80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallahh sana umarımmm bendeee yarın düzene sokabilirim :) ama kuzum kendimden hiç ummutlu değilim ben ya :)

hayırlı ramazanlar olsun hepimize inşallah
kuzenlerle istanbulu gezmekten buraya pek uğrayamadım ama ramazanla birlikte herkes evine döndü mecburen bende internete ve size kavuştum
ramazanın ilk günü reglden dolayı oruç tutamadım ama evdekilere mecburi uyduğum için 2 günlük yemek yedim o yüzden hiç menümü yazmasam daha iyi yarın inşallah oruç tutabilirsem normale dönecek menüm

maşşalaahhallah nazardan saklasın valla imrendim aşkınasevgine hep böyle olur işallah hatta artarak gitsin sevginiz aşkınız canım,kaçıncı yıl oldu bakalım evlilik ,allah uzzzzzzzzzuuuuuuuuuunnnn seneler çoluk çocuğunla huzurlumutlu yıllar nasib etsin.senin koca bence iyisini yapıyor bıraksa işleri benim koca gibi burası kimin hayadı gelen giden dayadı olur ,işin ucunu kaçırır bırak öylesi iyi belki senin için biraz sıkıntı olabilir ama çocuklarıda otorite kuran bi babanın eğitmesi güzel
geçmiş olsun canım.böbrek taşıda çok zor allah kurtarsın.valla bende ekmeğe hiç dayanamçok severek yerim allah kurtarsın bizi bağımlı gibiyim ben ekmeğe hele kokusu çok cezbeder beni .valla bende eskiden çeşit çeşit yemek yapar sonrada tıkabasa yerdik eşimle şimdi ne elim varıyor ne canım çekiyor iyikide öyle çükü göz önünde olunca ve güzel olunca çok yeniyor

afiyet olsun ceco,maşşallahh iradene iyi sahipsin bişey yememişim çiğ köftede çok deyil bence ,darısı bizim başımıza ben çok yiyorum şu günlerde.keşke bnim kocada aş erse çok kızardım önce şu çarşıdan geliyon hiçmi canın bişey isremez ha bi günde sen elinde bişeyle gel diye ,isrersen hadi markete gidelim derdi ben kendiliğinden getirmesini isterdin ama anlamazdı şimdi söylemiyorumda beklemiyorumda olduğu gibi kabullendim kimse değişmiyor .bende derim benimkine kızmaz allahda kütüksün ama evlendiğimizden beri yontululmş kütük oldun diye.tabi onu yontarken bende az kütükleştim eee kütükle yatan kütük kalkar .
neeeee mekikmi sen ne diyosun şeker ölürümde çekem .haa yürüyüş de can feda ama mekik isteme benden herşeyi iste ama mekik sakın
kız ne kavgası mübarek gün sus ağzından yel alsın.amann ne güzel hediyesinide almışın daha ne hem iyiki büyük almışın dar oldu parmağımı sıktı diyemez uyuzluk yapamaz
valla bende beklemem biliyorum kocaaa bi hiç getireceğini.ilk yıllarda daha doğrusu 2 yıl öncesine kadar bi umut bekliyordum ben her zaman alırım ökz kocama ama utanıpta bişey getirmişliği yok haa bi keresinde ben ona hediye verince bana para vrmişti kendine hediye al diye .şimdi kimsenin kapasitesi dışında şeyler yapmasını beklemiyorum .sınırlı bellek sınırlı feraset var zorlamaya gerek yok zaten olmuyo kendim daha çok uzülüyonm .belki bir gün hediye alır gelirse çokk büyük sürpriz olur ve çok mutlu olurum kendimi büyük mutluluğa saklıyorum:103: ee yüz yılın olayı olur benim için

offf kuzum sorma ilk yıllarrr çok güzel süprizler olurdu bu son iki yıl herşey bitti ((( biten de geri gelmiyor kolay kolay anlaşıldı bu kütüklük konya da yaygın bir geşlenek :)

süper cevap ..bizede sorsalar aynısını söylerdik..aaaaaaaaaaaaaaaaa dur dur ben çay varmı derdim çay varmı şekerim
olmaz mıı yemek yedik kendimi toparlar toparlamaz hemen çay yaptık içtik yoksa hayatta o yediklerim sinmezdi :)

yok valla benim eşim o konuda insanı deli eder işte oluncada olmuyor olmayıncada
Hayatta bir tane birşey alıpta çıkmaz marketten ben süt al derim o gelirken onun haricinde ay birde yoğurt alayım, yok ayran alayım, köftede evde bulunsun işte çocuklar bunuda sever falan diye doldurur sonrada ben ay başında markete gidelim dediğimde hemen atlar gidelim gitmesinede çok acılmayalım geçen ay biraz sınırları zorlamışız diye
Ulen diyorum bir alışveriş zevkim var onuda elimden alıyorsun diye

Hep derim kadın olsaymışsın kesin müsrifliğin yüzünden kocadan çok dayak yermişsin sen diye oda hemen der aaa kadın olsaymışım kesin oynak birşey olurmuşum kocada bana kızamazdı herhalde der
Adamın işi gücü gırgır hee seninde dediğin gibi kütükle yatak kütük kalkar benki hiç len falan diyen biri değilken körle yatan misali onun kullandığı lafları kullanır oldum istesemde eskisi kadar kibar olamiyorum tabi sadece ev içinde geçerli dışarda eşimide gören gayet cıddı olarak nitelendirir ama evde tam bir muzur yaramaz çocuk

kızz şeker ikimizden başka kimseler yokkk
baş başa sahur yapalımmı senle
ben bu gün dr gittim eee sigortamı yatırmış benim öööz geçen çıldırıp sigortalarım atınca acıdı heral dr gideyim diye yatırmış allah razı olsun
bende lunaparktaki o oyuncakdan bu oyuncağa binençocuklar gibi büyük bi hevesle fırsat elimegeçmişken o dr senin bu dr benim girdim girdim çıktım.gözüme cildiyeye.dahiliyeye asıl psikiyatriye gittim pskyatri eşimide istedi bidahaki sefer o da gelicek benle ilaçlarımı değiştirdi,ama ilacım değişmesi bişey değiştirmiyor benim hayatımı değiştirmem lazım onun içinde bu evden kurtolmam gerek o da olmıycagına göre ilaca devam.aadiyetisyenede gittim kendisi yokmuş ama tahlillerimi verdim 2 gün sonra çıkarmış bi bakılsın epeydir baktırmıyordum
gelelim bu gün ilk iftarıma bu gün pek garip bi iftar yaptık ben uyumuş kalmışım hastane yormuş bi uyandım ezana 10 dk var zaten canımda bişey çekmiyor kocada baktı halime insafa geldi bulduğunuzu yiyelim dedi allahdan .yukardakiler kısa gnde 40 defa kapıma gelirler şunu ver bunu ver diye ben onlara yemek yapmadım ya tık yok amann bi iyi oldu karı koca karpuz peynir ekmek yedik ama kafamız bari ağrımadı

iftar
karpuz
3 dlm ekmek peynir
çay
2 saat sonra 6 kayısı bayaa bi suu

aman maşallah maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
:))))))))

aaaaa şekerim konyalı erkeklerin ata sporudur kütüklük.vaz geçemezler sen şimdiden yontmaya başla anca incelir bişeye benzer.ama bi ışık görüyorum bizim oğlanda önceden düşüne biliyormuş eyer ugraşırsan içindeki cevheri ortaya çıkarabilirsin bizim konyalı nın
allahımmmm ne çeşitler yaratmışın :18:hepsi ayrı film :44:..hiç akıllı modeli yok mu bunların acep gören bilen varsa kızlarımız var önceden rezerve yaptıralım .bi daha bulamayız.benim koca hiç değişmez heryerde aynı kütüklğünü muhafaza eder stilini bozmaz adam eee orjinalliğe önem veriyoz biz

Aman da aman sevilcan gelmişş
Bende piyanis şantör betaz karşılaması yaptım ama çok sevindim Gördüğüme nerelrdesin can can yoksun göremedim seni

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım
bu aralar gelemiyorum ramazana bitene kadar da zor gelirim arada bildirimimi yaparım yine liste yaparsanız alın ekleyin beni gitmiş degilim yani sadece hiç halim olmuyor pc kullanmaya ilk günüm iyi geçti kızartma falan yedim ama çok abartmadım 1000 kaloriyi geçmedim sahurla beraber geçtiysemde en fazla 200 dür onada şükür inş ramazan bitene denk 5 kg gider hepimizden bari bayramda azıcık şekilli dursun vucudumuz bende böyle durumlar öpüyorum canlar hepinizi simdiden halsizlik bastı iyi geceler tatlı rüyalar

Yaaaa bu duyum nerde hiç haber yokmu kızlar bizi unuttumu yoksa başına bişeymi geldi arasak bulsak şu hatunu ama nere gider kimle gezer onuda bilmiyoz:44:

Aman da aman sevilcan gelmişş
Bende piyanis şantör betaz karşılaması yaptım ama çok sevindim Gördüğüme nerelrdesin can can yoksun göremedim seni
sagol beyazcanım hiç halim yok inanki kollarım tutmuyor yazmaya bile mecalimyok oruç mu beni tutuyor yoksa benmi bilemedim i slm vereyim dedim haberiniz olsun diye teşekkür ederim canım benim

sagol beyazcanım hiç halim yok inanki kollarım tutmuyor yazmaya bile mecalimyok oruç mu beni tutuyor yoksa benmi bilemedim I slm vereyim dedim haberiniz olsun diye teşekkür ederim canım benim

ilk gün bende öyleydim canım.anca çayı içince açıldım açtım pc yi ama kızları görmeden duramıyom

Ben ufaktan sahurumu yapayımda sabah ezanını bekleyeyim
Hem yer yemez yatmamış olurum

Hepinize hayırlı sahurlar ve sabahlar
Rabbim inşallah rahatlıkla oruç tutmayı nasip eder ve dualarımızı kabul eder...Aminnnnnnnn

beyazcanım yaaaaaaaaa yazını görmeden sahrumu yaptım bennn tühhhhhhhh yarın artık yada iftara beraber olalım :) ohhh kafanız rahat olsunnn da soğan ekmek yiyin valla ne şamın şekeri ne arabın yüzü demişler eşinin gelmesi çok iyi olur bence canımmmm bir adım daha öteye gidersinizz inş. yararı olur

Yaaaa bu duyum nerde hiç haber yokmu kızlar bizi unuttumu yoksa başına bişeymi geldi arasak bulsak şu hatunu ama nere gider kimle gezer onuda bilmiyoz:44:
face giriyor da buraya gelmiyor artık sıkıldı galibaaaa odaa bende de oluyor ya ara araaaa gelip bir arpa boyu ilerleyememekden se ara vereyim dedi galiba

haklısın valla bi kaç güne atlatırız heralde bu durumu elmasekerim de online ben yatıyorum kızlar allaha emanet olun
iyi geceler
kuzumm bende sahur yapıyordummm yazını görmedim hadi iyi uykularrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…