tanıtayım tabiiki :) yaş 20 afyonluyum öğrenciyim :) düğün tarihi belli değil ama en az 1 yıl var :) okulumun bitmesini bekliyoruz üniversitede anaokulu öğrt. okuyorum :) 80 kiloyum geçen yıl 73e kadar düştüm 1,5 ayda falan ama sonra tekrar aldım :/ işin kötüsü nişanlım zayıf rahatsız oluyorum yanındayken bu kilolar yüzünden boyum 1.69 :) inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ulaşalım ya dün başladım diyete bugün 45 dk tempolu yürüyüş ve koşu yaptım akşamda az yedim ramazandada devam ettirebilirsem mükemmel olacak :)
canım benim geçmiş olsun umarım kızının önemli bişeyi yoktur. ister istemez insanın aklı kalıyor ama. kız senin koca iyi bulaştırıyo seni araç muayenesi tüp işletme mevzularına falan benimki yanından geçirmez kadınların orda işi yok diye
dertli beyaz geldiii
ama rütbemi sanırım,değiştircem delircem deliriyorum derken sanırım delirdim,başardılar galiba.dün dedemlere gittik hasta dedem geçmiş olsun diyelim dedik benim koca evdeyken .zaten evde çok kötü günler geçiyor iyice doldum .çayları içerken sinirden içiyordum bide o kadar millete hizmet bahçeye servis yapıcam memnun edicem diye iyice yoruldum .kv görümceler elti bir o kadar çocuk çığlıklar sesler iş yapan yok laf sokan çok yemekte kv gözüme elime bakar yemeyim diye 30 kere sofradan kaldırır herzamanki gibi. sinirlerim laşka oldu,ilçlarımıda alamıyorum 4 gündür bittiler: ssz: .vee olan benim zavallı babaannemlere oldu güya geçmiş olsun diye gittiğim evde amcam laf sokunca hiç yapmadığım şeyi yaptım .çok üzülüyorum resmen sinir krizi geçirdim orda amcama patladım keşke evde kalsaydım hayatımda ilk defa birine bilinçsizce bağırıp sonrada bağıra bağıra ağladım .insanlara geçmi olsuna gidir dahada üzdümm keşke bu olucaksa evde görümceye ,eltiye falan olsaydı. bizim gelin delirdi diye birdaha benim üstüm gelmez beni rahat bırakırlardı zaten onların siri stresi birikti hiç alakası olmayan kişilere patladı çok utanıyorum
cecoo
sağol canım halaelim ayağom tutmuyor akşama kadar yattım ,çoculkar çıktı eltimin görümcemin yanına annen üşütmüş hasta
yatıyor demişler .hiç birisi bu niye hasta bişeye ihtiyacımı var demedi,bide üstüne kutlama yapar gibi evin bahçesinde mangal
yaptılar kahkaha ata ata,hadi gel iki lokmada sen ye diyende olmadı .bu kadar olur ancak,eşime dedim beni götür biraz bi parka
bahçeye falan bu gün evde olmak istemiyorum diye ama,oda kütük ,kütük olmasa bi çare bulur halimize.yarın iş var ..hemen
kapıma dayanırlar hadi gel diye .zaten eşimi takan yok anca işçi gözüyle bakıyorlar onada banada
cecoo
sağol canım halaelim ayağom tutmuyor akşama kadar yattım ,çoculkar çıktı eltimin görümcemin yanına annen üşütmüş hasta
yatıyor demişler .hiç birisi bu niye hasta bişeye ihtiyacımı var demedi,bide üstüne kutlama yapar gibi evin bahçesinde mangal
yaptılar kahkaha ata ata,hadi gel iki lokmada sen ye diyende olmadı .bu kadar olur ancak,eşime dedim beni götür biraz bi parka
bahçeye falan bu gün evde olmak istemiyorum diye ama,oda kütük ,kütük olmasa bi çare bulur halimize.yarın iş var ..hemen
kapıma dayanırlar hadi gel diye .zaten eşimi takan yok anca işçi gözüyle bakıyorlar onada banada
cecoo
dün eşimle ve çocuklarla dershaneyi taşıyacağımız yeni bina inşaatına gittik gezdik. şurda şu yapılacak burda bu yapılacak anlattı durdu. dedimki sonuç itibarı ile baban ne aşamaya kadar kalacak bu inşaatın başında sen onu söyle. bir sinirlendi. yürüyüş yapıyoz güya oğlanıda aldı önden önden gitti epey bi süre. napim rahatsızlığımı her fırsatta yüzüne vuruyom. iyi yapıyom. istemediğimi bilsin. küçük kaynım çağırmış gelin üç beş gün bizde kalalım diye. gitsekmi gitmesekmi diye düşünüyolar. nedense onlara kıyamıyolar. tabiki onlarınki can benimki patlıcan ya. bakalım ben ne kadar dayanabilecem bu eziyete.
ahh ayyüzlüm ne demezsin 40 yılda bi patladın o damcAYA DENK GELDİ NEYSEKİ AMCAMLA KARDEŞ GİBİYİZ kaç kere ardı nasıl oldun aman kendine mukayyet ol diye hatta evde durma bize gel falan diyor ana utanırım adama çemkiripde evine gitmeye.öyle isterdimki görümcelere patlamayı ..bensiz yemek yapmayı biliyorlar ama bu gün tandırda ekmak yapildı akşamdan benim balkona konmuş unlar malzemeler ,gece gördüm sabah sabah kapımı yıktılar ,neyniş biz kapıyı kapatmıycakmışız açık durp istedikleri gibi girip çıkacaklar allahdan benim ö...kz çıktıda kızdı,işe gelince beni çağırdılar ama benim ökz burda olunca bide dellendiğimi görünce pek çıkartmadı ama yinede yaptırdılar işlerini ,şimdide hanım benden çay bekler .günaydın kızlar. anam bi tembellik çöktü üstüme her sabah ancak bu saatlerde uyanır oldum. kilo alacam ondan korkuyorum.
yemin ederim dünden beri aklım sende kendi kendime söyleniyorum amcaya patlayacak ne vardı patlasaydı görümceye koparsaydı ipleri o da rahatlardı bende diye. ( hoş bana ne oluyosa ) bak bu mangal keyfi sinirlerimin üstüne tüy dikti. sana verdikleri değeri görüyosun ve hala ağzını açmıyosun onlara ya cennetliksin kızım sen. çık karşılarına konuş be güzelim sağolun de ben geberirken siz keyif yaptınız helalolsun de kız en azından bunu yap.çıkma yanlarına bak ne de olsa sensiz de yemek yapıp yiyebiliyorlar. o ilaçlara mahkum olma. sorunu kökünden çöz.
Canım Allah yardımcın ols
Gerçekten de sinir bozucu bir durum ama eşinde nereye kadar böyle şeylere göz yumacakSenin gençliğine yazık be güzelim. İnan benim eşimde öyleydi ve hep sabret ilerde rahat ederiz dedicede ben diyordum benim muşmulam çıktıktan sonra ben rahat etsem ne yazar diye:26: Eminim eşinde böyle olsun istemez ama işte bazı anneler erkek çocuklarını öyle bir yetiştiriyorlar ki hayır kelimesini onlara kullanmaları yasakmış gibi hemen anında sütümü helal etmem diye kendi isteklerini yerine getirtiyorlar.
Benim KVnin baş lafıydı o okadar süt verdim bak helal etmem diye hatta en son bir dellendiğimde ay alayım bir koli süt'te konu kapansın ne sütmüş anasını satayım demiştimo oldu benim yanımda söylemez o cümleyi ama tabi eşime bin kere sitem eder halada fakat bizimki tınlamıyor artık
Kadın benim telefonun aynından istiyor demiştim ya bugün eşime resmen söyledim fesatlığından benimkinin aynını istiyor alacaksan başka bir benzerini al ama aynısını alırsan yeminle bu telefonu kullanmam yenisini aldırırım diye
Çocuk gibisin falan diye söylendi biraz ama umurum değil gitsin başka model alsın ona yoksa gerçekten inada binecek işille onu istiyorsa benimkini verip kendime yeni aldırırım yemin ettim bir kere
Rabbim bizlere sabır onlarada akıl fikir verir inşallah...Aminnnnn
Sen bol bol dua et inşallah bu mübarek ayda dualarında kabul olur
şekerim aminnnn diyorunn başkada bişey demiyorum.elindeki adamlar deli olunca laf anlamıyorlar şekerimyemin ediyorum allah sana peygamber sabrı vermişşşşş lütfen sesini çıkarrr kuzum lütfennnn git saç baş yolll çirkeflik yap demiyorummm ama en azından gülerek alttan alttan laf sok inan içindekileri onlara söylemek seni çok rahatlatacak susma artıkkkk bir kerede kinini kus da demiyorumm yeri geldikce konusu geldikce akıt zararı sen görüyorsun bakkkk allah korusun öyle bir etkisi altına almışlar ki seni de eşini de eşini,n aklına başka bir kadın sokmayacakları ne malum sırf seni yollamak için susma ki kolay lokma olmadığını anlasınlarrrr elleri ayakları yok mu her haltlarına da gitme sen evine yuvana bakkkk öyle sinir oldum ki varyaaaaa allah bildiği gibi yapsın onlarııııııı hakları neyse en kısa zamanda versin inş.... sen anlattıkça aklıma annem geliyorrrr annemde susardı susardı yıllarca içinde birikdir di şimdi kendisine öyle kızıyor kiii ne kadar manyakmışım konuşamazdım kafama takardım sırf kendime yapmışım onlar yüzünden gençliğimden hayır göremeden yaşlandım derrr gerçektende yaşından 5 yaş da fazla gösteriyorrr sen de öyle olma ne olurrr allah hakkını bırakmasın ama ne öteki tarafda ne bu taraf da
valla ceco senden öğreneceğim çooook şey var .Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimama hemen bir yandan yemek yapmaya girişeceğim sizlere bakarken nasılsa hazırlayıp fırına atacağım alt tarafı bir de kızımın yorganı kaldı yıkanacak onuda atarım makineyede bari eşim gelene kadar iki sohbet etme fırsatım olur
Heeee birde Ramazanda benim huyumdur hayatta uyumam sahura kadarinanılmaz zevk verir bana sahuru beklemek tabi birde uyku sersemi alarmı kapatıp yatma huyum yüzünden sahura uyanamıyorum diye de öyle yapıyorum kaç senedir
Hem o saatlerde sizlerle sohbet etme fırsatım olur ( tabi benim gibi sahuru bekleyenler varsa) olmadı oturup hatimimi okurum hazır küçük cadıda uyurken yoksa gündüz hem oruçluyken zor olur hemde cadı rahat vermez
Sağ olsun eşim Ramazanda bana ilişmez bilesabaha kadarda pc başında otursam sorun yok nasılsa oruç için bekliyorum diye Umarım bir kaç kişi daha olurda hoş sohbet olur
Bu arada benim iş yarına kaldıRandevu almadan işlem yapmıyorlarmış ( ki gittiğimde bir Allahın kulu yoktu neyse önemli değil fazla uzun sürmüyormuş zaten işlem )
Kızımle kuzenleri terasta havuz keyfi yaptılar ve benim sarı papatya bir kaç gün arka arkaya havuza girse kesin kara böcük olucakhemen anında teni karardı ve bikinisinin izi çıktı kardeşim nasıl gülüyor anam totoşu bembeyaz kaldı bu resmen karardı diye tabi felaket yoruldu cadı ve gelir gelmez uykuya kaldı
Canım inşallah giderlerde sende biraz kafa dinlersinelmaşekerinin dediği gibi insan gerçekten cıldırıyor okurken birde yaşaması olsa Hayır birde bu haldeyken sana böyle yapmaları inanır gibi değil
Anladığım kadarıyla pek naz yapan biride değilsin ki enişte gayet rahat zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışabiliyor
Yahu sen hamile değilmisinsonuna kadar kullan şu hamileliğini inan ben şu anda bile işime gelmeyen birşey olduğumu hasta yatıyorum gündüz eşim yokken müzik dinler göbişimi atarım ama herifim geldimi anında bunalıma girmişmiş gibi halsiz ve boş boş bakarak yatarım anında aşkım neyin var, gel dışarı çıkalım, yok canını sıkan birşeymi var falan diye başlar ve neticede aşkım sen iste yeterki olur
Hee belki her herifte işe yaramaz ama denemeye değerhatta eşim bile der yahu beni nasıl kendine bağladıysan artık sana kızamıyorum bile diye gerçekten onu çıldırtacak kadar da sinirlendirsem anında yine istediğimi yaptıracak kıvama getirebiliyorum oda farkında hatta diyor bazen acaba numaramı gerçekmi anlayamıyorum diyor
Benim Annemin bir arkadaşı ben evleneceğim zaman bir öğüt vermişti bana evlilikle ilgilikesin duymuşsunuzdur ama söylim yinede
Gündüz evinin hanımı gecede eşinin O..... su olacaksın ki adam resmen sana sadık bir köpek gibi her istediğini yapsın demiştibirde herşeye hemen eyvallah deme ki emrivakileri artmasın demişti ve gerçekten de eşim bana emrivaki yapamaz nefret ettiğimi bildiği için heleki kendi ailesiyle ilgili olunca
Umarım herşey gönlüne göre olur ama birazda kendini düşün bırak sen hasta olacağına içindekileri yeri geldimi dök ki onlar birazda hasta olsunnasılsa eşin çok fazla üzerine gelemez hamilesin
ahh ayyüzlüm ne demezsin 40 yılda bi patladın o damcAYA DENK GELDİ NEYSEKİ AMCAMLA KARDEŞ GİBİYİZ kaç kere ardı nasıl oldun aman kendine mukayyet ol diye hatta evde durma bize gel falan diyor ana utanırım adama çemkiripde evine gitmeye.öyle isterdimki görümcelere patlamayı ..bensiz yemek yapmayı biliyorlar ama bu gün tandırda ekmak yapildı akşamdan benim balkona konmuş unlar malzemeler ,gece gördüm sabah sabah kapımı yıktılar ,neyniş biz kapıyı kapatmıycakmışız açık durp istedikleri gibi girip çıkacaklar allahdan benim ö...kz çıktıda kızdı,işe gelince beni çağırdılar ama benim ökz burda olunca bide dellendiğimi görünce pek çıkartmadı ama yinede yaptırdılar işlerini ,şimdide hanım benden çay bekler .
şekerim aminnnn diyorunn başkada bişey demiyorum.elindeki adamlar deli olunca laf anlamıyorlar şekerim..bu gün birazda olsa söyledim bişeyler .hanım geçmiş karşıma tandır ekmeği yapıcakmışım ben annesigile eltiye,yok yufka yapıcakmışım.yufka falan yapması tek başına olucak şeyler deyşl geçen 7 kişi yapıp çıkamadık ben açıyorum ama pişircek getirip götürücek adam lazım sanki bilmiyor gibi delilerinin laf anlanadıgını bi makarna pişiremediklerini bide bunları yapıcakmışım tek başıma.bende kızdım yeter artık delirtinde kurtulun kimsenin bişey düşündüğü yok :26:,evin bütün yükü zaten üstümde temizliği ,misafiri ,alışverişi,varı yoku,bayram gelir kimsenim haberi yok ,kış gelir kinsenin haberi yok ben kömür alma derdindeyim onuda bilmezler 2 çocuğumla bağ bahçe ev çarşı koşuyorum bi allah razı olsun diyeceğinize bide canınız ekmek yufka istior .kusura bakmayın yapam dedim bide öteki ggelininize söyleyin bakalım ne oluyor hepinizi korkuttu hiç biriniz sesinizi çıkaramıyorsunuz dedim.:44:nasıl dedim bilmem ilk defa yüzlerine bişey dedim.bu gün benim için milat 14 yıl sonra yüzlerine bişey diyebildim ama amcama patlamam gibi olmadı ona yanarım ona kendimi kaybetmiştim nerdeyse dövücektim adamı
valla ceco senden öğreneceğim çooook şey var .keşke senin gibi 1 arkadaşım olsaydı çevremde cesaretlenirdim.gerçi deyil senin gibi hiç arkadaşım yok nebir komşu ne arkadaş,2 komşu teyze var sağımda solumda biri 90biri 60 yaşında o kadar onlarda ,anca bizle uğraşır yok onların zamanında çamaşır makinesi,buzdolabı,tüp yokmuşda,sanki sorumuşu ben gibi.bizler çok rahatmışızda onlar ne çekmişler biz yaaşaaayormuşuz.neyse şimdi sizler varsınız ye allah razı olsun sizden hepinizden beni önemseyip dinlediniz gerçekden çok iyi geldi kendimi çok yalnız hissediyordum ama şimdi pc nin başında beni dinleyen beni anlayan birilerinin olması çok güzel tekrar allah razı olsun diyorum sana canım.yalnız her kocada pek işe yaramıyor o taktikler benimki önceden hastayım desem su iç geçer derdii.belkide ondan günden 7 lt su içiyomdur.eee anca iyi olırum.ama hakkını yemeyim son yıllarda biraz daha iyi ama anlama kabiliyeti zayıf biraz bende gönlüme küse küse alıştım onun bu haline
allah canını almasın güldrdün beni bu sıkıntının içnde dövecektim adamı diyor:) ama sen konuşmuşsun ben rahatladım vallahi ohh iyi yaptın :)ahh ayyüzlüm ne demezsin 40 yılda bi patladın o damcAYA DENK GELDİ NEYSEKİ AMCAMLA KARDEŞ GİBİYİZ kaç kere ardı nasıl oldun aman kendine mukayyet ol diye hatta evde durma bize gel falan diyor ana utanırım adama çemkiripde evine gitmeye.öyle isterdimki görümcelere patlamayı ..bensiz yemek yapmayı biliyorlar ama bu gün tandırda ekmak yapildı akşamdan benim balkona konmuş unlar malzemeler ,gece gördüm sabah sabah kapımı yıktılar ,neyniş biz kapıyı kapatmıycakmışız açık durp istedikleri gibi girip çıkacaklar allahdan benim ö...kz çıktıda kızdı,işe gelince beni çağırdılar ama benim ökz burda olunca bide dellendiğimi görünce pek çıkartmadı ama yinede yaptırdılar işlerini ,şimdide hanım benden çay bekler .
şekerim aminnnn diyorunn başkada bişey demiyorum.elindeki adamlar deli olunca laf anlamıyorlar şekerim..bu gün birazda olsa söyledim bişeyler .hanım geçmiş karşıma tandır ekmeği yapıcakmışım ben annesigile eltiye,yok yufka yapıcakmışım.yufka falan yapması tek başına olucak şeyler deyşl geçen 7 kişi yapıp çıkamadık ben açıyorum ama pişircek getirip götürücek adam lazım sanki bilmiyor gibi delilerinin laf anlanadıgını bi makarna pişiremediklerini bide bunları yapıcakmışım tek başıma.bende kızdım yeter artık delirtinde kurtulun kimsenin bişey düşündüğü yok :26:,evin bütün yükü zaten üstümde temizliği ,misafiri ,alışverişi,varı yoku,bayram gelir kimsenim haberi yok ,kış gelir kinsenin haberi yok ben kömür alma derdindeyim onuda bilmezler 2 çocuğumla bağ bahçe ev çarşı koşuyorum bi allah razı olsun diyeceğinize bide canınız ekmek yufka istior .kusura bakmayın yapam dedim bide öteki ggelininize söyleyin bakalım ne oluyor hepinizi korkuttu hiç biriniz sesinizi çıkaramıyorsunuz dedim.:44:nasıl dedim bilmem ilk defa yüzlerine bişey dedim.bu gün benim için milat 14 yıl sonra yüzlerine bişey diyebildim ama amcama patlamam gibi olmadı ona yanarım ona kendimi kaybetmiştim nerdeyse dövücektim adamı
valla ceco senden öğreneceğim çooook şey var .keşke senin gibi 1 arkadaşım olsaydı çevremde cesaretlenirdim.gerçi deyil senin gibi hiç arkadaşım yok nebir komşu ne arkadaş,2 komşu teyze var sağımda solumda biri 90biri 60 yaşında o kadar onlarda ,anca bizle uğraşır yok onların zamanında çamaşır makinesi,buzdolabı,tüp yokmuşda,sanki sorumuşu ben gibi.bizler çok rahatmışızda onlar ne çekmişler biz yaaşaaayormuşuz.neyse şimdi sizler varsınız ye allah razı olsun sizden hepinizden beni önemseyip dinlediniz gerçekden çok iyi geldi kendimi çok yalnız hissediyordum ama şimdi pc nin başında beni dinleyen beni anlayan birilerinin olması çok güzel tekrar allah razı olsun diyorum sana canım.yalnız her kocada pek işe yaramıyor o taktikler benimki önceden hastayım desem su iç geçer derdii.belkide ondan günden 7 lt su içiyomdur.eee anca iyi olırum.ama hakkını yemeyim son yıllarda biraz daha iyi ama anlama kabiliyeti zayıf biraz bende gönlüme küse küse alıştım onun bu haline
bizdeseni çookkk seviyoruzsevgilitopikimin sevgili sakinleri(cidden sakin) sizin gibi topik sakinleri aranıp bulunmaz o kadar süre liste çıkartamadım görebildiğim kadarıyla hiç sızlanmadınız bile hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum yaz döneminde tatil muhabbeti olduğu için kimi yerde netim olmuyor malesef(
bu durum benim için de gerçekten sıkıntı yarataıyor...
dün akşam çıkartayım listeyidiye uğraştım ama ayıptır sölemesi kociş bana hediye bilgisayar almış onda da office yokmuş onu yüklemeye çalıştım beceremedim bugün becerdim sonunda nolur kızmayın bana hepinizi çok seviyorummm:))
sevgilitopikimin sevgili sakinleri(cidden sakin) sizin gibi topik sakinleri aranıp bulunmaz o kadar süre liste çıkartamadım görebildiğim kadarıyla hiç sızlanmadınız bile hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum yaz döneminde tatil muhabbeti olduğu için kimi yerde netim olmuyor malesef(
bu durum benim için de gerçekten sıkıntı yarataıyor...
dün akşam çıkartayım listeyidiye uğraştım ama ayıptır sölemesi kociş bana hediye bilgisayar almış onda da office yokmuş onu yüklemeye çalıştım beceremedim bugün becerdim sonunda nolur kızmayın bana hepinizi çok seviyorummm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?