- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
Menün çok güzelmiş ruzgarozge ,keşke çalışmıyor olsaydım aynı şekilde bende uygulayabilirdim.
Teşekkürler cnm menüyü paylaştığın için sanki çok zor değil gibi yapabiliriz sanki
ohhhhhhhhhh sevilcanımmmmm bi güzel anlatmışsın kiiiii yemiş kadar oldum :)))))günaydın kuzummm ayy ilk kez bu saatte kalktımmmm yuhh dedim kendime hiç huyum değildir geç kalkmak daha dün büyük konuşdum asla yatamam diye sanırım dünün cezasını çektim :)Euheuheuh :)
Dün tam 2 tane cornetto yedim ben hemde disk olanı da ısırdım
Şimdi sabahtan hani hamburger ekmeği şeklinde olan ekmekler varya, onlardan biraz büyük yuvarlak sandvic deniliyor.
He o işte, onlardan bir tane içinde kaşar olan ekmek yaptırdım
Saat 9 da yiyeceğim çayla.
Çaya şeker falan atmıyorum.
Öğlen yemeğimde de semizotu,makarna ve bir de tavuk çorbası var. Şimdiden belli yani.
Yanında da ayran var.
Ufff o makarnanın üzerine de yoğurt koysam da yesem. Hele cubuk ise ketçap
Allahım, bu lezzetli yemekleri neden kalorisiz yapmadın ki
Günaydın bu arada arkadaşlar.
canım bende çalışıyorum.
sabah erken kalkıyorum evde yapıyorum kahvaltımı. öğlen yemeğinide ya yanıma alıyorum ya da öğlen eve gidiyorum.
akşamdan öğlen yemeğimi hazırlıyorum.
ohhhhhhhhhh sevilcanımmmmm bi güzel anlatmışsın kiiiii yemiş kadar oldum :)))))günaydın kuzummm ayy ilk kez bu saatte kalktımmmm yuhh dedim kendime hiç huyum değildir geç kalkmak daha dün büyük konuşdum asla yatamam diye sanırım dünün cezasını çektim :)
Oohhh maşallah diyorum kuzum sana ya. Nasıl bir hamaratlık böyle. Ben varya evde tek kalsam yemek bile yemem ekmek arası hariç tabiTembellim kuzum kim yapacak aksamdan hazırlayacak. Cx :S
Uf.
EuheuheuhNe güzel işte kuzucancanımmm , az yemek yiyeceksin bugün deseneeee
Valla anlatırken bile yaşadım, ben yemekten keyif alıyorum ya. Hani ağıza ilk lokmayı alıyorum ya hımmmm hımmm diye devam eden bir ses geliyor işte
Geç kalk kuzum ya, erkenden kalkıp ne yapacaksın
Yaaa bennnnn çooookkk acıktım yalnız. Nasıl karnım aç anlatamam.
Hani kaç dilim ekmek yerim Allah bilir.
--------------
Rüzgarözge yemeğe geleyim mi bendeee
canım ben maydanoz kürüne başladım bugün, topikçe bitki kürlerine devam ediyormusunuz? varsa neyi uyguluyosunuz?
gel canım gell.
ben aydın dayım ya sen ?
yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepiniz hoş geldiniz canlar
canım bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu ? sağlık durumun nasıl tatlım?
ayyy özledim ben sizi yaw :)) ben yokken neler oldu, var mı bir değişiklik topikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?