Çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için uygulııcamm bunları tek tek çünkü artık kilolu olmak istemiyorum.birde eşim çocuk istiyor.Umarım hemen hemen kilolarımdan kurtulurum
Ben zamanında biber hapı ile 8 kilo vermştim.Şimdi kaç 8 kilo aldım.Keşke kullanmasaydım.
cecodetoks demişsin nasıl olcak ben bilmiyorum
bi yazsan bana nasıl yacam:26:
bikaç gündür giremiyodum topiğe bugün ancak girebildim hem misafirlerimiz vardı hem de grip oldum hiç bilgisayarın başına oturamadım zaten diyetimi de bozdum bikaç haftadır kilo veremiyodum bende yediklerimi biraz artırdım ama bugün yeniden düzenlemeye çalıştım yavaş yavaş ayarlıycam inşallah
doğru burdada yazmıştın ama bende ful unutkanlık var:26: ceco çok teşekkür ederim mutlaka yapıcam bunuCanım gerekirse eşinle konuşeğer ayrı yemek yemek istemiyorsa bunu senin daha çabuk kilo vermen ve kuzucuğunuza daha çabuk kavuşabilmeniz için yapman gerektiğine ikna et
İnşallah hepbirlikte çabucak şu kilolarımızdan kurtuluruzda fıstık gibi oluruz
Canım belki daha evvel buradada yazmışımdır tam hatırlayamadım ama 2 günlük bir ayran detoksu var benim nadirende olsa metabolizmayı dürtüklemek için yaptığım
Hem insanı bıktırmıyor iki gün olduğu için hemde zararlı olmaz diye düşünüyorum vucudumuza
Sabah fiks kahvaltı; 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 KK beyaz peynir, 5 zeytin
Detoks;
1 Litre az yağlı ayrana ( ben hazır almıştım bimden)
4'er YK haşlanmış bulgur, nohut, yeşil mercimek
2 salatalık rendesi
Bol kuru nane
Bunları bir kapta iyice karıştır soğuk çorba gibi bir şey oluyor zatenkahvaltıdan 2 - 3 saat sonra 1 kaseyle başlıyorsun ve akşama kadar acıktıkca ondan bir kase içiyorsun
Tabi birde bol su
İkinci gün biraz ööö gelir gibi oluyordu bana ama tadı aslında güzel hatta ben nohut pek sevmediğimden nohutsuz yaptığım bile oluyordu ve iki gün içinde rahat 1 kg gidiyorspor yapacak halim olmuyordu ama bu benim kilomun belki çok daha fazla olmasıyla alakalıda olabilir
Bir dene istersen bu detoks yardımıyla çok güzel kilolar veren bir arkadaşımda var ( ayda bir yada iki yapardı metabolizmayı dürtmek için)
Benide alın ne olur aranıza lütfen
Benide alın ne olur aranıza lütfen
doğru burdada yazmıştın ama bende ful unutkanlık var:26: ceco çok teşekkür ederim mutlaka yapıcam bunu.üşenmeden yazdın canım bende yarın yapıcam işallah şimdi nohut fasulye ıslatıp yarın haşlarım işallah öptüm cecooo
Selamlar
Ben de malesef 89 kilo oldum ilaclar yuzunden.
Zayiflamaya calisiyorum.
Sabah 9 kahvalti yapiyorum. Ogle 13 yemek yiyorum.
15-16 gibi ara ogun yiyorum 1 meyve ve yaninda badem ceviz falan.
19da da aksam yemegi olarak sadece koca tabak salata yiyorum.
Spora uyeyim.
Umarim zayiflarim ya, cok istiyorum.
Hedefim yilbasina kadar 52 kg olmak.
Zor ama basarmak istiyorum.
canım benim rıca ederim biz böyle günler için varız çalışıp dışardan yemek yemek gerçekten zor lakin ufak ta olsa düzeltebileceğin şeyler var sipariş verirken tembihleyebilirsin ekmegi 1 dilim sonra gelecek olan yemegi yagsız salatası vs bunlar konusunda önlem alırsan bi nebze olsun rahatlarsın ayrıca sabah kahvaltı etmeden gitmemeye çalış en basit kendine kahvaltı oluştur bunuda 5 dakikada hazırlarsın eşin yemiyor diye sende yememzlik etme kendine zaman tanı kendini ondan ayrı tut su senin ilgiye daha çok ihtiyacın var bunuda zamanla aşacagını düşünüyorum ufak adımlarla basla canım eger kahvaltı edemzsek iş yerinde yaglı şeyler bize bir günü götürebilecek kaloriler yüklüyor su konusuna gelince muhtemelen en çok bu konudan dolayı kg alıyoruz çünki su içmezsek metobolizmamız rahat çalısamıyor aynı susuzluguda açlık olarak algılıyor ve kıtlıktaymısız gibi korumaya alıyor ayrıca kg aldıkça troidimiz yavaslıyor bunun en açık şahidi benim 60 lı kg de iken 1 ile 2 arası idi şimdi 80 lerde ise 4 geçti yani eskiden normal şu an yavaş umarım su konusunda fikrini değiştirirsin bol şans canım
canım çok haklısın kk bulunmaz birşey buraya giremeyince bende kendimi durduramıyorum hakkın var motivasyon demek kk demek
maşallahhh canım benim senin yerine kendimi koyup ta düşününce ben senin kadar sabırlı bir davranış sergileyemezdim gerçekten tebrik ediyorum umarım hep böyle devam edersin nasıl olsa kg almak bebege artı getirmiyor o öyle bir durumdaki sen yerinde sayınca bile o bedeninden faydalanabiliyor sadece sana daha az geliyor e buda artı olarak bize dönüyor maşallahhh allahım senide bebeğinide korusunilerde senin tavsiyelerine ihtiyacım olacak tecrubelerinden faydalanıcam allah nasip ederse
as canım nerelerdesin bi görünüp kayboldun huuuuuuuuuuu huuuuuuu
olsun canım benim üzülme çabuk gelen çabuk gider yarına toparlarsın merak etmeeesabah
1 kase süt yulaf
1 yumurta salatalık domates
3 dilim ekmek
ara 1 avuç erik
1avuç ceviz
öğle
1 milföylü çilekli pastanın yarısı ama çok hafifti azşekerliydi(
akşam 3 küçük poğaça-çorba
1tane sarma
1 dilim karpuz
dünün eseri sabah tekrar 82.8 çıktım çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?