Ellerine ve emeğine sağlık canım
Sızlanmak ne demeksen bizler için okadar uğraşıyorsun varsın biraz geç olsun senden önemli değil ya
Allah razı olsun bu kadar iş arasında uğraşıyorsun bizler içinHakkını helal et canım....
Bu arada Ramazanda da pek spor yapabileceğimi düşünmüyorum ama inşallah iftardan sonra en azından eşimle yürüyüşe çıkarızda şu spor alanını boş bırakmam inşallah
Hee yeni bilgisayarın hayırlı olsunİyi günlerde kullan inşallah hep çok daha hafif bildirimlerde bulunuruzda sende o bilgisayarla listelerimizi yaparsın
bizdeseni çookkk seviyoruziremcik kaptancık niye sızlanalımki :44:canım sen müsait olsan zaten yapardın listeleri hem bize vakit ayırıp uğraşıp her hafta liste çıkarıyorsun asıl biz sana teşekkür edriz canım kaptanım
sevgilitopikimin sevgili sakinleri(cidden sakin) sizin gibi topik sakinleri aranıp bulunmaz o kadar süre liste çıkartamadım görebildiğim kadarıyla hiç sızlanmadınız bile hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum yaz döneminde tatil muhabbeti olduğu için kimi yerde netim olmuyor malesef(
bu durum benim için de gerçekten sıkıntı yarataıyor...
dün akşam çıkartayım listeyidiye uğraştım ama ayıptır sölemesi kociş bana hediye bilgisayar almış onda da office yokmuş onu yüklemeye çalıştım beceremedim bugün becerdim sonunda nolur kızmayın bana hepinizi çok seviyorummm:))
yaaaaaaaaaaaaa benim çok uykum varrrrrrrrrrr((( ama yatarsammmm geri kalkamam sofrayı benim hazırlamam lazımmmm ama gözler gidiyorrrrr ((
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimama hemen bir yandan yemek yapmaya girişeceğim sizlere bakarken nasılsa hazırlayıp fırına atacağım alt tarafı bir de kızımın yorganı kaldı yıkanacak onuda atarım makineyede bari eşim gelene kadar iki sohbet etme fırsatım olur
Heeee birde Ramazanda benim huyumdur hayatta uyumam sahura kadarinanılmaz zevk verir bana sahuru beklemek tabi birde uyku sersemi alarmı kapatıp yatma huyum yüzünden sahura uyanamıyorum diye de öyle yapıyorum kaç senedir
Hem o saatlerde sizlerle sohbet etme fırsatım olur ( tabi benim gibi sahuru bekleyenler varsa) olmadı oturup hatimimi okurum hazır küçük cadıda uyurken yoksa gündüz hem oruçluyken zor olur hemde cadı rahat vermez
Sağ olsun eşim Ramazanda bana ilişmez bilesabaha kadarda pc başında otursam sorun yok nasılsa oruç için bekliyorum diye Umarım bir kaç kişi daha olurda hoş sohbet olur
Bu arada benim iş yarına kaldıRandevu almadan işlem yapmıyorlarmış ( ki gittiğimde bir Allahın kulu yoktu neyse önemli değil fazla uzun sürmüyormuş zaten işlem )
Kızımle kuzenleri terasta havuz keyfi yaptılar ve benim sarı papatya bir kaç gün arka arkaya havuza girse kesin kara böcük olucakhemen anında teni karardı ve bikinisinin izi çıktı kardeşim nasıl gülüyor anam totoşu bembeyaz kaldı bu resmen karardı diye tabi felaket yoruldu cadı ve gelir gelmez uykuya kaldı
Canım inşallah giderlerde sende biraz kafa dinlersinelmaşekerinin dediği gibi insan gerçekten cıldırıyor okurken birde yaşaması olsa Hayır birde bu haldeyken sana böyle yapmaları inanır gibi değil
Anladığım kadarıyla pek naz yapan biride değilsin ki enişte gayet rahat zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışabiliyor
Yahu sen hamile değilmisinsonuna kadar kullan şu hamileliğini inan ben şu anda bile işime gelmeyen birşey olduğumu hasta yatıyorum gündüz eşim yokken müzik dinler göbişimi atarım ama herifim geldimi anında bunalıma girmişmiş gibi halsiz ve boş boş bakarak yatarım anında aşkım neyin var, gel dışarı çıkalım, yok canını sıkan birşeymi var falan diye başlar ve neticede aşkım sen iste yeterki olur
Hee belki her herifte işe yaramaz ama denemeye değerhatta eşim bile der yahu beni nasıl kendine bağladıysan artık sana kızamıyorum bile diye gerçekten onu çıldırtacak kadar da sinirlendirsem anında yine istediğimi yaptıracak kıvama getirebiliyorum oda farkında hatta diyor bazen acaba numaramı gerçekmi anlayamıyorum diyor
Benim Annemin bir arkadaşı ben evleneceğim zaman bir öğüt vermişti bana evlilikle ilgilikesin duymuşsunuzdur ama söylim yinede
Gündüz evinin hanımı gecede eşinin O..... su olacaksın ki adam resmen sana sadık bir köpek gibi her istediğini yapsın demiştibirde herşeye hemen eyvallah deme ki emrivakileri artmasın demişti ve gerçekten de eşim bana emrivaki yapamaz nefret ettiğimi bildiği için heleki kendi ailesiyle ilgili olunca
Umarım herşey gönlüne göre olur ama birazda kendini düşün bırak sen hasta olacağına içindekileri yeri geldimi dök ki onlar birazda hasta olsunnasılsa eşin çok fazla üzerine gelemez hamilesin
ahh ayyüzlüm ne demezsin 40 yılda bi patladın o damcAYA DENK GELDİ NEYSEKİ AMCAMLA KARDEŞ GİBİYİZ kaç kere ardı nasıl oldun aman kendine mukayyet ol diye hatta evde durma bize gel falan diyor ana utanırım adama çemkiripde evine gitmeye.öyle isterdimki görümcelere patlamayı ..bensiz yemek yapmayı biliyorlar ama bu gün tandırda ekmak yapildı akşamdan benim balkona konmuş unlar malzemeler ,gece gördüm sabah sabah kapımı yıktılar ,neyniş biz kapıyı kapatmıycakmışız açık durp istedikleri gibi girip çıkacaklar allahdan benim ö...kz çıktıda kızdı,işe gelince beni çağırdılar ama benim ökz burda olunca bide dellendiğimi görünce pek çıkartmadı ama yinede yaptırdılar işlerini ,şimdide hanım benden çay bekler .
şekerim aminnnn diyorunn başkada bişey demiyorum.elindeki adamlar deli olunca laf anlamıyorlar şekerim..bu gün birazda olsa söyledim bişeyler .hanım geçmiş karşıma tandır ekmeği yapıcakmışım ben annesigile eltiye,yok yufka yapıcakmışım.yufka falan yapması tek başına olucak şeyler deyşl geçen 7 kişi yapıp çıkamadık ben açıyorum ama pişircek getirip götürücek adam lazım sanki bilmiyor gibi delilerinin laf anlanadıgını bi makarna pişiremediklerini bide bunları yapıcakmışım tek başıma.bende kızdım yeter artık delirtinde kurtulun kimsenin bişey düşündüğü yok :26:,evin bütün yükü zaten üstümde temizliği ,misafiri ,alışverişi,varı yoku,bayram gelir kimsenim haberi yok ,kış gelir kinsenin haberi yok ben kömür alma derdindeyim onuda bilmezler 2 çocuğumla bağ bahçe ev çarşı koşuyorum bi allah razı olsun diyeceğinize bide canınız ekmek yufka istior .kusura bakmayın yapam dedim bide öteki ggelininize söyleyin bakalım ne oluyor hepinizi korkuttu hiç biriniz sesinizi çıkaramıyorsunuz dedim.:44:nasıl dedim bilmem ilk defa yüzlerine bişey dedim.bu gün benim için milat 14 yıl sonra yüzlerine bişey diyebildim ama amcama patlamam gibi olmadı ona yanarım ona kendimi kaybetmiştim nerdeyse dövücektim adamı
valla ceco senden öğreneceğim çooook şey var .keşke senin gibi 1 arkadaşım olsaydı çevremde cesaretlenirdim.gerçi deyil senin gibi hiç arkadaşım yok nebir komşu ne arkadaş,2 komşu teyze var sağımda solumda biri 90biri 60 yaşında o kadar onlarda ,anca bizle uğraşır yok onların zamanında çamaşır makinesi,buzdolabı,tüp yokmuşda,sanki sorumuşu ben gibi.bizler çok rahatmışızda onlar ne çekmişler biz yaaşaaayormuşuz.neyse şimdi sizler varsınız ye allah razı olsun sizden hepinizden beni önemseyip dinlediniz gerçekden çok iyi geldi kendimi çok yalnız hissediyordum ama şimdi pc nin başında beni dinleyen beni anlayan birilerinin olması çok güzel tekrar allah razı olsun diyorum sana canım.yalnız her kocada pek işe yaramıyor o taktikler benimki önceden hastayım desem su iç geçer derdii.belkide ondan günden 7 lt su içiyomdur.eee anca iyi olırum.ama hakkını yemeyim son yıllarda biraz daha iyi ama anlama kabiliyeti zayıf biraz bende gönlüme küse küse alıştım onun bu haline
Ayyüzlüümm sen okuma benim yazdıklarımı sana yasak hamile bayan dışı seyirciler için yeşil noktalı yayın .seen okuyupda strese girme zaten senin kendi stresin sana yeter .kız hakkaten ceconun dediği gibi yapsanasende ağrım var ayyy çok hastayım ayağa kalkamıyorum dede belki insafa gelir senim kocada babasını kardeşine götürür .allah cümlemizim yardımcısı olsun canımm
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemeğimi yedim soframı topladım hemen geldim
Eşim sağ olsun kızın odasına oyun konsolunun başına geçtibirlikte film izleyecektik sen izle ben diğer odaya geçeyim dedi az surat astım ne güzel beraber izleyecektik diye sonrada neyse sen git bende kızlara bakayım dedim kendi isteğiyle gittiğinden yinemi pc başına oturuyorsun demiyor bende az uyanık değilim hee gel tamam filmi izleyelim dese bir yandan bir gözüm size kayardı sonrada söylenirdi hani film izleyecektik elin işte gözün oynaşta hesabı
Utanmadan birde adama soruyorum yarın iftarlık ne yapacaksın diyesen ne istiyorsan onu yap dedi bende yoo yanlış anladın ben değil sen ne yapacaksın dedim
Eeee geleneksel hale getirdi ilk iftar ondanAllahtan erken geliyor iftarda geç oluyor artık o gelince kendimi kötü hissedersem bir iki saat uyurum o kızla ilgilenirken
Canım güzel iltifatların için teşekkür ederim
İnan bende senelerce ne ağzımı açabildim nede eşime söz geçirebildim. En fazla sıkıştıkca beni üzdükleri gece çok ağladıysam ertesi gün bunalımdayım ayağına aklı sıra eşimden intikam aldım yatarakne temizlik ne yemek valla içimdende hep madem müdehale etmiyorsun o zaman ceremesini sen çekeceksin diyip duruyordum
Keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydıkemin ol dertlerimize derman olamasak bile bir kaç saatte olsa birbirimize dertlerimizi unutturabilirdik arkadaşlık yaparak
Dediğin gibi insanın ara ara kendini dinleyecek birine ihtiyaç duyuyoro yüzden hep diyorum iyiki bu KK var diye
Bazen eşim soruyor ne yazıyorsun öyle harıl harıl diyebende ne yapayım seni ve ananı çekiştiriyorum diyorum tabi şaka yaptığımı sanıyor görse kesin bozulur ama çokta lülü
Ayyüzlümmmmmmmm canım sende kendini üzmemeye çalış bak kuzucuğun karnında 3000 Voltluk trafo gibi gergin doğar heeAllah korusun Kuzucuğun biliyorsun hamilelik nasıl geçerse o kadar etkileniyor Şu an sorun yaşamasanda doğumdan sonra gergin ve huysuz bir kuzu olur mazallah
Doktor kontrollerine yanlızmı gidiyorsun bilmiyorum ama eğer yanlız gidiyorsan ve doktorunla belli bir samimiyetin varsa ( genelde insan çabuk ısınıyor doktoramalum 9 ay eşden yakın oluyor insana ) o zaman yanlız gittiğinde durumları anlat ve sırf bu yüzden gerildiğini hatta ara ara ağrın olduğunu söyle ( olmasada ) emin ol sana stresten uzak dur ve dinlen diyecektir o zamanda eşim sağ olsun bu tip şeyler söylesemde inanmaz acaba birlikte gelsek siz söylermisiniz desen olmazmı eşin doktorun ağzından çocuğada anneyede zarar verdiğini duyarsa belki o zaman seni onlardan uzak tutuar
İnan ben kendi kadındoğumcumla ( erkekti) ilk aydan itibaren herşeyi konuşuyordum
Eşimin kontrollere hep gelmesi dikkatini çekiyordu ve onu yanımıza almadan 2.ci muayenede ya ne güzel ilgili bir eşiniz var dediğinde siz öyle sanın deniz bey valla sırf vicdanını rahatlatıyor ilk kızımda bir kez bile anası ayıp dedi diye gelmedi hatta beni 7 aylık hamileyken Almanyada doğur diye inat eden KPme uyup ağlaya ağlaya göndermişti diye şikayet ettimadamcağızda o zaman siz onu doğuma soksanız yeridir hak etmiş demişti ki ben çok istedimde son anda doğuma girmek için yönetimden izin istemek gerekiyormuş onlarda uyuzlar izin vermedi :26: yoksa doğuma bile sokacaktım onu sırf nasıl birşeymiş anlasın diye ama inan o doğum sancılarımı bile gördü ya ( suni sancıda olsa ) bir daha o oldu bana karşı çok daha saygı duyduğunu söyledi ben olsam dayanamazdım senin hakkını ödeyemem dedi
Bazı erkekler anlamak istemez ama onları gerekirse ufak oyunlarla anlayacak kıvama getirebiliriz bence
Eşime bile hep derim bir kadın istedikten sonra elde edemeyeceği şey yada kişi yok diyeoda diyor valla seni tanıdıktan sonra buna emin oldum diyor
Ben kendimi gerçekten hasta edip erken yaşta öbür tarafa gideceğime onlar hasta olsun
Hani derler ya ben dünyanın kahrını çekeceğime dünya benim kahrımı çeksin
Senin hamilelik kozun elindeyken bence sonuna kadar doğuma kadar kozunu kullanhem emin ol oda alışacaktır
Benim büyük kızıma hamile kaldığımda eşim çok kötü olduğumdan birşey yapamıyorum diye temizliğe yardım etmeye başlamıştı. Oda bir gün yine ağlama krizine girmiştim KV ve görümce hiç umursamıyor evimi pislik götürüyor insan acır ben burada tek başınayım keşke gelmeseydim türkiyeye diyeadam tabi annesine ve kardeşine gel dese gelmeyecekler ( diyemezdi zaten o dönem ) mecbur aşkım sen üzülme ben yaparım diyip bütün evi dip köşe temizlemek zorunda kalmıştı ondan sonrada tabi ben doğum için almanyaya gidene kadar iki üç günde bir yapınca alıştı şimdi her hafta sonu aşkım gel evi birlikte kaldıralımda işin çabuk bitsin temiz temiz oturalım der
Yani erkekler bazı huylarından vazgeçmese bile yeni huylar edinebiliyorlareğitim şart İnan eşim bir kaç ay evvel annesinin yanında bir mevzu oldu da yalan yok Anne Banu beni evlendiğimizden beri resmen eğitti Onun sayesinde kendimi çok geliştirdim diye itirafta bulundu hatta KV fena bozuldu ne demek eğitmek sen köpekmisin nasıl konuşuyorsun sen ben seni yetiştirdim falan diye kudurdu durdu bende sırıtarak hee itinayla koca eğitilir diye kasıldım durdum karşısında
Artık herşeyi şakayla karışıkta olsa söylüyorum ve inan bir kez olsun eşim neden böyle dedin demediaksine beni bulaştırmada ne yaparsan yap diyor
hepinize hayırlı ramazanlar kızlar. sahuru bekliyom banu buralarda olur zannettim amma yok. neyse geçmiş yaptım onlara cevap verim bende.
yok canım ya naz yapıyom yapmaya da adamda haklı çağırmakta hem dershanede kayıttı tercihti uğraşıyo hemde inşaattan arıyolarmış şu şöylemi olacak böylemi olacak diye. bide başında dur dediği adam duracak bi tip olsa başımla beraberde. gidecek üzerine toz gelecek beş dakika durduktan sonra eve gelecek karısına üzerimi değiştir kirlendi dicek sonra devirecek kıçını şunu getirin bunu götürün emirler yağdıracak. ben biliyom adamın götü devrilmezse rahat edemez. yoksa nasıl yapacak o kadar göbeği allahın ö...zü
ohhhhhh be rahatladım vallahi sonunda iki çift kelime söylemişin.kız banunun söylediğini sen yapsana akşama kadar hastayım diye yat biraz bak bakalım noluyo:26::26::26: belkide sana bulaşmaktan vazgeçerler ne dersin
ayyyy şurda birbirimizin derdini dinlemeyecez de napacaz kız. bişe olmaz ona merak etme benim diğer ikisine bakarak galiba rahim duvarlarım ses ve stres geçirmiyo
ya sorma devlet hastanesine gidiyom orda da kocaları almıyolar içeri. geçen gittiğimde özele gittim orda da dr korkuttu zaten bizimkini düşük olabilir diyeama dedim ya çağırmak mecburiyetinde olmasa çağırmazdı ben bu haldeyken. şimdi zaten küçük kaynımlara gitmişler bakalım kaç gün kalacaklar orda merak ediyom. kv merak etme en fazla 10 gün dayanır ondan sonra sıkılır eve döneriz diyo ama benim o konuda hiç umudum yok. daha beter yeri rahat gelipte hepten taşınmaya kalkmazlarsa buraya. aslında ben kızken çok cadı biriydimde sonradan aman eşimle aram bozulmasın aman yuvama bişe olmasın diye diye susar hale geldim. şimdi arada dediğin gibi bizimki gelecek zaman ölüyom hastayım falan diyom azıcık ilgi görüyom. gerçi bi yerden sonra o numarada bi halta yaramaz oldu da neyse. bu gün misafir geldi çay verdim. bana yan odadan sesleniyo gülay çaylara bak. yahu mutfağa aynı mesafedeyiz geç doldursana beni kaldırıyosun. hani hemen kalkabilecek durumda olsam neyse belimin ağrısından ölmüşüm yaşlı neneler gibi hareket ediyom zaten 4 bardağı doldurdum da nasıl olduysa 5. bardakta kendisi gitti doldurdu. hani biliyo bu gün temizlik yaptım biraz aslında misafir alacak durumda bile değildim de çeviremeyeceğimiz kişilerdi ses çıkarmadım. bazen tutuyo ö...zlükleri işte.
sabah dr randevum var bakalım ne diyecek bebişim için. umarım sağlığı yerinde olurda başka bişeyin önemi yok benim için. varya gözlerim yanıyo ama şöyle bi yarım saat daha durayımda hazırlayım sofrayı. ayyyy çenem düştü toparlayamıyom
banucum geldin mi?
Ha gayret canım yaa 2 buçuk gibi hazırlasan bile yetişir rahat rahat yani en azından ben genelde okadar keyif yapıyorum ki o saat ancak kesiyor
Umarım uyuya kalmazsınBende kaç senedir hep sahura kadar oturup öyle yatarım yoksa mümkün değil her defasında uyanamıyorum
gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürsün ö...zlükleri tutuyor hee gerçekten çok doğru
Ben eşime hep yontulmamış odun diyordum eskidenşimdi kendi diyor yontulmamış diyip duruyordun ama bak yonttun sonunda diye
Valla hep diyorum kendini yırtan değil yan gelip yatan daha değerli diye
Eşime bile defalarca dedim geçmişte ulen milletinki altın kaplamada benimki tenekemi diyebirde benim huyum adam anasına babasına tıkıyacak diye borça girer ama ben 5 lirayı harçarken elli kere düşünürdüm cebimde acil durumlar için kredi kartı varken arkadaşlarım düşünmeden harçarlarken ben ihtiyacımı bile onayı olmadan almazdım ama baktım yaranamıyorum vazgeçtim o huyumdan hee şimdide eşim benimde ihtiyaçlarımı göz önünde bulundurduğundan birde tabi çenemden bıktığından ona göre harçıyor hem ihtiyacımı almış oluyorum hemde eskiye nazaran maddi acıdan çok daha rahatız
Şimdi adam kendine bile birşey alacaksa bana soruyor alayımmı onayın varmı diye hatta aynı gün ille sende kendine birşey al derhee ben iyice zayıflamadan almam diye inat ediyorum o ayrı
Ya sen dediğin gibi kuzuya odaklandoktor eşini içeri almıyorsada sende ona göre bir hikaye yaz çocuk stresten biraz geriden geliyormuş fazla yormuşum doğuma kadar böyle devam ederse erken doğum olurmuş falan diye tabi Allah korusun kuzucuğun eminim çok iyidir ama babasına ufak bir ders şart olmuş
İnşallah herşey gönlünce olurda eşin anlar artık kıymetini
Hep buralardayımda ara ara pc başından kalkıyorum sistemde atmış oluyor geldiğmde
Benimkiler çoktan uyudum bende artık bir saat sonra sahurumu yapıp yatarımeşim çocuk odasına yattı sırf küçük kuzu uyanırda süt isterse ben uyuduktan sonra rahatsız olmayayım diye eskiden olsa yanıma yatar birde ö..z gibi dürtüklerdi beni kalk çocuk süt istiyor diye bu gece nereden estiyse sen yatak odasında rahat rahat uyursun ben büyük kızın yatağında yatarım dedi
ayyy kızz banu sen hani yazmışsın yaaa 2013 de fıstık olacaz diye gözüme o çarptı o şimdi bence sen 2014 yap onu :))) bu hızla anca yetişiriz :)
:)))))) aaa lütfennn önce bennn takıp yetişemeyecem :)kuzum senin ilk hedef mi 85 yoksaaa yetiyor mu boyun mu uzunSorma yaaa neyse bu biraz hani yılbaşlarında bir mesaj vardır bazı muzip arkadaşlar gönderir arada ona benzemiş
İşte 2013 sana tüm dilediğin güzellikleri getirsin.. Olmadıysa üzülme koy gözüne gitsin daha 2014 varrrrrr, 2015 varrrrrrrrr.... falan diye bir mesajtövbe tövbe yaa Ramazanın ilk saatlerinde aklıma gelen şeye bakın yaa
Evet ben ilk fırsatta oraya birşey yazmam lazım motive edici
Totoşuma motor taksam yine yetişmez yılbaşına kadar
:)))))) aaa lütfennn önce bennn takıp yetişemeyecem :)kuzum senin ilk hedef mi 85 yoksaaa yetiyor mu boyun mu uzun
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.74.7
giden.0
toplam giden.11.3
spor .yok
hedef 65
güüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın dicem ama hala herkes yatıyomu kalkın yaw öğlen olduuuuuuuu.Ben dr gittim geldim maşallah kimsecikler yoktu eee malum ramazan herkes dün muayenesini olmuş. Dr dün 117 hastaya baktığını bi okadar da diğer dr un baktığını söyledi. Gelelim asıl konuya bu kuzu kendini doğana kadar saklayacak galiba Yine göstermedi cinsiyetini. çok şükür gelişimi iyi görünüyo. Banu diyosun ya eşine söyle gelişimi stres yüzünden geç kalmış demiştin ya. Ultrason kağıdını aldı inceledi ve oooo herşey normal görünüyo dedi Kız adamın tek anlamadığı konu babaya nasıl karşı çıkılır. Onun haricinde her bişeyden anlıyo öğleden sonra da kan tahlillerimi alacam bakalım orda da sorun çıkmazsa bu ayı da kazasız belasız atlatmış olacam gibi. Bizim herifte meraklanmaya başladı iyice. Olmazsa bi ara özele burda da gideriz diyo Anam sırf kızmı erkekmi diye gidecek ha. Oruç tutmanı tavsiye etmiyorum dedi dr ama yarın bi denesemmi diye de aklımdan geçmiyo değil. Sizce ne yapmalıyım?
günaydınnnnnnnnnn yada tünaydınnnnnnnn :)))) senin gönlünden ne geçiyor canım kız mııııı erkek mi? benim kız geçti valla şimdi :) tutma canımmmm sevap işleyeyim derken bebeğe eziyetten günah işlersin benden söylemesi :) bebişimizi aç susuz bırakmagüüüüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın dicem ama hala herkes yatıyomu kalkın yaw öğlen olduuuuuuuu.ben dr gittim geldim maşallah kimsecikler yoktu eee malum ramazan herkes dün muayenesini olmuş. dr dün 117 hastaya baktığını bi okadar da diğer dr un baktığını söyledi. gelelim asıl konuya bu kuzu kendini doğana kadar saklayacak galiba yine göstermedi cinsiyetini. çok şükür gelişimi iyi görünüyo. banu diyosun ya eşine söyle gelişimi stres yüzünden geç kalmış demiştin ya. ultrason kağıdını aldı inceledi ve oooo herşey normal görünüyo dedi kız adamın tek anlamadığı konu babaya nasıl karşı çıkılır. onun haricinde her bişeyden anlıyo öğleden sonra da kan tahlillerimi alacam bakalım orda da sorun çıkmazsa bu ayı da kazasız belasız atlatmış olacam gibi. bizim herifte meraklanmaya başladı iyice. olmazsa bi ara özele burda da gideriz diyo anam sırf kızmı erkekmi diye gidecek ha. oruç tutmanı tavsiye etmiyorum dedi dr ama yarın bi denesemmi diye de aklımdan geçmiyo değil. sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?