- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
selam kızlar :))
ben bayadır yazmıorum ama sizi takip ediorum genelde
inşalah herşey yolundadır
kpss yaklaşıyor ömrümü yedi bu kpss :))
bu arada 2 ay geçti artık 78 lerdeyim 93 ile başlamıştım yola
şu an kilo verme yavaş devam ediyor ama aslında yavaş vermek daha mantıklı kilo almada zor laşır heralde yavaş kilo verince
ney se yaa sabır
kendinize iyi bakınız mucx
bneyazcanımmm yolladım istekkkkkk seni görebilecem inş... vallaaa şimdilik kızın ne paylaşmış göremiyorummmmm ne paylşadıysada aldırmaaaa ne görse paylaşıyor çocuklar :)Ayyy yüreğime inecek şekerim ben epeydir kızın facesine bakmazdım ne olmuş benim kız öyle içinden canavar çıkmış sanki çocuğumdan beklemediğim şeyler yazmış ben ne yaoam şimdii
yok kız ne kıoymet anlamasından en uzun konuşma 2 dk da ondan :)))))9 oda nasılsın iyimisinle geçiyorr vakit kalmıyorrr ama cidden kavga olmayınca da birşeylerr eksik bi lezzet yok :)dur bugün aradığında kavga edeyim dermişim :)İnşallah askerde kıymetini iyice anlamıştırda bundan sonra hiçççççç kavga etmezsiniz
Valla bizim 15 gün olmazsıkılırım ben arada trip atacağım ki gönlümü almak için uğraşsın
Almanyada anamların yanında bile bir iki dellendirir gibi oldu beni bende konuş konuş bu işin eve dönüşüde var dedimhatta bir ara babam kız sen kocana çok mualefet oluyorsun falan dedide aaaa sırf evliyiz diye ille haklısın mı demeliyim yok öyle yağma diye
Valla bende gece gece kahkahayı attım
RAbbim sizinde ağzınızın tadını hiç bozmasın canım
Canım Canavar derken herhalde kızın arkadaşlarıyla bir iki zıtlaşmasınımı okudun facede
Ben kızın faceini neredeyse her gün takip ediyorumçünkü sağ olsun benimki biraz dik kafalı herkesle inatlaşır sonra bir bakmışsın kankam dediği kızı faceden silmiş
Geçenlerde yine kapıştı bana bak silersen bir daha eklemene müsaade etmem hatta Facei millete laf sokmak için kullanıyorsan kapatırım kalırsın öyle dedimde anında vazgeçti iyi bari dursun konuşmayayım bir tek dedi
Şimdiki çocuklar bizlerden çok farklı canımBence hiç ses etme ve ilk etapta ona hissettirmeden takip etmeye devam et Gerekirse her gün özel mesajlarına kadar bak ve çok rahatsız olduğun birşey oluncada al karşına güzellikle konuş
Ben normalde hiç bir arkadaşına siz niye böyle yapıyorsunuz demiyorum ama biz Almanyaya gideceğimize bir gün kala yine laf sokmalar falan olmuş ve ben kızıma ne gerek vardı diye konuşurken aslında okulda işlerin çok daha karışık olduğunu öğrendim ( kızlar resmen çete gibi birlik olup benim kızı ve bir arkadaşını devamlı aşağılayıp tehdit ediyorlarmış yok şu kişiyle konuşursan daha beter olur hesabıçocukta kızlardan birinin sevgilisiymiş )
TAbi ben dellendim ve kızımın yanında onu tehdit eden kızla sanki yazdığı kişi benim kizımmış gibi yazıştımbaktım bu seferde kızın sevgiliside başladı tehdide tamam bu konu burada kapansın ben kimseyle sorun istemiyorum bıktım artık sizin böyle yapmanızdan dedim ( benim kızda ağır konuşur tabi küfür etmeden ama yinede can yakar sözleriyle ; onun adınada söz verdim düzgün konuşacağım diye ) sonrada kızın anasını aramak zorunda kaldım bak böyle böyle diye.
Kadın zaten okuldan arkadaşım Allah razı olsun iyiki aradın yeminle haberim yok ben o kızlarla konuşmayacaksın derken bu kız başıma çete elemanı kesildi neredeyse dedi ve anında yanına olan eşinede durumu güzellikle izah edip özür dilediDedim maksadım özür diletmek değil ama yazık kızına yarın öbür gün başı derde girer hem kızlarımız kibar ve edepli olmayı öğrensinler ki ilerde iş hayatlarında yada özel hayatlarında da mutsuz olmasınlar haklısın dedi kadın ve ertesi gün kız hiç bir şey dememiş benimkine ve o günden beri hep bakıyorum faceine tek bir hakaret yada tehdit kalmadı
Tabi artık benimde her an Kızımın faceine girdiğimi bildiklerinden de olabilir ama ne kızımın umuru nede benim
Kız dediğin biraz dikkatli olur ( başta benim cadıya sık sık hatırlatıyorum)
Umarım önemsiz birşeydir de sende halledersin bir an önce
Rabbim evlatlarımızı korusun... Aminnnnnnnnnnnnn
ohh ohhhh ne güzel kuzumm maşallahhh tez zamanda sağlıkla kalıcı olarak 70 lere düşersin inşallahhhhhhhhhhhhhslm kızlar maşallah maşallah topik baya canlanmış
ne güzel kaynatıp içinizi dökmüşünüz konuşmalarınızın hepsini okudum
arada girip bakıyorum ama okumak daha güzel bazen yorum yazmak istedim
bir kez daha deşmenin anlamı olmaz dedim
kavga sanırım herkeste var bizde dün gece ayrı yattık
o salonda ben yatak odasında zor uyukuya daldım ama
neyse rerinlere girmeyim diyet fena gitmiyor dün ve bugün 82 leri gördüm
tabi tickerimide değiştim hadi vatana millete hayırlı ola bide hedef olarak 70 varsam
şimdilik kafi diye düşündüm 70 de varınca 60 dogru gitmek nasip olur inş
diyetimde hiç zorlanmıyorum herşeyi yiyorum saedece abartmıyorum tek kestiğim şeyler abur cuburlar
hiç aklıma gelmiyor artık 40 günden sonra unutuyormuşuz o yiyecegin tadını
gertende bunu onaylayan bir durum yaşadım eskiden çekirdeksiz günüm geçmezdi
artık yememeliyim dedim ve ogün bugundur canım hiç ona karşı birşey hissetmiyor tabiki bazen yiyorum
ama eskisi gibi zevkli degil buda bizim istedimiz şey öyle değilmi işte böyle canlarım kankilerim her biri çiçek cıtır adayları hepinizi kocaman öpüyorummmm
ayy kızlar utandırdınız beni walla çok teşekkür ederim iltifatlarınız için...
mişan fotosunu elbisemi buraya yükleyecektim utandım yüklemiyorum
kilolu hanımlar hep öyle derler amaayyyy allah kolaylık versin canım sınava az kaldı sanırım. Bu arada çok gzel kilo vermişsin umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın. Merak ettiğim etrafındakilerin tepkisi nasıl. Kıskançlıklarından bişe demiyolar mı yoksa övgü varmı?
canım bu aradagözlerin gerçekten çok güzel
artık güzel değiller bi tanesi sağ gözüm yani nasıl şişti anlatamam açamıyorum bile
kpss tercihleri açıklandııı ve bana yine hüsran..... hayallarim başka bahara kaldı((( işin yoksa kasımı bekleee offf valla bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?