merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hoşbulduk...merhabalar...
kızlar aranızda sandaloz sakızlı elma sirkeli karışımı ya da 5 i biryerde çayını kullanan var mı??Takviye amaçlı sadece yeşil çay içiyorum günlük 2 fincan kadar ama bunlarla ilgili de deneme isteğim var..fikirlerinizi alabilir miyim??
kızlar aranızda sandaloz sakızlı elma sirkeli karışımı ya da 5 i biryerde çayını kullanan var mı??Takviye amaçlı sadece yeşil çay içiyorum günlük 2 fincan kadar ama bunlarla ilgili de deneme isteğim var..fikirlerinizi alabilir miyim??
merhaba hoşgeldin elimphia ben 5,1 yerde çayını kullandım vucüttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor.sirke midene zararlı canım yapmasan daha iyi benceopuyorumnanaktan
canım ben kullanıyorum hepsini yalnız 5 i1 yerdeye dün başladım elma sirkesi ve sandalaoz sakızını 10 gündür kullanuyorum benim bağırsaklarımı çalıştırıyor ben memnunum cumartesinden yediklerime dikkat etmiyorum ama 5 günde yarım kilo verebildimşimdilkik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?