- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
günaydın kızlar. benim gün berbat geçeceğe benziyo. umarım sizinki güzel olur. müthiş bi baş ağrısı ile uyandım. ayağa kalkmaya bile dermanım yok aslında. dedim ya dün tartışacaz diye. kızdım ben sana sofra hazır diyorum sen gidiyorsun diye. yarın zaten bolbol görüşeceksiniz dedim. sen ye diye bağırdı gitti. yarımsaat sonra geldi tabi yemekler buz olmuş hadi yiyelim dedi aç değilim dedim çekildim bi kenara. o da yemedi bende. sofrayı toplamadım bile sonrasında bide ona söylendi vay efendin ortada bırakmışım. hiç aldırmadım oturdum tv seyrettim. o da sızdı kaldı bi kenarda. yine insaflıyımda üzerine bişeler örttüpte yattım. yoksa sabaha kadar donardı bi tarafı orda.bakalım neler olacak bu gün?
canım hiç öyle bişe duymadım sana yanlış bilgi vermek istemem o yüzden. açık öğretim bürosuna bi sorsan onlar daha iyi bilgilendirirler. aslında benimde bi uğramam gerekiyo büroya. şu tek ders sınavını sorsam iyi olacak. hoş hiç umudum yok ama.
ilk bildirimi ben yapim bari. 82 ye göre yapıyom zaten ben gittim gideli liste yapılmadı.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82.7
gelen: 700 gr
toplam giden: 2800
hedef: yok
anam bu nasıl hamilelik anlamadım 5 ay doluyo bu hafta topu topu 200 gr aldım. bebeğin gelişiminde sıkıntı yok ama bilemedim şimdi.:44::44::44::44: allah dualarımı kabuletti sanırım.
sağol canım, estğ güzelim ya aramızda öyle şeylerin lafı bile olmazmelankoli canım geçmiş olsun aynı zamanda da kolay gelsin pc yi açtım çocukları uyutmaya gittim görmemişim msj kusura bakma.
boşver canım takma kafana,adamların böle ö..z lükleri tututyo ara ara, sen yine iyi bişeyler hazırlamışsın ben olsam misafirlere söyle rahatsızlandım der rezil ederdim adamıakşama misafir var. eşim aradı ne lazım diye. bende saydım şunları al dedim. vay efendim sen bişe yapmayacan bana aldırıyon hepsini diye söylendi. yahu yapacam ama bunlar benim yapabileceğim şeyler değil dedim (çerez,tatlı ve meyve istemiştimde). o bana bağırdı ben ona bağırdım kapattık tlf. yaklaşık iki saat sonra aradım ben dışarı çıkacam dedim. hayırdır dedi. pasta malzemem yok almam lazım deyince boşver ya ben hallederim sen yorma kendini dedi. bide derler kadınlar anlaşılmaz yaratıklar diye. asıl erkekler dönüp kendilere bir baksınlar bence. bi saatleri ötekini tutmuyo. zaten kuş kadar aklım kaldı onuda alıp götürmek için fırsat kolluyo hayat:44::44::44::44:
gıda zehirlenmesi değildir canım ya tahminimce çünkü çok kötü olmuyorum,yediğim yemekler dokunuyo ondan oluyo canım benim mide biraz hassas, geçer inş bu halimde ...[/B]
çokk geçmiş olsun şu günlerde herkeshasta hava bi yanıyo bi donduruyo ondan sanırım .allah şifa versin canım .acaba gıda zehirlenmesi falan olmasın hep çıkarmışın işallah deyildir
yaa canım benim annemde öyle söylüyor ama ben o yapıda deyilim kimse kırılmasın üzülmesin diye kendimi mahvettim ..kimsenin karşısına geçipde sen şöyle yaptın bana allah cezanı versin diyemem çocukken bile hiç kimseye ne bi tokat attım ne kavga ettim istesemde yapamam kilitlenirim biri üstüme gelip laf sayınca donar kalır günlrce zırıl zırıl ağlarım..kız beni öyle alıştırdılar hanımlığını bozma kimseye karşılık verme ,3 gün aç kalsam ben açım diyemezdim .hoş şimdi 2. gün söylerim artık .evlendik 5 yıl kocamdan şunu getir diyemedim .zaten 4 yıl kv oturduk.çocukken bile hiç bana şunu alın bunu alın diyemezdim çok utanırdım bişey istemeye ,dışarda yemek yemeye ,hamileyken bile aş ererdim ağlar ağlar otururdum kimseye benim canım şunu istedi al diyemedim benim ök..zz de hiç sormazdı niye ağlıyon ,bu kadın hiçmi bişey istemez hiçmi nefsi yok diye.....amann yani ben kimseye ağzımı açıpda bişey diyemem kendi kendime söyler dururum....o büyü işlerini benimkilerde yaptı ceco gibi nerdeyse ya kendimi ya kocayı öldürcekdim kendim nas felak okuya okuya bu kadar açıldım..her günüm hasta elimi kolumu bile kaldırmaya mecalim yoktu.kocayla aramız bozuk o bi odada ben bi odada birbirimizin sesine bile tahammülümüz kalmamıştı ki benim koca peşimi hiç bırakmaz arkamda dolanırdı ille yanına çağırır ayrı bile oturtmazdı bir anda adama bir hal olmuştu .şimdi şükür o zamana bakınca çokkk çokk iyiyimm amann yine bir dokun bin ah işit oldu hakkınızı helal edin
amin canım ALLAH kötü insanların şerrinden cümlemizi korusun ( amin )...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Amannn dediğin gibi RAbbim bu dünyada göstermese bile öteki dünyada hesabını verecekler
Ben inan eşimin yüzüne bile diyorum sende dahil ne kardeşine, ne ablana nede anana hakkımı helal etmiyorum diye. Eşim ne desen haklsın diyor adam sonuçta geçmişte oda bir kez olsun üzerime gelindiğinde siz ne yapıyorsunuz dememişti. Hee şimdi şükür iyiliklede olsa söylüyor ( zaten onlara hot hot bağırmasını hiç istemem )
Rabbim evlatlarımıza yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin ...Aminnn
Büyük konuşmim ama benim evlatlarıma benzer şeyler yaşatsalar kendi KVme birşey yapamadım ama dünürü kesin yolarım
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir iki güne toparlarsın kendini
Kusma olayı sık sık olunca benim direk hamilelik aklıma geldi ama tam hatırlayamadım acaba evlimiydin diye
Umarım önemli birşey yoktur
O modelden bir tanede bende var
Beni dellendirir başlarım saymaya bazende çok tepem atarsa yüzüne telefonu kapatırım ve en geç yarım saat sonra yine birşeyi bahane ederek arar hatta ben soğuk davrandığımda işi gırgıra vurup maymun ne hala trip atıyorsun falan derMaymun bile ona göre iltifat bende genelde dayanamam gülmeye başlarım
aman maaşallah canım, ALLAH bozmasınne büyük boşluk olurdu ama yaaaa nasıl dolduruyrduk o boşluğu :)))) ama birşey diyeyim mi 15 gün oldu ve hiç kavga etmedik bu askerlik bize yaradı valla :)
canım geçmiş olsun , nazar değmiştir gözlerine , maaşallah boncuk gibilerartık güzel değiller bi tanesi sağ gözüm yani nasıl şişti anlatamam açamıyorum bile
ilk bildirimi ben yapim bari. 82 ye göre yapıyom zaten ben gittim gideli liste yapılmadı.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82
bu hafta: 82.7
gelen: 700 gr
toplam giden: 2800
hedef: yok
anam bu nasıl hamilelik anlamadım 5 ay doluyo bu hafta topu topu 200 gr aldım. bebeğin gelişiminde sıkıntı yok ama bilemedim şimdi.:44::44::44::44: allah dualarımı kabuletti sanırım.
bende size katılsam nasıl olur acaba
canım çok güzel ayyy inşallah bu gelinlik içinde görürüz seni aminnnEki Görüntüle 749630 kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa
canım çok güzel ayyy inşallah bu gelinlik içinde görürüz seni aminnn
güzel olurrrr valla :)))))) hoş geldin canım aramızaaa
nişanlımısın tatlım?
çok yüz güldürücü olmasada aglatmıcak kadar ilerledim bu hafta
yanlız deniz faslı yüzünden börekler götürünce böyle oldu neyse bunada şükür :)başlangıç:85hepinizin yanaklarından kocaman öpüyor ayrıca bildirimlerinizi merakle bekliyorum
geçen hafta: 83.0
bu hafta: 82.8
giden:0.2
toplam giden:2.2
hedef:70
spor:yok
rıca ederim tatlım benim canım valla tüm gün dişardaydım biraz sıkıntılı günler geçiyoruzayyyyyyy ağzından bal damlıyor aminnn kuzum hayırlısıyla çok tşk ederim kuzummm :))) seni sahalarda az görür olduk nerelerdesin bebeğim
valla canımsınız ya yazılarınızı okuyunca biraz olsun tebessüm edebiliyorum allah razı olsun hepinizden iyiki varsınızolsun kuzum hiç gitmemesinden iyiydir dimi ama :)
hadi bakalım inş canım o günleri görmen dileği ile bunu bütün kızlar hak ediyor ya her kes böyle çıtı pıtı olsa
nişanlımısın tatlım?
ayyyyyyyyyyyy ne kötü aksilik yaaaarıca ederim tatlım benim canım valla tüm gün dişardaydım biraz sıkıntılı günler geçiyoruz
hesaplar bir birene girdi ödemelerimi karıstırdım okadar kafam karısık yani hiç yapmıcam şeyleri yaptım bu hafta
banka konusuna çok önem veriyordum ilerde tüp bebek masraflarımı ordan alabilirim diye ve bi hafta önce ödemeyi karıstırmısım
ben kartımın ödemesini yaptım 400 tl meger hesap kesiminden 1 gün önce yapmısım bugün tesadüfen girince gördüm ödenmemiş borç sastım kaldım ve çok üzüldüm nasıl böyle bir hataya düştüm diye yapıcak birsey yok bugün kadar kötü bir gün yaşamadım maddi yönden aksilik kartımıda kullanamadım ki diğer ödememi gerceklestıreyım çıldırdım anlıcanız amannnn bu ödemeler canımı yedi
bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakmayın artık yakında çok yakında toparlanmayı ümit ediyorum rabbim zorda kalanlara sıkıntı çekenlerin şu mübarek günlerde yar ve yardımcısı olsun aminn
inan s ende çok değerlisin bebeğimmmm sende iyiyki varsın iyi ki gelmişsi,nde tanışmışız :)valla canımsınız ya yazılarınızı okuyunca biraz olsun tebessüm edebiliyorum allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız
aminnnnnnnnnnnnnnn ama herkes güzel olmasın yaaaaaaaaa kocalarımıza sevgi,lilerimize nasıl sahip çıkarız sonra :)hadi bakalım inş canım o günleri görmen dileği ile bunu bütün kızlar hak ediyor ya her kes böyle çıtı pıtı olsa
herkes bir birinden güzel olsa böyle bir bakan bir daha kafasını çeviremese allahım güzellik isteyen güzellik para isteyen para huzur isteye huzur evlat isteyen evlat hayırlı eş işteyene eş sevdiklerine kavusmak işteyene sevdiğini nasib eyle yarabbi bu kk daki tüm kızlara zayıflık güzellik mutluluk birde saglık ver ALLAHIM aminnn kızlar çok gaza geldim havere dua edesim geliyor şu mubarek günlerde
kimseyi eli boş ççevirme YARABBİM AMİNNN tabiki bunu içten yapmak önemli ama her birimizin okuması bir dua diye yazdım
allah tamamına erdirsin canım benimmmm çözersin çözersin merak etmeee takipte kal ne yedin ne için paylaş bizimleeee bitki çaylarıyla destekleee abur cuburu çıkar saatli beslen yemek yenında yoğurt salata eksik etme bide siytah ekmek yeeee bak bakalımmmm kalıyormu kilo milo :) demesi kolay dimi :))) hallederiz hallederiz yavaş yavaş hallolacak şeyler bunlşar :) kendinden bahsedermisin biraz canım yaş kilo nerden çalışıyormusun okuyormusun düğün ne zaman :)))) bende anlatayım kendimi bu arada ismim dilara 24 yaşındayım d.bakırdanım bekarım asker yolu gözlüyorum göründüğü gibi :) ziraat teknikeriyim ama işsizim 79 kiloyumevveet :) aslında daha düğüne vakit var ama şu kilo işini çözemedim gitti :/
iyi akşamlar cnaımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ummahhhhhhhhhhhhben çıkıyorum elmaşekerim yemekle ugrasıcam bizimki aradı gelmek üzereymiş iyi akşamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?