selam canım biz tanışmıyoruz ama hoşgeldinotivasyonun baya yüksek tabi tatilde işe yaramıs düşüncelerin çok doğru boşver yeni kıyafetleri sende bendensin bende almıyorum şu an olan iki tane kıyafetım var onlarla idare ediyorum zayıflayınca nasılsa eski kıyafetlerım olucak bir dünya diyebilirim degerlendırmek lazım hele bir beyaz kotum var anlataam çok güzel bir kere giymek nasip oldu inş birdahaki sefere hiç küçük gelmeyecek sunun surasında ne varki 3 yada 4 ay hep kilolu kalmaktansa 3.5 ay daha dişimizi sıkarız şimdiden seni tebrik ediyorum bu düşünce ile senin veremeyecin kg yok ayrıca çok sempatiksin hep böyle kalırsın inş bide kilo çizelgesi yapsana hakkında az çok bilgi sahibi olalım merak ettim de
Herkese slmlaarrrrrr
Bende 88 kiloyum şuanda ve bunu kimse bilmiyoor hayatımda hiç bukadar çok kilo almamıştım.Artık dün vücüdümun bazı yerlerinde garip şeyler çıkınca eşim kilondan oluyor dediği ana kadar bu kadar derinden de hissemedim hele aynanın karşısına üstümde bişey yokken oturunca hayatım yıkılıyor. .:26: :26:
Sizinle birlikte kilo verebilirmiyim acaba diyerek buraya geldimm.
Aranıza alır banada yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim
Karnımda yırtıklarım çoğaldı kırmızı kırmızı.Bugün bütün bunlardan çok mutsuzum.ben 68 kiloydum 2012 yılının başında eşimle nişanlandık ondan sonra sonuç bu... çok mutsuzum çok...
genelde erkekler hemen kendini belli ediyo, kızlarda edebinden saklıyo derler, sağlıklı olsun önclikle inş. bebekimiz ama kızın halide bir başka canım ya :)) benim 6 tane yiğenim var hepide erkek, kızlara pek bi merakım var o yüzden :)) benim tatil pazar bitti canım, p.tesi işe devam ... güzel bir tatil geçirdim ama bu sene ilk defa, inş. devamı da gelir ( amin )günaydın kızlar. bugün yapmicam bildirimi pazara kaldı benim bildirim. yarın akşama kadar anca giderim evime
kız yok ya pazartesi gittimde cadı sakladı kendini. dr kıyıdan köşeden gördüğüm kadarıyla kıza benziyo dedi ama iki hafta sonra detaylı ultrasona girecem heralde gösterir kendini o zaman ufaklık. bilsem ne olacak ona göre alış veriş yapacam ufak ufak.
topikten haber istiyon ama bıraktığın gibi sayılır yeni arkadaşlar katıldı aramıza. sen naptın tatil bittimi yoksa devammı?
Herkese slmlaarrrrrr
Bende 88 kiloyum şuanda ve bunu kimse bilmiyoor hayatımda hiç bukadar çok kilo almamıştım.Artık dün vücüdümun bazı yerlerinde garip şeyler çıkınca eşim kilondan oluyor dediği ana kadar bu kadar derinden de hissemedim hele aynanın karşısına üstümde bişey yokken oturunca hayatım yıkılıyor. .:26: :26:
Sizinle birlikte kilo verebilirmiyim acaba diyerek buraya geldimm.
Aranıza alır banada yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim
Karnımda yırtıklarım çoğaldı kırmızı kırmızı.Bugün bütün bunlardan çok mutsuzum.ben 68 kiloydum 2012 yılının başında eşimle nişanlandık ondan sonra sonuç bu... çok mutsuzum çok...
Selam kızlar ...
Elmam sekerim yine gazla beni yav...
Tekrardan yazabildigim kadar yazacağım ins.
Takriben 72 filanım yarın tekrar tartilir yazarım
Liste icin beklemeli miyim 2 hafta
sonundaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyazcanım ya ne özledim seniiiii hoş geldin yeniden aramıza ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnj ömrü uzun olsun modeminin :)çok da zor olmadı canımy- yaa benim kızlara kızıp duryodum evden çıkarken çöpleri topladım benim kızda kapının önüna koymuş poşetle çöp sandımm hoooopp çöpe..ama zaten bozukmuş .
şu an itibariyle modemime vee sizlere kavuştum şeker çooooooooooookkk özledim sizi.şükür kavuştum
kızzz ne düğünü buuudedim ve sonra gördüm arkadaşın düğünü olduğunu ...öptüm şeker
anammmm kafa gitmiş benim1 günü 2 gün olarak yaşamaya çalışıyorum bak bak uyanıklık yapıyor bedenim
yada tahtam eksiliyor:44: malum bugün hiç boş kalmadım hazırlıklarla geçti youldum oda başıma vurdusanırım
offff offf yineyalnızım ilk günümde kimse yok ama olsun yarın işalllah
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler iyiki gelmişler:3
cevo cum sende hoş geldin canım kızına allah kavuştursunayrıca tebrik ederim tatilde kilo almadan gelmişin.
ayyüzlüm sanada banada allah sabir versin .işallah gelemez kp ne tuhaf oluyo insanlar hamile kadının yanında napıcaklarsa bide kışın gelicekmiş içerden dışarıda çıkmazlar işalaahhhh gelemez..
benimde görümce hanım geliyor 2 günsonra ramazanı burda geçircekmiş
zaten 40 yaşında buldu kocayı onuda kaybetcek böyle olursa.insan ramazanda kocayı bırakıp gidermi allah akıl versin banada sabır
işim var oruçlu oruçlu onu çekicem ne yatabilirim ne uyku:18: bide haşarı kızı var evlerden ırakbayramdanm sonrada gitmez biliyorum heryıl aynı şey herkes tatile gider bende her yıl 2 ay görğümce ağırlarım normal olsa neyse ama kafa biraz değişik
.sabırrrrrr allah sabııırrr.:
hoşşşş buldum canım benimsonundaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyazcanım ya ne özledim seniiiii hoş geldin yeniden aramıza ummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnj ömrü uzun olsun modeminin :)
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun.pek fırsat vermezler gibi geliyor bana ancak gece görüşebiliriz sanırım benimm görümce eteğimi bırakmaz kocamda yok iyice maymun eder benislm kızlar oh be evimdeyim nihayet. Millette toparlanmaya başlamış tekrardan. Ceco, minik kelebek, beyazcan hoşgeldiniz.
Dün akşam geldik eve allahım nasıl yorgunuz evde gr yiyecek yok. Eşyaları indirip hemen markete gittik. Eve geldik baktıkki eksik var aldıklarımızda. Pencereye sineklik alacaktık unutmuşuz. Yürüyerek gidelim dedik market yakındı. Ama şans ya diğer şubede var dediler mecbur oraya kadar yürüdük hışımız çıktı yaaaa. Eve gelince yemek hazırlığı falan derken gece yarısı kendimizi zor attık yatağa. Sabah tartıldım 83.5 çıktım. Biliyodum diğer tartıda bi sıkıntı var yoksa 80 kim ben kimşimdi çıkanında bir kısmı ödem bence ama bilmiyom. Bildirim yapıp yapmamakta kararsız kaldım.
Ayyy valizler boşalacak daha çok işim var bu gün napacam ben ya. Ceco ne güzel bitirmiştir şimdi bu faslı. Darısı başıma.
Allah sabır versin gülüm ya. Benimkilerde 15 güne kadar geleceklermiş. Artık bol bol dertleşiriz burda. Tabi bizi rahat bırakırlarsa.
hoşşşş buldum canım benimBi bilsen ne kadar özledim sizi .amiiiinnn canım işallah uzun ömürlü olur benim çöpe attığım modem 12 senelikmiş dün öğrendim eşimden ehh allah kurtarmış onu yenisine kavuştum ya şükür
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun.pek fırsat vermezler gibi geliyor bana ancak gece görüşebiliriz sanırım benimm görümce eteğimi bırakmaz kocamda yok iyice maymun eder beni
slm kızlar oh be evimdeyim nihayet. millette toparlanmaya başlamış tekrardan. ceco, minik kelebek, beyazcan hoşgeldiniz.
dün akşam geldik eve allahım nasıl yorgunuz evde gr yiyecek yok. eşyaları indirip hemen markete gittik. eve geldik baktıkki eksik var aldıklarımızda. pencereye sineklik alacaktık unutmuşuz. yürüyerek gidelim dedik market yakındı. ama şans ya diğer şubede var dediler mecbur oraya kadar yürüdük hışımız çıktı yaaaa. eve gelince yemek hazırlığı falan derken gece yarısı kendimizi zor attık yatağa. sabah tartıldım 83.5 çıktım. biliyodum diğer tartıda bi sıkıntı var yoksa 80 kim ben kimşimdi çıkanında bir kısmı ödem bence ama bilmiyom. bildirim yapıp yapmamakta kararsız kaldım.
ayyy valizler boşalacak daha çok işim var bu gün napacam ben ya. ceco ne güzel bitirmiştir şimdi bu faslı. darısı başıma.
allah sabır versin gülüm ya. benimkilerde 15 güne kadar geleceklermiş. artık bol bol dertleşiriz burda. tabi bizi rahat bırakırlarsa.
canım hepimizin çizelgeleri kayboldu bi ara yeniden yapman gerekecek canım haberin ola tatlım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Çok geç oldu ama gelebildim şükür
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyleoraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağımmenüde dahil
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayımama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süreo aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için ( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum )
HOşbulduk canım
Sorma bende normalde neredeyse 1 hafta uğraşırdım o valizlerleama bu sefer valizleri hazırlarken sistemli çalıştım
Kızımın valizini ayrı, bizim valizi ayrı yaptımaldığımız hediyeleri ayrı, ayakkabıları ayrı falan diye herşeyi ayırdım
Burada alasıda olsa yeğenler kuzenler çikolata bekliyor diye mecbur onlarıda ayrı bir valize koydum
Gözümün önünde olmasın diye de onları bir kutuyla kiler olarak kullandığımız kapalı ufak tuvalete koydumgözden ırak gönülden de ırak hesabı
Gelir gelmez valizleri aldığım gibi tek tek boşalttım çok fazla dağınıklık olmasın diye
Eskiden hepsini aynı anda açıp boşaltıyorum ve her yer her yer yerde oluyordu
Bu sefer çok rahat oldu benim içinBugün yıkayamadığım bir posta çamaşırıda yıkayıp kurutursam sonrada ütümü yaparsam birşey kalmıyor şükür
Darısı seninde başına
Allah şimdiden yardımcın olsun ...Aminnnnnnnn
Tamam canım hemen yarın yeni bir çizelge yapıyorumgece gece uğraşacak halim yok bugünde fazla yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?