80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah
peynir5 zeytin 2 dlm ekmk
ara
3 kayısı
ikindi
1 poğoça:18: 1 kurabiye 1 dlm kek 6 mercimekli köftye
ara
1 elma 3 kayısı
bir ara daha yaratr günü kapatırım
5 lt su

yok şekerim faceden deyil..burdan kk profilinde albümlerde gördüm maşşallah çok tatlı gelinlik fotolarını koymuş .....kızz senide görmek isterim mahsuru yoksa şekerimmm

beyazcanım gelmiş hoş gelmişşşşşşş face yok mu sende yavrum inan bende seni görmeyi çok sitiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ay yine ancak bu saatte gelebildim
Öğlene doğru bir attım kendimi sokağa daha yeni geldim sayılır
Anam ne yoruldum ama hem trafik yordu beni hemde ayrı ayrı yerlere ödenmesi gereken vergiler beni deli etti giden paralar çabası yahu yine emlak vergilerine zam gelmiş
Sonrada kızkardeşimle kendimizi semt pazarına atıp hesapta iki parça sebze alıp çıkacaktık ( 3 çocukla zor olur diye çünkü ben çocuk arabasını evden alıp bagaja atmayı unuttum, kız kardeşimde pazar arabasını evden almaya üşendi yorgunuz diye )
Anam bu hafta pazarda uygun olunca az şundan, az bundan derken oldumu 10 poşet
Birde kendime pazardan şöyle güzel siyah bir bol paça bir alt aldım Geçen senede almıştım hiç terletmiyor ifil ifil diye
Bu yazıda pantalon almaya gerek kalmadan geçireyim bari nasılsa kilolar gidecek ondan sonrada ufak beden istediğim gibi pantalonlar alacağım nasılsa

Akşam üzere kızkardeşimden eşimin Anannesine geçip onunda bir saatcik gönlünü yaptım
Benim KV tabi oradaydı benim telefonu görünce ( eşimin bana verdiği yeni telefon ) ay oğlum bana ne zaman alacaksın aynı telefondan dedi nasıl yani dedim bilmiyormuş gibi oda büyük bir sevinçle aa bende aynı telefonu alacağım hava atamıyacaksın ondan sonra demezmi yooo hiç problem değil bende herkese aaaa kaynanam beni fesatlığından aldı aynısını derim olur biter dedim fena bozuldu ama hiç cevap veremedi

Yarın şükür evdeyim ama bu seferde Ramazan girmeden şöyle ufak çaplı bir temizlik operasyonu yapayım diyorum Nasılsa Ramazanda halsiz kalırsam hep üsten üsten yapıveririm ve Bayramdan evvel tekrar dip köşe girerim
Hazır büyük kız Almanyadaykende onun yastık yorganlarını bir yıkayayım diyorum Babası kılıklı yaz kış yorganla uyuyor neymiş üşüyormuş ben yazın çarşaf bile istemezken o gırtlağına kadar çeker yorganı
Birde odasını kaldıracağım ( atılacaklar, ufak gelenler ve eski bir sürü okul kitabı ve defteri var boş boş yer kaplayan )
Telefonda hanıma söyledimde çok iyi olur diyor sonuçta burada olsa yardım etmek zorunda kalacaktı cadı

Anam ben yarın yapacağım ama şimdiden sıkıntısı bastı Ufak cadı ablası Almanyada kaldı diye iyice bana sardırdı ya kuçağımda ya peşimde artık onla mıy mıy ancak yapacağız anlaşılan

AYYY KIZLAR BİZİM KAPTAN NE KADAR GÜZELMİŞ ÖYLEE
FISTIKK FISTIK MAŞŞALAHHH
ÇOKDA TATLI İNSANIN ÇOCUK GİBİ SEVESİ GELİYOR
ALLAH KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE YANSITMIŞŞ

Dimi kız bende geçen gün gördüm maşallah çok hoşmuş

Amannn dediğin gibi RAbbim bu dünyada göstermese bile öteki dünyada hesabını verecekler
Ben inan eşimin yüzüne bile diyorum sende dahil ne kardeşine, ne ablana nede anana hakkımı helal etmiyorum diye. Eşim ne desen haklsın diyor adam sonuçta geçmişte oda bir kez olsun üzerime gelindiğinde siz ne yapıyorsunuz dememişti. Hee şimdi şükür iyiliklede olsa söylüyor ( zaten onlara hot hot bağırmasını hiç istemem )

Rabbim evlatlarımıza yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin ...Aminnn
Büyük konuşmim ama benim evlatlarıma benzer şeyler yaşatsalar kendi KVme birşey yapamadım ama dünürü kesin yolarım

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne toparlarsın kendini
Kusma olayı sık sık olunca benim direk hamilelik aklıma geldi ama tam hatırlayamadım acaba evlimiydin diye
Umarım önemli birşey yoktur

teli kapattıkdan sonra söylediklerine pişman olmuşdur kesin özür dilemk filan da olmaz şimdi ( ona göre) iyisimi birşey olmamış gibi davranayım demişdirrr :)

O modelden bir tanede bende var
Beni dellendirir başlarım saymaya bazende çok tepem atarsa yüzüne telefonu kapatırım ve en geç yarım saat sonra yine birşeyi bahane ederek arar hatta ben soğuk davrandığımda işi gırgıra vurup maymun ne hala trip atıyorsun falan der Maymun bile ona göre iltifat bende genelde dayanamam gülmeye başlarım

beyazcanım gelmiş hoş gelmişşşşşşş face yok mu sende yavrum inan bende seni görmeyi çok sitiyorum

yok şekerim ben kullanmıyorumayy sanki sigara sorulmuşda ona cevap veriyotumben kızın face sine takılıyorum 1 eve 2 face çokk yeter ortak kullanıyoz

:)))))))))) aynı vallaaaa bizim de iltifatımız uyuz ve eşek dirrrr ne hayvan severiz yaaa :))))

Aaaa uyuz ve eşşek zaten günlük iltifatlar arasında
Zaten öyle olmasaydı herhalde hiç çekilmez olurdu hayat

ne büyük boşluk olurdu ama yaaaa nasıl dolduruyrduk o boşluğu :)))) ama birşey diyeyim mi 15 gün oldu ve hiç kavga etmedik bu askerlik bize yaradı valla :)

kızlarr ya ben kilo çizelgemi aynı adresden kaç kere yaptım öngörülen formatta deyil diye yazı çıkıyor
ben kaldım çizelgesiz
:26:elmam şekerim nerde bu devlet nerde çizelge
neler oluyor allahım:44:
yoksa biz biz kardeşmiyiz
olamaz bana gerçekleri söyleyin :18:
bu nikah olabilirmi olamazmi,
son kararınızmı sayın yarışmacı benim devreler şase yaptı ,

:)))))))))))))))))))))) ayyyyy nikah olmasın biz kardeş olalım ne güzel :) kuzum bazen sorun çıkabiliyor bugün dur bide yarın dene bakalım

oluuuuurrrrr şekerim memnuniyetle seve seve
özelden ismini atabilecen mi kuzum

Aaaa uyuz ve eşşek zaten günlük iltifatlar arasında
Zaten öyle olmasaydı herhalde hiç çekilmez olurdu hayat

ayyyy olan var olmayan var ceco bu kadarda olmaz canım sizde amma cilveleşiyorsunuz aaaa valla nazara gelir seniin kibar feyzo ben anlaman gelsin bende isticem benim kütükden böyle iltifatlar benim neyim eksik ayol uyuzluksa uyuzluk,eşşeklik zaten doğuştan var eee daha ne bende hak ediyorum bu övgü dolu sözlerii.

ay sen ölme emi kahkaha attım resmen yaaaaaa :)

Ayyy yüreğime inecek şekerim ben epeydir kızın facesine bakmazdım ne olmuş benim kız öyle içinden canavar çıkmış sanki çocuğumdan beklemediğim şeyler yazmış ben ne yaoam şimdii

ne büyük boşluk olurdu ama yaaaa nasıl dolduruyrduk o boşluğu :)))) ama birşey diyeyim mi 15 gün oldu ve hiç kavga etmedik bu askerlik bize yaradı valla :)

İnşallah askerde kıymetini iyice anlamıştırda bundan sonra hiçççççç kavga etmezsiniz
Valla bizim 15 gün olmaz sıkılırım ben arada trip atacağım ki gönlümü almak için uğraşsın
Almanyada anamların yanında bile bir iki dellendirir gibi oldu beni bende konuş konuş bu işin eve dönüşüde var dedim hatta bir ara babam kız sen kocana çok mualefet oluyorsun falan dedide aaaa sırf evliyiz diye ille haklısın mı demeliyim yok öyle yağma diye

Valla bende gece gece kahkahayı attım
RAbbim sizinde ağzınızın tadını hiç bozmasın canım

Ayyy yüreğime inecek şekerim ben epeydir kızın facesine bakmazdım ne olmuş benim kız öyle içinden canavar çıkmış sanki çocuğumdan beklemediğim şeyler yazmış ben ne yaoam şimdii

Canım Canavar derken herhalde kızın arkadaşlarıyla bir iki zıtlaşmasınımı okudun facede
Ben kızın faceini neredeyse her gün takip ediyorum çünkü sağ olsun benimki biraz dik kafalı herkesle inatlaşır sonra bir bakmışsın kankam dediği kızı faceden silmiş
Geçenlerde yine kapıştı bana bak silersen bir daha eklemene müsaade etmem hatta Facei millete laf sokmak için kullanıyorsan kapatırım kalırsın öyle dedimde anında vazgeçti iyi bari dursun konuşmayayım bir tek dedi

Şimdiki çocuklar bizlerden çok farklı canım Bence hiç ses etme ve ilk etapta ona hissettirmeden takip etmeye devam et Gerekirse her gün özel mesajlarına kadar bak ve çok rahatsız olduğun birşey oluncada al karşına güzellikle konuş
Ben normalde hiç bir arkadaşına siz niye böyle yapıyorsunuz demiyorum ama biz Almanyaya gideceğimize bir gün kala yine laf sokmalar falan olmuş ve ben kızıma ne gerek vardı diye konuşurken aslında okulda işlerin çok daha karışık olduğunu öğrendim ( kızlar resmen çete gibi birlik olup benim kızı ve bir arkadaşını devamlı aşağılayıp tehdit ediyorlarmış yok şu kişiyle konuşursan daha beter olur hesabı çocukta kızlardan birinin sevgilisiymiş )
TAbi ben dellendim ve kızımın yanında onu tehdit eden kızla sanki yazdığı kişi benim kizımmış gibi yazıştım baktım bu seferde kızın sevgiliside başladı tehdide tamam bu konu burada kapansın ben kimseyle sorun istemiyorum bıktım artık sizin böyle yapmanızdan dedim ( benim kızda ağır konuşur tabi küfür etmeden ama yinede can yakar sözleriyle ; onun adınada söz verdim düzgün konuşacağım diye ) sonrada kızın anasını aramak zorunda kaldım bak böyle böyle diye.
Kadın zaten okuldan arkadaşım Allah razı olsun iyiki aradın yeminle haberim yok ben o kızlarla konuşmayacaksın derken bu kız başıma çete elemanı kesildi neredeyse dedi ve anında yanına olan eşinede durumu güzellikle izah edip özür diledi Dedim maksadım özür diletmek değil ama yazık kızına yarın öbür gün başı derde girer hem kızlarımız kibar ve edepli olmayı öğrensinler ki ilerde iş hayatlarında yada özel hayatlarında da mutsuz olmasınlar haklısın dedi kadın ve ertesi gün kız hiç bir şey dememiş benimkine ve o günden beri hep bakıyorum faceine tek bir hakaret yada tehdit kalmadı
Tabi artık benimde her an Kızımın faceine girdiğimi bildiklerinden de olabilir ama ne kızımın umuru nede benim

Kız dediğin biraz dikkatli olur ( başta benim cadıya sık sık hatırlatıyorum )
Umarım önemsiz birşeydir de sende halledersin bir an önce
Rabbim evlatlarımızı korusun... Aminnnnnnnnnnnnn

yine istisnalar vardır ama gerçekten kaynanaların içine şeytan kaçmış bence
ayyyy allah sabır versin

selam kızlar :))
ben bayadır yazmıorum ama sizi takip ediorum genelde
inşalah herşey yolundadır
kpss yaklaşıyor ömrümü yedi bu kpss :))
bu arada 2 ay geçti artık 78 lerdeyim 93 ile başlamıştım yola
şu an kilo verme yavaş devam ediyor ama aslında yavaş vermek daha mantıklı kilo almada zor laşır heralde yavaş kilo verince
ney se yaa sabır
kendinize iyi bakınız mucx

günaydın fıstıklar.

ay akşam rezil olduk zaten. ben bişe yapmadım o da sadece tatlı getirmiş. o tatlıda ekşimişmi. ahımı aldın kesin dedim içimden. allahtan misafirlerim yakın kişilerdi de o kadar umursamadım.
pazarmı dediiiiiiiin. bende istiyom bende. burda pazar kurulmuyo hiç çoooook sıkıcı. memlekettede gideyim dedim hem çok sıcaktı hemde gider halim yoktu. bizimkine dedim pazarın girişine kadar arabayla götür diye yok daha neler dedi. eğer gidebilseydim bebiş için bişeler bakmak istiyodum. pazar mağazaya nazaran biraz daha uygun oluyor.
bu gün kendimi eşekten düşmüş karpuz gibi hissediyorum. her yanım ağrıyo. bu gün bi iş yapmayacam sanırım. tabi krize falan girmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…