80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi yaaa bütün duyguları depreşdirdimmm doğru diyorsun belki doğu kiltüründen gelen birşey ama burdaki bazı arkadaşlarım da sevmez benim kafadan geçen gün evlenen arkadaşım varyaaaa o vardı :) ama şimdi kolda parmak da sarı sarı hoş durmuyor mu :)))) mehirrr hakkımız söke sökee alırızzzzzzzzzzzzz :))))

Eki Görüntüle 752177 .....Eki Görüntüle 752178 ............Eki Görüntüle 752179 ............ nasıl kızlar bu alyanslar .ok hoşuma gitti yüzük de annem çok kaba dedi ama benim çok hoşuma gitti....
heps,i çok güzel ama bende ortadıkını beyendim işallah en kısa zamanda sevdiceğin parmağına takar alyansı hayırlısıyla
AMİNNN inşallah kurtulursun çok ii kafanın rahat olduğu yerlere taşın inşallah...
bende altlı üstlü oturmuştumda zamanında 2 senedir ayrı şehirdeyiz :)))
AMİİİİİNNN AMİNNN AMİNNNNNNNNNNN CANIM HAYATTA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY KENDİME AİT BUNLARDAN UZAK HUZURLU BİR EV ALLAH HERKESE EV NASİB ETSİN TABİ .4 YIL BERABER OTURDUK KV 2 GÖRÜMCE KAYIN KP ZAR ZOR AYRI EVE ÇIKTIK AMA EV DENMEZ KÜMES ÇATI KATI TEPESİ AKAR YAĞMUR YAĞSA SULAR İÇERİ GİRER DURUMLARIDA VARDI AMA KASITLI BİLEREK BEZDİRMEK İÇİN 2 YIL OTURDUM AMA ORDADA RAHAT VERMEDİLER HER GÜN KP GELİRDİ SABAHDAN AKŞAMA KADAR OTURUR AKŞAM GİDERDİ GÖRÜMCE HABERİM YOKKEN AKRABALARI TOPLAR SABAHIN KÖRÜNDE YATAK YORGANIN ÜSTÜNE MİSAFİR GETİRDİ EV SOBALI OLUNCA İÇERDE YATIRDIK .HAFTADA 10 GÜNDE KV GÖTÜMCE KP KALMAT-YA GELİR 1 HAFTA KALIR BAŞIMIN ETİNİ YERLERDİ BİZİM OĞLUMUZ SENİN EV KİRANI VERMEK ZORUNDA DEYİL ÇALIŞDA ÖDE DİYE .NERDE ÇALIŞCAKSAM .ŞİMDİ Bİ ELTİ GELDİ EN LÜKS DAİREDE OTURUYOR KİRASI VERİLİYOR ALTINA ARABAMIZIDA VERDİK FELLİK FELLİK GEZİYOR EVİDE YAPILIYOR BİZİM PARADAN KİMSEDE GIK YOK BEN AYA GİTSEM GİNE KURTULAMAM ELLERİNDEN .
HAKKAT KIZ NERDEN AÇTIN ALTIN MESELESİNİ ..BİR YARADA ORDAN 2 AYLIK GELİNKEN ELİMDEN ALDILAR SANIRIM KİRAKIKDI HİÇ TAKTIRMADILAR ÇÜNKÜ:26:.2 AY SONRA ALICAM DEDİ BENİM ÖKZZZZ 14 YIL OLDU HALA ALICAKK .AMA BENDE HELAL ETMİYORUM ÖLSEM YİNE ETMİYCEM BENİMDE MEHİRİMDİ ALTINLARIM .SANKİ ALSALAR BİZ ANAMIZIN EVİNE GÖTÜRÜCEZ ÖKZLERRR KENDİLERİNE FAYDASI BİLMİYORLAR 3 .5 AY TAKIP Bİ YATIRIM YAPARDIK BİZDE AMA ANLAYAN KİM .ÇOK AĞLADIM BENDE BİZİM BURDADA YENİ GELİNİN ALTINLARININ ALINMASI AYIR BİŞEY AKRABALARDAN KAÇAR GÖRÜMEZDİM HALA İSTİYORIM HALA İNKAR ETMİYORUM ALICAM DİYOR HER YIL 1 TANE ALSAYDI ŞİMDİYE BORÇ MORÇ KALMAZDII .AMA NERDEEE BENİMKİLERDE 150 GR DI

ALAMIYOZZZZZ HAKKIMIZI VERMİYORLAR NERDEN SÖKÜYON

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nede bu kızlar yaaaaa çok mu yediniz kızzzz hadi gelin gariiii:13:

sahur
1 kçk haşlnmş patates
1 yumurta
domates
3 zeytin
3 dlm ekm
bolll bolll suu
iftar
1 kase yoğurt çorba
karpuz
3 dlm ekmk
maydanoz
azıcık kaysı reçeli ..bu gün kaynattımda
gece
1 küçük elma
bolll suu

iyiymiş menün maşallah ben ramazan molası verdim diyete bizim evde ramazanda diyet yasak babam kızıyo ramazanda ye ramazandan sonra devam edersin diyo bende söz dinliyorum ama 2 gündür regldim 1 günde 2 günlük yemek yedim yarın allahın izniyle benim de ramazanım başlıyo

ESRACIM SENİM MENÜLERESU BİLE DÖKEMEZ BEN ÇOK EKMEK AĞIRLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIM ŞU ARALAR ...SEN BABANI DİNLE AMA FAZLA AÇILMA CANIM ..AMA SEN İSTERSEN BAYRAM SONU AYNEN DEVAM EDERSİN

ESRACIM SENİM MENÜLERESU BİLE DÖKEMEZ BEN ÇOK EKMEK AĞIRLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIM ŞU ARALAR ...SEN BABANI DİNLE AMA FAZLA AÇILMA CANIM ..AMA SEN İSTERSEN BAYRAM SONU AYNEN DEVAM EDERSİN

bana çok gelmedi ekmeğin canım ben ortalama çeyrek pide yiyorum öğünlerde birde ben tatlı yiyorum iftardan sonra oda olmasa çok iyi olcak ama alışkanlık her ramazan tatlı eksik olmaz evden bittikçe yaparım bayrama kadar kilo almasam iyi vermesemde olur

ayy sağol canımm.benim koca evde yok yaa tatlı falan yapmıyorum .çok korkuyorum bende kilo almakdan her ramazam alırım da

ayy sağol canımm.benim koca evde yok yaa tatlı falan yapmıyorum .çok korkuyorum bende kilo almakdan her ramazam alırım da

tek olmak ramazan da zordur canım ya allah biran önce kavuştursun kocana inşallah ben de her sene kilo alırdım geçen sene ramazanda tatlı yemek için iftarda sahurda az yedim çeyrek pideyle yemeklerden de az az yedim 3 kilo vermiştim inşallah bu sene de en azından kilo almasam razıyım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ya bu gece ancak gelebildim
İftarda şükür yine fazla kaçırmadım ve düne nazaran şu an kendimi daha rahat hissediyorum
Eşim sağ olsun bugünde iftarı ben hazırlayacağım diye tutturdu
Adamcağız oruç tutamıyor diye bana hizmet ederek sevap kazanma niyetinde herhalde ne dediysem yok sen uzan ben hallederim dedi

Yemekten sonra tutturdu bir posta daha çamaşır at makineye bende ütüleri yapayım diye anam kulaklarıma inanamadım eşim ve ütü Ben ne kadar nefret ediyorsam oda aslında okadar nefret eder ( bir kere ben hamileyken sabah gömlek ütülemek zorunda kalmıştı da bin tane laf söylemişti neden ütülenmemiş o gömleği diye )
Yorulunca sen devralırsın dedi ama sağ olsun yarısından çoğunu yaptı ve daha yeni pes edip bıraktı
Bende o arada gündüz halsizlikten yapamadığım tüm işleri hallettim Aslında biraz daha işim var ama az sizlere bakayım dedim nasılsa aralarda laf yetiştirirken kalanlarıda yaparım
Yatarken birde tembihliyor bak canın istemiyorsa bırak yarın bitiririz kalanını diye Valla içine Ramazan kaçmış kocayı ben pek bir sevdim keşke hep Ramazan olsa ben oruç tutsamda herifim ev işlerine ortak olsa

Anammmmmmmmmmmmmm al benden de okadar :26:
Bende 3 - 4 aylık evliyken altınlarımla vedalaşmaya başladım Ondan önce vedalaşırdımda bekarken biriktirdiğim paraları önce yedi zebaniler tövbe tövbe
En son babamın bana bekarken hatıra kalsın diye aldığı 54 gramlık bir künyem vardı oynak harfli taşlı falan onu bozdurmaya gittiğimde KV benle dalga geçmişti ay bozdur gitsin sanki ne olucak altın takacaksında demişti nasıl içime oturduysa kuyumcuya gidene kadar kasmıştım kendimi ağlamamak için sonrada orada resmen fenalaşmıştım ( tansiyonum düşmüştü üzüntüden ) Kuyumcu bile halime acıdıda çok fazla tanımadığı halde ( bozdurmaya hep aynı yere gidiyordum ) ya bak bir kaç güne kadar parasını ayarlayıp getiririm dersen eritmeye göndermiyeyim dursun demişti ama nerdeeeee
Bozdurduktan bir kaç hafta sonra tutuşmaya başladım Annem babam 1 ay sonra gelecek künyen nerde derlerse ne cevap vereceğim diye kadıncağıza telefonda mecbur söyledim ( gelene kadar sinir geçsin diye ) halada her fırsatta eşime der yanarım yanarım o künyeye yanarım diye
Benim mihirleride eşim bir kağıda yazmıştı yok 7 bilezik, 1 set bilmem ne kadar küçük altın ve para diye ve hala alacak
En son KPden kalan evi sattıklarında alayım istersen künyeyi dedi de bende yok nasılsa sen totoşun sıkışınca yine sattırırsın bari sinirlenmimde para kenarda dursun demiştim

Hatta çakal annemin bana sonradan büyük kızım için hediye ettiği bir bilezik vardı onu bile ö....z bana sormadan alıp satmıştı en son geçen sene bende abdala malum olur hesabı bakmam bakmam bakacağım tuttu bilezik yerinde mi diye tabi evde kıyametler kopardım adama hayatı zehir ettim şimdi anamlar gelmeden alıp yerine koyacağına söz verdide bende eyvallah dedim ama hep diyorum eğer yerine koymazsan iki elim yakanda diye hayatta hakımı helal etmem o konuda diye. Artık gerisi kendine kalmış

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nede bu kızlar yaaaaa çok mu yediniz kızzzz hadi gelin gariiii:13:

Geldim anemmmmmmmmmmmm
Offffff nefret ediyorum şu işlerden ama mecbur yinede yapıyoruz :26:
Yarın inşallah biraz daha iyi olurumda gündüz yaparım akşam rahat ederim Benim 2 gündür tansiyon hep yerlerde bugün öğlende de bir ölçtüm büyük 8 küçük 4 - 5 arası Resmen gittim gidiyorum oluyorum ama belki bir kaç güne alışırımda yine günlük düzenime geri dönerim yoksa Ramazan sonuna kadar böyle çekilmez ya

ayyyyyyyyyy inanmıyiorumm vicdansızlarrrrrrr kiralamak ne demek yaa haram zehir zıkkım olsunnnnnn o senin hakkın yaaaa ((( kaşla göz arasında yine güldürdün ama 2 ay sonra alacam dedi 14 yıl oldu diyonn maşallah bu enerjini hiç kaybetme canım benimmmmmm hep kazanan taraf ol inş.... kim ne kötülük yaparsa sana geri tepsinnnnnnnnn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm iftara iki saat kala köye nenemlerin yanına gidelim dedik 2 saat yol gittikkkk toplasan 2 saat kalmadık iftar yaptık çay içtik babammm durmadııı kaldırdı bizi köyü nedense pek sevmez çok sıkılırrrr çocukluğuna inmek lazım bir ara hep böyleydi ama eskiden 1 gece de olsa kalırdı git gide soğudu iyice neyseee çok güzeldi ama yaaaaa nenem dedem annemin amcası yengesi kalabalık bir iiftar sofrasıydı :) bizim ev böyle kalabalığı pek görmez de 3 kişilik bir aileyiz :)neyse 2 saat de geri dönüş yoluuu derken yorulduk bayağı ayyy d.bakır sıcağını bilen bilirrr kavurucu bir sıcaktırrrrr yolda giderken cam açıy orum ama sıcak sıcak kuru kuru esiyor dilim damağım kurudu resmen günde bitmedi yolda :) iftarda tam 4 bardak suyla başlangıç yaptım 3 bardak ayran 2 bardak suyu da yemek de içtim maşallah bende ki de mide değil depo :) bu büyüklükde ki bi mide nasıl küçülür ki :)​

canım halsizlikten düşüyo anladığım kadarıyla tansiyonun dünkü menüne bakınca çok az yiyosun en azından 2 dilim ekmek ye sahurda nerdeyse tüm gün oruç tutuyosun

aminn kızzz gece gece balkonda kahkaha atıyorum Neye gülüyorsak ağlanacak halimiza gülüyorum Heralde ilaçlar tesir etmeye başladı.kızzz sen benimi gördünn top gibi kadınım Tabi idöner çarpma etksiyle ..enerjimi yüksek gerilimmi bilmem artık şeker

yokk henüz göremedimmmm bi göreydim iyidi kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum seni

canım halsizlikten düşüyo anladığım kadarıyla tansiyonun dünkü menüne bakınca çok az yiyosun en azından 2 dilim ekmek ye sahurda nerdeyse tüm gün oruç tutuyosun

İnan hiç açlık yada susuzluk hissetmiyorum ama sıcaklar beni maf ediyor
Zaten normalin biraz altında tansiyonum yazın çok sıcaklarda böyle oluyorum ( bol bol soğuk su içmeyince ) tabi oruçlu oluncada başka birşey gelmiyor elimden uzanmaktan başka. Duşumu bile iftardan sonra alıyorum sakata gelmim diye
İnşallah bir kaç güne kadar alışır bünye

Bu arada bugün yediklerimide paylaşayım

Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 KK kadar beyaz peynir
2 dilim salam ( normalde pek yemem de eşim almış değişiklik olsun arada diye )
1 büyük bardak ayran
1 büyük fincan limonlu sıcak su ( çay niyetine )

İftarda;
Bugün çorba istemedi canım
2 KOca bardak su
6 tane ızgara köfte
1 koca bardak ayran
1 kase çoban salata ( fazla büyük değildi )
1 parça pide ( bugünki 1 KK kadar değildi 3 KK kadardı diyelim )

İftardan bir saat sonra tatlı niyetine 3 YK kadar dondurma yedim ama şükür şu an bile kendimi çok hafif hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…