80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iyi uykularrr.
sahurumu yaptım kocayı yolcu edicem yine gidiyorrr burda kalsaydı ramazanda bari bana destek olsaydı banaa

ya malesef eve elleri boş geldi. çiçek yaptıracaktım ama bizim eleman faturaları düşürmüş yokda son anda onları aramak için bi aşağı bi yukarı koştum unuttum dedi ve çok mahçuptu. iftardan sonra çıktık gezdik meğerse gözü çiçekçilerdeymiş ama hak getire hiçbiri açık değildi.

vallahi ben dün eşime hatret ettim normalde homini gırtlak yerdi ama dün bi kase çorba içti gitti namazını kıldı geldi çok abartmadan yemeğe devam etti. çok hoşuma gitti. sadece suyu abarttı şişti.

8 yıl oldu tatlım ya. dün eşim yuh eskiden 8 yıllıklara eskimiş bunlar diyodum şimdi bizmi eskidik diyo. fotoğraflarımızı çıkardık baktık çocukların çoooook hoşuna gitti.

kız o kütüklük konyaya has değil erkeklere has. ilk 3 yıl herşey hatırlanır ondan sonra umursanmaz bile. ilk doğumumda bişeler olsun hani bi gül bile yeterdi alsın istedim ama ö...z almadı. sonra başını yedim tebi ben canımdan oluyodum sen umursamadın diye. benim doğumdan 1 ay sonra kv kp hacca gittiler. geldikleri gün iki koca buket çiçek yaptırmış paşam gözlerime inanamadım ama nasıl güzel çiçeklerdi. lan senden çiçek almak için haccamı gitmem gerekiyo bu ne dedim. halasının yanında yedim başını ve çooook kötü oldu. ikinciye hamileyken sakın bişe yapma yaparsan hastanede kafanda paralarım onu dedim. güzel bi çiçek getirdi dedim bune istemiyom ben bunu. kız kafamı bozma da al şunu dedi. geçen sene noldu biliyomusunuz oğlum dedi ki anne bu çiçeği babam sıla doğduğunda getirdi değilmi ? evet oğlum. baba o zaman ben doğduğumda hangi çiçeği getirdin anneme? tabi bizimkinde hiiiiiç ses yok. gördünmü bak çocuk bile soruyo bu soruyu. yani anlican konyalılıkla ilgisi yok genlerde bi kütük yazılımı var. yontabilirsen ne mutlu sana yontamazsan allah yardımcın olsun bu arada aldığım yüzük dar geldi tahminimdende çok şişmiş adam. çok sevindi ama. biliyosun yüzük takmaya bayılırım dedi bana

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür bugün çok geç olmadan uyandım ve uykumuda aldım
Küçük cimcime çizgi film diye tutturdu bende o arada sizlere bir bakayım sonrada ufak ufak işlerimi yaparım diye düşünüyorum
Tabi gözüm hep burada olur ara ara

kızlar iyi uykularrr.
sahurumu yaptım kocayı yolcu edicem yine gidiyorrr burda kalsaydı ramazanda bari bana destek olsaydı banaa

Canım Allah kavuştursun
Çok zor ama ne yapacaksın mecbur İnşallah Rabbim gönlünüze göre verirde eşin bir daha sık sık gitmek zorunda kalmaz ...Aminnnnn

İnsan seneler geçtikce ilk senelerle ilgili konuşunca çok daha fazla eğlendiğini fark ediyor
Benim büyük kızım bile bazen konuşunca nasıl gülüyor yaa anne alemmişsiniz diyor ( yeni evliyken can sıkıntısından evde saklambaç bile oynamıştık adam gitmiş bazanın antına yatmış bende bulamayınca adam gitti diye bazanın üstüne oturmuştum anammm alttan bir titreme gelince cığlık çığlığa diğer odaya kaçmiştim aklım gidiyordu ama meğer adam havasızlıktan gidiyormuş az daha )
BU tip deli deli hareketler doluydu ilk zamanlar
Hee bakmayın şimdi yapıyor ediyor da 14 sene içinde daha bir kere evlilik yıldönümünde bir demet çiçek görmedim hatta iki doğumumdada almadı. Yahu bir kere çiçek alda gel dediğimde ise eee marul getirdik ya der
Rabbim hepimizin ağzının tadını daim etsin varsın bir iki eksiği olsun kadı kızlarımızın

:))))) türkiye geneli diyorsun yaniii :))) umarımmm yonta bilirim böyle uzakdan uzağa zor oluyor yakından deneyeyim bide :)))) ama oğlun varya tokat gibi sormuş :)))) ömrü hayatında unutamaz onu, yüzüğüde güle güle taksın inş. iyi günlerde şans getirsin evinize huzur getirsinnn gen,şletirsiniz bişey olmaz beğenmesi önemli kızzz geçenlerde nette bir alyans gördüm bayıldımmmmmmmmm durun bulursam sizinlede paylaşayımmm

..... ............ ............ nasıl kızlar bu alyanslar .ok hoşuma gitti yüzük de annem çok kaba dedi ama benim çok hoşuma gitti....

heheheh CECO nasıl brişeysin sen kızzz gülmekten çatladım heee

AMİNNN inşallah kurtulursun çok ii kafanın rahat olduğu yerlere taşın inşallah...
bende altlı üstlü oturmuştumda zamanında 2 senedir ayrı şehirdeyiz :)))

Hepsi çok güzel ama ben ortadakilere bayıldım hem eşine aynını gümüş olarakta yaptırabilirsin hazırı yoksa
Malum erkeklere altın haram ya ordan yırtıyoruzda pahalı diyemiyorlar

valla benim ki altın olsun da :)))ben altın çok seviyorum yaaaaa , hala eşim olmadıııı :) askerden dönsün olacak inşallah :) dimi kız doğru diyorsunnn ben işi abartıp her özel günde bir gümüş alyans alıyormuşummm biliyosun altın haram en güzel hediye de alyans diye :) gerçi şimdi gümüş alyansımız var da annem kızıyor beni,m takma fol yok yumurta yok diye, ama dışarda takıyorum o fenaysa bende onun kızıyım daha fenayım :) :) ama ona çıkarttırmıyorummm zaten eline küçük geliyo çıkaramıyo istesede :))) küçük almakk daha iyi

Son düzenleyen: Moderatör:

aa askerdemi senin eşin olacak aday :))
allah sabır versin şekerim bende beklemiştim eşimi

aa askerdemi senin eşin olacak aday :))
allah sabır versin şekerim bende beklemiştim eşimi

evetttt ne yazık ki (( yeni gitti hemdeee ilk günlerr ne kadar ağır geliyordu şimdi biraz biraz alışdımmm ama onu hatırlatacak birşey olduğunda çok kötü oluyorummmmm ramazanlarda sahura kadar otururduk ikimizinde uykusu gelmesin diyeee şimdi tek bekliyorummm (( neyse geçecek inş.. hayırlısıyla gelsin deeee demek sende asker yolu gözleyenlerdendin sonunda kavuşmakkk daha bi lezzetli olsa gerek :)

doğru bende gözledim çok zor oluyor çok acı veriyor ama geçiyor be herşey geçiyor karşılığınıda alıcaksın beklemenin inşallah ..

kız benim eşime aldığım ortada sade olan varya ondan tabi gümüşü
hadi yaaaaaaaaaa zevklerimiz benziyormuş bakkkk bende çok beğenmişdim o grubu :) geçen yıl bulmuşdum alyansım hep bu olacak diyordum sonra geçen gün ilk resimde ki grup gözüme çarptı oda farklı hoşuma gittiiii, alyansdaş mı olacaz acaba :))))

ben beyazı beğendim altın rengini pek sevmem ama üçü de güzel çok kaba durmuyolar

sen de mi altın sevmeyenlerdensin :))) zatennn bizim yaş grupları pek sevmiyor ama niyeyse ben çok severimmm altın kolye de çok hoşuma giderrr allahım yoksa benim içim mi geçmiş :) beyaz olan çopk hoşuma gitti şık taşlı bir abiyeyle nasıl gösterir kendini

ben hiç sevmem altını bencede abiyeyle çok şık durur tam olarak bilmiyorum ama alyans olarak kullanılmaz galiba

ben hiç sevmem altını bencede abiyeyle çok şık durur tam olarak bilmiyorum ama alyans olarak kullanılmaz galiba
hı hı onu da çok beğendim diye kenara sıkışdırayım dedim :) sizi o kadar benimsedim ki neyi beğensem sizinle paylaşıyorum mutlaka fark etmişsinizdir zaten :)

slm kızlar. ben yemeklerimi yaptım bitirdim darısı başınıza. biliyorum fazla erken ama dışaı çıkmayı planlıyorum. eğer dershanede olursa eşimi ziyaret edecem çoktandır uğramadım boş bırakmaya gelmez bide çocuklar içlerindeki enerjiyi boşaltsın istiyorum akşama kadar evin içinde çatlıyolar. şekerim bende sevmiyodum altını amaaaan ne yapim sarı sarı diyodum. ama doğu kültüründe altının yeri ayrıymış onu gördüm. evliliğimin ilk senesinde bütün altınlarımı bozdurmak zorunda kaldım. herkes bana bakıp nerde altınların deyince çok utanıyodum. hele bi ablam vardı maşallah kuyumcu dükkanı gibi gezerdi. burda hiç param yok diyenin kolunda 5 adana burması görüyorum. diyorum ya ben bu işi bilmiyom yada millet fazla para alıyo da hiç yok diyo. bana da öğretseler ya nasıl oluyo bu iş:44::44::44: nitekim benimde kanıma girdiler bende altın istiyom bende aslında eşim mehirimi ödemedi daha gerçi çok değil 150 gr bişe ama olsun. kp helal et diyo etmicem işte o benim hakkım. isterse muşmulam çıksın genede istiyom ben o mehiri. bu yaz alacaktı sözde ama bu inşaat işi çıkınca malesef askıya alınan yine benim mehir oldu aslında salak benim koca alsa mehiri biraz taksam sonra deseki aşkım yeni bi işe girdik paraya ihtiyacım var hemen veririm hemde karşılıksız. hiç aklına gelmiyo saf herifimin sanki verse ömür boyu bende duracak ailemiz için istiyom ben yine. anam bir dokun bin ah işit oldu bu yaaa. kız şekerim nerden açtın altın meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…