ayy maşallah maşallahhhhrabbim hiç bozmasın bunuuu hep birbirinize aşık kalınnnnn umarım çok beğenir hediyeniiii o sana ne alacak ki acaba :) ben olsammm hiç merak etmezdim ne alacak diye çünkü biliyorum unutmuş olurdu :) her yıl da aynı bahane saatini bekliyordum sabırsızlanmasan kutlayacaktım yine bozdun :)))
Valla eskiden olsa bir okadar daha yerdim herhaldehatta daha bile fazlası
Allah gözümüzü doyursun der ya insanlar geneldebenimkide eskiden o hesaptı bir sofra kurardık Ramazanda sanki kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yerdim ama geçen seneden beri resmen keyif yapıyorum ve çok yavaş yiyince fazla kaçırmamış oluyorum
demekki bütün erkekler aş erip duruyor
Normal zamanda yesek bunlar fazla sayılmaz ama işte oruçtan sonra metabolizma zaten yavaşlamışken en azından çorbadan sonra bir yarım saat olmadı 15 dakika ara verilirse daha iyi olur diyor Doktorlar
Şimdi ilk gün diye de çoğu evde biraz fazla kaçmış olabilireminim yarın biraz daha düzene girer üzülme
maşşalaahhallah nazardan saklasın valla imrendim aşkınasevgine hep böyle olur işallah hatta artarak gitsin sevginiz aşkınız canım ,kaçıncı yıl oldu bakalım evlilik ,allah uzzzzzzzzzuuuuuuuuuunnnn seneler çoluk çocuğunla huzurlumutlu yıllar nasib etsin.senin koca bence iyisini yapıyor bıraksa işleri benim koca gibi burası kimin hayadı gelen giden dayadı olur ,işin ucunu kaçırır bırak öylesi iyi belki senin için biraz sıkıntı olabilir ama çocuklarıda otorite kuran bi babanın eğitmesi güzel
geçmiş olsun canım.böbrek taşıda çok zor allah kurtarsın.valla bende ekmeğe hiç dayanam çok severek yerim allah kurtarsın bizi bağımlı gibiyim ben ekmeğe hele kokusu çok cezbeder beni .valla bende eskiden çeşit çeşit yemek yapar sonrada tıkabasa yerdik eşimle şimdi ne elim varıyor ne canım çekiyor iyikide öyle çükü göz önünde olunca ve güzel olunca çok yeniyor
offf kuzum sorma ilk yıllarrr çok güzel süprizler olurdu bu son iki yıl herşey bitti((( biten de geri gelmiyor kolay kolay anlaşıldı bu kütüklük konya da yaygın bir geşlenek :)
olmaz mıı yemek yedik kendimi toparlar toparlamaz hemen çay yaptık içtik yoksa hayatta o yediklerim sinmezdi :)
kızlar iyi uykularrr.
sahurumu yaptım kocayı yolcu edicemyine gidiyorrr burda kalsaydı ramazanda bari bana destek olsaydı banaa
ya malesef eve elleri boş geldi. çiçek yaptıracaktım ama bizim eleman faturaları düşürmüş yokda son anda onları aramak için bi aşağı bi yukarı koştum unuttum dedi ve çok mahçuptu. iftardan sonra çıktık gezdik meğerse gözü çiçekçilerdeymiş ama hak getire hiçbiri açık değildi.
vallahi ben dün eşime hatret ettim normalde homini gırtlak yerdi ama dün bi kase çorba içti gitti namazını kıldı geldi çok abartmadan yemeğe devam etti. çok hoşuma gitti. sadece suyu abarttı şişti.
8 yıl oldu tatlım ya. dün eşim yuh eskiden 8 yıllıklara eskimiş bunlar diyodum şimdi bizmi eskidik diyo. fotoğraflarımızı çıkardık baktık çocukların çoooook hoşuna gitti.
kız o kütüklük konyaya has değil erkeklere has. ilk 3 yıl herşey hatırlanır ondan sonra umursanmaz bile. ilk doğumumda bişeler olsun hani bi gül bile yeterdi alsın istedim ama ö...z almadı. sonra başını yedim tebi ben canımdan oluyodum sen umursamadın diye. benim doğumdan 1 ay sonra kv kp hacca gittiler. geldikleri gün iki koca buket çiçek yaptırmış paşamgözlerime inanamadım ama nasıl güzel çiçeklerdi. lan senden çiçek almak için haccamı gitmem gerekiyo bu ne dedim. halasının yanında yedim başını ve çooook kötü oldu. ikinciye hamileyken sakın bişe yapma yaparsan hastanede kafanda paralarım onu dedim. güzel bi çiçek getirdi dedim bune istemiyom ben bunu. kız kafamı bozma da al şunu dedi. geçen sene noldu biliyomusunuz oğlum dedi ki anne bu çiçeği babam sıla doğduğunda getirdi değilmi ? evet oğlum. baba o zaman ben doğduğumda hangi çiçeği getirdin anneme? tabi bizimkinde hiiiiiç ses yok. gördünmü bak çocuk bile soruyo bu soruyu. yani anlican konyalılıkla ilgisi yok genlerde bi kütük yazılımı var. yontabilirsen ne mutlu sana yontamazsan allah yardımcın olsun bu arada aldığım yüzük dar geldi tahminimdende çok şişmiş adam. çok sevindi ama. biliyosun yüzük takmaya bayılırım dedi bana
:))))) türkiye geneli diyorsun yaniii :))) umarımmm yonta bilirim böyle uzakdan uzağa zor oluyor yakından deneyeyim bide :)))) ama oğlun varya tokat gibi sormuş :)))) ömrü hayatında unutamaz onu, yüzüğüde güle güle taksın inş. iyi günlerde şans getirsin evinize huzur getirsinnn gen,şletirsiniz bişey olmaz beğenmesi önemli kızzz geçenlerde nette bir alyans gördüm bayıldımmmmmmmmm durun bulursam sizinlede paylaşayımmmya malesef eve elleri boş geldi. çiçek yaptıracaktım ama bizim eleman faturaları düşürmüş yokda son anda onları aramak için bi aşağı bi yukarı koştum unuttum dedi ve çok mahçuptu. iftardan sonra çıktık gezdik meğerse gözü çiçekçilerdeymiş ama hak getire hiçbiri açık değildi.
vallahi ben dün eşime hatret ettim normalde homini gırtlak yerdi ama dün bi kase çorba içti gitti namazını kıldı geldi çok abartmadan yemeğe devam etti. çok hoşuma gitti. sadece suyu abarttı şişti.
8 yıl oldu tatlım ya. dün eşim yuh eskiden 8 yıllıklara eskimiş bunlar diyodum şimdi bizmi eskidik diyo. fotoğraflarımızı çıkardık baktık çocukların çoooook hoşuna gitti.
kız o kütüklük konyaya has değil erkeklere has. ilk 3 yıl herşey hatırlanır ondan sonra umursanmaz bile. ilk doğumumda bişeler olsun hani bi gül bile yeterdi alsın istedim ama ö...z almadı. sonra başını yedim tebi ben canımdan oluyodum sen umursamadın diye. benim doğumdan 1 ay sonra kv kp hacca gittiler. geldikleri gün iki koca buket çiçek yaptırmış paşamgözlerime inanamadım ama nasıl güzel çiçeklerdi. lan senden çiçek almak için haccamı gitmem gerekiyo bu ne dedim. halasının yanında yedim başını ve çooook kötü oldu. ikinciye hamileyken sakın bişe yapma yaparsan hastanede kafanda paralarım onu dedim. güzel bi çiçek getirdi dedim bune istemiyom ben bunu. kız kafamı bozma da al şunu dedi. geçen sene noldu biliyomusunuz oğlum dedi ki anne bu çiçeği babam sıla doğduğunda getirdi değilmi ? evet oğlum. baba o zaman ben doğduğumda hangi çiçeği getirdin anneme? tabi bizimkinde hiiiiiç ses yok. gördünmü bak çocuk bile soruyo bu soruyu. yani anlican konyalılıkla ilgisi yok genlerde bi kütük yazılımı var. yontabilirsen ne mutlu sana yontamazsan allah yardımcın olsun bu arada aldığım yüzük dar geldi tahminimdende çok şişmiş adam. çok sevindi ama. biliyosun yüzük takmaya bayılırım dedi bana
heheheh CECO nasıl brişeysin sen kızzz gülmekten çatladım heeeyok valla benim eşim o konuda insanı deli eder işte oluncada olmuyor olmayıncada
Hayatta bir tane birşey alıpta çıkmaz markettenben süt al derim o gelirken onun haricinde ay birde yoğurt alayım, yok ayran alayım, köftede evde bulunsun işte çocuklar bunuda sever falan diye doldurur sonrada ben ay başında markete gidelim dediğimde hemen atlar gidelim gitmesinede çok acılmayalım geçen ay biraz sınırları zorlamışız diye
Ulen diyorum bir alışveriş zevkim var onuda elimden alıyorsun diye
Hep derim kadın olsaymışsın kesin müsrifliğin yüzünden kocadan çok dayak yermişsin sen diyeoda hemen der aaa kadın olsaymışım kesin oynak birşey olurmuşum kocada bana kızamazdı herhalde der
Adamın işi gücü gırgır hee seninde dediğin gibi kütükle yatak kütük kalkarbenki hiç len falan diyen biri değilken körle yatan misali onun kullandığı lafları kullanır oldum istesemde eskisi kadar kibar olamiyorum tabi sadece ev içinde geçerli dışarda eşimide gören gayet cıddı olarak nitelendirir ama evde tam bir muzur yaramaz çocuk
kızz şeker ikimizden başka kimseler yokkk
baş başa sahur yapalımmı senle
ben bu gün dr gittim eee sigortamı yatırmış benim öööz geçen çıldırıp sigortalarım atınca acıdı heral dr gideyim diye yatırmış allah razı olsun
bende lunaparktaki o oyuncakdan bu oyuncağa binençocuklar gibi büyük bi hevesle fırsat elimegeçmişken o dr senin bu dr benim girdim girdim çıktım.gözüme cildiyeye.dahiliyeye asıl psikiyatriye gittim pskyatri eşimide istedi bidahaki sefer o da gelicek benle ilaçlarımı değiştirdi,ama ilacım değişmesi bişey değiştirmiyor benim hayatımı değiştirmem lazım onun içinde bu evden kurtolmam gerek o da olmıycagına göre ilaca devam.aadiyetisyenede gittim kendisi yokmuş ama tahlillerimi verdim 2 gün sonra çıkarmış bi bakılsın epeydir baktırmıyordum
gelelim bu gün ilk iftarıma bu gün pek garip bi iftar yaptık ben uyumuş kalmışım hastane yormuş bi uyandım ezana 10 dk var zaten canımda bişey çekmiyor kocada baktı halime insafa geldi bulduğunuzu yiyelim dedi allahdan .yukardakiler kısa gnde 40 defa kapıma gelirler şunu ver bunu ver diye ben onlara yemek yapmadım ya tık yok amann bi iyi oldu karı koca karpuz peynir ekmek yedik ama kafamız bari ağrımadı
iftar
karpuz
3 dlm ekmek peynir
çay
2 saat sonra 6 kayısı bayaa bi suu
Eki Görüntüle 752177 .....Eki Görüntüle 752178 ............Eki Görüntüle 752179 ............ nasıl kızlar bu alyanslar .ok hoşuma gitti yüzük de annem çok kaba dedi ama benim çok hoşuma gitti....
Hepsi çok güzel ama ben ortadakilere bayıldımhem eşine aynını gümüş olarakta yaptırabilirsin hazırı yoksa
Malum erkeklere altın haram yaordan yırtıyoruzda pahalı diyemiyorlar
valla benim ki altın olsun da :)))ben altın çok seviyorum yaaaaa , hala eşim olmadıııı :)askerden dönsün olacak inşallah :) dimi kız doğru diyorsunnn ben işi abartıp her özel günde bir gümüş alyans alıyormuşummm biliyosun altın haram en güzel hediye de alyans diye :) gerçi şimdi gümüş alyansımız var da annem kızıyor beni,m takma fol yok yumurta yok diye :) ama on açıkarttırmıyorummm gerçi eline küçük geliyo çıkaramıyo istesede :))) küçük almakk daha iyi
aa askerdemi senin eşin olacak aday :))
allah sabır versin şekerim bende beklemiştim eşimi
doğru bende gözledim çok zor oluyor çok acı veriyor ama geçiyor be herşey geçiyor karşılığınıda alıcaksın beklemenin inşallah ..evetttt ne yazık ki(( yeni gitti hemdeee ilk günlerr ne kadar ağır geliyordu şimdi biraz biraz alışdımmm ama onu hatırlatacak birşey olduğunda çok kötü oluyorummmmm ramazanlarda sahura kadar otururduk ikimizinde uykusu gelmesin diyeee şimdi tek bekliyorummm (( neyse geçecek inş.. hayırlısıyla gelsin deeee demek sende asker yolu gözleyenlerdendin sonunda kavuşmakkk daha bi lezzetli olsa gerek :)
doğru bende gözledim çok zor oluyor çok acı veriyor ama geçiyor be herşey geçiyor karşılığınıda alıcaksın beklemenin inşallah ..
Eki Görüntüle 752177 .....Eki Görüntüle 752178 ............Eki Görüntüle 752179 ............ nasıl kızlar bu alyanslar .ok hoşuma gitti yüzük de annem çok kaba dedi ama benim çok hoşuma gitti....
hadi yaaaaaaaaaa zevklerimiz benziyormuş bakkkk bende çok beğenmişdim o grubu :) geçen yıl bulmuşdum alyansım hep bu olacak diyordum sonra geçen gün ilk resimde ki grup gözüme çarptı oda farklı hoşuma gittiiii, alyansdaş mı olacaz acaba :))))kız benim eşime aldığım ortada sade olan varya ondan tabi gümüşü
ben beyazı beğendim altın rengini pek sevmem ama üçü de güzel çok kaba durmuyolar
hadi yaaaaaaaaaa zevklerimiz benziyormuş bakkkk bende çok beğenmişdim o grubu :) geçen yıl bulmuşdum alyansım hep bu olacak diyordum sonra geçen gün ilk resimde ki grup gözüme çarptı oda farklı hoşuma gittiiii, alyansdaş mı olacaz acaba :))))
sen de mi altın sevmeyenlerdensin :))) zatennn bizim yaş grupları pek sevmiyor ama niyeyse ben çok severimmm altın kolye de çok hoşuma giderrr allahım yoksa benim içim mi geçmiş :) beyaz olan çopk hoşuma gitti şık taşlı bir abiyeyle nasıl gösterir kendini
hı hı onu da çok beğendim diye kenara sıkışdırayım dedim :) sizi o kadar benimsedim ki neyi beğensem sizinle paylaşıyorum mutlaka fark etmişsinizdir zaten :)ben hiç sevmem altını bencede abiyeyle çok şık durur tam olarak bilmiyorum ama alyans olarak kullanılmaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?