amiiinn cecom amiin inan bende siziii çoooooooooott seviyorum ..allah hepimizi aydınlığa kavuştursun.evlatlarımızıda iyilerle karşılaştırsın..benim iyi niyetimi kötüye kullanıyolar ama allah büyük o herşeyi görüyor.inan annesine babasına ben eşimden daha çok düşünürüm ,onlara zaten bakmak zorunda ona hiç bi şekilde bişey demem zaten benimkilerin pek aklı yok tek başlarına kalamazlar çarşıya pazara gidip bişey alamazlar paranın hesabını bilmez ne akıllı ne akılsız öyle bişeyler ,ben onlara acıyorunm ama onlar bana acımıyorlar ne hikmetse.bayramda bile benden bayramlık beklerler çocuk gibi belkide ben alıştırdığımdandır bilmiyorum çocuklara bişey alsamniye para harcadın diye kızarlar ama onlara alınca sevinirler.ne alsam 2 alırım bi onlara bi bana neyse onların duasını alıyım diye yapıyorum ama kaynım çileden çıkarıyor ,bizi enayi yerine koyuyor.paramızı ortadan bölsek herkes hakkına dşenle ister ev alsın ister arba,ama ne gerek var adam zatem alıyor evimi 2 arabayadıda zaptettiler karı koca,2 yıl ben bunlara hizmetçilik ettim her pazargelirler aaaa ne pişirdin hadi bize börek yap hadi tatlı yap.yer yer sonrada aa olmamış ben daha güzel yaparım der elti hanım çaylar eline verilir .hangır şangır 2 gün kalır gider haftaya bidaha .ben her hafta elti ağırlarım yemek yaparım gelicekler diye geldikleri yerde kayınvalidenin ama oranın hizmetini temizliğini ben yaparım bayram misafir ben ağırlarım kadrolu hizmetçi ben biyere gidememki bi hafte annemleregittim hanım küstü bana .sonra 2 yılın sonunda yeter artık biraz elimi çekiyim onunda kv evi pişirsin yesin dedim kızı havuza yazdırdım hafta sonları çektim gittim aç kaldılar tenbelliklerinden makarnayı zoor pişirmişler..bi geldim benim eve saldırıyorlar.haydaa sormadan danışmadan benim dolapdan yemek alıp gidiyorlar ben bakakaldımm sonra bunu huy edindiler gelip hooop hazır yemeği alıp gidiyorlar yada görümce yemek yapmamış sana yemeğe geldik deyip utanmadan otururlar varmı acaba böyle bi yüzsüzlük .çocuk doğurdu misafirlerini bile kv evine alıp bana ağırlattı .insanlıkdan anlasa canım fedaa işi bitince bide küser işi düşünce konuşur maymun etti beni .bide utamadan eve alınan kömürün bile hesabını tutuyor daha dün gelmeyle..ben salak bilemedimm kaynım evlenmeden enimin eşyalarını bari alsaymışım :44:,amann oğlan evlenicek masraf olmasındiye dişimi sıktım sanki anası benim ne düşünüyon herkesi .ama olmaz ben madalya alıcam dünya enayilik kupasını bana vericekler .iyilik olsun derken al sana iyilik ben aval aval bakarken kadın 2 yılda ev sahibi oldu .elimdeki arabayı kaptırdım aman belki vururum çarparın masraf olmasın derken kadın her ay arabayı tamirlik yapıyor vura kıra sürüyor bende ayakla kuvvet yürü babam yürü akılsız başın ceremesini ayaklar çekermiş... ..aaaa bide benim görümce geri falan gitmez bilirler bulup buluşturup onlara yemek yapıcamı,evden hiçççç gidemem peşimi bırakmaz benle birlikde o da gelir .ha keza zar zor evden çıksam evin anahtarını ister ben yokken girip çıkacak.geçen yıl annemlere gittim kapımıda kitledim banyomun penceresinden girmişler .zorları neyse bii sıkışsaymış o pencereye ,benim evde hap kadar anlamıyorum bu kadar ne var burda hepsinin aklı burda takılı,kv ev 5 oda kocaman oraya sığamıyorlar benim banyo penceresine sığıyor
cecooodetoksu yaparken aralarda meyve veya saatakık yenebiliyormu bende çok sordum ama tam yapıyım istedim bu gün yapamadım komşular geldi haliyle olmadı
ayy kıyamam sana şekerimm benimm.çağırsaydın gelirdik yardıma . ama mis gibi olmuşdur ev hem bu hafta birincilik senin olabilir bu kadar yorgunluk sonunda
amiiinn bunların sayesinde ya cennete yada sonunda dayanamayıp isyan edip cehenneme gitcemAnamm kız sen vallaha Cennetlik olmuşsundur hee
Yeminle ben bu kadarına dayanamazdım herhaldedediğin gibi sıkışaydıda tuvalet camına çıkamıyaydı
Valla bizimkilerde de eskiden anahtar vardı ama sonunda kapıda kaldım bahanesiyle kapının dilini kırdırdım ( bilerek anahtarı içerde bırakıp çilingir yerine KPnin dükkannından eleman çağırdım) bir daha da kilit değiştirdikten sonra vermedim
Tabi o zamana kadar birileri yapmış yapacağını
Allah korkusundan uzak vicdansızlar seneler sonra öğrendim meğer büyü bile yapmışlar bana :26: ki o güne kadar hiç inanmazdım ben ama bir dönem sadece ölümü düşünüyor ve evin içinde farklı farklı şeyler görüyordum
RAbbim kimsenin başına vermesin ama ölümüne yapılmış bir şeymiş ( kocamın beni aldatması, iyice ihmal etmesi, benim de kolumu bile kaldıramamam ve en sonunda canıma kıymam için yapılmış birşeymiş meğer) ki inan tuvalete bile zor kalkıyordum o dönem.
Eşimede söylediğimde bak böyle böyleymiş diye o bile boşver kurçalama yapanın Allah inşallah tez zamanda cezasını bu dünyadada diğer dünyadada verir inşallah diyebildi ancak. Asla yapmadılar diyemedi çünkü ne mal olduklarını biliyorlar sonuçta :26:
Neyse yaa ikimizde dolmuş taşmışız resmenkovalayacaklar kız bizi sonunda aaa içimizi şişirdiniz hadi kupayı birlikte paylaşında susun hesabı
Biz dua edip Rabbime sığınalımda Mevlam neylerse güzel eyler diyip sabredelimVardır bir bildiği ve inşallah karşılığını göreceğiz
amiiinn bunların sayesinde ya cennete yada sonunda dayanamayıp isyan edip cehenneme gitcem.işallah cennet olur hepimiz için yerimiz.yaa kız yazmayım diyomda otomatiğe bağladım zenbereğim boşaldı gerçi herşeyi yazsam kk kapanır dertliler k açılır bizde başına geçeriz ama şindi balkonda oruruyom çamaşır asılı evdeki görümce tepemden sofrabezi çırpıyor.koca koca çaşafları gördüğü halde .gerçi her zaman yaparda ben oturuyorun bide insan bi utanır yaa seslendim bak çamaşır var diyre hiç takmadı bile çırptı girdi içeri.neyse artık susuyum yeter yıllık konuşma hakkını kullandım burda
ayyyyyyyyyyy ne görgüsüz biri yaaaaaaaaaaa varya böylelerine gidecen saçını eline dolayacan merdivenlerden çeke çeke süründüre süründüreee indirecen :))))
ayyyyyyyyyyy ne görgüsüz biri yaaaaaaaaaaa varya böylelerine gidecen saçını eline dolayacan merdivenlerden çeke çeke süründüre süründüreee indirecen :))))
kız dur ben gelip yaparım zzevkle :)fikir güzel ama ben beceremem.ama çook beyendim fikrii
kuzummmmm sendeee kardeşindeee prensesler gibi olmuşsunuzzzzz allah tamammına erdirsinnnnnnn çok mutlu bir evliliği olsun inş... seninnn kalbinin güzelliği zaten yüzüne yansımışdıııı 2 kat güzel olmuşdun :)selam kızlar
ben geldimmmmm
nasılsınız umarım herkes iyidir azcık geçmiş yapabilirmiyim acaba dedim ama nafileeee :))
kardeşimin nişanı bitti mavi bi elbise giydim herkes yakıştığını söledi ama insan kilolu olduğuna böyle zamanlarda bir kez daha pişman oluyor
çok yorucuydu nişan... kuaförden 6:30 da çıkıcaz dedik nişan 7 de başlıyo benim işim bittiğinde saat 19:40 tı ve babam üvey ana eşim herkes benim yanımdaydı nişan başladıktan sonra gidiyoduk nerdeyse kardeşim çıkmamış ta nişan başlamamış ama herkes oturmuş yerine hoşgeldiniz diyen olmamış bi karmaşa bi karmaşa sormayınnnn
atlattık güzelde oldu aslında ama daha telaşı bitmedi istanbuldan damat tarafından gelen misafirlerle ilgilenme faslı var şu anda da neyse bu da gecer heralde:)
kuzummmmm sendeee kardeşindeee prensesler gibi olmuşsunuzzzzz allah tamammına erdirsinnnnnnn çok mutlu bir evliliği olsun inş... seninnn kalbinin güzelliği zaten yüzüne yansımışdıııı 2 kat güzel olmuşdun :)
Elmamsekerim kacak oldugumu sanma kaç gündür kırılıyoruz ailecek..
azıcık topilarlayalm gelecegim
kaptanim Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun
ayyuzlum maşallah sana canım ya.. Kaç aylık oldu bebis
ben olaydım coktan sismistim
duyum kayıp mı kızlar bu arada :)
Elmamsekerim kacak oldugumu sanma kaç gündür kırılıyoruz ailecek..
azıcık topilarlayalm gelecegim
kaptanim Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun
ayyuzlum maşallah sana canım ya.. Kaç aylık oldu bebis
ben olaydım coktan sismistim
duyum kayıp mı kızlar bu arada :)
Eki Görüntüle 747670 kızlar bugünnnnn şabanımın ölüm yıl dönümü((
aminnn canım benimmm, kolay gelsinnnnn beni,mde iş çok işe nereden başlayacağımı bilmiyorum evin bir tarafı sabah güneşini alıyor öteki tarafı öğlee güneşini zaten hava cehennem gibi hala mutfak camı ile mutfak balkon kapısını silebilirim uyuşukmuyum ne :)ıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Offf yaaa bugün yine bir sürü dışarı işim var ve ben hangi birini yetiştireceğimi şaşırdım
Tatil iyi hoş güzelde dönüşü var bunun birde
Neyse bugün bir kaçını halledeyimde yarında sırf arabayla ilgili ruhsat işlemlerim var onları yaptırırım ( düp taktırdımda onu işleteceğim)
Umarım az kalorili bol hareketli bir gün olur hepimiz için
Çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız... RAbbim şifalar versin ...Aminnnn
Allah Rahmet eylesin...Aminnnn
Mekanı cennet olsun...Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?