gerçekden çok çok harika güzellikde bir gelinlikEki Görüntüle 749630 kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa
çoook iyii olurr haş geldin aramıza werwebende size katılsam nasıl olur acaba
işallah istediğn kiloya kavuşursun canım fıstık gibi bir gelin olursun.
sevilcanım epeydir yoksunrıca ederim tatlım benim canım valla tüm gün dişardaydım biraz sıkıntılı günler geçiyoruz
hesaplar bir birene girdi ödemelerimi karıstırdım okadar kafam karısık yani hiç yapmıcam şeyleri yaptım bu hafta
banka konusuna çok önem veriyordum ilerde tüp bebek masraflarımı ordan alabilirim diye ve bi hafta önce ödemeyi karıstırmısım
ben kartımın ödemesini yaptım 400 tl meger hesap kesiminden 1 gün önce yapmısım bugün tesadüfen girince gördüm ödenmemiş borç sastım kaldım ve çok üzüldüm nasıl böyle bir hataya düştüm diye yapıcak birsey yok bugün kadar kötü bir gün yaşamadım maddi yönden aksilik kartımıda kullanamadım ki diğer ödememi gerceklestıreyım çıldırdım anlıcanız amannnn bu ödemeler canımı yedi
bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakmayın artık yakında çok yakında toparlanmayı ümit ediyorum rabbim zorda kalanlara sıkıntı çekenlerin şu mübarek günlerde yar ve yardımcısı olsun aminn
allahımmm allahımm ne güzel dualar böylee :13:hadi bakalım inş canım o günleri görmen dileği ile bunu bütün kızlar hak ediyor ya her kes böyle çıtı pıtı olsa
herkes bir birinden güzel olsa böyle bir bakan bir daha kafasını çeviremese allahım güzellik isteyen güzellik para isteyen para huzur isteye huzur evlat isteyen evlat hayırlı eş işteyene eş sevdiklerine kavusmak işteyene sevdiğini nasib eyle yarabbi bu kk daki tüm kızlara zayıflık güzellik mutluluk birde saglık ver ALLAHIM aminnn kızlar çok gaza geldim havere dua edesim geliyor şu mubarek günlerde
kimseyi eli boş ççevirme YARABBİM AMİNNN tabiki bunu içten yapmak önemli ama her birimizin okuması bir dua diye yazdım
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
3 zeytin
domates-salatalık
Ara
1 dilim kavun
Öğle
yarım ekmek köfte
1 bardak ayran
Ara
1 çatal
Akşam
1 dilim börek
Ara
1 dilim karpuz
bugün hiç düzgün uyamadım diyetime aldığım kalori 1670
napıyonuz kızlarrrrrr
iyiyizz canımmsendemi uyumadın fıstıkk
sagol elmaşerimmmm teşekkür ederim destekleriniz içinayyyyyyyyyyyy ne kötü aksilik yaaaa(( umarım haledebilmişsindirr yadaa en kısa zamanda kendiliğinden hallolurrrr üzüldüm valla kuzum geçmiş olsun
inan s ende çok değerlisin bebeğimmmm sende iyiyki varsın iyi ki gelmişsi,nde tanışmışız :)
aminnnnnnnnnnnnnnn ama herkes güzel olmasın yaaaaaaaaa kocalarımıza sevgi,lilerimize nasıl sahip çıkarız sonra :)
allah tamamına erdirsin canım benimmmm çözersin çözersin merak etmeee takipte kal ne yedin ne için paylaş bizimleeee bitki çaylarıyla destekleee abur cuburu çıkar saatli beslen yemek yenında yoğurt salata eksik etme bide siytah ekmek yeeee bak bakalımmmm kalıyormu kilo milo :) demesi kolay dimi :))) hallederiz hallederiz yavaş yavaş hallolacak şeyler bunlşar :) kendinden bahsedermisin biraz canım yaş kilo nerden çalışıyormusun okuyormusun düğün ne zaman :)))) bende anlatayım kendimi bu arada ismim dilara 24 yaşındayım d.bakırdanım bekarım asker yolu gözlüyorum göründüğü gibi :) ziraat teknikeriyim ama işsizim 79 kiloyumyakında 65 olacam :)))) bura da yardımcı kaptanımmmm bitti :)
iyi akşamlar cnaımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ummahhhhhhhhhhhh
tebrikler canım ne güzel yine gitmiş kızlar bugün tartıldım 1 kg fazla çıktım su tutması diye kendimi avutuyorum not fazla yemedimbaşlangıç: 89
bu hafta: 74,5
geçen hafta: 75,3
giden: 0,8
toplam giden: 14,5
hedef: 60
spor: yok
gerçekten çok gok titiz davranıyorsun arkadasımızın dediği gibi madalyayı hak ediyorsun hep böyle saglıklı kg vermen dileği ile canımSabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kaşık labne
1 kaşık reçel
3 zeytin
domates-salatalık
Ara
1 dilim kavun
Öğle
yarım ekmek köfte
1 bardak ayran
Ara
1 çatal
Akşam
1 dilim börek
Ara
1 dilim karpuz
bugün hiç düzgün uyamadım diyetime aldığım kalori 1670
saol canım ya çok teşekkür ederim valla sizlerle konusunca bi rahatlıyorum sanki huzur doluyorum gerçten tüm samimiyetimle söylüyorum sizleri çok seviyorum hani böyle candan arkadslar vardır ya hemen daralınca ona kosarsınız sizde öylesiniz benim içingerçekden çok çok harika güzellikde bir gelinlik,işallah seni bunun içinde görürüz şeeker,sanada çokkk yakışır
çoook iyii olurr haş geldin aramıza werwe
işallah istediğn kiloya kavuşursun canım fıstık gibi bir gelin olursun.
sevilcanım epeydir yoksunbiz geldik sen gittin.işallah hallolur işlerin sıkma canını bazen aksilikler oluyor işte ,allah kolaylık versin canım,
allahımmm allahımm ne güzel dualar böylee :13:
amiiiiinnn
aminnn
aminnnn
aminnnnn
sen gel gaza hep dua et biz aminleri canı gönülden derizz canımm can can arkadaşım
esracıkk valla senii kutluyorumen azimli sensin gibi geliyor bana şu menülerin çok düzenli topiğin menü ödülü senin hakkın..tabii öyle bi ödül varmı bilmem ama benden sana manevi madalya esraa hiç bozmadan gidiyorsun
slm canım biraz geç oldu ama bi tanısamadık senle görüşmek üzre kaptancımnapıyonuz kızlarrrrrr
ayyy şu misafir meseleleri gerçekten kg aldırmaya itiyor. onlardan gaza gelip yiyoruz sonra onlar gidince yediklerimizle baş basa kalıyoruz ama sıkma canını canım bugün toparlarsın ve bugün tartı fazla gösterebilir onun için rakamı önemseme muhtemelen korbonhidrat fazla su tutumu yapacaktır bir iki gün sonraki rakamı dikkate al bence kaysıyıda abrtma 5 taneyi geçirme sabahtan aksama kadar sabah ögle ikindi gibi zamnlarda 1 adet ye nasılsa bitecek birgün o kaysılar ayrıca kurutulmş olanlar daha çok kaloriliiyi geceler kızlarrr
ben cuma olduğunu unnutmuşum bildirimleri görünceaklım başıma geldii,
neyse unutmazsam sabah tartılırım:26: ama kızlar ben cozutuyorummm çok fenayımhem pisikolojim hem yeme düzenim allak bullak oldu .yorgunlukdan davul gibide ödem oldu .dün misafir var diye saç böreği yaptık ,ama bi ordu doyurduk resmen , 16 kişi tıka basa doydu bide ertesi güne kahvaltıya istediler onun içn yapıldı çokk yoruldum ,hamur açma işi benimm başka açmayı bilen yok baya yordu benii .neyse milleti doyurduk yaa yorgunluk olur artık ama ben çokk yedimm dün .bu günde kalandan sabah yedim 1 tane ,işallah kilo akmam şu günlerde iştahım çok açık hele kayısı çk yiyorum bizim bahçede kaysı ağaçları var ve çok toplarken kuruturken bide yetmez gibi gece uyanıp yiyorum kızlar bana kızın bişey yapın biri beni durdursunnnnn
inşallah beyazcanımmmmmm çoooooooooook tşk ederimmmmm , yakışması için içine sığmak lazım oda ayrı birşey tabi :)))))) kız beyazcanımmmmm düğünüm olursa sende gel tamam mı :)gerçekden çok çok harika güzellikde bir gelinlik,işallah seni bunun içinde görürüz şeeker,sanada çokkk yakışır
kayısıdan zarar gelmez kanımcaaaaa ayyyy ben de çok severim kayısıı olsada şöyle soğuk soğuk yesek :) o değil de benim de gece atıştırmaslarım başladııııı ve artılardayımmmmm dur demem lazım bu duruma benim de[/QUOTE]inşallah beyazcanımmmmmm çoooooooooook tşk ederimmmmm , yakışması için içine sığmak lazım oda ayrı birşey tabi :)))))) kız beyazcanımmmmm düğünüm olursa sende gel tamam mı :)
ben cuma olduğunu unnutmuşum bildirimleri görünceaklım başıma geldii,
neyse unutmazsam sabah tartılırım:26: ama kızlar ben cozutuyorummm çok fenayımhem pisikolojim hem yeme düzenim allak bullak oldu .yorgunlukdan davul gibide ödem oldu .dün misafir var diye saç böreği yaptık ,ama bi ordu doyurduk resmen , 16 kişi tıka basa doydu bide ertesi güne kahvaltıya istediler onun içn yapıldı çokk yoruldum ,hamur açma işi benimm başka açmayı bilen yok baya yordu benii .neyse milleti doyurduk yaa yorgunluk olur artık ama ben çokk yedimm dün .bu günde kalandan sabah yedim 1 tane ,işallah kilo akmam şu günlerde iştahım çok açık hele kayısı çk yiyorum bizim bahçede kaysı ağaçları var ve çok toplarken kuruturken bide yetmez gibi gece uyanıp yiyorum kızlar bana kızın bişey yapın biri beni durdursunnnnn
canım sakın 8 lere dönmeyi aklından bile gecirme zaten diyette en zor bölüm aksam iştahı kontrol etmek çok zor gün boyu tutuluyor gel görki aksam ları tüm günü bozuyor onun için birazdaha fazla motiveye ihtiyacımız var yeme canım dedim gibi sakın tekrar senden 80 rakamını görmek istemiyoruz tamam mı canım benimkayısıdan zarar gelmez kanımcaaaaa ayyyy ben de çok severim kayısıı olsada şöyle soğuk soğuk yesek :) o değil de benim de gece atıştırmaslarım başladııııı ve artılardayımmmmm dur demem lazım bu duruma benim de
canım sakın 8 lere dönmeyi aklından bile gecirme zaten diyette en zor bölüm aksam iştahı kontrol etmek çok zor gün boyu tutuluyor gel görki aksam ları tüm günü bozuyor onun için birazdaha fazla motiveye ihtiyacımız var yeme canım dedim gibi sakın tekrar senden 80 rakamını görmek istemiyoruz tamam mı canım benim
offf kızlar ya bugün canım çok sıkılıyor benim((((
benimde çokkksıkılıyor şekerimm 3 çaydanlık çay içtim sıkıntıdan
4 .demliğe geçtimoynatcam nedeyse belkide oynattım bile
Slm kızlar. Aranıza katılabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?