80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 89
bu hafta: 74,5
geçen hafta: 75,3
giden: 0,8
toplam giden: 14,5
hedef: 60
spor: yok

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
3 zeytin
domates-salatalık
Ara
1 dilim kavun
Öğle
yarım ekmek köfte
1 bardak ayran
Ara
1 çatal
Akşam
1 dilim börek
Ara
1 dilim karpuz
bugün hiç düzgün uyamadım diyetime aldığım kalori 1670

Eki Görüntüle 749630 kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa
gerçekden çok çok harika güzellikde bir gelinlik ,işallah seni bunun içinde görürüz şeeker,sanada çokkk yakışır
bende size katılsam nasıl olur acaba
çoook iyii olurr haş geldin aramıza werwe
Eki Görüntüle 749680
bende kilo verip bu tarz bi gelinliği müthiş bi özgüvenle taşımak istiyorumm
işallah istediğn kiloya kavuşursun canım fıstık gibi bir gelin olursun.
sevilcanım epeydir yoksun biz geldik sen gittin.işallah hallolur işlerin sıkma canını bazen aksilikler oluyor işte ,allah kolaylık versin canım,
allahımmm allahımm ne güzel dualar böylee :13:
amiiiiinnn
aminnn
aminnnn
aminnnnn
sen gel gaza hep dua et biz aminleri canı gönülden derizz canımm can can arkadaşım

esracıkk valla senii kutluyorum en azimli sensin gibi geliyor bana şu menülerin çok düzenli topiğin menü ödülü senin hakkın..tabii öyle bi ödül varmı bilmem ama benden sana manevi madalya esraa hiç bozmadan gidiyorsun

iyi geceler kızlarrr
ben cuma olduğunu unnutmuşum bildirimleri görünceaklım başıma geldii,
neyse unutmazsam sabah tartılırım:26: ama kızlar ben cozutuyorummm çok fenayım hem pisikolojim hem yeme düzenim allak bullak oldu .yorgunlukdan davul gibide ödem oldu .dün misafir var diye saç böreği yaptık,ama bi ordu doyurduk resmen ,16 kişi tıka basa doydu bide ertesi güne kahvaltıya istediler onun içn yapıldı çokk yoruldum,hamur açma işi benimm başka açmayı bilen yok baya yordu benii .neyse milleti doyurduk yaa yorgunluk olur artık ama ben çokk yedimm dün.bu günde kalandan sabah yedim 1 tane ,işallah kilo akmam şu günlerde iştahım çok açık hele kayısı çk yiyorum bizim bahçede kaysı ağaçları var ve çok toplarken kuruturken bide yetmez gibi gece uyanıp yiyorum kızlar bana kızın bişey yapın biri beni durdursunnnnn

menüm
sabah
1 saç böreği
az peynir domates 3 zeytin
ara
karpuz
ara
3 şeftali 2 kayısı
akşam
10 yapraksarma 4 dlm ekmk yoğurt
gece 5 kayısı
5 lt suu

sagol elmaşerimmmm teşekkür ederim destekleriniz için
başlangıç: 89
bu hafta: 74,5
geçen hafta: 75,3
giden: 0,8
toplam giden: 14,5
hedef: 60
spor: yok
tebrikler canım ne güzel yine gitmiş kızlar bugün tartıldım 1 kg fazla çıktım su tutması diye kendimi avutuyorum not fazla yemedim
sadece dengeli davranmaya çalışıyorum sanırım fazla suyu attım ama yaglarda zorlanıcam diye hissediyorum işte metobolizmanın sonuçları eskiden haftada 2 kg verebilirdim tabi ki yaşında önemi ha bu arada dün çok fazla yürüdüm yemek falanda kalmamıstır
ama anlamadım:26:
gerçekten çok gok titiz davranıyorsun arkadasımızın dediği gibi madalyayı hak ediyorsun hep böyle saglıklı kg vermen dileği ile canım

saol canım ya çok teşekkür ederim valla sizlerle konusunca bi rahatlıyorum sanki huzur doluyorum gerçten tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri çok seviyorum hani böyle candan arkadslar vardır ya hemen daralınca ona kosarsınız sizde öylesiniz benim için
ALLAH birbirimizin eksikliğini göstermesin
napıyonuz kızlarrrrrr
slm canım biraz geç oldu ama bi tanısamadık senle görüşmek üzre kaptancım
ayyy şu misafir meseleleri gerçekten kg aldırmaya itiyor. onlardan gaza gelip yiyoruz sonra onlar gidince yediklerimizle baş basa kalıyoruz ama sıkma canını canım bugün toparlarsın ve bugün tartı fazla gösterebilir onun için rakamı önemseme muhtemelen korbonhidrat fazla su tutumu yapacaktır bir iki gün sonraki rakamı dikkate al bence kaysıyıda abrtma 5 taneyi geçirme sabahtan aksama kadar sabah ögle ikindi gibi zamnlarda 1 adet ye nasılsa bitecek birgün o kaysılar ayrıca kurutulmş olanlar daha çok kalorili
yeme canım inan ki onun yemeyeceğin zaman diğer ögünle güzel bir ögün yapabilirsin sevdiğin bir şeyi yani bizim için 50 kalori çok önemli illa kaysıyı yerim diyorsan mutlaka degerinde bir şeyi kes canım benim. ben meyveyi hiç yemiyorum küçüklükten beri sevemedim gitti dolapta bir ay dursa elimi sürmem hiç çekici gelmiyorlar bana.yoksa tatları çok güzel alısmadım için sanırım bi şeftali birde karpuz vardı karpuzdanda vazgeçtim ilk hamileliğimde çok yedim hani derler ya tiskindim onu yaşadım sonradan bitti benim için aman çenem düştü yine sende abartma canım şöyle yapsak aslında bi kaçamak yapacamız zamn buraya yazalım yediklerimizi degerlendirelim baktık ki durum kaçamağa müsait se yapalım ben sizlere soracgım bundan sonra sizden yok çıkarsa agzıma sürmem çünki bu 3 kg yu sizlere borçluyum bende en büyük başarı çikolatayı bıraktım hiç aklıma gelmiyor.

gerçekden çok çok harika güzellikde bir gelinlik ,işallah seni bunun içinde görürüz şeeker,sanada çokkk yakışır
inşallah beyazcanımmmmmm çoooooooooook tşk ederimmmmm , yakışması için içine sığmak lazım oda ayrı birşey tabi :)))))) kız beyazcanımmmmm düğünüm olursa sende gel tamam mı :)
ben cuma olduğunu unnutmuşum bildirimleri görünceaklım başıma geldii,
neyse unutmazsam sabah tartılırım:26: ama kızlar ben cozutuyorummm çok fenayım hem pisikolojim hem yeme düzenim allak bullak oldu .yorgunlukdan davul gibide ödem oldu .dün misafir var diye saç böreği yaptık,ama bi ordu doyurduk resmen ,16 kişi tıka basa doydu bide ertesi güne kahvaltıya istediler onun içn yapıldı çokk yoruldum,hamur açma işi benimm başka açmayı bilen yok baya yordu benii .neyse milleti doyurduk yaa yorgunluk olur artık ama ben çokk yedimm dün.bu günde kalandan sabah yedim 1 tane ,işallah kilo akmam şu günlerde iştahım çok açık hele kayısı çk yiyorum bizim bahçede kaysı ağaçları var ve çok toplarken kuruturken bide yetmez gibi gece uyanıp yiyorum kızlar bana kızın bişey yapın biri beni durdursunnnnn[/QUOTE]
kayısıdan zarar gelmez kanımcaaaaa ayyyy ben de çok severim kayısıı olsada şöyle soğuk soğuk yesek :) o değil de benim de gece atıştırmaslarım başladııııı ve artılardayımmmmm dur demem lazım bu duruma benim de

Son düzenleyen: Moderatör:
kayısıdan zarar gelmez kanımcaaaaa ayyyy ben de çok severim kayısıı olsada şöyle soğuk soğuk yesek :) o değil de benim de gece atıştırmaslarım başladııııı ve artılardayımmmmm dur demem lazım bu duruma benim de[/QUOTE]
canım sakın 8 lere dönmeyi aklından bile gecirme zaten diyette en zor bölüm aksam iştahı kontrol etmek çok zor gün boyu tutuluyor gel görki aksam ları tüm günü bozuyor onun için birazdaha fazla motiveye ihtiyacımız var yeme canım dedim gibi sakın tekrar senden 80 rakamını görmek istemiyoruz tamam mı canım benim

canım sakın 8 lere dönmeyi aklından bile gecirme zaten diyette en zor bölüm aksam iştahı kontrol etmek çok zor gün boyu tutuluyor gel görki aksam ları tüm günü bozuyor onun için birazdaha fazla motiveye ihtiyacımız var yeme canım dedim gibi sakın tekrar senden 80 rakamını görmek istemiyoruz tamam mı canım benim [/QUOTE]

tamam bebeğim 8 yokkkk cısss o :)

tamam bebeğim 8 yokkkk cısss o :)[/QUOTE]
anlaştık ozamn nasıl güldüm ya cısss o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…