80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adamın biri 44 puanla batman bilgisay işletmenliğine yerleşmiş aynı yere 68 puan alanda tercih vermiş ve o yerleşememiş üstelik çoğu yerleşenin koduna da bakılınca klavuzda yer almadığıda görülüyor nasıl oluyor bu yaaa biri bana anlatabilir mi :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ya kusura bakmayın ben bugün cuma olduğunu unuttum yaaaa :26:
Anam günler karıştı iyice koşturmacadan. Sabahtan beri küçük kuzuyla uğraşıyorum ( yemek yemek istemiyor paso ablasını sayıklıyor ve canı sıkılıyor ) bir yandanda evle uğraştım.
Bİrazdan hazırlanıp arabanın düp ölçümü için taaaaaa Mimarsinan taraflarına gidiceğim
Arabayla gezi gibi olucak artık bize Allahtan çok seviyorum araba kullanmayı da işkence olmuyor bu tip uzak mesafeler

Neyse bildirimimi de yapayım da öyle kaçayım

Başlangıç; 120 kg
Son bildirimim; 96.4 kg
Bu hafta; 97 kg ( Regl olucağım birde yedikten sonra tartıldım )
Fark; + 0.6 kg
Toplam giden; 23 Kg
Hedef; 65
Beden; 48

Spor; maalesef yok sadece 1 saat yüryüş

Bu haftasonuda kendimi toparlamam için biraz telkinde bulunacağım kendime ondan sonrada her zamankinden çok daha dikkatli olucağım sonuçta Ramazana çok çok az kaldı

Hepinize hayırlı cumalar ve hafif bir gün diliyorum

Canım üzülme inşallah herşey güzel olur sen kendini ve kuzucuğunu düşün gerisi boş
Bİraz naz yap kendimi hiç iyi hissetmiyorum diye yat vicdanı rahatsız olsun

İnşallah hep öyle az kilo alırsında kuzucuğunda sağlıkl olsun yeter

melankoli canım geçmiş olsun aynı zamanda da kolay gelsin pc yi açtım çocukları uyutmaya gittim görmemişim msj kusura bakma.
sağol canım, estğ güzelim ya aramızda öyle şeylerin lafı bile olmaz
boşver canım takma kafana,adamların böle ö..z lükleri tututyo ara ara, sen yine iyi bişeyler hazırlamışsın ben olsam misafirlere söyle rahatsızlandım der rezil ederdim adamı
gıda zehirlenmesi değildir canım ya tahminimce çünkü çok kötü olmuyorum,yediğim yemekler dokunuyo ondan oluyo canım benim mide biraz hassas, geçer inş bu halimde ...

canım ama sen böyle içine ata ata hasta olursun ALLAH korusun,bi denesen sana ses çıkaramayacaklar ama bi başlangıç yapsan benim yakınımda birine de öle büyü falan yapılmıştı, bu ilmi almış birinin yanına gittik ki adam ALLAH rızası için yardımcı oluyo ve kesinlikle para almıyo ve idrarla evi temizleyin dedi kapı dolap ama peşinden de deterjanlı suyla silceksin demişti ve yqapanları biliyorum evleri rahatlamıştı... RABBİM korusun cümlemizi kötü insanlardan ( amin )
amin canım ALLAH kötü insanların şerrinden cümlemizi korusun ( amin )...
hamilelik yok tatlım çünkü koca yok bekar takılıyorum ama adayım var
iltifat şekliniz çok hoşmuş, ağza ne geliyosa maymun, eşşek , ayyy kedi canını seni maaşallah
ne büyük boşluk olurdu ama yaaaa nasıl dolduruyrduk o boşluğu :)))) ama birşey diyeyim mi 15 gün oldu ve hiç kavga etmedik bu askerlik bize yaradı valla :)
aman maaşallah canım, ALLAH bozmasın kendi kendine nazar değmesin
artık güzel değiller bi tanesi sağ gözüm yani nasıl şişti anlatamam açamıyorum bile
canım geçmiş olsun , nazar değmiştir gözlerine , maaşallah boncuk gibiler soğumuş çayın demiyle pansuman iyi geliyo canım

gülaycım maaşallah ne kadar güzel işte, inş. doğumunun sonuna kadar böyle az kilo alımıyla bitirirsinbebek sağlıklıysa tabi sende o zxaman sorun yok demektir

kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa

çok yüz güldürücü olmasada aglatmıcak kadar ilerledim bu hafta
yanlız deniz faslı yüzünden börekler götürünce böyle oldu neyse bunada şükür :)
başlangıç:85
geçen hafta: 83.0
bu hafta: 82.8
giden:0.2
toplam giden:2.2
hedef:70
spor:yok
hepinizin yanaklarından kocaman öpüyor ayrıca bildirimlerinizi merakle bekliyorum

olsun kuzum hiç gitmemesinden iyiydir dimi ama :)

ayyyyyyy ağzından bal damlıyor aminnn kuzum hayırlısıyla çok tşk ederim kuzummm :))) seni sahalarda az görür olduk nerelerdesin bebeğim
rıca ederim tatlım benim canım valla tüm gün dişardaydım biraz sıkıntılı günler geçiyoruz
hesaplar bir birene girdi ödemelerimi karıstırdım okadar kafam karısık yani hiç yapmıcam şeyleri yaptım bu hafta
banka konusuna çok önem veriyordum ilerde tüp bebek masraflarımı ordan alabilirim diye ve bi hafta önce ödemeyi karıstırmısım
ben kartımın ödemesini yaptım 400 tl meger hesap kesiminden 1 gün önce yapmısım bugün tesadüfen girince gördüm ödenmemiş borç sastım kaldım ve çok üzüldüm nasıl böyle bir hataya düştüm diye yapıcak birsey yok bugün kadar kötü bir gün yaşamadım maddi yönden aksilik kartımıda kullanamadım ki diğer ödememi gerceklestıreyım çıldırdım anlıcanız amannnn bu ödemeler canımı yedi
bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakmayın artık yakında çok yakında toparlanmayı ümit ediyorum rabbim zorda kalanlara sıkıntı çekenlerin şu mübarek günlerde yar ve yardımcısı olsun aminn

Eki Görüntüle 749680
bende kilo verip bu tarz bi gelinliği müthiş bi özgüvenle taşımak istiyorumm
hadi bakalım inş canım o günleri görmen dileği ile bunu bütün kızlar hak ediyor ya her kes böyle çıtı pıtı olsa
herkes bir birinden güzel olsa böyle bir bakan bir daha kafasını çeviremese allahım güzellik isteyen güzellik para isteyen para huzur isteye huzur evlat isteyen evlat hayırlı eş işteyene eş sevdiklerine kavusmak işteyene sevdiğini nasib eyle yarabbi bu kk daki tüm kızlara zayıflık güzellik mutluluk birde saglık ver ALLAHIM aminnn kızlar çok gaza geldim havere dua edesim geliyor şu mubarek günlerde
kimseyi eli boş ççevirme YARABBİM AMİNNN tabiki bunu içten yapmak önemli ama her birimizin okuması bir dua diye yazdım

ben çıkıyorum elmaşekerim yemekle ugrasıcam bizimki aradı gelmek üzereymiş iyi akşamlar hepinize

ayyyyyyyyyyyy ne kötü aksilik yaaaa (( umarım haledebilmişsindirr yadaa en kısa zamanda kendiliğinden hallolurrrr üzüldüm valla kuzum geçmiş olsun

valla canımsınız ya yazılarınızı okuyunca biraz olsun tebessüm edebiliyorum allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız
inan s ende çok değerlisin bebeğimmmm sende iyiyki varsın iyi ki gelmişsi,nde tanışmışız :)

aminnnnnnnnnnnnnnn ama herkes güzel olmasın yaaaaaaaaa kocalarımıza sevgi,lilerimize nasıl sahip çıkarız sonra :)
evveet :) aslında daha düğüne vakit var ama şu kilo işini çözemedim gitti :/
allah tamamına erdirsin canım benimmmm çözersin çözersin merak etmeee takipte kal ne yedin ne için paylaş bizimleeee bitki çaylarıyla destekleee abur cuburu çıkar saatli beslen yemek yenında yoğurt salata eksik etme bide siytah ekmek yeeee bak bakalımmmm kalıyormu kilo milo :) demesi kolay dimi :))) hallederiz hallederiz yavaş yavaş hallolacak şeyler bunlşar :) kendinden bahsedermisin biraz canım yaş kilo nerden çalışıyormusun okuyormusun düğün ne zaman :)))) bende anlatayım kendimi bu arada ismim dilara 24 yaşındayım d.bakırdanım bekarım asker yolu gözlüyorum göründüğü gibi :) ziraat teknikeriyim ama işsizim 79 kiloyum yakında 65 olacam :)))) bura da yardımcı kaptanımmmm bitti :)

ben çıkıyorum elmaşekerim yemekle ugrasıcam bizimki aradı gelmek üzereymiş iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar cnaımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ummahhhhhhhhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…