80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın...
kızlar ben dün gece kilo çizelgesi yapmıştım..siz görebiliyor musunuz işyerindeki pc nin sürümü mü desteklemiyor acaba? Şu an göremiyorum...

günaydın canımm... kilo çizelgen burdan bakıldığında geyet net görülebiliyor... 87.4 kilo gösteriyo ...

arkadaşlar ya ben tamaman dıyetten cıktım ne yapacagımı bılemıyorum bır türlü hep yemek yemek ıstıyorum ve uyumak ne olacam ben bu hafta artıyım

selmacım kusura bakma arkadaşım ama sana söyleyebilecek kelime bulamıyorum... sadece " yine mi !!! " diyebilirim....

kızlar çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz< için ayrıca teşekkürler iyiki varsınız
handerya sizede mutlu yıllar teoman asrınla birlikte nice nice yıllar geçirmek dileğiyle

selam topic ayyy kimsecikler yok nerdesinizzzz kızlarrrCADIARZUben yazıp kaçayım işlerim yoğun bu ara
sabah 6 da 1 bardak suyla levitronumu içtim yolda 2 galete yedim(metabolizmam çalışsın diye)
kahvaltı
1 dilim tuzsuz ekmek
1 salatalık
yarım domates
1 dilim tuzsuz dil peyniri
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
1 tabak taze fasulye(tuzsuz)
1 kase yoğurtlu salata(tuzsuz)
ikindide nektarin var 1 tane
akşama salata kiraz
bu arada cumartesi doktora gittim ellerimdeki ve ayaklarımdaki şişmeler tamamen tiroiddenmişsenağlamatiroid hastaları hayatından tuzu çıkarmak zorundalar dedi doktorum 0 tuzsuz bir hayat başladı benim için zaten az tuzlu yerdik annemin tansiyon sorunu yüzünden yinede zor geliyor tek tesellim bu ödemin gideceği ekmeğini bile kendin yapacaksın gerekirse dedi çünki dediği ekmeği bulamadım hem tuzsuz hem kepekli yada çavdar ekmeği yok malesef beyaz undan yapılan var:sm_confused:ekmek makinası almayı düşünüyorum fırıncının dediğine göre çavdar ekmeğinde tuz oranı çok azmış:uhmfff işte böyle sizlerle paylaşayım dedim tiroidi olanalara faydası olur belki:uhm:

unutmadan şunuda yazayım piyasada olan kilo verdiriyor diye satılan ota çöpe ve haplara kesinlikle ve kesinlikle itibar etmeyin sakın hepsi palavra dedi doktorum kilo vermenin tek yolu yediklerinize dikkat edeceksiniz ve spor spor olmassa olmaz hiçbişey yapamıyorsanız hergün yürüyün gerekirse uykunuzdan fedakarlık edin erken kalkın veya iş dönüşü bir durak önce inin otobüsten yürüyün yani kızlar harekett harekett başka yolu yokkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar az önce ikram edilen çikolatayı reddedince işyeri arkadaşlarımdan alkış koptu:)kimse zayıflayacağıma inanmıyor ama görecek onlar:)
evlilik arifesinde bile bir gram zayıflayamayan ben bu sefer başarıcam..hoş önceki yılarda defalarca kilo verdim ama hep fazlasıyla geri aldım...bu kısırdöngüyü kırmak adına burdayım..hepinizden desteğini bekliyorum..
bu arada kızlar dün yazmıştım ama geri dönüş olmadı...ben kuralları pek bilmiyorum..geçmişte okuduklarım kadarıyla dün çizlgemi hazırladım yediklerimi yazıyorum vs ama başka biryere kayıt olmam gerekiyor mu??ya da başka bir ayrıntı??yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar ya ben tamaman dıyetten cıktım ne yapacagımı bılemıyorum bır türlü hep yemek yemek ıstıyorum ve uyumak ne olacam ben bu hafta artıyım

selmacım kkda daha yeniyim ama yaşadığın sorun konusunda oldukça deneyimliyim..bence öncelikle sakin olmalısın..panik yok..aynı sorunu çok kısa süre önce evlilik arifesinde yaşadım..6 ay vardı düğünüme ben kararlıydım ama bir türlü hayata geçiremiyordum..Günler geçtikçe iyice panikliyor daha çok uyuyor ve yemeğe adeta saldırıyordum..Sonra bir ara dikkat etmeme rağmen kilo veremediğimi farkettim o zaman daha net anladım ki stress kilo vermeyi kötü etkiliyor hatta durduruyor..Ben de bunu anlayınca rahat bıraktım kendimi..Kafamdaki kilo verme fikrini uzaklaştırıp tamamen ruhumu dinlendirdim bir daha da bu konuyu kafama takmadım..Sonra bir baktım 3 kg gitmiş..;nsan kendini diyet fikrine fazlaca kaptırdığında kendini birsüre sonra kapana kısılmış gibi hissedebiliyor..Bence senin şu anda yaşadığın da bu..Hiç yüklenme kendine..al eline bir kağıt kalem neden zayıflamak istiyorsun yaz ve yüksek sesle oku...Kafandan diyet fikrini çıkar..Daha sağlıklı yaşayabilmek adına kendim için birşeyler yapıyorum bunun için de zamana ihtiyacım var diye telkin et kendini..İşyerinden yazdığım için kilo cetvellerini göremiyorum ama eminim geçmişte kilo vermişsindir...Başardığında aldığın zevki hatırlat bünyene...Ve nolursa olsun bedenini hep sev...
Çok da bilmiş konuştum gerçi kusura bakma Selmacım da benim de bu aşamaya gelmem kolay olmadı anca kendimi ikna ettim..Gaza gelmişken yazıyorum ki ilerde bu yazıyı gözüme sokabilin:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…