- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
4 .demliğe geçtimoynatcam nedeyse belkide oynattım bile
tabiki de canım hoş geldin aramıza
Eki Görüntüle 749630 kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa
Slm kızlar. Aranıza katılabilir miyim ?
aminnnnnnnnnnn cecom allah razı olsun :)Selamün aleyküm kızlarrrrr
Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona
Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiştabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozulduekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımıİnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.
Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğizhem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye
Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur
Rabbim ikinizede dilediğiniz kilolara düşüp bunlar gibi güzel gelinlikler giymeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
ayyyyyyyyyyyy ne kötü aksilik yaaaa(( umarım haledebilmişsindirr yadaa en kısa zamanda kendiliğinden hallolurrrr üzüldüm valla kuzum geçmiş olsun
inan s ende çok değerlisin bebeğimmmm sende iyiyki varsın iyi ki gelmişsi,nde tanışmışız :)
aminnnnnnnnnnnnnnn ama herkes güzel olmasın yaaaaaaaaa kocalarımıza sevgi,lilerimize nasıl sahip çıkarız sonra :)
allah tamamına erdirsin canım benimmmm çözersin çözersin merak etmeee takipte kal ne yedin ne için paylaş bizimleeee bitki çaylarıyla destekleee abur cuburu çıkar saatli beslen yemek yenında yoğurt salata eksik etme bide siytah ekmek yeeee bak bakalımmmm kalıyormu kilo milo :) demesi kolay dimi :))) hallederiz hallederiz yavaş yavaş hallolacak şeyler bunlşar :) kendinden bahsedermisin biraz canım yaş kilo nerden çalışıyormusun okuyormusun düğün ne zaman :)))) bende anlatayım kendimi bu arada ismim dilara 24 yaşındayım d.bakırdanım bekarım asker yolu gözlüyorum göründüğü gibi :) ziraat teknikeriyim ama işsizim 79 kiloyumyakında 65 olacam :)))) bura da yardımcı kaptanımmmm bitti :)
iyi akşamlar cnaımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ummahhhhhhhhhhhh
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiştabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozulduekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımıİnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.
Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğizhem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Rabbim ikinizede dilediğiniz kilolara düşüp bunlar gibi güzel gelinlikler giymeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Aramıza hoşgeldin
:)))))))))))) hay alllah yaa gece gece ne aksiyon :)slm kızlar nasılsınız. ben dün eski ev sahibime gittim. normalde çok çay içmem ama kadın istemem dedikçe doldurdu. 6 bardak falan içtim heralde. ordan çıkışta eşim bizi aldı marketten çikolatalı max donduralar var ya ondan aldı. sonra bizim burda tarihi bir köprü var yanına da muhteşem güzellikte ama muhteşem sinekleri olan bir mekan yapmışlar orada oturduk biraz. tuttum orda da nescafe içtim bi fincan. kızım fanta istemişti ve içemedi onun ihalesi de bana kaldı. beyazcana dedim ama benimde ondan kalası yanım kalmamıştı kafein yönündenakşam yemekte de yarım kase kadar cacık yedim. şimdi vücut kafein yönünden aşırı uyarılış durumda ama cacık yüzündede tansyon düşük hem deli gibi uykum var hemde göz kapaklarım kapanmıyor. acayip tuhaf hallere düştüm bide tuttum erken yatalım halim yok dedim bizimkine. fukara eşim tam uyudu bizim abajurdan tuhaf sesler gelmeye ve ışık gelip gitmeye başladı korku filmlerindeki gibi. dedim eşime kalk kalk bişe oluyo şuna. eeee adam görmedi neye ne oluyo yataktan fırladı koştu çocukların odasına. ben anlam veremedim noluyo dedim. meğerse deprem oluyo zannetmiş ondan koşmuş . dedim ne depremi baksana lamba bozuldu. ama bizimki berbat durumda kalbini falan tutuyo. birsürü uğraştı ama lambayı tamir edemeden de yattı geri. acıdım vallahi adamcağıza
:)))))))))))) hay alllah yaa gece gece ne aksiyon :)
aklıma geldikçe gülme krizlerine giriyom yaw
iyi pazarlar ,eşim vardı dün gülayım beraber içtik çayları görümceler hep bende zaten şimdide eve kapandım camları kapıyı kitledim saklambaç oynuyomcanım benim fazla kafein uykuyu kaçırır. eşinde yok yanında napcan kız sabaha kadargeçmez vakit. neyse sende görümceni çağırırsın yanına zaten pek meraklı sana gelmeye
allahh iyiliğini versin hiç gülecek halim yoktu güldürdün benii.adamı çokmu sarstın uyansın diye deprem sandı acep.:26:slm kızlar nasılsınız. ben dün eski ev sahibime gittim. normalde çok çay içmem ama kadın istemem dedikçe doldurdu. 6 bardak falan içtim heralde. ordan çıkışta eşim bizi aldı marketten çikolatalı max donduralar var ya ondan aldı. sonra bizim burda tarihi bir köprü var yanına da muhteşem güzellikte ama muhteşem sinekleri olan bir mekan yapmışlar orada oturduk biraz. tuttum orda da nescafe içtim bi fincan. kızım fanta istemişti ve içemedi onun ihalesi de bana kaldı. beyazcana dedim ama benimde ondan kalası yanım kalmamıştı kafein yönündenakşam yemekte de yarım kase kadar cacık yedim. şimdi vücut kafein yönünden aşırı uyarılış durumda ama cacık yüzündede tansyon düşük hem deli gibi uykum var hemde göz kapaklarım kapanmıyor. acayip tuhaf hallere düştüm bide tuttum erken yatalım halim yok dedim bizimkine. fukara eşim tam uyudu bizim abajurdan tuhaf sesler gelmeye ve ışık gelip gitmeye başladı korku filmlerindeki gibi. dedim eşime kalk kalk bişe oluyo şuna. eeee adam görmedi neye ne oluyo yataktan fırladı koştu çocukların odasına. ben anlam veremedim noluyo dedim. meğerse deprem oluyo zannetmiş ondan koşmuş . dedim ne depremi baksana lamba bozuldu. ama bizimki berbat durumda kalbini falan tutuyo. birsürü uğraştı ama lambayı tamir edemeden de yattı geri. acıdım vallahi adamcağıza
canım aramıza hoş geldinbende size katılsam nasıl olur acaba
ağzından bal akıtmışsın canım resmen, yüreğine sağlık , RABBİM herkezin gönlüne göre versin inş. ( amiiinn )hadi bakalım inş canım o günleri görmen dileği ile bunu bütün kızlar hak ediyor ya her kes böyle çıtı pıtı olsa
herkes bir birinden güzel olsa böyle bir bakan bir daha kafasını çeviremese allahım güzellik isteyen güzellik para isteyen para huzur isteye huzur evlat isteyen evlat hayırlı eş işteyene eş sevdiklerine kavusmak işteyene sevdiğini nasib eyle yarabbi bu kk daki tüm kızlara zayıflık güzellik mutluluk birde saglık ver ALLAHIM aminnn kızlar çok gaza geldim havere dua edesim geliyor şu mubarek günlerde
kimseyi eli boş ççevirme YARABBİM AMİNNN tabiki bunu içten yapmak önemli ama her birimizin okuması bir dua diye yazdım
bi seslenseytdin beyazım kız ben koşar eşlik eder4dim sanabenimde çokkksıkılıyor şekerimm 3 çaydanlık çay içtim sıkıntıdan
Slm kızlar. Aranıza katılabilir miyim ?
şu aralar torikce duraklama dönemine girdik,işallah gerilemeden atlatır ileriye gideriz.kilolardan kurtuluruz hepberaberneden kilo aldım anlamadım kızlar ya bu hafta, sanırım adet zamanım yaklaştığından vücut ödemli birde wc sorunu yaşadım sanırım onunda etkisi var.. artık haftaya inş. kilolar gider ... ramazana da hayırlısıyla giricez az sıktıkmı dişimizi güzel sonuçlar gelecek gibi :44:
şu aralar torikce duraklama dönemine girdik,işallah gerilemeden atlatır ileriye gideriz.kilolardan kurtuluruz hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?