unutmadan şunuda yazayım piyasada olan kilo verdiriyor diye satılan ota çöpe ve haplara kesinlikle ve kesinlikle itibar etmeyin sakın hepsi palavra dedi doktorum kilo vermenin tek yolu yediklerinize dikkat edeceksiniz ve spor spor olmassa olmaz hiçbişey yapamıyorsanız hergün yürüyün gerekirse uykunuzdan fedakarlık edin erken kalkın veya iş dönüşü bir durak önce inin otobüsten yürüyün yani kızlar harekett harekett başka yolu yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam topic ayyy kimsecikler yok nerdesinizzzz kızlarrrCADIARZUben yazıp kaçayım işlerim yoğun bu ara
sabah 6 da 1 bardak suyla levitronumu içtim yolda 2 galete yedim(metabolizmam çalışsın diye)
kahvaltı
1 dilim tuzsuz ekmek
1 salatalık
yarım domates
1 dilim tuzsuz dil peyniri
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
1 tabak taze fasulye(tuzsuz)
1 kase yoğurtlu salata(tuzsuz)
ikindide nektarin var 1 tane
akşama salata kiraz
bu arada cumartesi doktora gittim ellerimdeki ve ayaklarımdaki şişmeler tamamen tiroiddenmişsenağlamatiroid hastaları hayatından tuzu çıkarmak zorundalar dedi doktorum 0 tuzsuz bir hayat başladı benim için zaten az tuzlu yerdik annemin tansiyon sorunu yüzünden yinede zor geliyor tek tesellim bu ödemin gideceği ekmeğini bile kendin yapacaksın gerekirse dedi çünki dediği ekmeği bulamadım hem tuzsuz hem kepekli yada çavdar ekmeği yok malesef beyaz undan yapılan var:sm_confused:ekmek makinası almayı düşünüyorum fırıncının dediğine göre çavdar ekmeğinde tuz oranı çok azmış:uhmfff işte böyle sizlerle paylaşayım dedim tiroidi olanalara faydası olur belki:uhm:
elimphıakusura bakma yazarken sizleri düşünemedim inş dediğin gibi olur morel verdin bana teşekkür ederim
arkadaşlar ya ben tamaman dıyetten cıktım ne yapacagımı bılemıyorum bır türlü hep yemek yemek ıstıyorum ve uyumak ne olacam ben bu hafta artıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?