- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bende yaptım 4 valiz. ama ben yazlık kışlık ne varsa götürmem gerekiyodu resmen evi boşalttım. kışlıkları yaylaya gidecez diye götürdüm ama ben çıkamayınca dağın başına eşim ve çocuklarda çok durmadılar orda. giden eşyaların da yüzde ellisi hiç açılmadan geri geldi böylece. olan benim emeklerime oldu anlican. ama dün bitirdim onları yerleştirmeyi çamaşırlar kaldı yıkamam gereken. onları yaparsam heralde işim biter. dün komşum geldi kadın takmış benim temizliğime illaki ramazandan önce bi kadın tutta temizlet evini diyekardeşim belki ben evimde pis pis oturmak istiyorum ne karışıyon neymiş duvarlarım kirliymiş olsun napim bu senede böyle kalsın. kadın temizlik hastası benim evede bulaşıyo. halılarım, camlarım, perdelerim, tuvalet, banyo temiz bir tek duvarlar bide mutfak dolabı var. onlarda varsın olsun benden kıymetlimi
ben geldim kızlar nasılsınız bugün?SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Annemlerin yanında erkenden kalkmaya alışınca buradada sabahın 7sinde uyandım tabi çok çok iyi oldu benim için sonuçta insan uyudukcada şişiyor
Küçük kuzum uyurken kahvaltımıda yaptım şimdi şekersiz meyveli çayımı içiyorum ( oralet gibi birşey böğürtlenli ekşi hoşuma gitti ama tabi yine yeşil çayada devam edeceğim gün içinde
Bugün komşu ablamla uzun süreden sonra yine kahve faslı yapacağım
Tabi yine şekersiz hatta bu seferde sigarasız
Gerçekten eşimin dediği gibi gün geçtikce çok daha rahat oluyorum Rabbim inşallah şu illeti içen herkese kurtulmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
günaydın kızlar. umarım gününüz güzel ve az kalorili geçer
bende yaptım 4 valiz. ama ben yazlık kışlık ne varsa götürmem gerekiyodu resmen evi boşalttım. kışlıkları yaylaya gidecez diye götürdüm ama ben çıkamayınca dağın başına eşim ve çocuklarda çok durmadılar orda. giden eşyaların da yüzde ellisi hiç açılmadan geri geldi böylece. olan benim emeklerime oldu anlican. ama dün bitirdim onları yerleştirmeyi çamaşırlar kaldı yıkamam gereken. onları yaparsam heralde işim biter. dün komşum geldi kadın takmış benim temizliğime illaki ramazandan önce bi kadın tutta temizlet evini diyekardeşim belki ben evimde pis pis oturmak istiyorum ne karışıyon neymiş duvarlarım kirliymiş olsun napim bu senede böyle kalsın. kadın temizlik hastası benim evede bulaşıyo. halılarım, camlarım, perdelerim, tuvalet, banyo temiz bir tek duvarlar bide mutfak dolabı var. onlarda varsın olsun benden kıymetlimi
ammmaaaann takma sen onu.bebişine sana bişey olsa dahamı iyi .hem yol yorgunusun boşver ceconun dediği gibi kimse madalya takmıyor.hem bayrama yakın yapmak daha mantıklı,sen oruç tutucakmısın canım doktor ne dedi izin vermez sanırım:26:
allaha şükrediyorum kk buldum diye2 haftadır nete giremedim motivasyonum sıfır oldu. sırf psikolojimi bile düzelttiği için topiğimizdeki kızlara dua ediyorum ..kendimi şanslı hissediyorum .diyetisyene bilegiderken bu kadar hevesli olmuyor insan .dün geçen sene aldığım mantomu bi giydim tabi mantomu beni giydi ben mi onu anlamadım sokağa falan çıkılmaz içinde kayboldumm kendim bile fark etmememiştim bu kadarını eşimde hayret etti bide üstğüma otuyordu manto geçen sene ..ama 1 aydır kilo verimim durdu sanırım direnç gösteriyor ama yılmıycam kırıcam direnci
senin adına çok sevindim canım ya. insan ne mutlu oluyo böyle bi sahneyi yaşayınca dimi.herkeste bana hala çok iyi göründüğümü söylüyor hamileliğime rağmen. eee buda beni çok mutlu ediyo haliyle
cecooo akşam kulakların çınladımı
Akşam akşam dua aldın benden biliyomusuuuunnn
Ayy yüzüm tertemiz oldu lazerdenBiraz geç döküldü ama yüzüm açıldı resmen alıyodum kökleri belli oluyodu pis pis
şimdi süt gibi oldu boynum çenem çookk teşekkür ederimm sana..açıkçası bide çok pahalı bişey sanıyodum hiçde pahallı falan deylmişş senin sayende cesaretlendimn tekrar tekrar teşekkür edrim canım sana
bende merak ettim şimdi hangi cihaz lazer bu?
allaha şükrediyorum kk buldum diye2 haftadır nete giremedim motivasyonum sıfır oldu. sırf psikolojimi bile düzelttiği için topiğimizdeki kızlara dua ediyorum ..kendimi şanslı hissediyorum .diyetisyene bilegiderken bu kadar hevesli olmuyor insan .dün geçen sene aldığım mantomu bi giydim tabi mantomu beni giydi ben mi onu anlamadım sokağa falan çıkılmaz içinde kayboldumm kendim bile fark etmememiştim bu kadarını eşimde hayret etti bide üstğüma otuyordu manto geçen sene ..ama 1 aydır kilo verimim durdu sanırım direnç gösteriyor ama yılmıycam kırıcam direnci
cecooo akşam kulakların çınladımı
akşam akşam dua aldın benden biliyomusuuuunnn
ayy yüzüm tertemiz oldu lazerdenbiraz geç döküldü ama yüzüm açıldı resmen alıyodum kökleri belli oluyodu pis pis
şimdi süt gibi oldu boynum çenem çookk teşekkür ederimm sana..açıkçası bide çok pahalı bişey sanıyodum hiçde pahallı falan deylmişş senin sayende cesaretlendimn tekrar tekrar teşekkür edrim canım sana
Tekrarr merhabaaaaaa
Taşınma sebebiyle giremedim haftasonu ancak vakit bulabildim şuan.Benim şöyle bir sıkıntım var kızlarr ben hiç evde yemek yemiyorum yani çalışıyoruz sabah eşim kalkmıyor o yuzden hemen uyanıp işe geliyoruz.Öğle yemeği yine burda dışardan söylüyoruz geliyor doğal olarak dışardan yemek zorunda kalıyorum.Köfte 5 adet en çok bunu seçiyorum ızgara diye.Sonra eşim geç geliyor bende mecbur onunla sofraya oturmak durumunda kaldığım için yemek yemem 8 9 buluyor..Haaa bir de + olarak ben su içmekten nefret ediyorum su içemiyorum sanırım öncelikle su içmem gerekecek. Dün halalarım gördü beni kilo almışsın dediSporda yapmam gerekecekse ne yapmam lazım acaba hiçte vaktim yok
Tavsiyelerinizi bekliyorum umarım düzene girince elbet listeye de girebilirim..
sevilcancım sıcak karşılaman için çok teşekkür ederim.
Diğer canım arkadaşlarıma da tabi ayrı ayrı alıntı yapmayı bilmiyorum da :26:
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Devamlı dışarda yemek zorunda olman aslında kötü oluyor; sonuçta sağlıklıda olsa nasıl hazırlandığını bilmiyoruz
Eminim arkadaşlarda fikir vereceklerdir ama nacizane benim aklıma gelen en uygun beslenme ancak şu şekilde olabilir ;
Sabah eşin uyanıp kahvaltı etmek istemese bile kendine akşamdan bir kahvaltı tabağı hazırlayıp streçlehani sabah uğraşmak zor geliyorsa eşinden 10 dakika erken uyansan yine kahvaltı etmene yeter ve metabolizman erkenden çalışmaya başlayacaktır
İş yerinde sallama da olsa yeşil çay içebilirsin
Öğlende yine seninde dediğin gibi ızgara et yanına salata ve ayranhatta arada simit ayran ikilisinide tercih edebilirsin sabah ekmek tüketmezsen
Akşam anladığım kadarıyla eşinden erken gelip onu bekliyorsun :44:
O zamanda sen ne yemek yaptıysan yiyip eşin ille sofraya oturmanı istiyorsa o saatte ufak bir kase salata yanınada yoğurt tüketebilirsinyada sadece bir kase çorba içebilirsin
Tabi gün içinde bol bol su şart
Akşamları yoğurt veya sütde gece boyunca metabolizmanın çalışmasını sağlıyormuş
Gerekirse eşinle konuş bunu sağlığın için yapmak zorunda olduğunu falan izah etbenim eşimde geç geliyordu bir ara ve inan ben yemeğimi yiyordum hiç kusura bakmasın tabi artık oda erken geliyor ve akşam yemeğimiz 7yi geçmiyor hiç bir zaman için geçecek gibiysede bana haber verir ve ben yarım saatte olsa beklemeden yemeğimi yerim
Umarım sende bir an önce kilolardan kurtulursun bizlerle birlikte
çookk mutlu oldum canımm.bide artık teyze demiyorlar bana.geçen kızın okul arkadaşı annençok güzelmiş nekadar genç demiş çokşaşırdım ve şok sevindim benim kocadan hiç duymadığım için .ama gerçekden kilo verdikçe yaşım ortaya çıkıyor 10 kilo 10 yaş oldu sanki önce 40 yaşında sanırlardı şimdi öyle bi durum yok... ....bende senin adına sevindim canım 4ay oldu sanırım hiç kilo almaman ve iyi olman çok sevindirici... .orucuda hiç deneme istersen günler çooookk uzun ve çookk sıcakk bebişine zarar olmasın zaten zor geçiyor hamileliğin bebiş susuz kalmasın canım .isim düşündünmü kızımıza
Tekrarr merhabaaaaaa
Taşınma sebebiyle giremedim haftasonu ancak vakit bulabildim şuan.Benim şöyle bir sıkıntım var kızlarr ben hiç evde yemek yemiyorum yani çalışıyoruz sabah eşim kalkmıyor o yuzden hemen uyanıp işe geliyoruz.Öğle yemeği yine burda dışardan söylüyoruz geliyor doğal olarak dışardan yemek zorunda kalıyorum.Köfte 5 adet en çok bunu seçiyorum ızgara diye.Sonra eşim geç geliyor bende mecbur onunla sofraya oturmak durumunda kaldığım için yemek yemem 8 9 buluyor..Haaa bir de + olarak ben su içmekten nefret ediyorum su içemiyorum sanırım öncelikle su içmem gerekecek. Dün halalarım gördü beni kilo almışsın dediSporda yapmam gerekecekse ne yapmam lazım acaba hiçte vaktim yok
Çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulııcamm bunları tek tek çünkü artık kilolu olmak istemiyorum.birde eşim çocuk istiyor.Umarım hemen hemen kilolarımdan kurtulurum
Ben zamanında biber hapı ile 8 kilo vermştim.Şimdi kaç 8 kilo aldım.Keşke kullanmasaydım.
canım benim rıca ederim biz böyle günler için varız çalışıp dışardan yemek yemek gerçekten zor lakin ufak ta olsa düzeltebileceğin şeyler var sipariş verirken tembihleyebilirsin ekmegi 1 dilim sonra gelecek olan yemegi yagsız salatası vs bunlar konusunda önlem alırsan bi nebze olsun rahatlarsın ayrıca sabah kahvaltı etmeden gitmemeye çalış en basit kendine kahvaltı oluştur bunuda 5 dakikada hazırlarsın eşin yemiyor diye sende yememzlik etme kendine zaman tanı kendini ondan ayrı tut su senin ilgiye daha çok ihtiyacın var bunuda zamanla aşacagını düşünüyorum ufak adımlarla basla canım eger kahvaltı edemzsek iş yerinde yaglı şeyler bize bir günü götürebilecek kaloriler yüklüyor su konusuna gelince muhtemelen en çok bu konudan dolayı kg alıyoruz çünki su içmezsek metobolizmamız rahat çalısamıyor aynı susuzluguda açlık olarak algılıyor ve kıtlıktaymısız gibi korumaya alıyor ayrıca kg aldıkça troidimiz yavaslıyor bunun en açık şahidi benim 60 lı kg de iken 1 ile 2 arası idi şimdi 80 lerde ise 4 geçti yani eskiden normal şu an yavaş umarım su konusunda fikrini değiştirirsin bol şans canımTekrarr merhabaaaaaa
canım çok haklısın kk bulunmaz birşey buraya giremeyince bende kendimi durduramıyorum hakkın var motivasyon demek kk demekallaha şükrediyorum kk buldum diye2 haftadır nete giremedim motivasyonum sıfır oldu. sırf psikolojimi bile düzelttiği için topiğimizdeki kızlara dua ediyorum ..kendimi şanslı hissediyorum .diyetisyene bilegiderken bu kadar hevesli olmuyor insan .dün geçen sene aldığım mantomu bi giydim tabi mantomu beni giydi ben mi onu anlamadım sokağa falan çıkılmaz içinde kayboldumm kendim bile fark etmememiştim bu kadarını eşimde hayret etti bide üstğüma otuyordu manto geçen sene ..ama 1 aydır kilo verimim durdu sanırım direnç gösteriyor ama yılmıycam kırıcam direnci
maşallahhh canım benim senin yerine kendimi koyup ta düşününce ben senin kadar sabırlı bir davranış sergileyemezdim gerçekten tebrik ediyorum umarım hep böyle devam edersin nasıl olsa kg almak bebege artı getirmiyor o öyle bir durumdaki sen yerinde sayınca bile o bedeninden faydalanabiliyor sadece sana daha az geliyor e buda artı olarak bize dönüyor maşallahhh allahım senide bebeğinide korusunsenin adına çok sevindim canım ya. insan ne mutlu oluyo böyle bi sahneyi yaşayınca dimi.herkeste bana hala çok iyi göründüğümü söylüyor hamileliğime rağmen. eee buda beni çok mutlu ediyo haliyle
as canım nerelerdesin bi görünüp kayboldun huuuuuuuuuuu huuuuuuuslmmmmmmmmmmm ay kafam yerden kalkmıyor dün çok yoruldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?