80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bu gün benimde işim çok. aslında sağlam olsam çok ta değilde. yavaş yavaş anca akşam biter heralde. dün pamuk minderimi döktüm. iyice yapışmış birbirine onları tiftikleyip ayırmam lazım. tozuda bi yakıyoki ondan üşeniyom. iki minderdi dün yüzlerini yıkadım birbirine diktim tek minder haline dönüştürdüm. evlenirken hiç büyük minder istememiştim meğerse ilerleyen zamanlarda lazım olabiliyomuş. eşim erzuruma gittiği günlerde ben çocukların yanında yatınca iki minderi uç uca ekleyip yatıyodum sabah tabi kendimi yerde buluyodum. gece kayıyo tabi minderler anam neyse ben kalkimde bir an önce şu minder işini bitirim. hadi sizede kolay gelsin güllerim

DÖVV KIZZ DÖVV ELLERİNE SAĞLIK
ALLAH ÇOCUKLARIMIZI İYİLERDE KARŞILAŞTIRSIN CANIM.BİZ BİTTİK ARTIK
SANADA KOLAY GELSİN CANIM YAKIN OLSAK YARDIMA GELİRDİK CANIM 2 CANINLA KENDİNE FAZLA İŞ ÇIKARMA BIRAK OLDUĞU KADAR OLSUN.
ASLINDA EVLENİRKEN KIZLARA ÇEŞİTLİ TESTLER YAPMALI DAYANMA GÜCÜ NE KADAR TAHAMMULU NASIL ÇOK ÜSTÜNE GİDERSEK BİZİMİ YOKSA KENDİNİMİ ÖLDÜRÜR DİYE .KV KP LER KENDİNİ ÖLDÜRSÜN DİYE UĞRAŞIYORLAR AMA CECONUN ANLATTIĞI GİBİ TERSİ DE OLABİLİR .ARTIK ANTİDEPRASANLAR İŞE YARAMIYOR DR GİTMEM LAZIM ÇOK İYİ HİSSEDİYORDUM KENDİMİ 2 AYDIR AMA 1 HAFTADIR YİNE GİTTİM

AYYY KIZLAR BİZİM KAPTAN NE KADAR GÜZELMİŞ ÖYLEE
FISTIKK FISTIK MAŞŞALAHHH
ÇOKDA TATLI İNSANIN ÇOCUK GİBİ SEVESİ GELİYOR
ALLAH KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE YANSITMIŞŞ

ayyyy canım ya okudum okudum ve okudukça çok gıcık oldum,sinir oldum... kızım bu ne yaaa nasıl bir sabrın varmış senin, sabır taşı olsa çatlar gibi.. ALLAH sabırlar versin canım, kız çatır çatır söylesene yüzlerine, ezdirme kendini, kocan yok başında diye seni iyice hizmetçileri,ayakçıları,pazarcıları olarak görmüşş bunlar, hadi kp ve kv yaşlı ama kör kepçeye noluyo ya, kız ağzını aç gözünü yum bunlara, bi dişini göster bak bir daha tepene çıkıyolarmı, sana kim nasıl muamele ederse sende ona öyle muamele et canım belki akıllanırlar
anacım nelr yaşamışsınız siz, ALLAH sabır versin, ama mazlumu ezmek ne kadar büyük günah ki emanetsiniz, ama ben bişe diyeyim mi kocalarını sizi bu kadar ezdirmiş, eğer arkanızda olsalarmış duvar gibi ki taşa da razı olursunuz bu kadar çileden sonra böyle yüz bulup yapamazlardı size, ALLAH hidayete erdirsin ne diyeyim ya, ben utandım okudukça hele ki büyü falan yapmışlar onların ahiretide yok yatacak yerleri yok canım, merak etme bu dünya onların öteki dünya senin, içini serin tut talım
ALLAH onu bildiği gibi yapsın emi, terbiyesiz kadın .. şeker doğruu söylüyo saçını başını yolcaksın iki de sallıycaksın okkalısından belki aklı yerine gelirde edebini takınır, sen inşallah cennetini kazanmışsın bebeğim ya bunlara sabrettiysen

kızlar yemek düzenim bozuldu hep , hafta başından beri boğazım iltihap, öksürük vra, arada burun akıntısı ... sanırım soğuk algınlığı yada yoruldum bu ara çok o yüzden bünyem düştü hastalandım. Birde istifra ediyorum son 3 gündür, bi p.tesi çıkarmadım , dün gece yine istifra ettim... ne oluyo bana anlamadım (

sende mi kuzum yaaaaa çok geçmiş olsunnnn

evet canım ya bende ( sende mi brütüs gibi oldu :)) sağolasın şeker, sende çok yoruldun bu ara aman dikkat et dinlene dinlene yap işlerini

ayy dimi kızzz :))), ay valla hiç mütevazilik edemeyeceğim yoruldum :))) evin camlarıda bitti sayılır 2 oda kaldı ama güneş alıyor yarına artıkkk wc kapısıyla dış kapı da tamam bugün yeter :) yemek yapacağım şimdi de yardıma gel diyecem de hastasın

yakın olsak gelirdim canım , ne güzel olurdu arkadaş olurduk, ben burda çok yalnızım, hiiiiç arkadaşım yok, olanlarda evimize uzak ve evli ve çocuklular eskisi kadar görüşemiyoruz ... yatacak kadar değilim canım ama başım şişiyo çocuklardan ben sana yardım ederdim kız

canım antidepresan iyi hoş ta becerebiliyosan terapide al derim ben öyle atlattım bu durumları. çooook işe yarıyo.

AYYY KIZLAR BİZİM KAPTAN NE KADAR GÜZELMİŞ ÖYLEE
FISTIKK FISTIK MAŞŞALAHHH
ÇOKDA TATLI İNSANIN ÇOCUK GİBİ SEVESİ GELİYOR
ALLAH KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE YANSITMIŞŞ

bi ben göremiyom sizleri yaw.

melankoli canım geçmiş olsun aynı zamanda da kolay gelsin pc yi açtım çocukları uyutmaya gittim görmemişim msj kusura bakma.

akşama misafir var. eşim aradı ne lazım diye. bende saydım şunları al dedim. vay efendim sen bişe yapmayacan bana aldırıyon hepsini diye söylendi. yahu yapacam ama bunlar benim yapabileceğim şeyler değil dedim (çerez,tatlı ve meyve istemiştimde). o bana bağırdı ben ona bağırdım kapattık tlf. yaklaşık iki saat sonra aradım ben dışarı çıkacam dedim. hayırdır dedi. pasta malzemem yok almam lazım deyince boşver ya ben hallederim sen yorma kendini dedi. bide derler kadınlar anlaşılmaz yaratıklar diye. asıl erkekler dönüp kendilere bir baksınlar bence. bi saatleri ötekini tutmuyo. zaten kuş kadar aklım kaldı onuda alıp götürmek için fırsat kolluyo hayat:44::44::44::44:

teli kapattıkdan sonra söylediklerine pişman olmuşdur kesin özür dilemk filan da olmaz şimdi ( ona göre) iyisimi birşey olmamış gibi davranayım demişdirrr :)

amann takma kafanı bunların fabrika çıkışıda girişide böyle ..hepsi aynıı bakalım neye canı sıkıldı sana coştu,,sonrada pişman oldu akıllı sen kendine mukayyet ol canım aklını maklını vemaye değmez onların istediğide o kadının akıllı olması işlerine gelmiyor aklını almak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar ö....k.zz..ler

[/B] çokk geçmiş olsun şu günlerde herkeshasta hava bi yanıyo bi donduruyo ondan sanırım .allah şifa versin canım .acaba gıda zehirlenmesi falan olmasın hep çıkarmışın işallah deyildir
yaa canım benim annemde öyle söylüyor ama ben o yapıda deyilim kimse kırılmasın üzülmesin diye kendimi mahvettim ..kimsenin karşısına geçipde sen şöyle yaptın bana allah cezanı versin diyemem çocukken bile hiç kimseye ne bi tokat attım ne kavga ettim istesemde yapamam kilitlenirim biri üstüme gelip laf sayınca donar kalır günlrce zırıl zırıl ağlarım..kız beni öyle alıştırdılar hanımlığını bozma kimseye karşılık verme ,3 gün aç kalsam ben açım diyemezdim .hoş şimdi 2. gün söylerim artık .evlendik 5 yıl kocamdan şunu getir diyemedim .zaten 4 yıl kv oturduk.çocukken bile hiç bana şunu alın bunu alın diyemezdim çok utanırdım bişey istemeye ,dışarda yemek yemeye ,hamileyken bile aş ererdim ağlar ağlar otururdum kimseye benim canım şunu istedi al diyemedim benim ök..zz de hiç sormazdı niye ağlıyon ,bu kadın hiçmi bişey istemez hiçmi nefsi yok diye.....amann yani ben kimseye ağzımı açıpda bişey diyemem kendi kendime söyler dururum....o büyü işlerini benimkilerde yaptı ceco gibi nerdeyse ya kendimi ya kocayı öldürcekdim kendim nas felak okuya okuya bu kadar açıldım..her günüm hasta elimi kolumu bile kaldırmaya mecalim yoktu.kocayla aramız bozuk o bi odada ben bi odada birbirimizin sesine bile tahammülümüz kalmamıştı ki benim koca peşimi hiç bırakmaz arkamda dolanırdı ille yanına çağırır ayrı bile oturtmazdı bir anda adama bir hal olmuştu .şimdi şükür o zamana bakınca çokkk çokk iyiyimm amann yine bir dokun bin ah işit oldu hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…