80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim kuzularr çok çokk zayıflayın kiii yeni bilgisayarıma ağırlık olmasın:)

yaaaaaaaaaaaaa benim çok uykum varrrrrrrrrrr ((( ama yatarsammmm geri kalkamam sofrayı benim hazırlamam lazımmmm ama gözler gidiyorrrrr ((

ellerine sağlık canım benimmmm bilgisayarını güle gülee can sağlığıyla kulln inş. ömrü çoooooooook uzun olur :) kızzz iyidik böyle listede neredne çıktı şimdi :) ( kilo veremiyorum yaaa o bakımdan :)

yaaaaaaaaaaaaa benim çok uykum varrrrrrrrrrr ((( ama yatarsammmm geri kalkamam sofrayı benim hazırlamam lazımmmm ama gözler gidiyorrrrr ((

Ha gayret canım yaa 2 buçuk gibi hazırlasan bile yetişir rahat rahat yani en azından ben genelde okadar keyif yapıyorum ki o saat ancak kesiyor
Umarım uyuya kalmazsın Bende kaç senedir hep sahura kadar oturup öyle yatarım yoksa mümkün değil her defasında uyanamıyorum

hepinize hayırlı ramazanlar kızlar. sahuru bekliyom banu buralarda olur zannettim amma yok. neyse geçmiş yaptım onlara cevap verim bende.

yok canım ya naz yapıyom yapmaya da adamda haklı çağırmakta hem dershanede kayıttı tercihti uğraşıyo hemde inşaattan arıyolarmış şu şöylemi olacak böylemi olacak diye. bide başında dur dediği adam duracak bi tip olsa başımla beraberde. gidecek üzerine toz gelecek beş dakika durduktan sonra eve gelecek karısına üzerimi değiştir kirlendi dicek sonra devirecek kıçını şunu getirin bunu götürün emirler yağdıracak. ben biliyom adamın götü devrilmezse rahat edemez. yoksa nasıl yapacak o kadar göbeği allahın ö...zü

ohhhhhh be rahatladım vallahi sonunda iki çift kelime söylemişin. kız banunun söylediğini sen yapsana akşama kadar hastayım diye yat biraz bak bakalım noluyo:26::26::26: belkide sana bulaşmaktan vazgeçerler ne dersin

ayyyy şurda birbirimizin derdini dinlemeyecez de napacaz kız. bişe olmaz ona merak etme benim diğer ikisine bakarak galiba rahim duvarlarım ses ve stres geçirmiyo

ya sorma devlet hastanesine gidiyom orda da kocaları almıyolar içeri. geçen gittiğimde özele gittim orda da dr korkuttu zaten bizimkini düşük olabilir diye ama dedim ya çağırmak mecburiyetinde olmasa çağırmazdı ben bu haldeyken. şimdi zaten küçük kaynımlara gitmişler bakalım kaç gün kalacaklar orda merak ediyom. kv merak etme en fazla 10 gün dayanır ondan sonra sıkılır eve döneriz diyo ama benim o konuda hiç umudum yok. daha beter yeri rahat gelipte hepten taşınmaya kalkmazlarsa buraya. aslında ben kızken çok cadı biriydimde sonradan aman eşimle aram bozulmasın aman yuvama bişe olmasın diye diye susar hale geldim. şimdi arada dediğin gibi bizimki gelecek zaman ölüyom hastayım falan diyom azıcık ilgi görüyom. gerçi bi yerden sonra o numarada bi halta yaramaz oldu da neyse. bu gün misafir geldi çay verdim. bana yan odadan sesleniyo gülay çaylara bak. yahu mutfağa aynı mesafedeyiz geç doldursana beni kaldırıyosun. hani hemen kalkabilecek durumda olsam neyse belimin ağrısından ölmüşüm yaşlı neneler gibi hareket ediyom zaten 4 bardağı doldurdum da nasıl olduysa 5. bardakta kendisi gitti doldurdu. hani biliyo bu gün temizlik yaptım biraz aslında misafir alacak durumda bile değildim de çeviremeyeceğimiz kişilerdi ses çıkarmadım. bazen tutuyo ö...zlükleri işte.

sabah dr randevum var bakalım ne diyecek bebişim için. umarım sağlığı yerinde olurda başka bişeyin önemi yok benim için. varya gözlerim yanıyo ama şöyle bi yarım saat daha durayımda hazırlayım sofrayı. ayyyy çenem düştü toparlayamıyom

of ya şarj bitiyo pc nin neyse bende gidip hazırlık yapayım. malum 3 te ezan okunuyo burda. hadi hayırlı sahurlar hepinize

gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün ö...zlükleri tutuyor hee gerçekten çok doğru
Ben eşime hep yontulmamış odun diyordum eskiden şimdi kendi diyor yontulmamış diyip duruyordun ama bak yonttun sonunda diye
Valla hep diyorum kendini yırtan değil yan gelip yatan daha değerli diye
Eşime bile defalarca dedim geçmişte ulen milletinki altın kaplamada benimki tenekemi diye birde benim huyum adam anasına babasına tıkıyacak diye borça girer ama ben 5 lirayı harçarken elli kere düşünürdüm cebimde acil durumlar için kredi kartı varken arkadaşlarım düşünmeden harçarlarken ben ihtiyacımı bile onayı olmadan almazdım ama baktım yaranamıyorum vazgeçtim o huyumdan hee şimdide eşim benimde ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurduğundan birde tabi çenemden bıktığından ona göre harçıyor hem ihtiyacımı almış oluyorum hemde eskiye nazaran maddi acıdan çok daha rahatız
Şimdi adam kendine bile birşey alacaksa bana soruyor alayımmı onayın varmı diye hatta aynı gün ille sende kendine birşey al der hee ben iyice zayıflamadan almam diye inat ediyorum o ayrı

Ya sen dediğin gibi kuzuya odaklan doktor eşini içeri almıyorsada sende ona göre bir hikaye yaz çocuk stresten biraz geriden geliyormuş fazla yormuşum doğuma kadar böyle devam ederse erken doğum olurmuş falan diye tabi Allah korusun kuzucuğun eminim çok iyidir ama babasına ufak bir ders şart olmuş
İnşallah herşey gönlünce olurda eşin anlar artık kıymetini

banucum geldin mi?

Hep buralardayımda ara ara pc başından kalkıyorum sistemde atmış oluyor geldiğmde
Benimkiler çoktan uyudum bende artık bir saat sonra sahurumu yapıp yatarım eşim çocuk odasına yattı sırf küçük kuzu uyanırda süt isterse ben uyuduktan sonra rahatsız olmayayım diye eskiden olsa yanıma yatar birde ö..z gibi dürtüklerdi beni kalk çocuk süt istiyor diye bu gece nereden estiyse sen yatak odasında rahat rahat uyursun ben büyük kızın yatağında yatarım dedi

aynen benimde öyleeeee hep seçilen kişi benim ev üç kişi olunca seçilmek pek zor olmuyor :) neyse açıldı uykummmm çok şükürrr :) daha yorulmayın canım gelin burda yiyelim ben hazırlıyoırum :)

ayyy kızz banu sen hani yazmışsın yaaa 2013 de fıstık olacaz diye gözüme o çarptı o şimdi bence sen 2014 yap onu :))) bu hızla anca yetişiriz :)

hepinize hayırlı ramazanlar kızlarrr şimdiden afiyet olsunnn yarın görüşürüzzzz hepinizi teker teker öpüyorummmmmmmmmmmmm.....

fazla basmışım

Son düzenleme:
ayyy kızz banu sen hani yazmışsın yaaa 2013 de fıstık olacaz diye gözüme o çarptı o şimdi bence sen 2014 yap onu :))) bu hızla anca yetişiriz :)

Sorma yaaa neyse bu biraz hani yılbaşlarında bir mesaj vardır bazı muzip arkadaşlar gönderir arada ona benzemiş

İşte 2013 sana tüm dilediğin güzellikleri getirsin.. Olmadıysa üzülme koy gözüne gitsin daha 2014 varrrrrr, 2015 varrrrrrrrr.... falan diye bir mesaj tövbe tövbe yaa Ramazanın ilk saatlerinde aklıma gelen şeye bakın yaa

Evet ben ilk fırsatta oraya birşey yazmam lazım motive edici
Totoşuma motor taksam yine yetişmez yılbaşına kadar

:)))))) aaa lütfennn önce bennn takıp yetişemeyecem :)kuzum senin ilk hedef mi 85 yoksaaa yetiyor mu boyun mu uzun

:)))))) aaa lütfennn önce bennn takıp yetişemeyecem :)kuzum senin ilk hedef mi 85 yoksaaa yetiyor mu boyun mu uzun

Yok canım 85 ilk hedef boydan fakir kilodan zenginim şu an ( 1.54 boy ) son hedefim 60 - 65 diye düşünüyorum ama en son gittiğim diyetisyen 70 bile yeter demişti tabi bana göre o çok fazla
İnşallah düşerim o kilolara bir sene sonrada olsa

Neyse bana müsaade sahurumu yapıp yatayım

güüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın dicem ama hala herkes yatıyomu kalkın yaw öğlen olduuuuuuuu. ben dr gittim geldim maşallah kimsecikler yoktu eee malum ramazan herkes dün muayenesini olmuş. dr dün 117 hastaya baktığını bi okadar da diğer dr un baktığını söyledi. gelelim asıl konuya bu kuzu kendini doğana kadar saklayacak galiba yine göstermedi cinsiyetini. çok şükür gelişimi iyi görünüyo. banu diyosun ya eşine söyle gelişimi stres yüzünden geç kalmış demiştin ya. ultrason kağıdını aldı inceledi ve oooo herşey normal görünüyo dedi kız adamın tek anlamadığı konu babaya nasıl karşı çıkılır. onun haricinde her bişeyden anlıyo öğleden sonra da kan tahlillerimi alacam bakalım orda da sorun çıkmazsa bu ayı da kazasız belasız atlatmış olacam gibi. bizim herifte meraklanmaya başladı iyice. olmazsa bi ara özele burda da gideriz diyo anam sırf kızmı erkekmi diye gidecek ha. oruç tutmanı tavsiye etmiyorum dedi dr ama yarın bi denesemmi diye de aklımdan geçmiyo değil. sizce ne yapmalıyım?

bence tutma cnm ya bebek için su içmen çok önemlii

ARKADAŞLAR BUGÜN karatay a başladım
sabah tartıda 82.8 görünce böyle olmayacak dedim
bunun bütün suçlusu ekmek!! kaç tane yiyince duracağımı bilemiyorum
bende hayatımdan tamamen çıkardım ekmeği
ramazan ayında dua edin benim için de bian önce zayıflamam lazım
bebiş istiyorum ben artık
Allah yardımcımız olsun hepimizin

günaydınnnnnnnnnn yada tünaydınnnnnnnn :)))) senin gönlünden ne geçiyor canım kız mııııı erkek mi? benim kız geçti valla şimdi :) tutma canımmmm sevap işleyeyim derken bebeğe eziyetten günah işlersin benden söylemesi :) bebişimizi aç susuz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…