80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy allah kolaylık versin canım sınava az kaldı sanırım. bu arada çok gzel kilo vermişsin umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın. merak ettiğim etrafındakilerin tepkisi nasıl. kıskançlıklarından bişe demiyolar mı yoksa övgü varmı?

Ayyy yüreğime inecek şekerim ben epeydir kızın facesine bakmazdım ne olmuş benim kız öyle içinden canavar çıkmış sanki çocuğumdan beklemediğim şeyler yazmış ben ne yaoam şimdii
bneyazcanımmm yolladım istekkkkkk seni görebilecem inş... vallaaa şimdilik kızın ne paylaşmış göremiyorummmmm ne paylşadıysada aldırmaaaa ne görse paylaşıyor çocuklar :)

yok kız ne kıoymet anlamasından en uzun konuşma 2 dk da ondan :)))))9 oda nasılsın iyimisinle geçiyorr vakit kalmıyorrr ama cidden kavga olmayınca da birşeylerr eksik bi lezzet yok :)dur bugün aradığında kavga edeyim dermişim :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmm çok güzel bir gün olur inşallahhhh, o değil dee belim tutulmuş benim yaa kalan camları silemeyeceğim bugün anlaşılan

Sabah 1 yumurtalı menemen
3 dilim ekmek
6 zeytin 1 çatal peynir
domates salatalık

ara 5 erik

öğle yok

akşam 5te
1 somon balığı
3 dilim ekmek
salata

akşam 10 da
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yeşil mercimek
1 avuç cips:26:

Sadce çorba içip kalkacaktım ben yaa(

Ben ne yediğimi unutuyorum ya sabah-öğle ayrı
akşam ayrı bildirim yapayım eniyisi
sonra gece yatınca aklıma geliyo şunu yedim ben niye yazmadım diye :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece çok geç saatte eşimin temizliği kabardı
Taktı gecenin 11inde gel şu kızın bazasının altında ne var ne yok bir bakalım diye tabi sırf bazayla kalmadık bütün odayı kaldırdık Bende şimdi fırsat o fırsat bütün yastık yorgan ne varsa yıkıyorum
Bayramda bari onlarla uğraşmam
Bugün bir tek onun odasını cam perde dahil bitireyimde sadece toz alıp süpürürüm düzenli olarak

Neyse şimdi ev işlerine girişeyimde öğleden sonra daha rahat buralarda dolanırım

slm kızlar maşallah maşallah topik baya canlanmış
ne güzel kaynatıp içinizi dökmüşünüz konuşmalarınızın hepsini okudum
arada girip bakıyorum ama okumak daha güzel bazen yorum yazmak istedim
bir kez daha deşmenin anlamı olmaz dedim
kavga sanırım herkeste var bizde dün gece ayrı yattık
o salonda ben yatak odasında zor uyukuya daldım ama
neyse rerinlere girmeyim diyet fena gitmiyor dün ve bugün 82 leri gördüm
tabi tickerimide değiştim hadi vatana millete hayırlı ola bide hedef olarak 70 varsam
şimdilik kafi diye düşündüm 70 de varınca 60 dogru gitmek nasip olur inş
diyetimde hiç zorlanmıyorum herşeyi yiyorum saedece abartmıyorum tek kestiğim şeyler abur cuburlar
hiç aklıma gelmiyor artık 40 günden sonra unutuyormuşuz o yiyecegin tadını
gertende bunu onaylayan bir durum yaşadım eskiden çekirdeksiz günüm geçmezdi
artık yememeliyim dedim ve ogün bugundur canım hiç ona karşı birşey hissetmiyor tabiki bazen yiyorum
ama eskisi gibi zevkli degil buda bizim istedimiz şey öyle değilmi işte böyle canlarım kankilerim her biri çiçek cıtır adayları hepinizi kocaman öpüyorummmm

ohh ohhhh ne güzel kuzumm maşallahhh tez zamanda sağlıkla kalıcı olarak 70 lere düşersin inşallahhhhhhhhhhhhh

ayy kızlar utandırdınız beni walla çok teşekkür ederim iltifatlarınız için...

mişan fotosunu elbisemi buraya yükleyecektim utandım yüklemiyorum

kilolu hanımlar hep öyle derler ama
ben gerçektende iri kemikliyim omuzlar falan geniş bu yüzden
75 olsam yeter ama ben sağlıklı beslenmeye devam edicem her şeyden yiyerek hemde :))nese..
Ve evet sınava 1 gün kaldı çok umutlu değilim ama işte :))
etrafımdakiler derken doğduğum yere gittim gecen hafta annemlere sarıyerime :)) ordakiler beğendiler kıskançlık sezmedim
hfta sonuda bursaya gaynanalara gitcez (( bakam onlar ne dicek
amannn boşver kızz ayyüzlüm kıskanan varsada anlamam
allaha havale :))

3 dilim ekmek
10 zeytin
1 salatalık
1 üçgen peynir

ara 1 tane erik

akşama çorba içerim mercmek vardı dünden onu yerim
ekmek yemesem çok iyi olur kısmet:))

bugünkü menüm
sabah 5 yemek kaşığı şakşuka :)) peynir zeytin 1 dilim çavdar
öğle 1 porsiyon taze fasülye, kırmızı meyveli soda
akşam 1 dolu porsiyon kısır, bol yeşil çaylA
saat 19 de kocaya eşlik etmek için :)) kavun yicem
ben erken yediğim için garibim yalnız yemesin yemek :))

Son düzenleme:
kpss tercihleri açıklandııı ve bana yine hüsran..... hayallarim başka bahara kaldı ((( işin yoksa kasımı bekleee offf valla bıktım

Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
domates-salatalık
peynir
1 tatlı kaşığı reçel
Ara
1 dilim kavun
Öğle
1 fırında uskumru
2 dilim ekmek
salata
Ara
1 dondurma
Akşam
6-7 yaprak sarma
1 ızgara köfte
2 kaşık pilav
Ara
1 dilim karpuz
Bugün aldığım kalori 1550
bu aralar pek giremiyorum kuzenlerim geldi onlarla bütün gün geziyoruz ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

Şu hayatta en sinir oldugum sey sofrayı kurmuşken ya eşimin wc ye gitmesi ya da kp nin pc yi açın demesi az sonra kavga çıkacak muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…