80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona

Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı İnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur

Eki Görüntüle 749630 kızlarrrr nasıllll???? ben bayıldım resmen üstü savaroski taşı, desen şeklinde işlenmiş taşları hiç sevmem ama bu çok asil duruyor yaaaaaaa

Eki Görüntüle 749680
bende kilo verip bu tarz bi gelinliği müthiş bi özgüvenle taşımak istiyorumm

Rabbim ikinizede dilediğiniz kilolara düşüp bunlar gibi güzel gelinlikler giymeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnn

Slm kızlar. Aranıza katılabilir miyim ?

Aramıza hoşgeldin

aminnnnnnnnnnn cecom allah razı olsun :)

tanıtayım tabiiki :) yaş 20 afyonluyum öğrenciyim :) düğün tarihi belli değil ama en az 1 yıl var :) okulumun bitmesini bekliyoruz üniversitede anaokulu öğrt. okuyorum :) 80 kiloyum geçen yıl 73e kadar düştüm 1,5 ayda falan ama sonra tekrar aldım :/ işin kötüsü nişanlım zayıf rahatsız oluyorum yanındayken bu kilolar yüzünden boyum 1.69 :) inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşalım ya dün başladım diyete bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve koşu yaptım akşamda az yedim ramazandada devam ettirebilirsem mükemmel olacak :)

ay aminnnnn inşallah yaa Allah hepimize istikrarlı olabilmeyi nasip etsin inşallahh

canım benim geçmiş olsun umarım kızının önemli bişeyi yoktur. ister istemez insanın aklı kalıyor ama. kız senin koca iyi bulaştırıyo seni araç muayenesi tüp işletme mevzularına falan benimki yanından geçirmez kadınların orda işi yok diye

slm kızlar nasılsınız. ben dün eski ev sahibime gittim. normalde çok çay içmem ama kadın istemem dedikçe doldurdu. 6 bardak falan içtim heralde. ordan çıkışta eşim bizi aldı marketten çikolatalı max donduralar var ya ondan aldı. sonra bizim burda tarihi bir köprü var yanına da muhteşem güzellikte ama muhteşem sinekleri olan bir mekan yapmışlar orada oturduk biraz. tuttum orda da nescafe içtim bi fincan. kızım fanta istemişti ve içemedi onun ihalesi de bana kaldı. beyazcana dedim ama benimde ondan kalası yanım kalmamıştı kafein yönünden akşam yemekte de yarım kase kadar cacık yedim. şimdi vücut kafein yönünden aşırı uyarılış durumda ama cacık yüzündede tansyon düşük hem deli gibi uykum var hemde göz kapaklarım kapanmıyor. acayip tuhaf hallere düştüm bide tuttum erken yatalım halim yok dedim bizimkine. fukara eşim tam uyudu bizim abajurdan tuhaf sesler gelmeye ve ışık gelip gitmeye başladı korku filmlerindeki gibi. dedim eşime kalk kalk bişe oluyo şuna. eeee adam görmedi neye ne oluyo yataktan fırladı koştu çocukların odasına. ben anlam veremedim noluyo dedim. meğerse deprem oluyo zannetmiş ondan koşmuş. dedim ne depremi baksana lamba bozuldu. ama bizimki berbat durumda kalbini falan tutuyo. birsürü uğraştı ama lambayı tamir edemeden de yattı geri. acıdım vallahi adamcağıza

:)))))))))))) hay alllah yaa gece gece ne aksiyon :)

canım benim fazla kafein uykuyu kaçırır. eşinde yok yanında napcan kız sabaha kadar geçmez vakit. neyse sende görümceni çağırırsın yanına zaten pek meraklı sana gelmeye
iyi pazarlar ,eşim vardı dün gülayım beraber içtik çayları görümceler hep bende zaten şimdide eve kapandım camları kapıyı kitledim saklambaç oynuyom
allahh iyiliğini versin hiç gülecek halim yoktu güldürdün benii.adamı çokmu sarstın uyansın diye deprem sandı acep.:26:

dertli beyaz geldiii
ama rütbemi sanırım,değiştircem delircem deliriyorum derken sanırım delirdim,başardılar galiba.dün dedemlere gittik hasta dedem geçmiş olsun diyelim dedik benim koca evdeyken .zaten evde çok kötü günler geçiyor iyice doldum .çayları içerken sinirden içiyordum bide o kadar millete hizmet bahçeye servis yapıcam memnun edicem diye iyice yoruldum .kv görümceler elti bir o kadar çocuk çığlıklar sesler iş yapan yok laf sokan çok yemekte kv gözüme elime bakar yemeyim diye 30 kere sofradan kaldırır herzamanki gibi. sinirlerim laşka oldu,ilçlarımıda alamıyorum 4 gündür bittiler:ssz: .vee olan benim zavallı babaannemlere oldu güya geçmiş olsun diye gittiğim evde amcam laf sokunca hiç yapmadığım şeyi yaptım .çok üzülüyorum resmen sinir krizi geçirdim orda amcama patladım keşke evde kalsaydım hayatımda ilk defa birine bilinçsizce bağırıp sonrada bağıra bağıra ağladım.insanlara geçmi olsuna gidir dahada üzdümm keşke bu olucaksa evde görümceye ,eltiye falan olsaydı.bizim gelin delirdi diye birdaha benim üstüm gelmez beni rahat bırakırlardı zaten onların siri stresi birikti hiç alakası olmayan kişilere patladı çok utanıyorum

menüm
sabah
1 simit çay
ara
2 şeftali 5 kayısı
akşam 2 lavaş peynir
gece şeftali yerim 5 lt su

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.74.7
giden.0
toplam giden.11.3
spor .yok
hedef 65

bende size katılsam nasıl olur acaba
canım aramıza hoş geldin
ağzından bal akıtmışsın canım resmen, yüreğine sağlık , RABBİM herkezin gönlüne göre versin inş. ( amiiinn )
benimde çokkksıkılıyor şekerimm 3 çaydanlık çay içtim sıkıntıdan
bi seslenseytdin beyazım kız ben koşar eşlik eder4dim sana
Slm kızlar. Aranıza katılabilir miyim ?

tabi ki canım, aramıza hoş geldin

neden kilo aldım anlamadım kızlar ya bu hafta, sanırım adet zamanım yaklaştığından vücut ödemli birde wc sorunu yaşadım sanırım onunda etkisi var.. artık haftaya inş. kilolar gider ... ramazana da hayırlısıyla giricez az sıktıkmı dişimizi güzel sonuçlar gelecek gibi :44:

şu aralar torikce duraklama dönemine girdik,işallah gerilemeden atlatır ileriye gideriz.kilolardan kurtuluruz hepberaber

şu aralar torikce duraklama dönemine girdik,işallah gerilemeden atlatır ileriye gideriz.kilolardan kurtuluruz hepberaber

amin inş. canım ya, takıldım 86 da bi inemedim aşağısına kaç aylardır, gerçi sporumda yok o da etkiliyo çok, şimdi de ramazana giriyoruz haliyle spor yine olmuyo hakkımızda hayırlısı artık, inş. kurtuluruz şu kilolardan da bizimde yüzümüz en azından güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…