80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anamm kız sen vallaha Cennetlik olmuşsundur hee
Yeminle ben bu kadarına dayanamazdım herhalde dediğin gibi sıkışaydıda tuvalet camına çıkamıyaydı
Valla bizimkilerde de eskiden anahtar vardı ama sonunda kapıda kaldım bahanesiyle kapının dilini kırdırdım ( bilerek anahtarı içerde bırakıp çilingir yerine KPnin dükkannından eleman çağırdım ) bir daha da kilit değiştirdikten sonra vermedim
Tabi o zamana kadar birileri yapmış yapacağını
Allah korkusundan uzak vicdansızlar seneler sonra öğrendim meğer büyü bile yapmışlar bana :26: ki o güne kadar hiç inanmazdım ben ama bir dönem sadece ölümü düşünüyor ve evin içinde farklı farklı şeyler görüyordum
RAbbim kimsenin başına vermesin ama ölümüne yapılmış bir şeymiş ( kocamın beni aldatması, iyice ihmal etmesi, benim de kolumu bile kaldıramamam ve en sonunda canıma kıymam için yapılmış birşeymiş meğer ) ki inan tuvalete bile zor kalkıyordum o dönem.

Eşimede söylediğimde bak böyle böyleymiş diye o bile boşver kurçalama yapanın Allah inşallah tez zamanda cezasını bu dünyadada diğer dünyadada verir inşallah diyebildi ancak. Asla yapmadılar diyemedi çünkü ne mal olduklarını biliyorlar sonuçta :26:

Neyse yaa ikimizde dolmuş taşmışız resmen kovalayacaklar kız bizi sonunda aaa içimizi şişirdiniz hadi kupayı birlikte paylaşında susun hesabı
Biz dua edip Rabbime sığınalımda Mevlam neylerse güzel eyler diyip sabredelim Vardır bir bildiği ve inşallah karşılığını göreceğiz

cecooo detoksu yaparken aralarda meyve veya saatakık yenebiliyormu bende çok sordum ama tam yapıyım istedim bu gün yapamadım komşular geldi haliyle olmadı

Canım benim bildiğim tamamen meyve yasak :44: ama ufak bir parçadan birşey olmaz zanımca sonuçta meyvede lazım vucuda

ayy kıyamam sana şekerimm benimm.çağırsaydın gelirdik yardıma .ama mis gibi olmuşdur ev hem bu hafta birincilik senin olabilir bu kadar yorgunluk sonunda

yok kızz nerdeee yemem gayet yerindeee :))) diyet miyet hak getireee :) gerçi tartıulmıyorum da keşkee dediğin gibi bu hafta tartı süpriz yapsa ne iyi olurrr takıldım kaldım 79 da :) erimmm ayın 19 unda acemiliği bitirip izine gelecek o gelene kadar hiç olmaz sa 77 olsam ne iyi olur :)

amiiinn bunların sayesinde ya cennete yada sonunda dayanamayıp isyan edip cehenneme gitcem .işallah cennet olur hepimiz için yerimiz.yaa kız yazmayım diyomda otomatiğe bağladım zenbereğim boşaldı gerçi herşeyi yazsam kk kapanır dertliler k açılır bizde başına geçeriz ama şindi balkonda oruruyom çamaşır asılı evdeki görümce tepemden sofrabezi çırpıyor.koca koca çaşafları gördüğü halde .gerçi her zaman yaparda ben oturuyorun bide insan bi utanır yaa seslendim bak çamaşır var diyre hiç takmadı bile çırptı girdi içeri.neyse artık susuyum yeter yıllık konuşma hakkını kullandım burda

ayyyyyyyyyyy ne görgüsüz biri yaaaaaaaaaaa varya böylelerine gidecen saçını eline dolayacan merdivenlerden çeke çeke süründüre süründüreee indirecen :))))

ayyyyyyyyyyy ne görgüsüz biri yaaaaaaaaaaa varya böylelerine gidecen saçını eline dolayacan merdivenlerden çeke çeke süründüre süründüreee indirecen :))))

kız gece gece düşüncesi bile beni güldürdü
Bizim bir tanıdığın kızı var ( şu an annemle yaşıt ) KVsiyle aynı apartmanda oturuyormuş ve kadın KVsinden çok çekmiş. Kadın iki çocuğu olduğu halde hep hakarete uğramış ve senelerce hizmetci gibi kullanılmış üstelik maddi yöndende sömürülmüş. Bir gün benim Babannem ( ki o kadını babama istemiş zamanında da kadın babamı kel diye istememiş ) yine Anneme sataşıp durduğu günlerde o kadının annesi aramış annemde o anki sinirle anlatmış işte bilmemne Abla bak benim KV yine böyle böyle yapmış diye Kadıncağızda valla o dua etsin zamanında benim kızım senin eşini kabul etmemiş demiş Annemde nasıl yani demiş ( olayı bildiğinden rahat sonuçta kaç sene evvel sadece babannemin isteği olduğundan )
Kadın anlatmış benim kızın kaynanası kaç senedir senin KV gibi bıdı bıdı yedi kızımı bizim deli kızda bir gün iyice zıvanadan çıkıp merdivenleri arap sabunuyla sulu sulu silip bırakmış sonrada KVsini tam onun evinden çıkarken bir ittirmiş KVsi 2 kat aşağı kadar yuvarlanmış bacağını kırmış yardım et diye bağırdığındada yürü git senelerce sen benim ağlamalarımı sinir krizlerimi umursadınmı ben seni umursayayım diyip kapısını kapatıp birde oturup bir güzel kahvesiyle sigara içmiş

Anam o zaman ne gülmüştü annem o olaya hatta Babanneme dönüp olayı anlatmıştı ve bak yine sen beni öpüp başına koy o kızı alaydın şu an onun yerinde sen olurdun demiş Babannemde o gün resmen dua etmiş iyiki olmamış diye
Tabiki bukadarıda günahda insan ister istemez hak ediyor bu tip KVler diyor içindende olsa
Ben hatta bu olayı eşime anlatmıştım ve demiştim bak anan dikkat etsin bir gün bende aynısını ona yapmim diye tabi ben ancak söylerim Allah korusun öyle birşey yapıpta günaha girmem, haklıyken haksız yerine düşüp birde Ahirette o konuda hesaba çekilmek istemem

Rabbim herkesi islah etsin...Aminnnnnn

selam kızlar
ben geldimmmmm
nasılsınız umarım herkes iyidir azcık geçmiş yapabilirmiyim acaba dedim ama nafileeee :))
kardeşimin nişanı bitti mavi bi elbise giydim herkes yakıştığını söledi ama insan kilolu olduğuna böyle zamanlarda bir kez daha pişman oluyor

çok yorucuydu nişan... kuaförden 6:30 da çıkıcaz dedik nişan 7 de başlıyo benim işim bittiğinde saat 19:40 tı ve babam üvey ana eşim herkes benim yanımdaydı nişan başladıktan sonra gidiyoduk nerdeyse kardeşim çıkmamış ta nişan başlamamış ama herkes oturmuş yerine hoşgeldiniz diyen olmamış bi karmaşa bi karmaşa sormayınnnn

atlattık güzelde oldu aslında ama daha telaşı bitmedi istanbuldan damat tarafından gelen misafirlerle ilgilenme faslı var şu anda da neyse bu da gecer heralde:)

kuzummmmm sendeee kardeşindeee prensesler gibi olmuşsunuzzzzz allah tamammına erdirsinnnnnnn çok mutlu bir evliliği olsun inş... seninnn kalbinin güzelliği zaten yüzüne yansımışdıııı 2 kat güzel olmuşdun :)

ayyy canım benim şımartıyosun walla beniii o senin güzelliğin:)

Elmamsekerim kacak oldugumu sanma kaç gündür kırılıyoruz ailecek..
azıcık topilarlayalm gelecegim

kaptanim Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun

ayyuzlum maşallah sana canım ya.. Kaç aylık oldu bebis
ben olaydım coktan sismistim

duyum kayıp mı kızlar bu arada :)

hastalandınız mı çok geçmiş olsun ne oluyo yaa topic olarak dökülüyorsunuz ((( allah şifa versinnnnn, kayıp kayıpp unuttu biziii duyummmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Offf yaaa bugün yine bir sürü dışarı işim var ve ben hangi birini yetiştireceğimi şaşırdım
Tatil iyi hoş güzelde dönüşü var bunun birde
Neyse bugün bir kaçını halledeyimde yarında sırf arabayla ilgili ruhsat işlemlerim var onları yaptırırım ( düp taktırdımda onu işleteceğim )

Umarım az kalorili bol hareketli bir gün olur hepimiz için

Çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız... RAbbim şifalar versin ...Aminnnn

Eki Görüntüle 747670 kızlar bugünnnnn şabanımın ölüm yıl dönümü ((

Allah Rahmet eylesin...Aminnnn
Mekanı cennet olsun...Aminnn

Sabah
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
salatalık domates
2küçük tarçınlı kurabiye

öğle
1 yumurtadan menemen
3 dilim ekmek
3 kaşık yoğurtlu börülce

akşam
3 tane lavaş
biftek fajita :26:

aminnn canım benimmm, kolay gelsinnnnn beni,mde iş çok işe nereden başlayacağımı bilmiyorum evin bir tarafı sabah güneşini alıyor öteki tarafı öğlee güneşini zaten hava cehennem gibi hala mutfak camı ile mutfak balkon kapısını silebilirim uyuşukmuyum ne :)ı

slm kızlar geçmiş yapayım dedim ama bizim topik coşmuş. dertliler kulübüne dönmüş. okurken gelip o kv kp vede kocaları eşşek sudan gelircesine dövmek istedim ha bide görümceler var tabi. gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş demi. bende yakında beyazcanım gibi olacam malesef. kız beyazcanım demiyonmu kocaya bende ev istiyom bende araba istiyom. bende uzaklaşmak istiyom diye? gerçi vurdum duymazsa de otur değişen bişe olmazda neyse. anam sanki evlennce bizi hizmetçi almışlar gibi muamele görüyoz. kendi kızları da maşallah sultanlar gibi yaşıyo. adaletine kurban olduğum allahım biliyorum öbür dünyada çekecekler ama birazını bu dünyada çekselerde azıcık içimiz soğusa amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…