumartesi yola çıkıyoz. Hoş kayınbabamlar bu sene bizde kalacaklarmış bilmem kaç ay. Sinirden kuduruyorum bi rahat vermiyolar bize yaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmm sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı valla ben bile üzüldüm

kahvaltı 1 dilim patatesli börek 250
öglen yarım porsiyon dolma 140
ara 1 dilim börek 250
ara yarım paket çizi 160
çeyrek ekmek 160
peynir 70
akşam ne yiyecegimi hiç bilmiyorum belkide yemem
toplam 1050 kalori

Merhaba, ben varya kendime çok kızıyorum. 160 boyundayım 89 kiloyum. Bi ara 85 kadar düştüm 1 ayda. Ancak şimdilerde yine bıraktım ve sil baştan başladım.
Şimdi zayıflamak istiyorum ama kendimi yemeden durduramıyorum. Benim tek derdim tatlı. Yok böyle bir keyif yani.
Yemekten bıkmayacağım şekerli şeylerdir.
Çikolata uf diyorum.

Yaz geldi ya, dondurma uf diyorum

Merhabalar. 82 kilodayım. boyum çok kısa, kilo verdiğim dönemler oldu ama öyle zayıfçaçık olamadım hiç. 25 yaşındayım. Merhaba herkese yeniden ..

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel bacım gellll yandaşım benimmmmm bütün gün yemek vermesinler dondurma çikolata browni yeter :) ama tabi ki yok öyle bi dünya ne yazıkki canımmm tatlı krrizi geldiğin de ya bir parça yiyeceksin yada süyle tarçın çok güzel kesiyor, ben günü kahvaltıda yedşğim 1 tk reçelle kurtarıyorum sende dene istersen canımmm kendine kızma ama kararlı ol yapacağım de o zaman yapıyorsun bizi takipte kalll böylelikle yükünü bölüşürüz yoksa kolay bir yol değil bu yükü tek başına sırtlamak zor ben elmaşekeri dilara yardımcı kaptanım canım burada aklına ne takılırsa sorabilirsin hiç
çekinmeee :)
Ay hic sorma gulüm ya aglicam artik sinirden((
üzülme sinirlenmeee bebişimizi de germee kuzumm :)

Şu yaşamda anlayamadığım tek şey, neden lezzetli şeyler bu kadar zararlı.
Ne kadar zıt.

Ya o dondurma hele maraş ise varya, 1 kiloyu yemiş kızım ben ya.

Bir ara kalori diyeti yaptım ama onu da bozdum dayanamadım

Ay en çokta, zayıfken olan şeyler 1 ay sonra olmuyor ya işte o zaman cıldırıyorum. Çıldırdığım halde odaya girip çikolatalara dadanıyorum.

Tarçın bana daha çok tatlıyı düşündürüyor ya. Ayrıca sütte kabız yapıyor.

Uf. püfff yani canım. Ne çekiyoruz böyle kadınlar olarak varya.

iştahımı açtın yemin ederim :))))))) şaka bir yana dondurmayı unut o zaman yoğurdun içine tarçın at inan yararı olacak kalori diyetini bende denemeşdi,m 2 yıl önce filna işe yaramadı bendeee amaç sağlıklı beslenmeyi hayatımıza sokmak kuzummm bugün bi ne yemişsin menünü yaz da bakalım canım olur mu

ruzgarozge canım tickerini yaptım msj na bak begenmezsen veya yanlış varsa söyle düzeltirim boyu bilmediğim için tahminen yaptım
görüşürüz

Canım teşekkür ederim. 69.9 olsa da olur. Şu 60 ları göreyim bi ömrü hayatımda :) Hep birlikte hedefimize ulaşmak dileğiyle.

Euheuheuh :)

Dün tam 2 tane cornetto yedim ben hemde disk olanı da ısırdım

Şimdi sabahtan hani hamburger ekmeği şeklinde olan ekmekler varya, onlardan biraz büyük yuvarlak sandvic deniliyor.
He o işte, onlardan bir tane içinde kaşar olan ekmek yaptırdım
Saat 9 da yiyeceğim çayla.

Çaya şeker falan atmıyorum.

Öğlen yemeğimde de semizotu,makarna ve bir de tavuk çorbası var. Şimdiden belli yani.
Yanında da ayran var.

Ufff o makarnanın üzerine de yoğurt koysam da yesem. Hele cubuk ise ketçap

Allahım, bu lezzetli yemekleri neden kalorisiz yapmadın ki

Günaydın bu arada arkadaşlar.

aaaaaaaaaaa ne güzelll meslekdaşımmmm gelmiş :) m.o özgecim

aaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmmm sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı valla ben bile üzüldüm

bende memnun oldum canım.

ruzgarozge canım tickerini yaptım msj na bak begenmezsen veya yanlış varsa söyle düzeltirim boyu bilmediğim için tahminen yaptım
görüşürüz

teşekkür ederim çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…