ooooo canım ya bak eskilerden arkadslarımı yavas yavas buluyorum nasılsın canım benimBenide alın ne olur aranıza lütfen
kızlar aylardır uzaktayım sizden valla çok özledim
menü paylaşmayı lak lak etmeyi hatırlarsanız tayin işleriyle uğraşıyorum bir yandan ev topluyorum iki çocuk ve iş
kendime ayırdığım 2 dakikam bile yok buna rağmen çok kilo almadım en son bıraktığım kiloda 74 teyim ama hedefim hala aklımda
şu işlerimi bir yoluna koyayım, yeni evime taşınayım, küçüğüm biraz daha büyüsün mutlaka yanınızdayım tekrardan hatta hedefi daha ileriye bile götürebilirim..inşallah hepiniz çok iyisinizdir..
bir süre daha yoksun anlaşılan canım benimmm kolay gelsin biz buradayız bekliyoruz seni :)
canım çok geçmiş olsun. umarım bu gün daha iyi hissedersin kendini. baş ağrısı psikolojik de olabilir. kızından ayrısın ve ister istemez endişeleniyosundur napıyo ne ediyo diye. allah yardımcın olsun ben cücüklerime kavuştum allah ta seni kavuştursun. amiiiiiiiiiiin.
bende deniycem canım bu detoksu ama önce evimizdeki misafirleri bi yollayayım 2 güne denerim ramazan girmeden inş.Canım gerekirse eşinle konuşeğer ayrı yemek yemek istemiyorsa bunu senin daha çabuk kilo vermen ve kuzucuğunuza daha çabuk kavuşabilmeniz için yapman gerektiğine ikna et
İnşallah hepbirlikte çabucak şu kilolarımızdan kurtuluruzda fıstık gibi oluruz
Canım belki daha evvel buradada yazmışımdır tam hatırlayamadım ama 2 günlük bir ayran detoksu var benim nadirende olsa metabolizmayı dürtüklemek için yaptığım
Hem insanı bıktırmıyor iki gün olduğu için hemde zararlı olmaz diye düşünüyorum vucudumuza
Sabah fiks kahvaltı; 2 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 KK beyaz peynir, 5 zeytin
Detoks;
1 Litre az yağlı ayrana ( ben hazır almıştım bimden)
4'er YK haşlanmış bulgur, nohut, yeşil mercimek
2 salatalık rendesi
Bol kuru nane
Bunları bir kapta iyice karıştır soğuk çorba gibi bir şey oluyor zatenkahvaltıdan 2 - 3 saat sonra 1 kaseyle başlıyorsun ve akşama kadar acıktıkca ondan bir kase içiyorsun
Tabi birde bol su
İkinci gün biraz ööö gelir gibi oluyordu bana ama tadı aslında güzel hatta ben nohut pek sevmediğimden nohutsuz yaptığım bile oluyordu ve iki gün içinde rahat 1 kg gidiyorspor yapacak halim olmuyordu ama bu benim kilomun belki çok daha fazla olmasıyla alakalıda olabilir
Bir dene istersen bu detoks yardımıyla çok güzel kilolar veren bir arkadaşımda var ( ayda bir yada iki yapardı metabolizmayı dürtmek için)
canım tebrik ederim, darısı inş. tez zamanda bizim başımıza olsun, ne çok özledim 7 li rakamları ahhh ahhhhSelam kızlar :) Ben bugün tartıda 79.9 u gördüm. Grup atladım resmen 80 ler sona erdi artık. Çok mutluyum. İnşallah hepimiz 70 ler 60 lar 50 ler ne istiyorsak hedefimize ulaşabiliriz :)
Benide alın ne olur aranıza lütfen
ayy canım benim yaaaaa neler çekmişsin öyle ve hala çekiyorsunnnnn hiç kınamadım vallahi iyiki yazdınnn böyle daraldıkca yaz rahatlatır seniiiii ne diyeceğimiiii inan bilmiyorum nasıl tesellisi olurofff offfo eski halimden eser yok şimdi sıkıntı içinde yorgunum yorgunnnn çatlıycam ortamdan kızlar yarın yatılı misafir geliyor görümce kocası çocuklar.benim başımda koca yok yolda hoş olsada hiç farketmez vurdum duymaz hat safhada.böyle şeyler söylemmez ama burası serbes böyle bişey olamaz evlendiğimen beri para sıkıntısı çekiyorum bide zengin diye vermişlerdi..kimse zengin dşiye kız mız vermesin evlenmesimde.olmadıkyokluk çrktim yıllardır.yaa insan eşşek gibi çalışırda cebinde 1 lirası olmazmı.15 gün önce geldi yopldan parasız tıraş parasını bile bendenaldı giderken para bırakırda insan istemeye yüzü olur p zamanda gün parası vardı onu harcadık .benim adam yoldan geldi 2 gün önce cepte 1 lira yok kapıdan girdi bende para istiyor yaaa çıldırıcammm ben çalışmıyorum nerden param olsun günden kalan parayıda verdim ben naparsam yapıyım herkes karısına para bırakır benimki benden alır yaa diyceksinizki bunlar söylenirmi evin hali doğru ama kimseye söyleyemiyorum sinirimden üzüntümden çıldırıcam bide üstüne tuz biber misafir yatılı ben ne yedirip ne içiricem insanlara bide kv kp var hpsinin masrafını ben görürüm laf anlamazlarki hepsi bi çocukkk sakladığım 10 lira vardı onuda bu gün harcadım .bekarlar elmaşekerim ne olur evlenmeden önce akıllımı fikirlimi iyi anlayın :26:benimkinin yanında çalışanları var bide onlar bizden iyi patronya adam çocuğu çoluğu umrunda deyil işçilere verdiği maaşım yarısını bile alamıyor delimii nee yoksa benim sabrımımı deniyorlar bilmiyorum ama yakında tırlatcam .....ya bide ortak kardeşi var nasıl ortaklıksa paranın hesabı onda para onda para bölünmez ihtiyacı olan bulabilirse parayı alır biziim 14 yıldır ne evimiz ne eşyamız olmadı hep eski annemin eşyalarıyla idare ediyorum olurmu b öyle kardeşini evlendirdik herşeyini biz aldık aman evlensinde varsın olsun dedim yeterki yuvasını kursun .ama insanlık enayilik olarak anlaşılıyor ben evl3enirken bişey alınmamıştı bile neyse o nu geçtim alınsım hepsi onun olsunda parayı bölmedikleri gibi ben burda kv kp görümceye dadılık yapıyorum bahçe bağ koşuyorum .beyefendi lüks da,irelerde oturuyor kaloriferi kirası tıkır tıkır ödeniyor gelir gelmez arabamızada el koydu elti hanım her allahın günü sanki arabayla doğdu vura kıra binişyor .üstüne biz ağzımızı aça duralım gitti lüks bi daireden hisse aldı ayda oda ödeniyor .bu nasıl ortaklık ben kışın kömürü bulamadım yakıcal bunlar kalorifer çok yandı diye kapı baca açtı.bir yatak aldım geçen yıl bisürü tantanası yapıldı .bide çalışan benim koca ,ama kaynım akıllı burda eşşek var nasılsa gezme istemez ,eşya istemez ,ev istemez ,otobüs dolmuş elinde çocula sürünür .ortakmış neye ortak evlendiğimden beri onun haczini borcunu ödedik ,evlenir üstümüzden gider sandım 3 sene kız aradım kendim bulmam dedi diye ben araya duruyum kimsede vermiyor tabii,kendi bulmuş evlendi şimdi birken 2 oldular:18:.yaa insan evine yaptığı salçayı yaprağı saklarmı ,bende saklamam :26:,evimiz müstakil bodruma koyarım ,haberim yokken alıp gidiyor elti hanım .yoldan gelirlerken eve bişey alsalar hepsini evine indirip buraya hiç bişey bırakmıyor kaynım bide anası babası var burda ama ancak doyar onlar gözleri aç .allahaa havale ediyorum yaa yarında görümce geliyor 2 ay başımda bağkurumuzu yatırsa doktora gidicem psikiyatriye ilaç alır alır dayanırım allahııımmm kurtarr benii
ayy canım benim yaaaaa neler çekmişsin öyle ve hala çekiyorsunnnnn hiç kınamadım vallahi iyiki yazdınnn böyle daraldıkca yaz rahatlatır seniiiii ne diyeceğimiiii inan bilmiyorum nasıl tesellisi olur((( ama kuzum sanki sen biraz fazla iyisinnnn hiççç birşey demiyormusun onlaraaa eşinin yaptığı da hiç hoş değil ama varyaa, gerçi bildiğin türk erkeği işdeee hepsi aynı sanki parayııı kadınlar evde doğuruyorr verdikleri 2 krş onuda 2 gün sonra geri isterler varyaaa bence bir kadın tutumlu olmayacakkk tutumlu olmasına güveniyorrr eşler nasılsa harcamaz günü gelince alırım ben bunu (((( çok üzüldümm yaaa keşke yapacak birşeyim olsaydı elimden birşey gelseydi
offf offfo eski halimden eser yok şimdi sıkıntı içinde yorgunum yorgunnnn çatlıycam ortamdan kızlar yarın yatılı misafir geliyor görümce kocası çocuklar.benim başımda koca yok yolda hoş olsada hiç farketmez vurdum duymaz hat safhada.böyle şeyler söylemmez ama burası serbes böyle bişey olamaz evlendiğimen beri para sıkıntısı çekiyorum bide zengin diye vermişlerdi..kimse zengin dşiye kız mız vermesin evlenmesimde.olmadıkyokluk çrktim yıllardır.yaa insan eşşek gibi çalışırda cebinde 1 lirası olmazmı.15 gün önce geldi yopldan parasız tıraş parasını bile bendenaldı giderken para bırakırda insan istemeye yüzü olur p zamanda gün parası vardı onu harcadık .benim adam yoldan geldi 2 gün önce cepte 1 lira yok kapıdan girdi bende para istiyor yaaa çıldırıcammm ben çalışmıyorum nerden param olsun günden kalan parayıda verdim ben naparsam yapıyım herkes karısına para bırakır benimki benden alır yaa diyceksinizki bunlar söylenirmi evin hali doğru ama kimseye söyleyemiyorum sinirimden üzüntümden çıldırıcam bide üstüne tuz biber misafir yatılı ben ne yedirip ne içiricem insanlara bide kv kp var hpsinin masrafını ben görürüm laf anlamazlarki hepsi bi çocukkk sakladığım 10 lira vardı onuda bu gün harcadım .bekarlar elmaşekerim ne olur evlenmeden önce akıllımı fikirlimi iyi anlayın :26:benimkinin yanında çalışanları var bide onlar bizden iyi patronya adam çocuğu çoluğu umrunda deyil işçilere verdiği maaşım yarısını bile alamıyor delimii nee yoksa benim sabrımımı deniyorlar bilmiyorum ama yakında tırlatcam .....ya bide ortak kardeşi var nasıl ortaklıksa paranın hesabı onda para onda para bölünmez ihtiyacı olan bulabilirse parayı alır biziim 14 yıldır ne evimiz ne eşyamız olmadı hep eski annemin eşyalarıyla idare ediyorum olurmu b öyle kardeşini evlendirdik herşeyini biz aldık aman evlensinde varsın olsun dedim yeterki yuvasını kursun .ama insanlık enayilik olarak anlaşılıyor ben evl3enirken bişey alınmamıştı bile neyse o nu geçtim alınsım hepsi onun olsunda parayı bölmedikleri gibi ben burda kv kp görümceye dadılık yapıyorum bahçe bağ koşuyorum .beyefendi lüks da,irelerde oturuyor kaloriferi kirası tıkır tıkır ödeniyor gelir gelmez arabamızada el koydu elti hanım her allahın günü sanki arabayla doğdu vura kıra binişyor .üstüne biz ağzımızı aça duralım gitti lüks bi daireden hisse aldı ayda oda ödeniyor .bu nasıl ortaklık ben kışın kömürü bulamadım yakıcal bunlar kalorifer çok yandı diye kapı baca açtı.bir yatak aldım geçen yıl bisürü tantanası yapıldı .bide çalışan benim koca ,ama kaynım akıllı burda eşşek var nasılsa gezme istemez ,eşya istemez ,ev istemez ,otobüs dolmuş elinde çocula sürünür .ortakmış neye ortak evlendiğimden beri onun haczini borcunu ödedik ,evlenir üstümüzden gider sandım 3 sene kız aradım kendim bulmam dedi diye ben araya duruyum kimsede vermiyor tabii,kendi bulmuş evlendi şimdi birken 2 oldular:18:.yaa insan evine yaptığı salçayı yaprağı saklarmı ,bende saklamam :26:,evimiz müstakil bodruma koyarım ,haberim yokken alıp gidiyor elti hanım .yoldan gelirlerken eve bişey alsalar hepsini evine indirip buraya hiç bişey bırakmıyor kaynım bide anası babası var burda ama ancak doyar onlar gözleri aç .allahaa havale ediyorum yaa yarında görümce geliyor 2 ay başımda bağkurumuzu yatırsa doktora gidicem psikiyatriye ilaç alır alır dayanırım allahııımmm kurtarr benii
ayy canım benim yaaaaa neler çekmişsin öyle ve hala çekiyorsunnnnn hiç kınamadım vallahi iyiki yazdınnn böyle daraldıkca yaz rahatlatır seniiiii ne diyeceğimiiii inan bilmiyorum nasıl tesellisi olur((( ama kuzum sanki sen biraz fazla iyisinnnn hiççç birşey demiyormusun onlaraaa eşinin yaptığı da hiç hoş değil ama varyaa, gerçi bildiğin türk erkeği işdeee hepsi aynı sanki parayııı kadınlar evde doğuruyorr verdikleri 2 krş onuda 2 gün sonra geri isterler varyaaa bence bir kadın tutumlu olmayacakkk tutumlu olmasına güveniyorrr eşler nasılsa harcamaz günü gelince alırım ben bunu (((( çok üzüldümm yaaa keşke yapacak birşeyim olsaydı elimden birşey gelseydi
canım sanada çok geçmiş olsun. havaların sıcak olması dengemizi alt üst etti. umarım en kısa sürede atlatırsın gribi.
slm kızlar yeni bir günde az kalorili bol saglıklı günler versin rabbim
bakıyorumda ben yokken hep buralardasınız bi yakalayamıyorum sizi aslında birazda benim yüzümden
çaktırmadan size yıkmaya çalısıyorum
malum evde misafirim var bu bir 15 falan sürecek ondan sonra komple size aitim diye hesaplıyorum
kahvaltımıda ettim 2 tane tost yedim 60 gr kaşarlı baya doyurucu oldu ama işte göz aç ne yaparsın
cecocum sanada afiyet olsun bal şeker olmasın
guleysa canım hoşgeldin benim tanıdım güleysa vardı 70 ler grubunda o güleysamısın şu yazım bitsin bakıcam arkadas listeme
tekrardan hoş geldin
ayyuzlum canım arkadasım vitaminler aslında kg aldırmıyor sadece kan yapıcı yani demir ilacı aldırıyor bunu bende kullanıyordum
ama biraz erteledim şimdilik doktor bana fazla yemezsen tadında bırakırsan kg almazsın diyordu ilacı iç te sen az ye bakalım demeyi hak ediyordu ya neyse estafirullah dedim geçmiştim. şimdi ben sana desem az ye olmaz saglıklı ihtiyacın kadar ye canım
çokta kasma kendini sen zaten elinnden geleni yapıyorsun
ist87 1 kaç günlük arada sonra toparlan bomba gibi gel tatlım bu arada çok geçmiş olsun henüz yeni girdim nete ancak gördüm msj
c vitamini bol al birde cabucak iyilesecek bir tarifim var bunu yaparsan iyi olur 1. zeytin yapragı içebilirsin antibiyotik özelligi oldukca fazla ayrıca yeşil çayın 2 katı özelliklerini tasıyormus zamanında çok arastırmıstım bende tekrar baslıcam zeytin yapragı çayına eger alamazsan evde kuru soganı biraz kavur içine birazda sarımsak kat yemek yerine bunu yiyebilirsin eminim toparlanırsın
tekrardan çok geçmiş olsun
şekerimmm inan yazdıktan1saat sonra pişman oldunama sabrımı taşırmak üzereyim çıkıp kimseyede söylenmezki orta yerimden çatlıycamm artık.kime ne diyim şekerim benim kız bile büyüyünce isyan ediyor baba niye hakkını aramıyorsun diye.eşim büyük bide ama aklı çalışmıyor ,hakkını aramıyor bide daha kp emekli aylığı var paşa onuda alır yer eve gelirken bişeyller getiriyimdemezde ne fatura ne bişey adamın aylığınıda yutuyor kaynım kimsede bişey demiyor buna,şekerimmmmm sen konyada okudun belki bilirsin zaferde bi internet kafe vardı önce OUTLANDS .sonra LEMAN KÜLTÜR oldu işte benim akıllılar oraları açmıştı .
amiiinn cecom amiin inan bende siziii çoooooooooott seviyorum ..Canım bence hiç pişman olma sonuçta dediğin gibi dışarda kimseye birşey güvenipte anlatamıyorsun sonuçta dost görünen bir sürü insan arkanı döndüğün anda bir başkasına iletip yayabiliyor maalesef
Bizler burada sadece zayılamıyoruz biz burada iyi kötü herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz
Hep laylaylom değil maalesef hayat o yüzden emin ol kimse ay bunu şimdi beyazcan niye yazdı demez
Kız biz seni benim kızın deyimiyle çoooooooooootttt seviyoruz ve senin hep mutlu olmanı istiyoruz
Senin için dua edebiliriz belki sadece ama RAbbim büyük belki birimizin duasını kabul ederde sanada bir çıkış yolu görünür( pşşt banada dua edin kız benim KV yoksa beni öldürüp birde evime yerleşir oğluşuna diyorum zaten şerefsizim bana birşey olsa 40ım çıkmadan sana kız bulmazsa diye nasıl gülüyor eşim valla alemsin sen diye ama inan yapar çünkü zaten yüzümede söyledi beni asla istemediğini hatta oğluşuna ne yaptıysam benle evlenmek zorunda kalmış bende eşime diyorum heee namısını kirlettim o yüzden evlenmek zorunda kaldın benle dimi ya la diye Artık dalga geçiyorum eşimle konuşurken eskileri ama haddini aşmaya kalkıştığında da gerekeni söylüyorum ( eşim hayatta söyleyemez ama son tehditten sonra sen söyle valla ses etmem dedi ve gerçektende öyle hiç neden dedin demez aksine annesine de der hak ettin beni bulaştırma diye )
oyyyyyyyyyyyyy kızlarrr çok yoruldum ben yaaaaaaaaaaaaa düğün telaşından kaç gündür evi boşlamışdımmmm düğünü atlattık sonunda :) eve köşe bucak girdimmmmm allahım nasıl kirlenmişşşşş nasıl kirlenmiş bütün gün ona gittiiii ramazan geliyor temizlik yetişmez diyeee bekletmeden kapıları da sileyim dedim ama öldüm yaaa yaron da cam sileyim demişdim ama tövbe ayağa kalkamam :)))) sözde bana kar ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?