80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fleks doğum gününü geçte olsa kutlarım nice yıllara
handerya seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun nice yıllara
bebeg kız vermek zor evet ama mutluluğu daha önemli mutlu olsun inş eşiyle allah dert acı vermesin

geldigim pek fark edilmedi galiba :)
nasilsiniz bakalim

aramiza yeni gelen herkese hosgeldiniz

tatilden dönenlerde hosgeldiniz:) ben dahil:)

ya ben yine tatile gidecem, ordan nisan isi falan var, listeden atildimmi haberim yok ( ama eskiler atilmiyordu dimi :) )
8-9 augustsda insallah nisan var ama 20 temmuzda yazliga gidecem tekrar, giremiye bilirim.
:)

bebegim, handeryam, selmam ve cerenim nasilsiniiiiz

aaa ne güzel 6 kişi online herkese slmlar,öpücükler...
lavitacım bende 1 haftadır yoktum hala tatildeyim ama artık netim var bu hafta listeyi aylin yaptı sağolsun ama herkesi silmiş sadece kilo bildirimi yapanlartı yazmış ben şimdi photoshop yüklüyorum cumaya liste yine elimden çıkar..

sabah bi eczanede normal bir tartıda tartıldım terlikle falan 76,5 çıktım ama farklı bir tartı ve dijital değildi güvenemedim ayrıca bu hafta çokkk yedim malesef az önce denizden geldim oğluşl sadece 15 dak yüzmeme izin verdi olsun şimdi onu uyuttum yine kaçacam

selam kızlar kk dan kopma derecesine geldim ama bugün toparlanıp kendime geldim diyetime ve sporuma başladım. bi haftadır yediklerime dikkat ediyordum ama spor yapamıyordum işden güçden fırsat bulamadıgımdan ama evimi toparladım taşınana kadar biraz daha vermek istiyorum hergün düzenli girip yediklerimi içtiklerimi yazıcam kopmayacagım burdan

merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

hoşbulduk...merhabalar...
kızlar aranızda sandaloz sakızlı elma sirkeli karışımı ya da 5 i biryerde çayını kullanan var mı??Takviye amaçlı sadece yeşil çay içiyorum günlük 2 fincan kadar ama bunlarla ilgili de deneme isteğim var..fikirlerinizi alabilir miyim??

merhaba hoşgeldin elimphia ben 5,1 yerde çayını kullandım vucüttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor.sirke midene zararlı canım yapmasan daha iyi benceopuyorumnanaktan

yeşil çayı bende içiyorum poşet olanından kullanıyorum ilk başlarda pek hoşuma gitmesede tadı şimdi alıştım şekersiz içebiliyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba hoşgeldin elimphia ben 5,1 yerde çayını kullandım vucüttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor.sirke midene zararlı canım yapmasan daha iyi benceopuyorumnanaktan

tşk ederim yağmurgözlü...peki aktardan herbir çayı ayrı ayrı mı aldın birarada olanlardann mı aldın ve nasıl kullandın öğrenebilir miyim?
ben elma sirkesini salatalarda kullanıyorum beni rahatsız etmiyor ama çok kullanılırsa mideye zarar elbette...neyse şimdilik 5 i biyerdeyle başlayım da sonrasına bakarım:)
ben de bir hoşum durdum durdum şimdi herşeye birden atlıyorum:) tabi ki doğal olanlara...

slm kizlar benide araniza alirmisiniz,cok kotu durumdayim.26 yasindayim 6 aylik bi oglum var 81-82 kilo arasiyim,ve inanin psikolojim bozuluyo artik,yakinda turkiyeye gidiyorum ve hiiiiiiiiiiic hevesim yok sirf bu kilolar yuzunden,1 haftadir ceviz sarimsak suyu iciyorum,cok dengesiz besleniyorum burda saat 4 ve ben ilk ogunumu simdi yedim.6 ogun yapsam zayiflarim biliyorum ama olmuyo iste,galiba yarisa katilmak en dogrusu,motive olursamm basaririm belki,allahim lutfen lutfen..offffff bu arada boyum 162 kizlar

slm arkadaşlar...bende günde 2 km yürüyorum koşu bandında... yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..aslen doğuluyum bilen bilir bizim yemeklerimizi o yüzden yemekleri aklımdan çıkarma konusunda zorlanıyorum..bide titreşim kemerim var 30 dk titretiyorum kendimi..

canım ben kullanıyorum hepsini yalnız 5 i1 yerdeye dün başladım elma sirkesi ve sandalaoz sakızını 10 gündür kullanuyorum benim bağırsaklarımı çalıştırıyor ben memnunum cumartesinden yediklerime dikkat etmiyorum ama 5 günde yarım kilo verebildimşimdilkik bu kadar

of of acayip dikkat etmeme rağmen yok bi değişiklik uzun zamandır bu kilolara sahibim zor vermem normal diyip duruyorum ama netice alamamak yoruyo beni bugün aptalca bıraktım ipin ucunu

sabah: 3 yeşil biber -salatalık - domates - zeytin 3 tane - yarım dilim ekmek
ara : 5 erik
ve utanıyorum şu saate kadar 4 tane haşlanmış mısır yedim (kalorisi çokmudur? nette baktım ama içime sinmedi )

spor yok bugün

3ltreden fazla su
çikolatada yiyecektim ama buraya yazacağımı hatırlayınca vazgeçtim

yerken iyi şişince iyi ama kilo vermeye gelince insan hemen gitsin istiyo üfffffffffff

teşekkürler flex yanıtın için ben de en kısa zamanda deneyeceğim...ama az önce site üzerindeki reklamlarda gördüm sandaloz sakızının da ilacını yapmışlar sanırım..fiyatı artmasa bari aktarlarda..
başlangıç için ne kadar almam gerek flex?ve fiyatı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…