80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ...
Elmam sekerim yine gazla beni yav...
Tekrardan yazabildigim kadar yazacağım ins.
Takriben 72 filanım yarın tekrar tartilir yazarım
Liste icin beklemeli miyim 2 hafta

Hoşbulduk

Güzel sözlerin için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim
Gerçektende zor kilo veren biriyim ama yinede inatla bir şekilde şu lanet kilolardan kurtulacağıma inanıyorum
Bugün valizlerin son kalanınıda yerleştirdim ve yarın eşimin teyzekızının evindeki sünnet mevlüdüne gitmeden bir posta çamaşır yıkarım Akşam üzerede Pazara gidip eve sebzelerimi ve bolca marulumu almayı planlıyorum
İnan tatilde kaçırmadım ama gelince bir iki gün dengem şaşıyor yorgunluktan
Evde tabi birşeyler kalmayınca bugün biraz hazır tükettik ama yarından sonra düzenime dönüyorum yine
Küçük kızımla birlikte de olsa her gün azda olsa sporumu yapacağım ve Ramazana girene kadar bir iki kilo daha vermeyi planlıyorum RAmazanıda artı görmeden tamamlamak bile bana göre başarı
Şu anda herhalde yine duraklama yaşıyorum ( bir keresinde 3 ay sürmüştü inşallah bu sefer okadar sürmez )

Bu arada kilo çetvelim vardı ama görünmüyormu yoksa :44:
Yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim İstanbullu evhanımıyım
1.5 - 2 sene evvel 120 kgyu görünce önce bir güzel sinir krizi geçirdim ben öleceğim; TVlerde gördüğümüz o çok kilolu insanlar gibi yatağımda kilodan dolayı kalkamaz hale geleceğim diye :26: Sonrada bir güzel silkelendim ve ben kızlarımın büyüdüğünü görmek istiyorum, eşimin bana yine eskisi gibi tutkuyla bakmasını istiyorum, aynaya baktığımda kendimi beğenmek istiyorum ve en önemlisi hayatımı sağlıklı bir şekilde sürdürmek istiyorum diye kendi kendimi motive ederek bu yola başladım
Başkaları belki son hedeflerini çoktan bulabilirlerdi ama ben çok yavaşta olsa kilolarımdan kurtulacağımı biliyorum varsın 1 sene geç olsun yeterki olsun
Bir sonraki doğum günümde şu anki kiloma göre çok daha farklı olacağıma inanıyorum ( şubatta )

Aramıza hoşgeldin sende
Canım mutsuzluğunu hepimiz anlıyoruz ama bir de şu acıdan düşün ; ya benim gibi 120lere geldiğinde jeton düşseydi :26: Her şerde bir hayır vardır ve ben inanıyorum ki bizler bu kilolardan kurtulacağız
Belki bu kilolar sayesinde burayı bulup güzel dostluklara imza atmamıza vesile olucak yoksa hepimiz fıtık gibi olmuş olsaydık KKda başka forumlarda belki ancak geyik yapardık yada hiç deng gelmezdik bile buralara
Belki birşeylerin kıymetini bilmemiz için biraz daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyordur ama ne olursa olsun netice aynı ; fıstık gibi hatunlar olup yine eşlerimizi deli divane edeceğiz yeterki inan ve elinden geleni yapmaya çalış

genelde erkekler hemen kendini belli ediyo, kızlarda edebinden saklıyo derler, sağlıklı olsun önclikle inş. bebekimiz ama kızın halide bir başka canım ya :)) benim 6 tane yiğenim var hepide erkek, kızlara pek bi merakım var o yüzden :)) benim tatil pazar bitti canım, p.tesi işe devam ... güzel bir tatil geçirdim ama bu sene ilk defa, inş. devamı da gelir ( amin )

canım aramıza hoş geldin, geçmişine sünger çekip yeniden başlamak için en doğru yerdesin mutsuzluğunu bir kenara koy tatlım ve daha mutlu olacağın günleri düşünerek sağlıklı beslenmeyle başlamalısın, emin ol kendini daha iyi hissedeceksin

başlangıç : 91,5
en son tartıldığım kilo : 86,4
bu haftaki, kilom : 86,1
giden : 0,3
toplam giden : 5,4
spor : 4 gün 2 şer saat yüzme
hedef : 80 ( şimdilik )

kızlar sizi hasretle kucaklıyor ve şapır şupur öpüyorum
ilk menümüde yazıyıyım
sabah 2 dlm ekmk.1 dlm peynir 5 zeytin domates salatalık
ara
5 kuru kayısı
ara
6 kayısı
ögle
1 poğoça
ara
3 bisküvi
akşam
yoğurt3 çatal fasulye.3 yaprak sarma2 kşk nohut
gece 6 kayısı
4 lt su

offff offf yineyalnızım ilk günümde kimse yok ama olsun yarın işalllah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler iyiki gelmişler:3
cevo cum sende hoş geldin canım kızına allah kavuştursunayrıca tebrik ederim tatilde kilo almadan gelmişin.
ayyüzlüm sanada banada allah sabir versin .işallah gelemez kp ne tuhaf oluyo insanlar hamile kadının yanında napıcaklarsa bide kışın gelicekmiş içerden dışarıda çıkmazlar işalaahhhh gelemez..
benimde görümce hanım geliyor 2 günsonra ramazanı burda geçircekmiş
zaten 40 yaşında buldu kocayı onuda kaybetcek böyle olursa .insan ramazanda kocayı bırakıp gidermi allah akıl versin banada sabır
işim var oruçlu oruçlu onu çekicem ne yatabilirim ne uyku:18: bide haşarı kızı var evlerden ırak bayramdanm sonrada gitmez biliyorum heryıl aynı şey herkes tatile gider bende her yıl 2 ay görğümce ağırlarım normal olsa neyse ama kafa biraz değişik
.sabırrrrrr allah sabııırrr.:

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.74
giden .700 gr
toplam giden .12
hedef.65
spor .koşturmaca

slmmmmm kızlarr yeni eve geldim duş aldım yarın giyeceğim kıyafeti ütüledimmmm yarında bizim kızla kuaföre filan gidilecek bide ilçede olacak düğün o yüzden erken kalkılacak o değilde bu benim en yakın arkadaşımdı yaaaaa üst komşumdu zaten sabah uyanırdık kahvaltıydı filan beraberdik taaa ki gece 12 ye kadarrrr bütün günnnn yaniii çok iey paylaşdık çok şey yaşadık kpss ye açıköğretime beraber çalışdıkkk alışveriş yapılacaksa beraber çıkardıkkk kuaför desen aynı offf eksikliğini çok hissedeceğimmmm bir yandan mutlu oluyorum onun adına bir yandan da çok buruğum (( merkezde yaşasaydııı bu kadar dert olmaz dı da evi dee ilçe de daha asker şokunu atlatamadan bide bu gidiyorrrr lanetlendim mi nedir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar ...
Elmam sekerim yine gazla beni yav...
Tekrardan yazabildigim kadar yazacağım ins.
Takriben 72 filanım yarın tekrar tartilir yazarım
Liste icin beklemeli miyim 2 hafta

hoş geldin kızzzzzzzzzzzzzz gazlamazmıyım sen geldeee :)))) yok cnaım beklemeyeceksinnn eskiler torpilli bu konuda :)

sonundaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyazcanım ya ne özledim seniiiii hoş geldin yeniden aramıza ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnj ömrü uzun olsun modeminin :)

olsun bebeğim hiç sorun değil :))))) bugünn bir güzel dinlende gel tamam mııııııı bende bir güzel yorulup geleceğim :)))))

slm kızlar oh be evimdeyim nihayet. millette toparlanmaya başlamış tekrardan. ceco, minik kelebek, beyazcan hoşgeldiniz.
dün akşam geldik eve allahım nasıl yorgunuz evde gr yiyecek yok. eşyaları indirip hemen markete gittik. eve geldik baktıkki eksik var aldıklarımızda. pencereye sineklik alacaktık unutmuşuz. yürüyerek gidelim dedik market yakındı. ama şans ya diğer şubede var dediler mecbur oraya kadar yürüdük hışımız çıktı yaaaa. eve gelince yemek hazırlığı falan derken gece yarısı kendimizi zor attık yatağa. sabah tartıldım 83.5 çıktım. biliyodum diğer tartıda bi sıkıntı var yoksa 80 kim ben kim şimdi çıkanında bir kısmı ödem bence ama bilmiyom. bildirim yapıp yapmamakta kararsız kaldım.
ayyy valizler boşalacak daha çok işim var bu gün napacam ben ya. ceco ne güzel bitirmiştir şimdi bu faslı. darısı başıma.

allah sabır versin gülüm ya. benimkilerde 15 güne kadar geleceklermiş. artık bol bol dertleşiriz burda. tabi bizi rahat bırakırlarsa.

şekerim canım benim bol bol eğlen inşallah. arkadaşlardan ayrılmak zor ama hayat bu. benimde en yakın arkadaşım fransaya gelin gitti. artık sadece pc den yazışabiliyoz. insan çok özlüyor ama napacan katlanacan mecbuuuur. vasfiye teyze gibi oldum

sonundaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyazcanım ya ne özledim seniiiii hoş geldin yeniden aramıza ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnj ömrü uzun olsun modeminin :)
hoşşşş buldum canım benim Bi bilsen ne kadar özledim sizi .amiiiinnn canım işallah uzun ömürlü olur benim çöpe attığım modem 12 senelikmiş dün öğrendim eşimden ehh allah kurtarmış onuyenisine kavuştum ya şükür
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun.pek fırsat vermezler gibi geliyor bana ancak gece görüşebiliriz sanırım benimm görümce eteğimi bırakmaz kocamda yok iyice maymun eder beni

allah yardımcımız olsun. bunlar beni gece de bırakmazlar. mübarekler saat 1 30 a kadar oturuyo. hiç düşünmüyolar bunlar uykusuzmu işemi gidecek başka bişemi yapacaklar offff offfffff

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Çok geç oldu ama gelebildim şükür
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyle oraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağım menüde dahil
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayım ama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süre o aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum )

HOşbulduk canım
Sorma bende normalde neredeyse 1 hafta uğraşırdım o valizlerle ama bu sefer valizleri hazırlarken sistemli çalıştım
Kızımın valizini ayrı, bizim valizi ayrı yaptım aldığımız hediyeleri ayrı, ayakkabıları ayrı falan diye herşeyi ayırdım
Burada alasıda olsa yeğenler kuzenler çikolata bekliyor diye mecbur onlarıda ayrı bir valize koydum
Gözümün önünde olmasın diye de onları bir kutuyla kiler olarak kullandığımız kapalı ufak tuvalete koydum gözden ırak gönülden de ırak hesabı
Gelir gelmez valizleri aldığım gibi tek tek boşalttım çok fazla dağınıklık olmasın diye
Eskiden hepsini aynı anda açıp boşaltıyorum ve her yer her yer yerde oluyordu
Bu sefer çok rahat oldu benim için Bugün yıkayamadığım bir posta çamaşırıda yıkayıp kurutursam sonrada ütümü yaparsam birşey kalmıyor şükür
Darısı seninde başına
Allah şimdiden yardımcın olsun ...Aminnnnnnnn

canım hepimizin çizelgeleri kayboldu bi ara yeniden yapman gerekecek canım haberin ola tatlım

Tamam canım hemen yarın yeni bir çizelge yapıyorum gece gece uğraşacak halim yok bugünde fazla yoruldum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Annemlerin yanında erkenden kalkmaya alışınca buradada sabahın 7sinde uyandım tabi çok çok iyi oldu benim için sonuçta insan uyudukcada şişiyor
Küçük kuzum uyurken kahvaltımıda yaptım şimdi şekersiz meyveli çayımı içiyorum ( oralet gibi birşey böğürtlenli ekşi hoşuma gitti ama tabi yine yeşil çayada devam edeceğim gün içinde

Bugün komşu ablamla uzun süreden sonra yine kahve faslı yapacağım
Tabi yine şekersiz hatta bu seferde sigarasız
Gerçekten eşimin dediği gibi gün geçtikce çok daha rahat oluyorum Rabbim inşallah şu illeti içen herkese kurtulmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

günaydın kızlar. umarım gününüz güzel ve az kalorili geçer

bende yaptım 4 valiz. ama ben yazlık kışlık ne varsa götürmem gerekiyodu resmen evi boşalttım. kışlıkları yaylaya gidecez diye götürdüm ama ben çıkamayınca dağın başına eşim ve çocuklarda çok durmadılar orda. giden eşyaların da yüzde ellisi hiç açılmadan geri geldi böylece. olan benim emeklerime oldu anlican. ama dün bitirdim onları yerleştirmeyi çamaşırlar kaldı yıkamam gereken. onları yaparsam heralde işim biter. dün komşum geldi kadın takmış benim temizliğime illaki ramazandan önce bi kadın tutta temizlet evini diye kardeşim belki ben evimde pis pis oturmak istiyorum ne karışıyon neymiş duvarlarım kirliymiş olsun napim bu senede böyle kalsın. kadın temizlik hastası benim evede bulaşıyo. halılarım, camlarım, perdelerim, tuvalet, banyo temiz bir tek duvarlar bide mutfak dolabı var. onlarda varsın olsun benden kıymetlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…