yok şekerim faceden deyil..burdan kk profilinde albümlerde gördüm maşşallah çok tatlı gelinlik fotolarını koymuş . ....kızz senide görmek isterim mahsuru yoksa şekerimmm
aminnn canım benimmm, kolay gelsinnnnn beni,mde iş çok işe nereden başlayacağımı bilmiyorum evin bir tarafı sabah güneşini alıyor öteki tarafı öğlee güneşini zaten hava cehennem gibi hala mutfak camı ile mutfak balkon kapısını silebilirim uyuşukmuyum ne :)ı
AYYY KIZLAR BİZİM KAPTAN NE KADAR GÜZELMİŞ ÖYLEE
FISTIKK FISTIK MAŞŞALAHHH
ÇOKDA TATLI İNSANIN ÇOCUK GİBİ SEVESİ GELİYOR
ALLAH KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE YANSITMIŞŞ
anacım nelr yaşamışsınız siz, ALLAH sabır versin, ama mazlumu ezmek ne kadar büyük günah ki emanetsiniz, ama ben bişe diyeyim mi kocalarını sizi bu kadar ezdirmiş, eğer arkanızda olsalarmış duvar gibi ki taşa da razı olursunuz bu kadar çileden sonra böyle yüz bulup yapamazlardı size, ALLAH hidayete erdirsin ne diyeyim ya, ben utandım okudukçahele ki büyü falan yapmışlar onların ahiretide yok yatacak yerleri yok canım, merak etme bu dünya onların öteki dünya senin, içini serin tut talım
ALLAH onu bildiği gibi yapsın emi, terbiyesiz kadın .. şeker doğruu söylüyo saçını başını yolcaksıniki de sallıycaksın okkalısından belki aklı yerine gelirde edebini takınır, sen inşallah cennetini kazanmışsın bebeğim ya bunlara sabrettiysen
kızlar yemek düzenim bozuldu hep , hafta başından beri boğazım iltihap, öksürük vra, arada burun akıntısı ... sanırım soğuk algınlığı yada yoruldum bu ara çok o yüzden bünyem düştü hastalandım. Birde istifra ediyorum son 3 gündür, bi p.tesi çıkarmadım , dün gece yine istifra ettim... ne oluyo bana anlamadım(
teli kapattıkdan sonra söylediklerine pişman olmuşdur kesin özür dilemk filan da olmaz şimdi ( ona göre) iyisimi birşey olmamış gibi davranayım demişdirrr :)
beyazcanım gelmiş hoş gelmişşşşşşş face yok mu sende yavrum inan bende seni görmeyi çok sitiyorum
ondan ekleşelim mi istersen o zaman kuzum?yok şekerim ben kullanmıyorumayy sanki sigara sorulmuşda ona cevap veriyotum ben kızın face sine takılıyorum 1 eve 2 face çokk yeter ortak kullanıyoz
:)))))))))) aynı vallaaaa bizim de iltifatımız uyuz ve eşek dirrrr ne hayvan severiz yaaa :))))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabasıyahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye)
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldımGeçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim barinasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa
Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydıbenim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi
Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorumNasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorumBabası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan)
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyorsonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı
Anam ben yarın yapacağım ama şimdiden sıkıntısı bastıUfak cadı ablası Almanyada kaldı diye iyice bana sardırdı ya kuçağımda ya peşimde artık onla mıy mıy ancak yapacağız anlaşılan
Dimi kız bende geçen gün gördüm maşallahçok hoşmuş
Amannn dediğin gibi RAbbim bu dünyada göstermese bile öteki dünyada hesabını verecekler
Ben inan eşimin yüzüne bile diyorum sende dahil ne kardeşine, ne ablana nede anana hakkımı helal etmiyorum diye. Eşim ne desen haklsın diyor adam sonuçta geçmişte oda bir kez olsun üzerime gelindiğinde siz ne yapıyorsunuz dememişti. Hee şimdi şükür iyiliklede olsa söylüyor ( zaten onlara hot hot bağırmasını hiç istemem )
Rabbim evlatlarımıza yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin ...Aminnn
Büyük konuşmim ama benim evlatlarıma benzer şeyler yaşatsalar kendi KVme birşey yapamadım ama dünürü kesin yolarım
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne toparlarsın kendini
Kusma olayı sık sık olunca benim direk hamilelik aklıma geldi ama tam hatırlayamadım acaba evlimiydin diye
Umarım önemli birşey yoktur
O modelden bir tanede bende var
Beni dellendirir başlarım saymaya bazende çok tepem atarsa yüzüne telefonu kapatırım ve en geç yarım saat sonra yine birşeyi bahane ederek arar hatta ben soğuk davrandığımda işi gırgıra vurup maymun ne hala trip atıyorsun falan derMaymun bile ona göre iltifat bende genelde dayanamam gülmeye başlarım
:)))))))))) aynı vallaaaa bizim de iltifatımız uyuz ve eşek dirrrr ne hayvan severiz yaaa :))))
Aaaa uyuz ve eşşek zaten günlük iltifatlar arasında
Zaten öyle olmasaydı herhalde hiç çekilmez olurdu hayat
ondan ekleşelim mi istersen o zaman kuzum?
:)))))))))))))))))))))) ayyyyy nikah olmasın biz kardeş olalım ne güzel :) kuzum bazen sorun çıkabiliyor bugün dur bide yarın dene bakalımkızlarr ya ben kilo çizelgemi aynı adresden kaç kere yaptım öngörülen formatta deyil diye yazı çıkıyor
ben kaldım çizelgesiz
:26:elmam şekerim nerde bu devlet nerde çizelge
neler oluyor allahım:44:
yoksa biz biz kardeşmiyiz
olamaz bana gerçekleri söyleyin :18:
bu nikah olabilirmi olamazmi,
son kararınızmı sayın yarışmacıbenim devreler şase yaptı ,
özelden ismini atabilecen mi kuzumoluuuuurrrrrşekerim memnuniyetle seve seve
Aaaa uyuz ve eşşek zaten günlük iltifatlar arasında
Zaten öyle olmasaydı herhalde hiç çekilmez olurdu hayat
ayyyy olan var olmayan var ceco bu kadarda olmaz canım sizde amma cilveleşiyorsunuz aaaa valla nazara gelir seniin kibar feyzoben anlaman gelsin bende isticem benim kütükden böyle iltifatlar benim neyim eksik ayol uyuzluksa uyuzluk ,eşşeklik zaten doğuştan var eee daha ne bende hak ediyorum bu övgü dolu sözlerii.
profil de çocuk mu var çiçek mi yoksa resimsiz mi :)
ne büyük boşluk olurdu ama yaaaa nasıl dolduruyrduk o boşluğu :)))) ama birşey diyeyim mi 15 gün oldu ve hiç kavga etmedik bu askerlik bize yaradı valla :)
ayyyy olan var olmayan var ceco bu kadarda olmaz canım sizde amma cilveleşiyorsunuz aaaa valla nazara gelir seniin kibar feyzoben anlaman gelsin bende isticem benim kütükden böyle iltifatlar benim neyim eksik ayol uyuzluksa uyuzluk ,eşşeklik zaten doğuştan var eee daha ne bende hak ediyorum bu övgü dolu sözlerii.
Ayyy yüreğime inecek şekerim ben epeydir kızın facesine bakmazdım ne olmuş benim kız öyle içinden canavar çıkmış sanki çocuğumdan beklemediğim şeyler yazmış ben ne yaoam şimdii
yine istisnalar vardır ama gerçekten kaynanaların içine şeytan kaçmış benceselamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Aslında çok oldu eve geleli ama komşu ablamla kahve faslımızı yaptık bol bol sohbet ederekSonrada hemen mutfağa daldım bir domestosumla hasret giderdim
Ohhh mis gibi olduşimdi de akşamlık yemek derdine düştüm Evde henüz sebze namına birşey yok yarın pazara çıkarım diye almamıştım Artık bu akşamda idare edeyimde yarın nasılsa taze taze alırım sebzelerimi
Allahtan salatalık malzemem var olmadı artık çorba, salata ve yoğurt eşliğinde çok hafif bir menü yaparım nasılsa yazın sıcaklarda eşimde yemek yemek istemiyor
Küçük cimcimede çorbayı pek sever başka şeyleri kavga dövüş yiyoruz
Bakalım olmadı eşime protein tarzı birşeyler aldırır hemen ızgara tarzı yapıveririm
çok sağ ol canım
Olabilir sonuçta annem benden iyi bile bakıyor olsada insan ister istemez kafasına takıyor birde benim kız biraz alıngandır ona git öte dediğinde anında bozulup bütün gün surat asabilir
Doğal olarak onun üzülmesinide istemiyorum anneme surat asıp anannesini üzmesinide istemiyorum
Aslında bir gün öncesindede hafif bir baş ağrısı vardı hatta eşime dedim yine kem gözlere maruz kaldım herhalde diyeAnasıyla mevlütte bir araya geldik ya ona dokunduruyorum eşimde gülüyor valla doğrudur asla olmaz diyemiyeceğim bir konu diyor
En son eşim kendine akıllı telefon almıştı almanyaya gitmeden evvelDöndüğümüzde ben hevesimi aldım uzun zamandır sana birşey almadık sen bana kendi telefonunu ver bu yenisini sen kullan demişti
Mevlüttede kv bende görünce şaşırdı eşimde banuya uzun zamandır birşey almamıştım o yüzden ona verdim o telefonu diyince hatun bozulduHatta sonra ben üst kata mevlüde ondan evvel çıkınca ( anannesinin üst katındaki torununun evindeydi mevlüt ) kadın fesatlığından eşime bende istiyorum aynı telefondan demiş
Hatta eşimin adına kredi çekmişti kv o yüzdende nasılsa bana borcun var bir kısmına karşılık bana o telefondan al demişAslında biz o kredinin taksitlerini her ay düzenli ona veriyorduk ama fesatlandı ya bari çabucak telefona sahip olsun diye öyle demiş eşime Onada biraz bozuldum acıkcası Kadın gelmiş 65 yaşına ama benle yarışıyor çat edecek fesatlığından ama eşimde boşver diyip duruyor ki nefret ederim fesat insanlardan :26:
ay akşam rezil olduk zaten. ben bişe yapmadım o da sadece tatlı getirmiş. o tatlıda ekşimişmi. ahımı aldın kesin dedim içimden. allahtan misafirlerim yakın kişilerdi de o kadar umursamadım.amann takma kafanı bunların fabrika çıkışıda girişide böyle ..hepsi aynıı bakalım neye canı sıkıldı sana coştu,,sonrada pişman oldu akıllı sen kendine mukayyet ol canım aklını maklını vemaye değmez onların istediğide o kadının akıllı olması işlerine gelmiyor aklını almak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar ö....k.zz..ler
pazarmı dediiiiiiiin. bende istiyom bende. burda pazar kurulmuyo hiç çoooook sıkıcı. memlekettede gideyim dedim hem çok sıcaktı hemde gider halim yoktu. bizimkine dedim pazarın girişine kadar arabayla götür diye yok daha neler dedi. eğer gidebilseydim bebiş için bişeler bakmak istiyodum. pazar mağazaya nazaran biraz daha uygun oluyor.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabasıyahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye)
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldımGeçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim barinasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa
Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydıbenim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi
Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorumNasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorumBabası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan)
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyorsonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı
Anam ben yarın yapacağım ama şimdiden sıkıntısı bastıUfak cadı ablası Almanyada kaldı diye iyice bana sardırdı ya kuçağımda ya peşimde artık onla mıy mıy ancak yapacağız anlaşılan
Dimi kız bende geçen gün gördüm maşallahçok hoşmuş
Amannn dediğin gibi RAbbim bu dünyada göstermese bile öteki dünyada hesabını verecekler
Ben inan eşimin yüzüne bile diyorum sende dahil ne kardeşine, ne ablana nede anana hakkımı helal etmiyorum diye. Eşim ne desen haklsın diyor adam sonuçta geçmişte oda bir kez olsun üzerime gelindiğinde siz ne yapıyorsunuz dememişti. Hee şimdi şükür iyiliklede olsa söylüyor ( zaten onlara hot hot bağırmasını hiç istemem )
Rabbim evlatlarımıza yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin ...Aminnn
Büyük konuşmim ama benim evlatlarıma benzer şeyler yaşatsalar kendi KVme birşey yapamadım ama dünürü kesin yolarım
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne toparlarsın kendini
Kusma olayı sık sık olunca benim direk hamilelik aklıma geldi ama tam hatırlayamadım acaba evlimiydin diye
Umarım önemli birşey yoktur
O modelden bir tanede bende var
Beni dellendirir başlarım saymaya bazende çok tepem atarsa yüzüne telefonu kapatırım ve en geç yarım saat sonra yine birşeyi bahane ederek arar hatta ben soğuk davrandığımda işi gırgıra vurup maymun ne hala trip atıyorsun falan derMaymun bile ona göre iltifat bende genelde dayanamam gülmeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?