- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Valla eskiden olsa bir okadar daha yerdim herhaldehatta daha bile fazlası
Allah gözümüzü doyursun der ya insanlar geneldebenimkide eskiden o hesaptı bir sofra kurardık Ramazanda sanki kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yerdim ama geçen seneden beri resmen keyif yapıyorum ve çok yavaş yiyince fazla kaçırmamış oluyorum
demekki bütün erkekler aş erip duruyor
Normal zamanda yesek bunlar fazla sayılmaz ama işte oruçtan sonra metabolizma zaten yavaşlamışken en azından çorbadan sonra bir yarım saat olmadı 15 dakika ara verilirse daha iyi olur diyor Doktorlar
Şimdi ilk gün diye de çoğu evde biraz fazla kaçmış olabilireminim yarın biraz daha düzene girer üzülme
maşşalaahhallah isteyen herkese tez zamanda daha ben doğurmadan normal yollarla süpriz bi şekilde bebiş versin inşallah.
ne bileyim söylerler diye umut ediyodum ama belkide bilerek söylemiyolar. neyse iki hafta geçsin özele doğru bi giderim ben. ama biliyon mu bana da artık kız gibi geliyo sanki bende yanlara doğru genişlemeye başladım. ya kız olursa tipim çok kötü olacak. neyse bir iki hafta pilates yaparım toparlarım heraldekız benim kocanın anlamadığı bişe yok. tahliller ultrason mr ne ararsan sadece bununlada sınırlı değil aklına gelebilecek her konuda az çok bilgi sahibidir araştırmacı bi yapıya sahip. bide baskın bi kişiliktir herşeyin en önünde o gider. mesela dersanede 10 ortak başlamışlardı hiç biri muhasebeyle ilgilenmezken bizimki her akşam muhasebecinin başında rapor alır. kimse reklamın r sini bilmezken bütün reklam işleri bunun elinden geçer. kimse kayıtlara yanaşmaz bizimki hem derse girer hem kayıt alır. eeee bunun mükafatını da şimdi alıyo gerçi geriye kaldı iki ortak ve kendiside bu sene müdür oldu. herşey kontrolü altında olmazsa kafayı yer o derece yani.
bu arada bu gün evlilik yıldönümümüz. birazdan ona bi alyans alacam. kendi alyansı azıcık dar geldiği için artık takamıyo bende yenisini alacam. hatırlasın demi bi sahibi olduğunu
geçmiş olsun canım.ben oruç tutamıyorum cnm ya tutanlara özeniyorum ama benim irade sıfır, bide böbrek taşım var bol su içmem lazım.. Ekmek çok seviyorum oyüzden yasakladım kendime hatta artık güzel yemek yapayım diye uğraşmıyorum çok yememek için nevarsa karıştırıp pişiriyorum:)
afiyet olsun ceco,maşşallahh iradene iyi sahipsin bişey yememişim çiğ köftede çok deyil bence ,darısı bizim başımıza ben çok yiyorum şu günlerde.keşke bnim kocada aş erse çok kızardım önce şu çarşıdan geliyon hiçmi canın bişey isremez ha bi günde sen elinde bişeyle gel diye ,isrersen hadi markete gidelim derdi ben kendiliğinden getirmesini isterdin ama anlamazdı şimdi söylemiyorumda beklemiyorumda olduğu gibi kabullendim kimse değişmiyor .bende derim benimkine kızmaz allahda kütüksün ama evlendiğimizden beri yontululmş kütük oldun diye.tabi onu yontarken bende az kütükleştim eee kütükle yatan kütük kalkar .Aklımdayken yediklerimide yazayım ;
Sahur:
2 bardak su ( biri alkali )
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık ( çengelköy yani ufak )
1 KK beyaz peynir
4 zeytin
1 fincan sıcak su ( az limon sıktım içine çay niyetine )
Bol su tabiki
Ekmek hiç yemedim ve hiçte acıkmadım gün içinde
İftarda:
2 bardak su ( biri alkali )
1/2 kaseden biraz az tel şehriye çorbası
3 çiğköfte ( eşimin canı çekmiş bende marulla yedim yufkadan zarara uğramıyayım diye)
1 koca bardak ayran
4 - 5 çatal karışık nar ekşili salata
1 KK kadar tadımlık pide
İftardan yarım saat sonra 1/2 muz birde 3 ufak parça kavun
Şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorumbirde limonlu soda hazırladım kendime gün içinde yitirdiğim mineralleri yerine koymak amaçlı
Çiğköfte yemiyeydim iyidi ama benimki sağ olsun oruç tutmadığı halde Ramazanda hamile kadınlar gibi ay şunuda canım çekti bunuda canım çekti diye ne varsa doldurur eve her geceHatta sofrada daha bir sürü şey vardı da ben yemedim birde köfte ızgara yapayım falan diye tutturduda onuda yarın yeriz acele etme dedim
neeeeeleblebi :)))))))))))))))))))))))))) ben bildiğin fındığım kız :)))) çözüme ilk adımı hemen söylüyorummm menü paylaşımıııı gerçi sen yazıyorsun :)))) ama biz yazmıyoruz menüleri paylaşmaya başlayalım artıkkk, bide anlaşıp günde biraz spor yapalım mı beraber iftardan sonra çok olmasada günde 100 mekik gibi ne dersiniz
namusuna da pek bi düşkün olacak kızımızzz aferin onaaa yeni nesil gibi olmasın :) yani şimdiii pek bi genel konuşdummm kimse üstüne de almasınnn amaa benim biraz gördüğüm kadarıyla diyeyim :)
kız ne kavgası mübarek gün sus ağzından yel alsın.amann ne güzel hediyesinide almışın daha ne hem iyiki büyük almışın dar oldu parmağımı sıktı diyemez uyuzluk yapamazoyyyy ne bileyim ben nasıl sevdim bu adamı. hiçbir şeyimiz uymuyor birbirine. benim ak dediğime o kara diyo. o kadar zıtız yani. ama yinede ölüyom aşkından ben bu ö...zünona yeni alyans aldım umarım beğenir vede parmağına olur. bir numara büyük aldım ama bakalım. akşamı sabırsızlıkla bekliyom. umarım bi sebepten kavga etmeyiz:18::18::18::18:
valla bende beklememayy maşallah maşallahhhhrabbim hiç bozmasın bunuuu hep birbirinize aşık kalınnnnn umarım çok beğenir hediyeniiii o sana ne alacak ki acaba :) ben olsammm hiç merak etmezdim ne alacak diye çünkü biliyorum unutmuş olurdu :) her yıl da aynı bahane saatini bekliyordum sabırsızlanmasan kutlayacaktım yine bozdun :)))
Eki Görüntüle 752069 :)))))) tam benlik
offf kuzum sorma ilk yıllarrr çok güzel süprizler olurdu bu son iki yıl herşey bittiafiyet olsun ceco,maşşallahh iradene iyi sahipsin bişey yememişim çiğ köftede çok deyil bence ,darısı bizim başımıza ben çok yiyorum şu günlerde.keşke bnim kocada aş erse çok kızardım önce şu çarşıdan geliyon hiçmi canın bişey isremez ha bi günde sen elinde bişeyle gel diye ,isrersen hadi markete gidelim derdi ben kendiliğinden getirmesini isterdin ama anlamazdı şimdi söylemiyorumda beklemiyorumda olduğu gibi kabullendim kimse değişmiyor .bende derim benimkine kızmaz allahda kütüksün ama evlendiğimizden beri yontululmş kütük oldun diye.tabi onu yontarken bende az kütükleştim eee kütükle yatan kütük kalkar .
neeeeemekikmi sen ne diyosun şeker ölürümde çekem .haa yürüyüş de can feda ama mekik isteme benden herşeyi iste ama mekik sakın
kız ne kavgası mübarek gün sus ağzından yel alsın.amann ne güzel hediyesinide almışın daha ne hem iyiki büyük almışın dar oldu parmağımı sıktı diyemez uyuzluk yapamaz
valla bende beklemembiliyorum kocaaa bi hiç getireceğini .ilk yıllarda daha doğrusu 2 yıl öncesine kadar bi umut bekliyordum ben her zaman alırım ökz kocama ama utanıpta bişey getirmişliği yok haa bi keresinde ben ona hediye verince bana para vrmişti kendine hediye al diye .şimdi kimsenin kapasitesi dışında şeyler yapmasını beklemiyorum .sınırlı bellek sınırlı feraset var zorlamaya gerek yok zaten olmuyo kendim daha çok uzülüyonm .belki bir gün hediye alır gelirse çokk büyük sürpriz olur ve çok mutlu olurum kendimi büyük mutluluğa saklıyorum:103: ee yüz yılın olayı olur benim için
olmaz mıı yemek yedik kendimi toparlar toparlamaz hemen çay yaptık içtik yoksa hayatta o yediklerim sinmezdi :)süper cevap ..bizede sorsalar aynısını söylerdik..aaaaaaaaaaaaaaaaa dur dur ben çay varmı derdimçay varmı şekerim
afiyet olsun ceco,maşşallahh iradene iyi sahipsin bişey yememişim çiğ köftede çok deyil bence ,darısı bizim başımıza ben çok yiyorum şu günlerde.keşke bnim kocada aş erse çok kızardım önce şu çarşıdan geliyon hiçmi canın bişey isremez ha bi günde sen elinde bişeyle gel diye ,isrersen hadi markete gidelim derdi ben kendiliğinden getirmesini isterdin ama anlamazdı şimdi söylemiyorumda beklemiyorumda olduğu gibi kabullendim kimse değişmiyor .bende derim benimkine kızmaz allahda kütüksün ama evlendiğimizden beri yontululmş kütük oldun diye.tabi onu yontarken bende az kütükleştim eee kütükle yatan kütük kalkar
aman maşallah maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhyok valla benim eşim o konuda insanı deli eder işte oluncada olmuyor olmayıncada
Hayatta bir tane birşey alıpta çıkmaz markettenben süt al derim o gelirken onun haricinde ay birde yoğurt alayım, yok ayran alayım, köftede evde bulunsun işte çocuklar bunuda sever falan diye doldurur sonrada ben ay başında markete gidelim dediğimde hemen atlar gidelim gitmesinede çok acılmayalım geçen ay biraz sınırları zorlamışız diye
Ulen diyorum bir alışveriş zevkim var onuda elimden alıyorsun diye
Hep derim kadın olsaymışsın kesin müsrifliğin yüzünden kocadan çok dayak yermişsin sen diyeoda hemen der aaa kadın olsaymışım kesin oynak birşey olurmuşum kocada bana kızamazdı herhalde der
Adamın işi gücü gırgır hee seninde dediğin gibi kütükle yatak kütük kalkarbenki hiç len falan diyen biri değilken körle yatan misali onun kullandığı lafları kullanır oldum istesemde eskisi kadar kibar olamiyorum tabi sadece ev içinde geçerli dışarda eşimide gören gayet cıddı olarak nitelendirir ama evde tam bir muzur yaramaz çocuk
aaaaa şekerim konyalı erkeklerin ata sporudur kütüklük.vaz geçemezler sen şimdiden yontmaya başla anca incelir bişeye benzer.ama bi ışık görüyorum bizim oğlanda önceden düşüne biliyormuş eyer ugraşırsan içindeki cevheri ortaya çıkarabilirsin bizim konyalı nınofff kuzum sorma ilk yıllarrr çok güzel süprizler olurdu bu son iki yıl herşey bitti((( biten de geri gelmiyor kolay kolay anlaşıldı bu kütüklük konya da yaygın bir geşlenek :
Olmaz mıı yemek yedik kendimi toparlar toparlamaz hemen çay yaptık içtik yoksa hayatta o yediklerim sinmezdi :)
allahımmmm ne çeşitler yaratmışın :18:hepsi ayrı film :44:..hiç akıllı modeli yok mu bunların acep gören bilen varsa kızlarımız var önceden rezerve yaptıralım .bi daha bulamayız.benim koca hiç değişmez heryerde aynı kütüklğünü muhafaza eder stilini bozmaz adam eee orjinalliğe önem veriyoz bizYok valla benim eşim o konuda insanı deli eder Işte oluncada olmuyor olmayıncada
Hayatta bir tane birşey alıpta çıkmaz markettenBen süt al derim o gelirken onun haricinde ay birde yoğurt alayım, yok ayran alayım, köftede evde bulunsun işte çocuklar bunuda sever falan diye doldurur sonrada ben ay başında markete gidelim dediğimde hemen atlar gidelim gitmesinede çok acılmayalım geçen ay biraz sınırları zorlamışız diye
Ulen diyorum bir alışveriş zevkim var onuda elimden alıyorsun diye
Hep derim kadın olsaymışsın kesin müsrifliğin yüzünden kocadan çok dayak yermişsin sen diyeOda hemen der aaa kadın olsaymışım kesin oynak birşey olurmuşum kocada bana kızamazdı herhalde der
Adamın işi gücü gırgır hee seninde dediğin gibi kütükle yatak kütük kalkarBenki hiç len falan diyen biri değilken körle yatan misali onun kullandığı lafları kullanır oldum Istesemde eskisi kadar kibar olamiyorum Tabi sadece ev içinde geçerli dışarda eşimide gören gayet cıddı olarak nitelendirir ama evde tam bir muzur yaramaz çocuk
sagol beyazcanım hiç halim yok inanki kollarım tutmuyor yazmaya bile mecalimyok oruç mu beni tutuyor yoksa benmi bilemedimAman da aman sevilcan gelmişş
Bende piyanis şantör betaz karşılaması yaptımama çok sevindim Gördüğüme nerelrdesin can can yoksun göremedim seni
sagol beyazcanım hiç halim yok inanki kollarım tutmuyor yazmaya bile mecalimyok oruç mu beni tutuyor yoksa benmi bilemedimI slm vereyim dedim haberiniz olsun diye teşekkür ederim canım benim
haklısın valla bi kaç güne atlatırız heralde bu durumu elmasekerim de online ben yatıyorum kızlar allaha emanet olunilk gün bende öyleydim canım.anca çayı içince açıldım açtım pc yi ama kızları görmeden duramıyom
beyazcanım yaaaaaaaaa yazını görmeden sahrumu yaptım bennn tühhhhhhhh yarın artık yada iftara beraber olalım :) ohhh kafanız rahat olsunnn da soğan ekmek yiyin valla ne şamın şekeri ne arabın yüzü demişler eşinin gelmesi çok iyi olur bence canımmmm bir adım daha öteye gidersinizz inş. yararı olurkızz şeker ikimizden başka kimseler yokkk
baş başa sahur yapalımmı senle
ben bu gün dr gittim eee sigortamı yatırmış benim öööz geçen çıldırıp sigortalarım atınca acıdı heral dr gideyim diye yatırmış allah razı olsun
bende lunaparktaki o oyuncakdan bu oyuncağa binençocuklar gibi büyük bi hevesle fırsat elimegeçmişken o dr senin bu dr benim girdim girdim çıktım.gözüme cildiyeye.dahiliyeye asıl psikiyatriye gittim pskyatri eşimide istedi bidahaki sefer o da gelicek benle ilaçlarımı değiştirdi,ama ilacım değişmesi bişey değiştirmiyor benim hayatımı değiştirmem lazım onun içinde bu evden kurtolmam gerek o da olmıycagına göre ilaca devam.aadiyetisyenede gittim kendisi yokmuş ama tahlillerimi verdim 2 gün sonra çıkarmış bi bakılsın epeydir baktırmıyordum
gelelim bu gün ilk iftarıma bu gün pek garip bi iftar yaptık ben uyumuş kalmışım hastane yormuş bi uyandım ezana 10 dk var zaten canımda bişey çekmiyor kocada baktı halime insafa geldi bulduğunuzu yiyelim dedi allahdan .yukardakiler kısa gnde 40 defa kapıma gelirler şunu ver bunu ver diye ben onlara yemek yapmadım ya tık yok amann bi iyi oldu karı koca karpuz peynir ekmek yedik ama kafamız bari ağrımadı
iftar
karpuz
3 dlm ekmek peynir
çay
2 saat sonra 6 kayısı bayaa bi suu
face giriyor da buraya gelmiyor artık sıkıldı galibaaaa odaa bende de oluyor ya ara araaaa gelip bir arpa boyu ilerleyememekden se ara vereyim dedi galibaYaaaa bu duyum nerdehiç haber yokmu kızlar bizi unuttumu yoksa başına bişeymi geldi arasak bulsak şu hatunu ama nere gider kimle gezer onuda bilmiyoz:44:
kuzumm bende sahur yapıyordummm yazını görmedim hadi iyi uykularrr....haklısın valla bi kaç güne atlatırız heralde bu durumu elmasekerim de online ben yatıyorum kızlar allaha emanet olun
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?