80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimizi yedikten sonra büyük kızımlada görüşeyim de öyle gireyim dedim ama cadı nedense sabahki gibi isteksiz konuştu bizimle
Hadi sabah uyku sersemiydi dedim ama şimdide öyle konuşunca çok canım sıkıldı :26: dokunsalar ağlayacak moddayım yaa
Eşim takılma belki yorgundur dedi ama ister istemez takıyorum :26:

Biraz kafamı dağıtmaya çalışayım bari belki gerçekten bana öyle gelmiştir :44:

artık güzel değiller bi tanesi sağ gözüm yani nasıl şişti anlatamam açamıyorum bile

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnn

kpss tercihleri açıklandııı ve bana yine hüsran..... hayallarim başka bahara kaldı ((( işin yoksa kasımı bekleee offf valla bıktım

Canım üzülme inşalalh bir sonraki sınavda güzel bir sonuç alırsın
Geçmiş olsun Bunda da vardır bir hayır

Hayırlısı olsun canım ya. Bak ben tercih bile vermedim
bende vermeseydim keşke en azıundan yapmadım deridm :) 85 alan bile yerleşememiş, ama 60 la adalete yerleşen de varmış
öyle bebeğim yaaaa hayırlısı herşeyinnnnn tşk ederim kuzum ummahhh

ayyüzlüm canım birşey soracam açıköğretimle ilgili benim bir arkadaşım dediki diyelim ki 1. dönemden 4 dersden kaldın 2. sınıfda ıonu ikiye bölebiliyorsun 2 sini 1. dönem 2 sini 2. dönem şeklindee çok da emin ama niyeyse pek inanamadım varmı bir bilgin?

şekerim istek falan gelmedi bana yanlışlıkmı oldu acaba:26:

menüm
sabah biraz peynir 3 zeytin 1 dlm ekmk
ara
3 kayısı
öğle
2 zeytintyağlı biber dolma
veeeee
akşam:18:
4 saçböreği1 br ayran
buda yetmez gibi
gece dondurma
dövün benii dövünn
6 lt su

aaaaaaaa isteğim kabul edildi oysaki :))) dilara y.... olacak foto iki kişilik :) üstümde mavi kıyafet var

aaaaa şeker hakkat kızz benim kız kabul etmiş sanırım ben görmedim aman kız bizim topik kilolur topiği deyil güzel kızlar topiği olmuşşşşş .maşallah şeker ne hoşsun öyle maşallah birinizin gözleri birin,zin kaşları yakıyor ortalığı şekerr maşallah o ne güzel kaşlar kız yay gibi hepiniz bi ayrı güzelsiniz .ama sen yanlış yerdesin şeker 80 89 kilo arsında ne işin var senin sen kilolu falan deyilsinki baya fıstık gibi kızsın .ama dur dur sakın giderim falan deme kilolu deyilmişim diye sen bizim fıstık dileramızsım

hile varr orada kuzummm boydan gör bide :)))))) çok sağol fıstığım benimm senin güzel bakan gözlerinin güzelliği o, ee ben de seni görmek istiyorum amaaaaaaa

hile varr orada kuzummm boydan gör bide :)))))) çok sağol fıstığım benimm senin güzel bakan gözlerinin güzelliği o, ee ben de seni görmek istiyorum amaaaaaaa

yokk kız nehilesi gerçekten kilolu falan deyilsin sanırım boyun uzun,hem gerçekden çok güzelsin çok güzel bi gelin olucan işallah şekerim benim resmim yok ama bi ara koyarım söylerim sana şeker .ama bu topiği ben hakkediyorum kilo yönünden,aranızda en şişman benimm boy kısa bide göbek fena büyük ama eski haline bakınsa çok iyiyim şimdi işallah 60 ı görücem sizlerin sayesinde sende olmayan kilolarını askerin gelinceye kadar ver ayyy ne iyi oldu senii gördüğüm şeker merak edirdum öptüm şeker iyi geceler benim koca çağırıp duruyo oyalıyorum adamı şimdi kızıcak bana yarın görüşürüz işallahhh.

günaydın kızlar. benim gün berbat geçeceğe benziyo. umarım sizinki güzel olur. müthiş bi baş ağrısı ile uyandım. ayağa kalkmaya bile dermanım yok aslında. dedim ya dün tartışacaz diye. kızdım ben sana sofra hazır diyorum sen gidiyorsun diye. yarın zaten bolbol görüşeceksiniz dedim. sen ye diye bağırdı gitti. yarımsaat sonra geldi tabi yemekler buz olmuş hadi yiyelim dedi aç değilim dedim çekildim bi kenara. o da yemedi bende. sofrayı toplamadım bile sonrasında bide ona söylendi vay efendin ortada bırakmışım. hiç aldırmadım oturdum tv seyrettim. o da sızdı kaldı bi kenarda. yine insaflıyımda üzerine bişeler örttüpte yattım. yoksa sabaha kadar donardı bi tarafı orda. bakalım neler olacak bu gün?

canım hiç öyle bişe duymadım sana yanlış bilgi vermek istemem o yüzden. açık öğretim bürosuna bi sorsan onlar daha iyi bilgilendirirler. aslında benimde bi uğramam gerekiyo büroya. şu tek ders sınavını sorsam iyi olacak. hoş hiç umudum yok ama.

ilk bildirimi ben yapim bari. 82 ye göre yapıyom zaten ben gittim gideli liste yapılmadı.

başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82.7
gelen: 700 gr
toplam giden: 2800
hedef: yok

anam bu nasıl hamilelik anlamadım 5 ay doluyo bu hafta topu topu 200 gr aldım. bebeğin gelişiminde sıkıntı yok ama bilemedim şimdi.:44::44::44::44: allah dualarımı kabuletti sanırım.

ayyyyyyyyyyy sağol canım benimmmm kendimi acayi,p iyi hissettirdin vallahi sağol gülümmmm inşallah bende seni göreceğimmmm kızzz göksel akrabanız fialn değil mi iyi bakaydınnn :))) keşke akraba çıksanız hiç ayrılmazdık :))))) ummahhhhhhhhhhhhhhh gülümmmm

aman maşallah de maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş iyi olsun sen kilo alma

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam
3 dilim ekmek
1 kase çorba
1 kase börülce

sabah
1 yumurtalı menemen
1 etiform bisküvi
1 çatal peynir
3 yeşil zeytin

ara
3 tane erik

öğle
lavaş ve biftek fajita yemeyi düşünüyorum ama kesin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…