80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı
1 haşlanmıs yumurta
yarım dilim patatesli börek
2 dilim milföy böregi
öglen 1 yakın simit biraz kaşar
ara 5 tane yaglı gevrek
akşama yemek yemeyi düşünmüyorum
zaten günü doldurdum bu arada 1 tanede canga çikolata yedim
hep hamur işi yedim ama evde bunlar vardı kalmasın diye bunlardan değerlendirdim
ama yedikçe yiyesim geldi toplam kalori 1300 diye tahmin ediyorum 45 dk kadarda yürüdüm:)
umarım böyle kapatırım

slmslmslm kk bayanları
menüm
sabah
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
maydonoz
ara
3 kayısı
1 avuç kiraz
öğle
3zeytinyaglı biber dolma
ara
1 avuç kiraz
1 şeftali
1 büskivi
akşam
1 balık tava yicem inş.
ara
bilinmiyor
4 litre su
bugünki aldığım kalori miktarı 1000 kl

bikaç gündür giremiyodum topiğe bugün ancak girebildim hem misafirlerimiz vardı hem de grip oldum hiç bilgisayarın başına oturamadım zaten diyetimi de bozdum bikaç haftadır kilo veremiyodum bende yediklerimi biraz artırdım ama bugün yeniden düzenlemeye çalıştım yavaş yavaş ayarlıycam inşallah

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 zeytin
1 kaşık lor
1 tatlı kaşığı reçel
domates-salatalık
Ara
2 dilim kavun
Öğle
yarım tabak ciğer sote
2 dilim ekmek
salata
dondurma
Ara
1 kase yoğurt
1 buçuk şeftali
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
1 büyük kase buğdaylı salata
2 zeytinyağlı yaprak sarması
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1710

Canım gerekirse eşinle konuş eğer ayrı yemek yemek istemiyorsa bunu senin daha çabuk kilo vermen ve kuzucuğunuza daha çabuk kavuşabilmeniz için yapman gerektiğine ikna et
İnşallah hepbirlikte çabucak şu kilolarımızdan kurtuluruzda fıstık gibi oluruz

ceco detoks demişsin nasıl olcak ben bilmiyorum
bi yazsan bana nasıl yacam:26:

Canım belki daha evvel buradada yazmışımdır tam hatırlayamadım ama 2 günlük bir ayran detoksu var benim nadirende olsa metabolizmayı dürtüklemek için yaptığım
Hem insanı bıktırmıyor iki gün olduğu için hemde zararlı olmaz diye düşünüyorum vucudumuza

Sabah fiks kahvaltı; 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 KK beyaz peynir, 5 zeytin

Detoks;
1 Litre az yağlı ayrana ( ben hazır almıştım bimden )
4'er YK haşlanmış bulgur, nohut, yeşil mercimek
2 salatalık rendesi
Bol kuru nane

Bunları bir kapta iyice karıştır soğuk çorba gibi bir şey oluyor zaten kahvaltıdan 2 - 3 saat sonra 1 kaseyle başlıyorsun ve akşama kadar acıktıkca ondan bir kase içiyorsun
Tabi birde bol su
İkinci gün biraz ööö gelir gibi oluyordu bana ama tadı aslında güzel hatta ben nohut pek sevmediğimden nohutsuz yaptığım bile oluyordu ve iki gün içinde rahat 1 kg gidiyor spor yapacak halim olmuyordu ama bu benim kilomun belki çok daha fazla olmasıyla alakalıda olabilir
Bir dene istersen bu detoks yardımıyla çok güzel kilolar veren bir arkadaşımda var ( ayda bir yada iki yapardı metabolizmayı dürtmek için )

Selam kızlar :) Ben bugün tartıda 79.9 u gördüm. Grup atladım resmen 80 ler sona erdi artık. Çok mutluyum. İnşallah hepimiz 70 ler 60 lar 50 ler ne istiyorsak hedefimize ulaşabiliriz :)

Çok geçmiş olsun
Umarım bir kaç güne toparlarsın kendini

doğru burdada yazmıştın ama bende ful unutkanlık var:26: ceco çok teşekkür ederim mutlaka yapıcam bunu.üşenmeden yazdın canım bende yarın yapıcam işallah şimdi nohut fasulye ıslatıp yarın haşlarım işallah öptüm cecooo

Selamlar
Ben de malesef 89 kilo oldum ilaclar yuzunden.
Zayiflamaya calisiyorum.
Sabah 9 kahvalti yapiyorum. Ogle 13 yemek yiyorum.
15-16 gibi ara ogun yiyorum 1 meyve ve yaninda badem ceviz falan.
19da da aksam yemegi olarak sadece koca tabak salata yiyorum.
Spora uyeyim.
Umarim zayiflarim ya, cok istiyorum.
Hedefim yilbasina kadar 52 kg olmak.
Zor ama basarmak istiyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün yine karga kahvaltısını etmeden yani saat 6da uyandım
Daha doğrusu dün gece baş ağrısı tuttu felaket ve çok zor uyuya kaldım ( eşim sağ olsun fönle ayaklarımı ensemi falan ısıttıda hafif mayıştım ) Herhalde üşüttüm belden aşağısını belden aşağı fön sıcak hava üfleyince baş ağrım hafifledi diye öyle bir tahminde bulunduk
Sabah yine uyandığımda baş ağrım devam ediyordu bende kendimi duşa attım ( sıcak duş iyi geldi hatta kendimi az daha haşlıyordum desem yeridir )

Almanyadan döndüğümden beri kız kardeşimle bir tek pazar günki mevlütte bir yarım saat görüşebildik o yüzden bugün geleneksel kahvaltı günlerimizden birini yapalım dedik ve İKEAda buluşmak üzere sözleştik
Artık ancak öğleden sonra uğrayabileceğim için bir haber vereyim dedim merak etmeyin diye

Hava değişimindenmidir yoksa büyük kuzu yok diyemidir bilmiyorum ama geldiğimden beri canım hiç birşey yemek istemiyor ama arada sapıtacak gibi oluyorum kendimi çok zor tutuyorum hatta dün tutamadım akşama kadar güzel giderken az birşey çiko yedim inşallah bundan sonra olmazda kızçem gelene kadar bende biraz toparlarım kendimi kilo anlamında

Bu arada babamın emeklilik işi erkene çekiliyormuş şirkette iş yok diye ve bu durumda Annemde Kurbanda baban emekli olunca gelelim biz iyisimi dedi Anammm benim kız ne olucak dedim ( yanlız seyahat etmesi için gereken belgeleri yoktu üstelik bayramdan önce gelecekti ) Bayramdan sonra biletler ucuzluyor o zaman göndeririz diyince yüreğime iniyordu olmaz bayramda burada olsun dedim ( sonra annemler kardeşimle gayet mutlu beni istemiyorlar hissine kapılsın istemiyorum sonuçta bayram )
Anneme kalsa önemli değil ama eşim duyunca olmaz öyle şey ben uçak biletini kendim alırım gerekirse pahalıda olsa dedide biraz rahatladım bende
Bakalım hayırlısıyla bir iki hafta daha geçsinde kızın dönüş biletini alalım

Benide alın ne olur aranıza lütfen

Aldık gitti
Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve hedeflerimize ulaşacağız

Rica ederim canım ufacık bir faydam olduysa ne mutlu bana
Aslında bende yarın yapsammı aynı detoksu diye düşünüyorum hem bünye kendine gelir bir silkelenir hemde geldiğimden beri sapıtma eylemi gösteriyorum bari onu kesmiş olurum
Ramazana çok az kaldı ondan sonra çok daha tetikte olmak zorundayım ki sabitte olsa Ramazanı bitirebileyim

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Benim evlendiğimde inanılmaz ama kilom 52di artık o kiloyu görürmüyüm bilmiyorum ama ben yılbaşına kadar 70i görsem bayram edeceğim
Zor olduğu kesin ama bizler istedikten sonra başaramayacağımız şey yok o yüzden özellikle Ramazandan sonra asılırsak spora beslenmemizide düzenli tutarsak eminim çok çok güzel kilolar vereceğiz
Gazamız mübarek olsun

şimdilik iyi gidiyom ama dr vitamin yüklemesi yaptı. calsiyum, magnezyum bacağımın ağrısını geçirsin diye verdi. artı olarak multivitamin tablet verdi bide haftaya kan ilacına başlicam. hepsi bir araya geldiğinde ne olurum bilemiyorum. diğer gebeliklerimde çok kilo almıştım. hatta şimdi düşünüyorumda baya bi abartmıştım kilo işini. ilk ayda başlıyodum kilo alımına. düşün ilk gebeliğim 70 kilo ile başladım 96 ile bitirdim o derece yani. çok şükür şimdilik sadece yarım kilo kadar aldım. umarım biraz kilo verirsinde sende bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. bunun için çok uğraşman gerekiyo. ben eylülde başladım 90 la şubata kadar ancak 82 ye indim ve gebe kaldım

canım çok geçmiş olsun. umarım bu gün daha iyi hissedersin kendini. baş ağrısı psikolojik de olabilir. kızından ayrısın ve ister istemez endişeleniyosundur napıyo ne ediyo diye. allah yardımcın olsun ben cücüklerime kavuştum allah ta seni kavuştursun. amiiiiiiiiiiin.

canım sanada çok geçmiş olsun. havaların sıcak olması dengemizi alt üst etti. umarım en kısa sürede atlatırsın gribi.

sabah
1 kase süt yulaf
1 yumurta salatalık domates
3 dilim ekmek

ara 1 avuç erik
1avuç ceviz

öğle
1 milföylü çilekli pastanın yarısı ama çok hafifti azşekerliydi(

akşam 3 küçük poğaça-çorba
1tane sarma
1 dilim karpuz

dünün eseri sabah tekrar 82.8 çıktım çok üzgünüm

olsun canım benim üzülme çabuk gelen çabuk gider yarına toparlarsın merak etmeee

slm kızlar yeni bir günde az kalorili bol saglıklı günler versin rabbim
bakıyorumda ben yokken hep buralardasınız bi yakalayamıyorum sizi aslında birazda benim yüzümden
çaktırmadan size yıkmaya çalısıyorum
malum evde misafirim var bu bir 15 falan sürecek ondan sonra komple size aitim diye hesaplıyorum
kahvaltımıda ettim 2 tane tost yedim 60 gr kaşarlı baya doyurucu oldu ama işte göz aç ne yaparsın
cecocum sanada afiyet olsun bal şeker olmasın
guleysa canım hoşgeldin benim tanıdım güleysa vardı 70 ler grubunda o güleysamısın şu yazım bitsin bakıcam arkadas listeme
tekrardan hoş geldin
ayyuzlum canım arkadasım vitaminler aslında kg aldırmıyor sadece kan yapıcı yani demir ilacı aldırıyor bunu bende kullanıyordum
ama biraz erteledim şimdilik doktor bana fazla yemezsen tadında bırakırsan kg almazsın diyordu ilacı iç te sen az ye bakalım demeyi hak ediyordu ya neyse estafirullah dedim geçmiştim. şimdi ben sana desem az ye olmaz saglıklı ihtiyacın kadar ye canım
çokta kasma kendini sen zaten elinnden geleni yapıyorsun
ist87 1 kaç günlük arada sonra toparlan bomba gibi gel tatlım bu arada çok geçmiş olsun henüz yeni girdim nete ancak gördüm msj
c vitamini bol al birde cabucak iyilesecek bir tarifim var bunu yaparsan iyi olur 1. zeytin yapragı içebilirsin antibiyotik özelligi oldukca fazla ayrıca yeşil çayın 2 katı özelliklerini tasıyormus zamanında çok arastırmıstım bende tekrar baslıcam zeytin yapragı çayına eger alamazsan evde kuru soganı biraz kavur içine birazda sarımsak kat yemek yerine bunu yiyebilirsin eminim toparlanırsın
tekrardan çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…